2009

Det har vart ett bra år. Mycket kärlek, mycket skratt, mycket fylla, mycket tårar. Nu är 2009 över, och nästa år kommer att bli både kul och jobbigt. Studenten, börja jobba, plugga vidare, flytta hemifrån? Vem vet vad som kommer att ske. Tack alla som har gjort mitt år till ett bra år!




NU JÄVLARRRRRRRRRR

Jag har aldrig riktigt tagit det här med nyårslöften speciellt seriöst. Men jag funtar på om jag kanske ska göra ett försök här nu efter nyår. Det finns många saker som jag måste ändra på, herregud. Jag kommer knappt ha tid! Det är bara så svårt, och ingen verkar ju ändå lyckas med sina nyårslöften, haha. Är det bara en trend kanske, att man måste ha ett nyårslöfte för det låter så bra? Fast egentligen så vet man att man skiter i vilket. Här är i alla fall mina saker som jag skulle behöva lyckas med

Sluta dricka coca cola som om det vore vatten
Sluta röka helt
Sluta använda nässpray
Börja träna och gå ner 10 kg
Börja äta nyttigt

Låter det som en bra lista? Absolut! Men om jag kommer lyckas, det är en annan femma. Jag måste verkligen sluta med cola och börja träna i alla fall, det ska jag verkligen göra också! Vi får se hur det går med resten, haha. Lite kul att min lista är så lång. Brukar man inte ha typ en sak som man ska göra?


10?

Good morning. Idag är den sista dagen på 2009, lite sjukt eller hur? Imorn när man vaknar, så är det år 2010. Men jag har tänkt på det där.. Tänk om du gör ett album på fejan till exempel, så döper du det till sommar 10. Det låter ju heeelt fel? Det är så mycket snyggare och roligare att skriva eller säga sommar 09. Visst?! Hur som helst, idag ska jag faktiskt jobba till elva ikväll, som servitris på ett privatfest. Låter sämst jag vet, men vi får gratis dricka, mat och vi får hänga med massa snygga 20+! Det är en stor lägenhet i slussen med utsikt över hela stan, låter helt okej tycker jag. Efter det får vi se vart vi drar, eller om vi stannar kvar. Vem vet? Är inte speciellt taggad på nyår, det är så överskattat och dreggit överallt. Inte ens speciellt roligt. Det är i alla fall jag och bästis som jobbar, så vi är hur som helst tillsammans på nyår. Blir nog tredje eller fjärde året nu som vi firar ihop!

Igår träffade jag min gullunge jess. Vi möttes upp i stan och drog till polhem. Det var helt okej, inte så mycket folk. Men bartendern försökte blåsa mig på pengar.. Som att jag inte kan mina priser lixom? Det gick inge vidare för honom, men jag blev irriterad. Så om ni ska dit, håll utkik på prislistan så att ni inte får betala mer än ni behöver. Sen runt tolv så var det några som hade haft sex på handfatet så det hade pajat, så alla blev utkastade. Segt med tanke på att jag precis hade missat min buss så jag var tvungen att vänta en timme tills nästa, haha. Men men sånt är livet. Nu ska jag noppa brynen, hörs sen puuuussssss!


Gårdagens klädsel. Jeansleggins och tröja från Zara.


291209


Jag dör, den är så jävla grym.


Tick tack

Hade en sjuk dröm inatt. Jag var i Kina med pappa och bror, men jag hade vart där förut, eftersom att vi åt på samma resturang som vi hade gjort sist vi var där. Jag blev irriterad eftersom pappa inte ville testa nån nytt ställe. När vi var precis utanför såg jag ett H&M stånd som sålde gladiator skor, som gick ända upp i ankeln. Jag har alltid tyckt att de är skitfula men nu gillade jag dem. Jag köpte inga hur som helst. Sedan började jag och pappa bråka, eftersom han alltid var så elak mot mig. Jag kände mig typ som askungen, bara i vägen och ogillad, av min egen familj. Det var sjukt på ett läskigt sätt. Glad att det bara var en dröm.

Har inte mått nå vidare de senaste dagarna, och har därför inte uppdaterat. Nu skrev jag i alla fall nyss ett mejl till nelly, eftersom jag inte fått mina saker som jag beställt. De står att dem är levererade, men nej? Jag har beställt en klänning till nyår (om jag nu hinner få den), och en svart, stickad kofta. Aja, får hoppas på det bästa! I söndags var vi inne i stan och shoppade, men det blev inte så värst mycket för min del. Blev en tröja, en klänning, läppstift, mascara, en kofta och ett armband. Varav två saker var på rea. Så det blev inget direkt fyndande om man säger så. Men jag kom på en sak, busskortet slutar ju gälla på fredag, hur fasiken gör man då? Vi fick ju inget nytt av skolan!! Jag klarar mig inte utan busskort en helt vecka, det är omöjligt! Någon som har tips? Nu ska jag fixa i ordning lite, ska sticka i väg och sola snart, skööööönt!



Cubus

Zara

Gina

Gina

Rosa


YOU'RE STILL KILLING ME, EVERY FUCKING TIME

Har inte haft någon lust att skriva, och kommer nog inte ha det på ett tag heller. Har hänt massa jävla skit nu under julhelgen som jag inte vill ta upp. Vi hörs om några dagar, puss.



JULEN ÄR ÖVER

Heej på er. Nu är julafton över, lite skönt men lite tråkigt. Skulle firat hos mamma först, men det sket sig så det blev inget, så jag vet fortfarande inte vad jag kommer att få av henne. Annars fick jag en kamera, kenza-väskan, parfrym, pengar, en fön, strumpor (?), godis och hmm.., känns som att jag glömt nåt. Aja, allt är som sagt inte över så vi får se vad som komma skall. Jag är nöjd och glad och fortfarande lika kär i julen. Min lilla älsklingshund har ätit sig så proppmätt att han bara somnar. Och jag känner mig ungefär likadan. En helt okej jul har det vart i alla fall. Imorn ska jag på bio samt äta lunch, och sen ska jag hem till en vän och ta det lugnt. Om det inte blir utgång förstås, haha. Men antagligen inte.

