Ska precis äta mysmiddag med älsklingen. Ä...

img_0265 (MMS)

Ska precis äta mysmiddag med älsklingen. Är så glad för att han är hemma! Ps, sarah L är bäst!! Nöjd nu S? hahah


God morgon! Är ledig idag, sköönt, så ska ...

img_0250 (MMS)

God morgon! Är ledig idag, sköönt, så ska möta upp p vid fem för träning. Sen får vi se vad som händer. PUSS


WHAT'S THAT ABOUT

Jag är så uttråkad! Kom hem vid åtta efter en superduper mysig fika med sarah och felicia, vi planerade lite inför sarahs födelsedagsfest. Kommer bli sååå kul!

Efter det åkte jag till bromma närakut för att kolla upp mitt finger. Fick penicillin och ett jättebandage, mycket smickrande. Sen har jag bara fixat här hemma och kollat på tv, och det bara kryper i benen på mig. Saknar min bebis också, sjukt mycket. Och det har bara gått lite över ett dygn.


Så här mysigt ser mitt inflammerade finger...

img_0242 (MMS)

Så här mysigt ser mitt inflammerade finger ut nu. Hahah


Sitter och trängs på 60's med mina favorit...

img_2024 (MMS)

Sitter och trängs på 60's med mina favoriter. Det är sjukt varmt här men vi myser ändå :)


MISS YOU LIKE CRAZY

Tjabaa! Är lite stressad. Har precis tvättat klart alla mina sängkläder eftersom min fina vove pissade ner dom i morse, mys. Även jag själv fick en liten skvätt på mig.

Nu ska jag iväg mot stan, banken, fika med mina mystjejer och sen läkaren. Imorn blir det förhoppningsvis jobb kl 10, men vi får se vad chefen säger. PUSS


Har precis kollat på filmen hot tub, sjukt...

img_0236 (MMS)

Har precis kollat på filmen hot tub, sjukt rolig. Vinkade av älskling idag också, det sög.. God natt!


I LOVE YOU FOREVER

God morgon! Mår bättre idag, och har ingen träningsvärk kvar heller, skönt. Idag är sista kvällen innan calle sticker, så det känns jävligt pissigt... Men vi får göra det bästa av den helt enkelt. Nu ska jag möta p för träning och sen blir det jobb till 22. Ha en fin lördag.

Precis hemkommen från gymmet och har krype...

img_0227 (MMS)

Precis hemkommen från gymmet och har krypet ner i myskläderna. Blir fredagsmys med älsk idag, och imorrn blire jobb igen. Kolla min näsa btw, helt sne?


-

Trött. Tom i huvudet, tom i kroppen. Helt utmattad helt enkelt. Livet är så läskigt och döden så plötslig. Man vet aldrig när det är ens egen tur. Fyfan..

RIP Martin

Vi är någonstans vid mariatorget och spela...

img_0632 (MMS)

Vi är någonstans vid mariatorget och spelar biljard. Jag är sämst och jag är trött. God natt


GOOD GIRL

Oh, hemma igen efter fetaste träningspasset med p. Är sjukt taggad nu när jag köpt gymkort. Kommer ha lagom träningsvärk imorrn på jobbet, men sånt är livet. Trött är jag i alla fall.

Snart ska vi in till stan för att ha en liten "avskedsmiddag" för min älskade som sticker till finland för att göra lumpen på söndag. Vi ska äta och köra lite biljard och dricka några bärs. Inte jag då, men de andra. Jobbar imorn 16-21, så pallar inte supa allt för mycket. Men en cider eller två är ju alltid gott! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv och chilla lite innan vi drar. Hörs sen!



Woho, mobilbloggen funkade fint, väldigt b...

img_8386 (MMS)

Woho, mobilbloggen funkade fint, väldigt behagligt också. Dags att krypa ner i sängen och mysa med älsklingen framför seineldt. God natt


Var tvungen att prova på det här med mobil...

img_6408 (MMS)

Var tvungen att prova på det här med mobilblogg som alla sysslar med. Vet inte hur det ser ut. Kuuuul


HEJ IGEN

Hej. Tänkte börja blogga lite igen. Bryr mig inte direkt om någon läser eller inte, utan det är mest för att jag behöver skriva av mig lite ibland. Händer väldigt mycket just nu, och jag känner att jag kommer behöva en ventil. Ett ställe där jag kan avreagera mig precis hur jag vill, om vad jag vill. Där jag kan vara glad, ledsen, arg eller bara allmänt trött på allt. Så vi får se hur det blir.

Ciao


RSS 2.0