TAKE ME AWAY

Hatar verkligen att skriva depp-inlägg i bloggen, men ibland måste man. Ibland släpper spärren i huvudet och då kan man skriva vad som helst. Sitter och lyssnar på breathe me, den är så sjukt vacker. Funderar på vad som kommer ske efter studenten. Vilka kommer man ha kvar i livet, och vilka kommer försvinna?

Har kollat på resor precis. Sista minuten till grekland, två dagar efter studenten, jag och c. Vore så underbart att få komma bort några dagar, bara han och jag. Får se hur det blir med det. Man kan ju hålla tummarna i alla fall.

BREATHE ME

Försöker känna lycka igen. Kämpar så hårt för att få en glims av den. Det var så länge sen, har nästan glömt bort hur den känns. Det är något som inte känns rätt, och jag vet inte vad. Blir så frustrerad. Virrar omkring och försöker anstränga mig för att le. Det är inte jag! Vart är jag?

Borde vara överlycklig. Tar studenten om 5 dagar och sen är all skit över. Då kanske jag äntligen kan börja om, och lämna allt gammalt bakom mig. Eller? Tänk om allt känns lika jävligt då också. Då ger jag upp.


MAMMAS DAG

God kväll på er. Kom precis hem från morsan. Vi har käkat middag och firat mors dag. Väldigt mysigt! Så jävla underbart väder också, så vi satt ute i solen och åt. Och nu har jag precis skrivit klart det allra sista arbetet i skolan!! SÅ JÄVLA HÄRLIGT!

Idag var jag och pernie och såg satc 2. Och ja.. Jag blev väldigt besviken måste jag säga. Hade höga förväntningar och trodde den skulle vara underbar, lika bra som ettan. Det kändes som ett försök till att göra en till succéfilm, men allt vara bara överdrivet. Underhållande? Visst. Men inte mer än så, tyvärr.. Hur som helst, efter det hann vi kolla runt lite i vby och det blev några köp. Bla en jättefin och superskön tunika, som kommer användas flitigt i sommar!


bror och mamsen

salt 349 kr

h&m 79 kr

gina 199 kr

plånbok mango 249 kr

nya sommarfavoriten, gina 199 kr


HEARTBREAK KID

God kväll. Sitter och kollar på film med mannen min. Heartbreak kid, riktigt rolig faktiskt. Blir ingen utgång i helgen, mår inge vidare. Säkert den där sastans pernie som smittat mig! Så istället ligger jag här och myser med baby och en godispåse. Har precis klickat hem en ny studentklänning också. Den andra sög för mig, var för kort och inte alls lika fin i verkligheten. Inte som studentklänning i alla fall. Så nu fick det bli en som ser nästan likadan ut, men den är lite längre och lite vitare. PERFEKT!

Nu ska jag kolla vidare, god natt!

Lace Cut Out Dress SEK 399, Elise Ryan - NELLY.COM


270510

God morgon! Jag har typ blivit sjuk, jättekul! Ska ändå möta upp baby i vby för shopping. Kommer bli intressant, hehe. Har pluggat sen jag gick upp, bilduppgift och psykolgi, äntligen klar!! Nu är det bara näringläran och svenskan kvar, sen är det bara bye bye till skolan!

Igår spelade vi fotboll (?!). Jag, johanna, anton, calle och fyra snubbar som vi träffade på planen, varav en såg ut som jesus. Hur som helst, jag suger på fotboll, men ändå lyckades jag göra ett mål, wooho! Känner mig riktigt stolt faktiskt. Ne, nu ska jag dra, ciao!


GOD NATT

Har pluggat enda sen jag kom hem och lite innan det också. Har skrivit en engelska uppsats och en komplettering i psykologin. Är i stort sätt klar med allt. Måste dock till skolan imorn och fixa lite smågrejer som är kvar innan studenten. PISS! Är så jävla trött på skolan nu!!!