Hade lite kul med kameran, hihih.



Hoppas ni hade en fin jul


241209

Julafton! Jag tänkte krypa ner i sängen nu så att morgonen kommer fortare, ni vet som man gjorde när man var liten? Imorgon blir det julgröt hos mamma och sen resten av kvällen spenderas hemma hos farmor och farfar med lite släkt, ska bli mys. Hoppas ni får en riktigt fin jul allesammans! ♥

Imorgon är det julafton

Hej finaste. Imorn är det julafton!! Vi har precis klätt granen och fikat med pepparkakor och julmusik. JAG ÄLSKAR JULEN! Ikväll ska vi på middag hos grannarna också, och sen ska jag hem till bästis. Senare ikväll blir det till att slå in de sista julklapparna. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag kommer att få imorn, verkligen NOLL koll. Jag brukar ändå ha en liten aning, men inte i år.. Haha, hatar att vara så pirrig, som en liten skitunge lixom. Idag då, köpte de sista klapparna, och även ett par glansiga leggins till mig själv. Sedan handlade jag allt som behövdes för bakningen, sjukt jobbigt att konka på det hem vill jag lova. Mötte också upp bästis i bromma, men vi lyssnade på varsin ipod hela vägen hem, haha kul vi har. Nej men vi var helt slut. Jag hade vart i stan och gått upp tidigt, och hon hade jobbat. Undrar vem som hade det värst? Och sen ska jag i väg om en kvart, och jag är inte hungrig.. Tänk om det blir nåt jättegott, då vill man ju äta lixom, men om det blir äckligt, då är jag ju redan mätt, och då är ju det bra. Hmm, krångligt det blev nu..


02:21

Tänkte sova, men så blev det inte. Har vänt på dygnet om man säger så. Satt inne på youtube och kollade massa klipp med al-fadji. Jag dör av skratt!


DAGEN FÖRE DOPPARDAGEN

Jag har nog hamnat i en liten bloggtorka tror jag. Glömmer typ bort att jag ens har en blogg att skriva i, är så fokuserad på annat just nu. Julen tar upp mycket tid, och i mitt fall är det mycket press, från alla håll och kanter. Utmattande! Imorn ska jag in och köpa de sista julklapparna, sola, hinna baka och äta middag med grannarna. Sen ska jag hem till P som är ensam, vi ska fira en mini-jul och dricka glögg, fast vi hatar det mest av allt. Haha, men är det jul.., så är det jul! Nej men är inte julen härlig? Julmusik, julbak, julklappar, julshopping, kärlek, klä granen, älska och känna sig älskad. Jag uppskattar verkligen julen och allt som hör det till, till och med det man inte uppskattar. Typ stressen, kalle anka (som är såååå uttjatat och tråkigt), läskiga släktingar och hela köret. Det är lixom något med hela grejen som gör att man känner sig lite gladare än vanligt. Och i år får vi kanske till och med en vit jul?! Inte för att snö är min grej, men som sagt, är det jul så är det. Nu tänkte jag nog ta och sätta mig och kolla på 2 ½ män och bara ta det lugnt. Imorn blir en lång dag, jag måste ju faktiskt baka chokladbollar och hinna sola! Prioritet nummer ett just nu, haha god natt!


Snö.. NEJ! Saknar sommar och värme!


3 dagar kvar

Hej. Har inte uppdaterat sen i fredags, sämst eller vad? Har vart helt slut. I fredags var det chill hos en vän med film, och sen i lördags var det jobb. Tänkte åka hem efter med mötte upp calle istället. Vi tog några glas och drog vidare. Jag blev som vanligt alldeles för full, så nu ska jag inte dricka förens nyår har jag bestämt. Är så trött på att bli så där, och sen att må så jävla dåligt dagen efter. Igår låg jag i sängen av och till från fyra till tio. Somnade sen vid ett och sov till halv tolv idag. Nu mår jag äntligen som vanligt igen! Ska in till stan med brorsan och köpa en julklapp, och sen ska jag sola, sköööööönt. Hittade en hundring i min väska också, då blev jag jätteglad! Annars har det inte hänt så mycket, har vart helt död. Ikväll ska jag hem till en kompis, och bara ta det lugnt, och sen får jag se vad som händer. Blir ingen utgång i veckan i alla fall, det kan ni skriva upp på en lapp! Haha, ne men nu ska jag sticka iväg, hörs sen, puss!
 


Chris Brown - Drop it low


Taste


Fan vad krångligt allt ska vara...


BIIIIIIIIIITCH

Shulululu! Kom nyss hem från en hemsk liten resa. Stod och väntade på bussen i 40 minuter i morse, verkligen superkul. Sen åkte jag in och mötte upp bästis och köpte skor, jooordens mysigaste shepherd uggs. Mina fötter var isbitar hela tiden, och jag kunde inte byta skor eftersom de nya skulle inpregneras först. Sen mötte jag upp mamma på donken, så käkade vi och pratade om massa grejer, väldigt mysigt. På bussresan hem satt de två tjejer brevid mig som var skitläskiga, typ mördare? Och jag trodde jag skulle dö, jag kände verkligen inte mina fötter, och inte mina ben heller, sjukt! Vår temperaturmätare vid fönstret visar fel, det står 3,4 minus, men sen visade det sig att det var 10 minus ute?! Tyckte det kändes alldeles för kallt för att vara bara tre minus.. Nu sitter jag i alla fall äntligen i värmen igen! Fick en goose jacka av mamma också, en kort röd, men jag vet inte om den är fake eller inte, och inte hon heller. Hon hade köpt den relativt billigt av hennes killes kompis, men man vet ju fan inte. Så min kära kamrat oliven ska få titta på den, hon är expert på sånt där! Nu ska jag vila lite i min varma, stora och mjuka säng! Ikväll blir det film hos en kompis, och utgång imorn med min baby!


899 kr på Scorett


BORED............................

Sitter och glor på 2 ½ män. Är det bara jag eller tröttnar man aldrig på det programmet? Jake alltså, han påminner så mycket om min brorsa i sättet, så jag sitter alltid och asgarvar åt honom. Nu när jag vänt på dygnet så vet jag när alla bra program går på natten. Först scrubs, sen 2 ½ män, how I met you mother och spin city. Nördarnas nörd har koll på tablån. Längtar tills imorn då jag kan köpa mina varma shepherd uggs. Hoppas bara dem finns kvar i butik, annars blir jag ledsen.. Efter stan blir det hem till en vän och käka middag, och sen förhoppningsvis utgång. Kanske blir på lördag istället, får se hur det blir helt enkelt.

Jag är så uttråkad!!


UT UT UT UT

Jag har ångest. Jag är så jävla uttråkad så det är inte sant. Har inte vart ute och festat på två veckor, vilket faktiskt har vart rätt skönt. Men nu får det vara nog! Blir utgång i helgen med kb, tror jag i alla fall. Jag har vart tillräckligt duktig nu när jag haft min lilla paus. Men nu vill jag ut och dansa, skratta och ha kul! Saknar min lilla pärla också, för honom har man aldrig tråkigt med vill jag lova.


En full och glad sara på 18-års dagen


JAG HATAR SNÖ OCH SL

Idag har vart den värsta dagen i mitt liv, när det gäller kollektivtrafiken. Bussen var försenad när vi skulle till skolan, och det tog dubbelt så långt tid att komma till skolan, sen var det snöstorm när vi skulle gå utomhus, och sen gick det ingen trafik hem överhuvudtaget! Vi fick åka till matti, sitta där ett tag och sen hälsade jag på mamma. Var i bromma igen runt fyra, och då kom det en buss. Snacka om tur jag hade! Hoppade på, satt där i hundra år på grund av snö, halka och köer, och sen när jag väl kommer till ön, så går jag av för tidigt (?), och måste gå typ en kilometer i snöstorm! Jag ville dö dö dö, det var det värsta! Var helt slut när jag kom hem till bästis så jag deckade hemma hos henne en timme, och nu kan jag inte somna. Så, det har vart en jävligt jobbig dag att vara ute och åka kollektivt, hoppas det är bättre imorn. För då ska jag till stan och köpa julklapp till bror och vinterskor till mig själv. Mina fötter har vart isbitar idag och igår, har gått runt i vårstövlar. Måste också tipsa om jordens bästa schampo och balsam, nämligen fråm tresémme. De är jättebra för håret, och man slipper tvätta håret så ofta för det håller sig rent och fräsch och blir inte fettigt ens efter två dagar. Verkligen skitbra, köp nu!


Jay Z - Big pimpin


HELVETE VAD KALLT DET ÄR

Kom hem för ett litet tag sen, och slängde precis in en tvätt i maskin. Har inte tvättat på typ två veckor, har verkligen inte pallat. Det är ju lixom jordens enklaste sak, men det gäller bara att få arslet ur vagnen och göra det, så det blir gjort någon gång. Jaja, nog om tvätt! Imorn är det julavsluting i skolan, skööööööönt! Jullov blir alltså nästa grej. Fast det känns som att vi haft lov i två veckor redan, vi har inte gjort någonting typ. Jordens slappaste skola - von sivers! Annars då.., idag åkte jag, olle och matti in och solade, igen. Nu är mitt fejs ännu rödare, och det bränns och svider. Körde solkanon alldels för länge, med tanke på att jag började bli bränd redan igår. Men men, envis som man är "jag ska bli brun nu!". Nu får jag ta mitt straff, och det är inte särskilt skönt. Efter det blev det en mysig fika på 60's. Det var typ helt tomt på uteserveringen, inte så konstigt kanske. Men vi satt där i alla fall, och efter någon timme var mina fötter helt bortdomnade. Sjukligt kallt har det vart idag alltså, hatar verkligen kyla, vinter och snö!


En drogad olivia? Vad var det i latten egentligen?

Varmt och gott, perfekt så här under bajsvintern!


161209

God kväll på er. Jättesämst uppdatering, jag vet. Hade nästan glömt bort att jag har en blogg, haha. Ikväll hämtade vi i alla fall upp syster min som kom från sundsvall. Hennes buss var dock en timme sen typ, så det söööög men det löste sig. Jag, pappa, bror och syster åkte runt i stan och kollade runt, haha. Fick en liten tur runt stockholm. Inte alla dagar man får det bara så där. Fick reda på vad jag fick på svenska media-retorik provet också - VG! Jag hade verkligen räknat med ett fett ig, så jag blev glatt överraskad. Men också lite förvånad över hur jag kunde landa på ett så pass högt betyg, med tanke på vad jag faktiskt kunde inför provet.. Jaja, skitsamma vem bryr sig. Jag sitter just nu och KNARKAR eriks låt från idol. Den är så sjukt jävla bra! Har aldrig gillat någon låt som kommit från idol, men den här är fan underbar. Solade med oliven idag också, blev bränd i fejan så ser lite grann ut som en räka, hon också. Det var typ ett halvår sen jag solade sist, jag tänkte vara dukig och strunta i det, eftersom alla började snacka om hudcancer osv. Men idag insåg jag hur mycket jag saknat att sola. Solade 3-4 ggr i veckan förr, men sen bara la jag av. Men nu ska jag nog börja igen, i alla fall någon gång i veckan. Annars kör jag ju på min lóreal solspray, som funkar väldigt bra, så man slipper vara vampyrvit lixom.
 