Efter det får jag se om jag åker med baby in och möter hans mormor, eller om jag åker direkt hem till p. Måste hur som helst plugga imorn också, får bara se vart det blir nånstans. Kanske blir utgång imorn också, om det finns tid och allt plugg är klart. Så antagligen inte med andra ord. Aja, nu börjar jag bli trött. Ska hoppa i säng och hoppas på att sömnen kommer. Sover ensam ikväll, vilket känns ganska tråkigt. Är så van med att ha en stor karl brevid mig som snarkar och tar plats. Men innan jag går måste jag bara dela med mig av den här låten. Den är så söt och vacker och jag känner hur jag bara kryllar av kärlek när jag hör den. Hoppas ni känner likadant! GOD NATT


,

Jag funderar varje dag på när den här känslan ska försvinna. Jag förstår inte varför den sitter där. Konstant, varje dag, hela tiden. Ångest. Jag fattar inte varför jag hela tiden söker efter någonting som jag aldrig uppnår. Det spelar ingen roll hur mycket jag festar, eller hur många jag har omkring mig, det känns likadant ändå. Jag har vänner som jag älskar, och en underbar pojkvän, så varför känns det såhär? Varför känns det så tomt?

Varför känns det som att alla andra är så fyllda av lycka, medans jag svansar runt och försöker komma på vem jag är? Varför känns det som att alla andra vill ut på äventyr, medan jag bara vill ligga i sängen och inte göra någonting? Funderar vad som kommer att ske när den trygga basen försvinner, skolan. Alla fasta rutiner, klasskompisarna och det som vart min vardag i nästan hela mitt liv. Börja jobba? Plugga vidare? Skaffa familj eller röja runt? Vad är rätt och vad är fel? Så många frågor, och så få svar. Vart är jag på väg?

FÖDELSEDAG

God morgon och tack för alla gratulationer på facebook! Har fått 3000 kr, och en snygg kofta hitills så vi får se vad mer som väntar, hehe. Igår var vi ute med kb och danne. Vi började hos kb i jakan, med danne och alex och kbs morsa som var packad och jätteglad! Det var trevligt förutom alla mygg som kom efter en stund och bet sönder oss. Men det gjorde inget för vi skulle ändå in till stan för att först hälsa på dannes brorsa på sansi bar. Vi satt där nån timme och sen drog vi till royal. Det var sjukt mycket folk, värsta braiga uteserveringen och bra musik! De har verkligen piffat upp sig på senaste tiden må jag säga. Vi dansade, skrattade och hade skitkul. Vi var hemma runt 4 och imorse kl tio blev jag väckt av familjen med presenter.

Nu ska jag börja fixa i ordning mig lite smått. Ska hem till älsklingen och fira lite med honom. Blir donken käk och mys. Tänkte inviga min nya fina kofta också, kommer nog bli en storfavorit i sommar. Men den kommer jag att ha under min skidjacka. Det spöregnar och är storm så det blir ingen jeansjacka idag inte.. Hoppas på bättre väder imorn! Hur som helst, nu måste jag kila, men tack för en bra kväll igår grabbar!







HJÄLP DET ÅSKAR

Tjolahopp! Har vart kanonväder hela dagen men sen precis när jag steg innanför dörren så började det verkligen spöregna. Det var värsta smällen också, åskan är precis här utanför, skitläskigt!!

Mötte upp belly efter skolan vid ett, och sen lunchade vi på coffe. Efter det följde jag med henne en sväng in till stan eftersom jag är så snäll. Började däremot må illa så jag stack hem och nu sitter jag här. Vågade knappt föna håret efter duschen nyss, var rädd att det skulle smälla till i fönen, kan det bli så? Och det där med att man inte ska prata i sladdtelefon när det åskar, stämmer det, eller är allt bara myt? Hur som helst, jag blir som en rädd liten kattunge när det åskar, sitter med min lilla vove i hörnet, som är precis lika rädd som jag. Hur som helst, om det slutar regna nån gång inom en snar framtid ska jag eventuellt möta upp bästis för middag på kebabmamma. Men vi får se hur det blir. Ciao!


där låg min lilla stjärtnissa och skakade


DAGS ATT GÅ UPP SNART

Nu är det dags att försöka sova, ska upp halv sju, yey. Men jag vill inte gå och lägga mig ensam, önskar att baby var här och kunde krama om mig.