MONDAY

God morgon alla snygga människor där ute. Idag är jag väldigt glad, men det borde vara tvärtom eftersom att när jag vaknade i morse såg jag att det hade snöat, och nu snöar det fortfarande. Gillar inte snö för fem öre med andra ord! Men skitsamma, hade sovmorgon eftersom jag är ledig från skolan idag, men nu ska jag strax bege mig till jobbet. Jobbar några timmar, likabra. Efter det ska jag nog hem till en kompis och ta det lugnt, sover antagligen inte hemma så blir dåligt med uppdatering. Nu måste jag dra, vi hörs puss!


FETT COOL TJEJ!!


01:01:04

Mår skitilla nu. Har tryckt i mig två rutor kärleksmums, och nu vill jag spy spy spy! Har druckit jättemycket också vatten, kanske därför? Neee det är bra att dricka vatten. Funderar på om jag ska gå och lägga mig, ska jobba imorn och pallar inte somna åtta i morgonbitti direkt, men kan lätt bli så när man bara sitter uppe. Nu vet jag knappt vad jag babblar om, ska sova. Känner mig ledsen idag...




Jag har varit självisk och elak, förlåt mig för alla gånger som jag varit självisk och elak, har inte menat
nåt jag sagt, inte fattat själv att de saker som jag säger kan tolkas på andra sätt.


LUSSEBULLE

Nu har jag precis duschat och sprayat mig liiite brunare. Sitter och snackar med niklas från jobbet, som precis har slutat. Det suger, supermysig kille. Singel också, om någon är intresserad? Hur som helst, sitter och kollar på reprisen av mitt favo-program - GRANNFEJDEN, fast dem har uppehåll nu till vår.. Verkligen sorgligt. Lyxfällan också. P tycker jag har pensionärssmak när det gäller tv program, och det kanske stämmer, haha. Baket gick i alla fall bra idag, fast det var mest p's mamma som fick baka, haha. Vi satt och lyssnade på michael jackson hela tiden, och dansade och gud vet vad. Det var en mysig kväll hur som helst som resulterade i goda, onyttiga saker.. Men kom igen, det är ju juletider nu!


Smet

Brända lussebullar (pernie är sämst)

Vi spelade MJ

KÄRLEKSMUMS


BAK BAK BAK BAK

Tjoooooo, hur mår ni i dag? Jag vaknade runt ett och var heeelt trött. Låg och kollade på massa repriser hela dagen, typ mammas pojkar. Missade det i torsdags så kollade idag, måste bara säga, sjukt att tim valde moa! Hallå?? Han är ju snäppet snyggare om man säger så, sen att han hade flickvän i det verkliga livet kanske hade något med saken att göra.. Vi har i alla fall precis ätit gorbys och bakat lussebullar, och nu ska vi baka kärleksmums, gott!! Vi håller på för fullt, och pumpar michael jackson på högsta ljud. En bra söndag med andra ord! Imorn är jag ledig också, inte dåligt det heller.


Hittade en gammal bild på mig och P, halloween 08


DU ÄR SJUUUUUUUUUUK

God kväll på er alla där ute. Jag kom hem för en timme sen typ, men har suttit och snackat med pappa sen dess. Det är så skönt att vi har börjat prata med varandra, det har vi aldrig gjort förut. Verkligen en lättnad. Har jobbat till nio, vilket var kul som vanligt, alltid så roliga människor på jobbet. Sen åkte jag och mötte pernie och max, vi snackade skit och bara hängde. Har inte träffat maxen på hur länge som helst, så det var kul faktiskt. Sen träffade jag min gamla kompis tobbe, som jag inte heller haft nån kontakt med på jättelänge, så det var mys! Nu tänkte jag strax lägga mig och sussa. Hade så sjuuukt ont i magen hela natten, så jag somnade inte förens åtta imorse, verkligen KUL! Mådde suddär på jobbet med andra ord, höll faktiskt på att somna där ett tag, haha. Imorn blire julbak med bästis och kanske oliven, får se hur det blir.


JULHANDLING PÅ G

Hej på er alla fina. Jag hade planerat att gå upp runt tolv idag, men när jag vaknade och kollade på klockan var den 13:27. Planen gick inge vidare. Det var bara bums upp och ut med hunden och sen äta frulle. Nu har jag precis plattat håret och smörjt in ansiktet med basiron (som motverkar framtida finnar), och jag känner mig ganska stressad. Ska möta bästis på bussen om en timme och jag har inte sminkat mig eller klätt på mig än! Vi ska som sagt julhandla, ja eller, hon ska. Jag är redan klar, har bara en klapp kvar. Men hon ska nog handla till hela släkten så det lär ju ta ett tag. Efter det ska jag hem till en killkompis och chilla. Blir ingen utgång ikväll, eller imorn, eller nästa helg heller. Jag är redan uttråkad. Speciellt när mina favisar från jobbet frågade om jag ville med ut ikväll och jag inte kan hänga med.. Meeeen skitsamma, jag ska ha en jättemysig kväll ändå! Nu måste jag skölja ansiktet och sminka mig, vi hörs ikväll. Hoppas ni får en fin fredag och kolla in årets fjortisbild där nere, haha! Puss på er!


Dead prez - Hip hop


DAGS ATT DRÖMMA

Ojojoj säger jag bara, vilken intressant kväll jag har haft! Nej, nu ljög jag verkligen jättemycket. Jag hade värsta planerna inför kvällen, men det slutade med att jag la mig kl sju. Skulle ha börjat träna idag, på riktigt alltså! Jag och oliven skulle ha sprungit och jag skulle verkligen kämpa, men satans migrän. Och nej, det är ingen undanflykt, jag lovar. Sen skulle jag ha åkt förbi bästis också, men det orkade jag inte heller. Men jag träffar henne imorn så det är lugnt. Jag är ledig från plugget imorn så jag ska ta en riktig sovmorgon, och sen ska jag möta upp henne runt fyra så åker vi och julhandlar. Och på söndag blir det julbak, med pepparkakor, lussebullar och kärleksmums. Haha, ja och vad gäller det sist nämda så bakas det inte för att det är juligt utan för att det är gott! Lite PV-varning på den här helgen med andra ord. Blir ju ingen utgång i alla fall, måste hålla mitt löfte om åtmindstonde två nyktra helger. Lite segt är det ju men det funkar.

Nu har jag precis duschat och tänkte ta kvällsrundan med älsklingen (hunden alltså), sen ska jag spraya mig lite brun. Och sen blir det nog sängen för min del. Är helt slut så tänkte lägga mig och dega framför scrubs om en timme. Behöver ju inte oroa mig för att somna i tid eftersom att somliga är... LEDIGA imorn!


Titta vilken naturlig färg man får utav lóreals solspray


2 VECKOR KVAR

Jag önskar mig inte så mycket i år, men dyra saker. Kommer självklart inte få allt, men hoppas på datorn mest, vill verkligen ha en mini dator. Skulle iofs inte banga på en brun goose heller, eller en kamera.. Åh, jag vill ha allt!! Kenza-bagen kommer i alla fall bli perfa för framtida utgångar så den står på önskelistan, samt en ball klänning som jag tror kan bli riktigt snygg om man matchar rätt med brun hy och höga skor. Aah, jag vill ha julafton nu! Längtar tills det är dags att klä granen, alltid lika mysigt med hög julmusik, glögg och en glad familj. Julen är verkligen en tid för dem man älskar. Plus att man får massa klappar, haha


BAD GIRL

Det är en sån töntig sak egentligen, men jag kan inte låta bli att känna mig väldigt sviken av dig. Visst, vi står inte varandra särskilt nära, men vi är kompisar och det räcker. Kan inte gå in på vad det hela handlar om, men jag behöver bara skriva av mig lite i alla fall. Det känns fel att påstå att du går bakom ryggen på mig, men på ett sätt så gör du faktiskt det. Du har inte sagt det här till mig, inte alls. Och det har faktiskt med mig att göra, för det handlar om en person som funnits och cirkulerat i mitt liv de senaste två åren. Det finns absolut inga kärleksfulla känslor inblandade här, verkligen inte. Detta handlar bara om hur du agerat. Du visste trots allt att det fanns lite där, och allt du hade behövt göra var att snacka med mig. Ställa mig en fråga - "Är det okej?" Och vet du vad jag hade svarat? Jag hade sagt absolut, tack för att du tog upp det med mig innan. Det handlar bara om att jag känner mig nertrampad, och jag hade uppskattat om du hade sagt något. Jag bits inte lixom.

10/12-2009

 
"I'm gonna find a way to make it, without you"
Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart


MÅNDAG? NEJ TORSDAG!

Hej på er alla sköna. Kom nyss hem från skolan, hade redovisning. Det gick faktiskt mycket bättre än förväntat för min del, men inte för calle, haha. Har chillat runt och haft möte med handledaren och nu kom jag hem. Jag är heeelt slut! Det känns som att det är måndag, bara då jag är så här trött. Jag och p kunde inte sluta flamsa igår så klockan hann bli mycket innan jag somnade. Hon somnar ju på direkten så för henne var det inga problem, men jag tror jag slockade runt fem någongång, och sen upp vid åtta. Vår städare skulle ha kommit prick åtta, men nej nej, hon valsar in kl kvart över nio. Jag gick upp helt i onödan! Jaja sånt är livet, jag såg det posetivt eftersom jag hann göra allt jag ville, kolla tv, äta frulle och bara inte stressa, love it. Nu tänkte jag faktiskt ta en liten tupplur, för jag kanske ska ut och springa med oliven sen, får se hur det blir. Jag menar, det regnar ju ute? Hörs sen, puss!

Dagens


BIRA BIRA BIRA, BÄRS BÄRS BÄRS

Tjoooohoooo! Jag sitter med P här hemma hos mig och vi ska se på twiligt nu. Har redovisning av boken imorn som jag skulle ha läst, men jag tittar på filmen istället, mohehehe. Vi har ätit tacos så nu är vi heeelt fulla av mat. Käkade tills vi nästan spydde, bulimi-varning? Annars har det inte hänt så mycket, ska kolla film nu och äta glass sen. Det var allt för tillfället, hörs senare. PUSS!


Ey, LANGA BIIRAAN!!


Börjar fan grina varje gång jag ser den...


500 BABY


Har suttit här och funderat på meningen med livet. Mat, fest, sex och kläder. Det är typ allt, eller hur? Haha nej men skämt å sido, nu ska jag byta ämne helt. Har letat efter en klänning som sticker ut lite grann, men inte allt för mycket, och nu hittade jag den här på nelly alldeles nyss. Den är inge speciellt, ganska ful/snygg faktiskt, men jag gillar den! Den hamnar nog på önskelistan i år. Och juste, detta är mitt 500:e inlägg!!