Imorn ska jag som sagt in till stan med belly efter plugget, och sen blir det en lugn kväll med älsklingen framför tv:n, det är ju familjen är värre på 5an! Ja, lite pv på oss kanske, men det gillar vi! Goood night!


TORSDAG

Kom precis hem från c för en stund sen, och nu sitter jag och gluttar på tv. Har vart otroligt fint väder idag så man kan ju inte hjälpa att man blir lite glad!

Skivan igår var ganska rolig. Jag drog däremot väldigt tidigt eftersom jag hade prov imorse kl nio som ändå gick åt helvete så det hade ju inte spelat nån roll om jag festat till 3, men men sånt är livet. Jag var mimmi pigg och pernie var pochahontas (stavning?), och sen var det en härlig blanding med allt från greese till avatar. K15 var också mycket trevligare än vad jag trott, litet men mysigt. Imorn är det skola kl 8:30 och sen ska jag chilla med belly tills hon börjar jobba. Hoppas att det blir bra väder bara!


mimmi pigg eller aka "disco mimmi"

pernies mami och jag

pocka fattade noll typ?

klassens vulgära; otippat?! NEJ

:)

eminem(?) pocka och mimmi

zombie(?) eminem och pocka

p, sars och salleman

love you


ONSDAG

Sitter här och tråkar. Måste plocka ihop saker som ska med till pernie, så jag slipper stressa runt som en galning sen sista fem minutrarna. Hoppas på att p's morsa fixat nåt att föra på. Är fattig så den här kvällen kommer bli seg, sudär halvnykter/halvfull ni vet? Men det blir vad man gör det till, och det kommer bli hur kul som helst ändå. Belly kanske kommer förbi senare också, vore jäkligt trevligt. Fick hem min studentklänning från nelly idag, och det var en stor besvikelse. Den var typ inte ens figursydd och sen så var den superkort. Får se hur man löser detta, men det blir antagligen retur och sen till hitta en ny klänning.. Men en bra sak iaf, hämtade hem min studentmössa igår, jäkligt snygg måste jag säga!





16 dagar kvar!!


GRATTIS PAPPA

Grattis till pappa som fyller 45 år idag!!

DU ÄR FJORTIS

Kom precis hem från bästis. När jag precis var på väg hem och gått till bussen kom jag på att jag glömt min jävla påse hemma hos henne! Jag var tvungen att gå tillbaka heeela vägen igen. Var inte så farligt däremot, är så skönt ute så man vill ju aldrig gå in. Var faktiskt nyss ute med huden med ett par flipflops på fötterna. Var nyduschad och tänkte att det var ett effektivt sätt att få fötterna helt torra.

Imorn är det skiva som gäller. Det är filmtema och jag kör som vanligt på nåt simpelt, är ju inget fan av att klä ut mig, så det blir mimmi, eller musse. Man får folka det som man vill. Kommer bli grymt så om du kanske vill parta imorn så kom till k15 och köp en biljett! Ska ta en massa bilder imornkväll också så ni har nått att skratta åt sen. Nej nu ska jag slå in pappas födelsedagspresent. TJO!


-




VI ÄR HELT AWESOME


KOMSI KOMSI DRESSI DRESSI

Såg att det droppat in lite nya läsare. Eller ja, kanske de gamla som kommit tillbaka. Trevligt hur som helst. Men det blir ju så när man slutar blogga i perioder, läsarna försvinner och sen kommer dem tillbaks när dem känner fört. Men alltid kul med lite motivation till att forsätta skriva massa onödigt skit, hehe.