HELT CP

Hej på er. Har ingen bra dag i dag heller. Känner mig allmänt nere och hade ett bråk med pappa också. Han verkar tro att jag är helt okapabel till att klara någonting själv, och det börjar gå mig på nerverna, med tanke på att jag klarat mig ganska jävla bra själv under mina tidigare år. Ska vara ensam med syskonen här imorn, ska laga mat och se till så att de kommer i väg till skolan, och det är tydligen jordens största och svåraste uppgift enligt far min? Vart var du mina första 10 år undrar jag? Nej usch, ska inte deppa ner er också, haha. Alla har vi ju bra och dåliga perioder, och just nu är jag inne i en svacka. Men det går över snart, hoppas jag. Imorn blir det hur som helst taco-kväll med bästis och syskonen. Jag lääängtar till middagen imorn för att jag ääälskar tacos! Får se om jag klarar av att handla själv, kanske inte fixar det heeelt ensam!? Tur att bästis är med mig i alla fall! Och juste, kul att miss anka ska skiljas, haha hoppas hon blir pank och måste bo på gatan! Skadeglädje är allt jag har just nu, mohehehe


01:17:22

En deprimerande period här i bloggen just nu. Tur att jag bestämmer själv vad jag vill skriva om då, och sen får folk bestämma själva om dem vill läsa eller inte. Men på något vis hoppas jag ändå att jag hjälper någon stackare genom att berätta hur jag känner osv. Ja, humöret går upp och ner och det märks på bloggen. Under den senaste tiden har jag inte känt igen mig själv riktigt, jag vet inte riktigt vad jag håller på med. Folk i min närhet börjar bli oroliga för över att jag dricker för mycket. Och när jag får höra det blir jag så arg! Jag vet att det är lätt för mig att hamna snett, och jag vet att jag är en person som verkligen måste hålla mig i skinnet för att inte åka rakt ner i skiten, och jag gör det, jag håller mig i skinnet hela tiden. Men jag är trots allt 18 år, jag vill kunna gå ut och festa med vänner utan att få höra att jag måste ta det lugnt hela tiden. Folk tror att jag inte har någon koll och att jag inte inser själv att jag måste vara försiktig, att jag inte fattar någonting. Men jag fattar, tro mig. Och jag har insett saker och ting och är väldigt medveten om mina brister och risker. Men hur som helst, jag ska inte dricka på ett tag för jag känner själv att det kommer att spåra ur som jag inte chillar nu ett tag. Det låter så töntigt och överdrivet när man beskriver det så här, men om man vuxit upp med en förälder som är alkoholist, blir man ganska nojig över att bli likadan, det blir i alla fall jag. Det är så lätt att inte inse att man blivit beroende, och därför är det bättre att ta det lugnt redan som ung, och att så fort man känner att det blivit för mycket för en själv så tar man ett steg bak. Bara några helger. Jag vet inte hur andra personer tänker kring sånt här, och alla är vi olika och fungerar olika. Men jag är i alla fall en person som nog hade torskat på det mesta om jag inte hade hållt mig själv tillbaka. Jag är en beroende-människa, när det gäller allt. cola, cigg, dator, kärlek, nässpray. Jag vill bara gör allt i min makt för att inte bli likadan, och då är jag hellre försiktig än att jag skiter i det. För som sagt, det är så lätt att bara tappa greppet och då kan det vara försent.


Vad är grejen lixom?

Jag slutar aldrig förvånas över vad killar är kapabla till. Vilka svin det finns där ute som totalt skiter i vilket. Allt som spelar roll är dem själva och resten är oviktigt. Ja, låter som en feminist nu, men jag menar verkligen inte alla killar, utan menar en viss kille just nu. Han är en riktig tönt som tror att han kan få precis som han vill och när han vill. Kör på du, jag är färdig med dig nu i alla fall och hoppas alla brudar ser vilken fjant du är. Så, nog om det! Bestämde mig idag för att ha en vit månad. Är så trött på fylla och allt som hör till, plus att jag insåg nyss att min bankkonto i stort sett är tomt. Men det är lika bra, man vill ju inte hamna i skiten lixom. Jag vet att jag inte är långt där ifrån så bäst att ta en paus nu. Men jag känner bara ångest, press över massa skit. Pappa vill att jag ska plugga vidare och tjatar och tjatar, och jag orkar inte höra. Jag är så trött på skolan och allt som hör till, jag vill bara slappna av och ta det lugnt ett tag innan jag går i bitar. Antingen jobba heltid eller skola, är det allt som finns? Fyfan ibland känns det meningslöst allting, man förstår inte varför man sliter? Vad går allt ut på egentligen? Deprimerande inlägg, ja det kan man säga. Man ibland blir det bara för jävla mycket! Måste andas och försöka göra nåt bra av det här nu.


Mitt sagoland


TRÖTT

God morgon alla människor. Jag somnade halv tio igår kväll, och vaknade halv två idag. Hur kan man sova så mycket? Var riktigt slitet i lördags, har inte vart så full på länge. Begövde min skönhetssömn. Men jag ska aldrig mer dricka!! Jaja, annars då? Det händer ingenting, sitter hemma hos en kompis och ska käka frulle nu. Har legat och kollat på tv sen jag vaknade, och jag är helt trött. Tur att man var ledig från skolan idag. Däremot har vi prov imorn, och jag har inte pluggat någonting, kommer gå åt pipan, och det är ju inge vidare så här kring jul.. Men det tixar sig nog, det gör det alltid. Nu ska jag äta, hörs sen.

Och jag vill tacka killen som hjälpte mig i lördags, verkligen supersnällt!

061209

Hej på er alla gullungar. Jag mår verkligen fruktansvärt jättepissdåligt idag. Blev utgång med olle igår efter jobbet. Vi skulle till collage men det var jordens kö så vi sket i det och gick till royal, där det var förövrigt var rätt bra drag med mycket gamla människor man kände. Hade jättetrevligt men drack lite föör mycket så jag mådde inge vidare. Jag hoppade över efterfesten på grodan och åkte hemmåt, missade bussen eftersom tuben var försenad (?!?!), men som tur var så träffade jag på bex så jag slaggade hemma hos henne. Vi vaknade runt ett, och beställde hem en familjepizza och 2 liter cola, och låg och kollade på the holiday. Nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv, har huvudvärk!


LISTA

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Mörkblåa jeans och en svart spetströja
Vad använder du just nu för skor: Shephard tofflor
Favoritfärg på kläder: Svart

Senaste person som
Sov i din säng:
Pernie
Du pratade med: Kb
Du delade en drink med: Kb
Du gick på bio med: P
Du gick på stan med: P
Skällde på dig: Pappa

Senaste
Låt du hörde:
Suga Suga
Film du såg: New Moon
Mat du åt: Kött med pommes
Kram: P
Puss: Kb, haha
Fest: Utgång förra helgen
Känslan: Uttråkad
Ilska: Vet ej
Resa: När jag åkte hem
Glädje: Igår på bion, EDWARD
Dröm: Att en massa folk var nakna, minns inte vilka dock
Boken du läste: Jag, läsa????
Personen du träffade: Simon
Personen du pratade i telefon med: P
Personen du fick sms av: Hawrish
Gången du åt en 7-eleven korv: Förra onsdagen 3 på natten
Gången du var utomhus: 10 min sen
Gången du sov: Vid sex idag
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Länge sen
Saken du köpte:
Cigg

Om dig

Namn: Sara
Ålder: 18
Smeknamn: Har nog inget, förutom arab som olle kallar mig, haha (internt)
Syskon: Flera
Sysselsättning: Plugg, jobb och fest
Bra egenskaper: Social och utåtriktad
Dåliga egenskaper: Dominant, ego och lätt irriterad
Linje/klass: Sam/Sam
Hårfärg: Mörk som satan
Ögonfärg: Grön/gråa
Skostorlek: 36/37
Musiksmak: Allt som får mig att må bra!

Jag snodde listan av patten som snodde den av felix. It goes around, lättfotad lista!

HAJAR

Sitter och kollar på animal planet. De håller på och testar  hur hajar reagerar på olika färger. Man ska alltså ha på sig svart, för det dras de minst till. Det värsta man kan ha på sig är gult eller rött. Så nu vet ni det om ni ska hajdyka någon gång i framtiden. Jag är glad nu, vet inte varför men det är lugnt! :)


HA EN BRA FREDAG

God kväll allesammans. Jag somnade någon timme runt halv sex, mycket skönt faktiskt. Sen blev det tjaffs så det slutade med att jag var tvungen att laga mat (?!?!). Jag som är mästerkock och allt lixom. Nu har jag gjort mig halvt i ordning. Jag ska hem till en vän och bara ta det lugnt, om inget annat händer. Blir utgång med kb imorn, tror jag i alla fall. Så tog på mig morgondagens partyoutfit för säkerhetsskull. Men nu måste jag springa, så ni får ha en underbar fredag, puss och kram!


Duktiga tjejen

Denna ständiga skolångest. Jag skulle verkligen behöva plugga men det går inte. Jag har typ fått en sjukdom som gör att man inte kan koncentrara sig. Inte på att plugga i alla fall. Jag tror iofs att jag har damp också, det skulle förklara en del så att säga. Har tvättat hela dagen fan, tillochmed lakan och handdukar. Jag är duktig! Har också "fixat" mig själv, rakat benen, sprayat mig brun, ansiktsmask osv. Det är ju trots allt helg och då måste man ju vara redo för allt, haha! Nej skämtåsido, det är alltid skönt att ta hand om sig själv. Aja, här får ni en bild på favo klädseln just nu. Stor stickad oversize tröja och skinnleggins. Alltid bekvämt men också snyggt!


Trodde det skulle bli ballt med vitt runt, men det ser ju bara skumt ut, haha!


HISS ELLER DISS?

Jag tycker den är snygg, och perfekt storlek. Och jag behöver en ny "partyväska". Men jag vet inte om just denna är värd att köpa, alla kanske springer runt med den här om en månad?


MUSIK ÄR KNARK

Nu blev jag typ pigg helt plötsligt. Jag är trött men jag vill ändå sitta uppe och kolla runt på nätet och grejer. Har precis fått lära mig hur man får youtube remsan att bli så liten, så nu lägger jag ut låtar hela tiden, haha. Bara bra, så man får lite gung när man läser. Lägger upp lite låtar som står mig varmt om hjärtat. Musik är ju trots allt det bästa som finns på hela jorden!








FCK M PLS?!

Jag var uppe kvart i sju imorse?! Jag kom upp och åkte till skolan på en fredag. Det hör verkligen till ovanligheterna. Vi har bara en lektion på fredagar som är 08:30-09:30, så man brukar inte vara så taggad lixom. Men vi var ett gäng som kämpade oss dit, så det var rätt mysigt faktiskt. Men belly, vart tog du vägen? "Jag kommer typ tio min sent", jo tjena!

Åkte hem sen, och har slängt in en tvätt i maskin, passar på att tvätta 30 graders kläder nu, blir ju aldrig av annars. Men shit vad jag har tvättat mycket på senaste, haha. Nåt annant som måste tvättas är handdukar, har typ sex stycken som ligger i tvättkorgen. Men det blir aldrig av, man tvättar ju hellre kläder när man har tid eller hur? Tänkte försöka sova lite nu, somnade runt två igår så är ganska trött, fast inte så farligt som det brukar vara. Det är faktiskt ganska mysigt att åka till skolan suddär kring sju, halvåtta. Det är lixom mörkt och bara mysigt när man sitter och halvsover och lyssnar på ipoden. Jag blir så kärleksfull så här kring jul. Vill fixa juligt med julmusik och ljus överallt. Hemmafru-varning eller vad? Haha, älska julen!