Nu håller jag på och tvättar och ska strax lägga mig. Måste läsa lite mer till proven imorn. Beteendepsykologi och socialpsykologi. Låter kul? Måste ringa min baby också och säga god natt. Jag är allt en söt flickvän jag ;) Imorn efter provet blir det långlunch med brudarna i plugget och sen ska jag ha möte med psykot på min skola. Lärare som jag berättat om förut. Kan berätta hur det gick sen, antagligen åt helvete. Men vi håller tummarna!! Oh juste, har beställt hem min studentklänning nu. Det blev en väldigt enkel, ganska tråkig klänning från rare, precis min stil! Jag äääälskar den och längtar tills den trillar ner i min brevlåda! Hoppas den sitter som den ska bara.


SNORKÄRRING

Jag har verkligen vart duktig idag. Har pluggat och stått i som en nörd men nu är det värsta över. Typ.. Har dessvärre två prov imorn i psykologi, gillart! Efter dem kanske den här satans skolångesten försvinner?

Idag föressten såg jag nog bland det äckligaste jag sett!! När jag satt och väntade på bussen i bromma så gick en kärring förbi. Hon stannade till, och jag tänkte inte mer på det. Efter några sekunder trycker hon allt vad hon kan på ena näsborren så det sprutar ut värsta snorkråkan, och inte nog med det! Hon böjer sig sedan ner för att torka av näsan, MED HENNES KLÄNNING?!?!?!?!?!?!?

Vaaaaaaaaaaaaaad is up lixom? :O

KAN INTE SOVA :'(

BASIC
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i?
Två

Vad tycker du om kärlek? Härligt men farligt

När kramade du någon sist? Nån timme sen
Saknar du någon speciell person? Ja

Har du svårt för att bli kär? Ja för att bli kär. Men blir lätt förtjust

Är du singel? Nej

När fick du senast en komplimang? Idag 

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Hm, ja

Hånglat med nån riktigt ful: Ja tyvärr

Hånglat med fler än 50 pers: Vem räknar?

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Ja

Gjort något riktigt dumt? Ja

Gjort något du verkligen ångrar? Absolut

Åkt ambulans? Nej

Gjort nåt olagligt? Ja det har jag nog

Fått din mamma att gråta? Ja

Slagit ner någon? Nix

Skämts över dina föräldrar? Ibland

Sagt jag älskar dig och menat det? Ja

Tagit droger? Ja

BASIC
Dricker du?
Jadå

Vilka kläder sover du i? Helst calles t-shirt och trosor

Vad hatar du verkligen? FISK

Är du ensam nu? Nja, här men inte hemma

Vill du gifta dig? Man ska aldrig säga aldrig

Vill du ha barn? Jag tror det

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Jag och baby

Såg dig gråta? Pappa

Fick dig att gråta? Pappa

Du delade en dricka med? Pernie

Du gick på bio med? Oj, haha minns inte

Skällde på dig? Pappa

Sa någonting till dig och vad var det? God natt, jag älskar dig. Gissa vem?

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Nej

Kramat någon? Ja

Pussat någon? Ja

Köpt någonting? Nej
Sjungit? Självklart
Saknat någon? Alltid


VÄLKOMMEN TILL DONKEN

Det är ju lite roligt att det nu kommit ut hur donken behandlar sina anställda. Det fifflas med både mat, lön, raster och ja, det mesta. Att det serveras 37 minuter gammal mat händer dock inte på resturangen där jag jobbar, det kan jag garantera. Det skulle jag nog gissa på att det händer på mindre resturanger med mindre omsättning. Däremot var det mycket intressanta grejer med i repotaget.

Det stämmer verkligen. Man vill inte, orkar inte eller vågar inte säga ifrån. Gör man det blir man "den där som är såå uppkäftig". För att man inte vill bli behandlad som skit?! Det finns lixom ingen person, en ansvarig, som man känner att man kan prata med. Men man börjar ju undra om de fifflat med min lön också, jag menar jag håller ju ingen koll direkt. Har svårt att tänka mig det, men å andra sidan, hur skulle jag kunna märka det? Jag skriver inte ner varenda gång jag jobbar, eller exakt hur mycket övertid det blir varje månad. Även om det bara handlar om minuter så är det ju pengar, och det ska man ju ha betalt för.