 


KÄR

Kom hem för ett tag sen. Det var en mysig och bra kväll tillsammans med bästis. Det var en tjej som hade någon konstig konsert utanför bion, och hon hade värsta fancluben som stod och hejade och grejer. Låter inge speciellt, men det såg rätt kul ut. Förutom det kan jag väl bara säga att jag är totalt kär! Edward Cullen, herregud detta är sjukt. Haha han är så sjukt sexig i filmen så man dör typ. Men förutom honom så var filmen skitbra, fast inte lika bra som ettan. Men kan knappt vänta tills trean kommer ut!! Jag kommer hänga på låset när biljetterna släpps! Haha, ska försöka sussa nu, puss.


New Moon

JAG ÄR LYCKLIG NU! Jag ska möta upp bästis, kolla in två hetingar på hennes jobb, och sen ska vi in till stan och se på new moon! Jag dör för Edward Cullen, han är så kattig! Måste hänga tvätt nu.

shooo

Sad

Jag förstår inte vad som händer med mig. Mitt humör går upp och ner hela tiden, och ibland vaknar jag upp och är ledsen, utan anledning. Det är så mycket som händer just nu och allt jag vill göra är att festa. Hatar mig själv när jag börjar hålla på såhär. Jag måste hålla mig i skinnet, annars kan det gå hur som helst. Men jag orkar inte bry mig just nu. Jag vill bara ut och ha kul med dem jag har roligast med.

Drömmer så konstiga saker varje natt, men jag minns aldrig vad. Jag vaknar bara med en obehaglig känsla, eftersom jag vet att jag drömt något äckligt. Folk säger att drömmar inte behöver betyda något alla gånger, men nu gör dem det. Det känns som att dem försöker sända ett budskap till mig. Typ du måste göra det här för att bli glad. Låter skittöntigt, och är säkert det också. Men drömmer är fan läskiga!


SHAITE

Har kollat klart på gre's nu, men missade slutet för att kb ringde, vad hände?! Han ringde och störde mig mitt i allt men han var så rolig så jag kunde inte lägga på. Jag bestämde att vi ska ut i helgen och sen att vi ska på kryssning snart, han blir taggad snart ska ni se! Haha! Nu har jag garvat så mycket i nästan en halvtimme så nu är jag jättepigg och vill göra något. Blev jätte festsugen helt plötsligt, vill dra ut och dansa!

Snart fyller min älskade bästis 18 också, då kommer det bli åka av! Hon är ju ett halvår yngre än mig, född i januari 1992, så hon är med andra ord liiite efter. Men vi ska nog hinna ut och röja lite iaf innan jag tröttnat på krogen helt. Kb blir ju 20 om en månad så det lär ju bli att man börjar hänger där istället, haha. Gud vad jag babblar, hinner knappt med själv. Är så hög på livet just nu!


LOGISKT

Hade nog torskat på det mesta om jag inte hållt mig i skinnet
För det kostar att festa när det trollar med sinnet


SPETS

Hej på er allesammans! Idag var det ju sjukt kallt ute?! Jag frös fan ihjäl mig hela tiden, stackars mig.. Vi jobbade med projektet idag och kom fram till att våran ursprungliga idé sög, vi kom verkligen ingenstans och det blev frunstrarande tillslut. Nu ska vi istället härma förra årets 3:or och göra ett expriment, om hur länge man kan vara vaken och hur man mår osv. Vi ska dessutom filma allting och göra det till en dokumänter. KUL! Ska bli väldigt intressant och se hur länge man orkar vara vaken.

Efter plugget mötte jag upp brorsan så åkte vi till solna och julhandlade lite. Nästan alla klappar är klara nu tror jag, skönt! Har bara några kvar till vänner att införskaffa. Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag och kollar på grey's, så måste kolla vidare! Köpte föressten en spetströja på gina idag, börjar verkligen tycka om dem så var tvungen att ha en jag också, haha. 199 kr, ekonomsikt så här runt juletider!


Du har inte en aning

Orkar inte platta håret ikväll. Har duschat nyss och nu har håret torkat. Det är afro lockigt och står åt alla håll och kanter. Fan vad jag hatar mitt hår! Känner mig lite nere idag, vet inte varför. Det finns en i min närhet som ständigt gör mig besviken. Hennes sätt att resonera och hennes likgiltighet. Jag vet inte hur man ska hantera sånt, om det är värt att ens orka bry sig längre? Jag funderar.. Det är bara så logsikt, alla fattar utom du?

Det är så mycket i livet som vi måste tänka på hela tiden. Ingenting är enkelt, ingenting är lätt. Det ska alltid resoneras, reflekteras och diskuteras hela tiden. Varenda liten sak. Ska man äta den här godisen? Är det värt det, jag vill bli smal och blablabla. Jag är precis likadan. Önskar att det vore annorlunda.


TV

Kollade nyss på desperate, fyfan jag får rysningar det är så spännande! Sa dem att det ska vara uppehåll över julen? Hoppas inte på det alltså. Hur som helst, var i skolan och hade prov som jag fick g på, blev skitglad för jag trodde det skulle bli fail på det, men icke sa nicke. Sen vare lunch och plugg till kl två och sen åkte jag hem till en kompis. Har inte ätit någon middag så är jättehungrig nu, men jag orkar verkligen inte göra nåt att äta. Haha. Det är dessutom bra att inte äta innan läggdags, för man bränner så lite under natten, så man ska faktiskt lägga sig lite små-hungrig har jag hört. Måste kolla vidare på christine nu, hörs snart puss!

RSS 2.0