Skönt måste jag säga att nån sänder sånt här så att donkens ansvariga, de som är "sååååå duktiga" kanske tar tag i saker och ting och börjar lyssna på sina anställda? Och folk frågar varför man inte slutar. Jo, därför att man kanske behöver sitt jobb? Det kryllar ju inte dirket av nya lediga arbeten där ute just nu.

Däremot för att avsluta mitt till synes aggressiva inlägg så måste jag bara säga att trots "fusket" så är donken en bra första arbetsplats för alla unga! Man får många värdefulla tips och man lär sig hantera både stress och människor. Man blir serviceinriktad på ett bra sätt, vilket är en bra merit för framtida jobb. Jag skulle absolut rekommendera folk att söka jobb där, se bara till att hålla koll på vad som gäller och vad du har rätt till. De kör med dem som det går att köra med!


KICKASS

Jag är så jävla KICKASS!! Har nästan gjort klart näringsläran, ett stort arbete på typ 6 sidor om mat och kost för olika sjukdomar. Skitbooooring! Men är nästan klar med den i alla fall. Och sen skrev jag klart mitt historiaarbete för andra gången. Första gången försvann halva efter 3 timmars slit, och jag blev skitsur och ville inte göra det igen. Men nu gjorde jag det och jag känner mig som världens duktigaste, mohehe.

Ska strax kila iväg hem till bästis. Vi har inte setts på dagar så vi har en del att "ta ikapp". Efter det ska jag och bebis laga världens godaste mat tillsammans. Lövbiffsgryta i pepparsås med ris och vitlöksbröd. Det låter kanske tråkigt men det är himmelskt vill jag lova. Sen blir det till att plugga igen..


så här skulle jag se ut som jag fick gulsot :'(


MONSTER

Sitter här med syrran nu. Hon sitter och glor på tv och jag sitter vid datorn. Kul man kan ha, eller hur? Jag och pappa åkte och hämtade henne vid halv tio, och sen käkade vi på donken. Och ni, gå fan inte till fridhemsplans donken!! Sämst service i hela sverige och otrevliga som bara den. BOJKOTT!

Håller på och tvättar för fullt. Alltid när jag har tvättat så känner jag mig så duktig efter. Som om jag hade gjort värsta grejen typ, haha. Duktig tjej är jag med andra ord! Vill bara lägga ut den här låten som jag fick höra idag. Jag blir palaryserad, den är så jävla kick ass! Nu blir det how i met your mother på 6an!


<3

Ville bara berätta att jag är så glad! Jag är så glad för jag har verkligen världens finaste pojkvän. Han gör mig så lycklig och jag är sååå glad över att han är min!


puss på dig min lilla gobbsi


SUMMER FEELINGS


PUSS

Hej på er. Sitter hemma nu, skönt. Har inte vart hemma på hela helgen så det är behövligt med lite ensamtid. Försöker göra min studentmottagnings inbjudan men den ser så gles ut, haha. Men jag vill absolut inte ha massa bilder och plotter, usch nej. Hellre glest i sånna fall.

Igår jobbade jag till 21 som vanligt, och sen mötte jag upp killen, anton och johanna. Vi bowlade på ett jätteballt ställe i fridhemsplan. Discobowling, hehe. Jag kom näst sist, men vann över älsklingen så jag var nöjd, haha. Sen åkte vi alla hem och och jag och calle kollade på hajen tills vi somnade i alla fall (det gick ganska fort till den filmen). Och idag har bara varit en luuugn dag med repriser på tv. Nu ska jag försöka plugga lite, eller göra nåt. Juste, kollar ju på efterlyst. PUSS!


FREDAG

God mogron! Jag vaknade för en timme sen typ, men nu är jag utvilad i alla fall. Igår hade vi vår studentskiva på skyddsrummet. Det var väldigt roligt och trevligt. Mycket folk och mycket dans. Alla var glada och den positiva energin var hög. Hände lite saker sedan som gjorde att slutet inte blev som jag hoppats på kanske, men det löste sig, och det är huvudsaken.

Nu ska jag och syrran in till stan. Jag har 300 kr över från igår också, woho! Blir nog inget, måste spara pengar. Men hon ska shoppa och jag får titta på, hehe. Sen ska jag träffa min man och vi får se vad vi gör. Antagligen blir det väldigt lugnt. Jag känner mig inte på topp i alla fall. Vi hörs, puss!!


tack alla för igår :)


NEJ

Jag orkar inte med ditt jävla tjat mer!!

KNÄPPGÖK

Idag har vart en skön dag, fast ändå inte. Hade redovisning av projektet idag och det gick väl suddär. Allting har gått suddär pga en viss person. Det är nämligen så att vi har en lärare på skolan som saknar några skruvar. Detta är ingenting jag är ensam om att tycka, utan även andra lärare undarar vart felet är. Idag i alla fall så höll hon på att avbryta oss var femte minut i vår redovisning för att börja prata om ovesentliga saker, och det första hon gjorde efter var att klaga på att det vi tog upp bara var ren allmänbildning. Subba/korkboll? Ska vi stå och babbla i en timme och berätta allt från vårt 13 sidor långa arbete och förvänta oss att folk vill lyssna? Nee skulle inte tro det. Åh, sorry men blir irriterad när man bara inte fattar hur nån kan vara så jävla knäpp.

Nu sitter jag hemma och har nördat mig lite. Spelat sims nämligen, hehe. Men gjorde en asbra familj med en jättesöt hund som jag döpte till callwan (efter min pojkvän), gulligt va? Ikväll ska mötas upp runt sex så ska vi ner till olles jobb och käka middag. Ligger precis vid vattnet med en mysig uteservering så det blir chill. Sen ska jag in och hämta ellson som kommer till stockholm ikväll, woho! Och btw, imorn är våran grymma skiva! Vill du komma? Sista chansen att få biljetter idag!!



Det låg en liten igelkott i busken


KAN VI DRICKA SPRIT?


Jag vet, fjortisvarning


MÅNDAG

God dag på er. Nu har vi precis gjort oss klara för att dra till skolan och äta lunch med oliven. Det blir subway idag, för det var typ 100 år sen sist. Sen blir det bild och sen hemmåt. Ska nog leka med bästis idag tor jag. KUL! Eller oliven. Får se vad som händer lixom, hihih.

Ha en bra dag, pussss


SÖNDAG

Hej alla glada! Jag har precis stigit upp från min eftermiddags sömn. Det var mer än välbehövligt. Jag och baby steg upp klockan 04:30 imorse för att vara på jobbet 06:00. Det var invertering vilket var segt, men ändå helt okej, för det var så många där så vi var klara efter bara 5 timmar. Men det blev endå 1000 spänn, så jag är mer än nöjd hur som helst.

Är sliten i alla fall. Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen bege mig hem till älskling. Orkar inte vara hemma mer, måste ut lite i det fina vädret. Kanske ta en prommis? Vi får se. Vi hörs i alla fall. Hoppas ni haft en fin söndag, puss.


VALBORG!

God morgon allesammans. Förlåt för en otroligt dålig uppdatering, har varit fokuserad på andra saker helt enkelt och haft en liten bloggtorka. Men nu ska jag försöka köra lite igen.

Igår var det valborg och mösspåtagning för alla sveriges 3or, förutom några. Hur som helst. Vi blev fulla runt ett och sen skapade vi en jävla massa liv på tuben på väg in mot nivå. Det var riktigt rolig och folk blev redigt packade ju längre vi höll igång. Jag och älskling fick däremot nog runt sex och vi fick jordens jävla huvudvärk helt plötsligt. Vi drog till donken och käkade och sen åkte vi hemmåt. Somnade runt sju och har sovit av och till framtill elva imorse. Känner mig sjuuuukt utvilad,  var länge sen jag kände mig så här pigg. Jaja, hur som helst. Tack alla för en jättetrevlig kväll/dag. Studenten kommer verkligen bli greeaat!!

Blev lite bilder igår. Inte många alls, det var inte min kamera som var på hugget igår, haha.








RSS 2.0