HAPPY HALLOWEEN

Kom hem för ett tag sen, och det första jag gjorde var att hoppa in i duschen. Är helt slut, och har huvudvärk. Tog nyss en treo, hoppas att den lindrar snabbt och effektivt. Mötte upp bästis och salle nyss också, skulle lämna ett headset till henne, och egentligen skulle jag vart med på halloweenfesten som de var på, men jag har verkligen ingen lust. Vill bara ligga hemma och mysa med syster.

Imorn är jag ledig från jobbet, asskönt! Ska nog möta upp jess vid två för en fika, men vi får se. Efter det ska jag hem till en vän till mig och bara hänga. Vi ska antagligen hyra en film, äta chips och dricka cola. Typisk söndagsgrej, haha.

Igår hade jag i alla fall skitkul med mina små sötnosar. Vi drack, snackade skit och dansade i flera timmar, och jag hade kunnat fortsätta hela natten lång. Men vi blev hungriga och gick till mitt jobb, pinsamt värre må jag säga. Sen satt vi på nattbussen heeela vägen hem till viksjö där jag och kb däckade på direkten! Men tack för en jättebra kväll grabbar, puss på den.

Bilder från igår. Jag vet inte om man ser så mycket men skitsamma, hih.


I'M IN JAKAN BITCH

Nu sitter jag hemma hos min lilla sötnos kb. Jag, danne, kb och max var ute igår, ute med bara killar, haha. Men det var skitkul. Vi började på nivå och sen gick vi till polhem och fortsatte dricka där. Sen gick vi ut och dansade. Minns inte vad stället hette typ nipple eller nåt?

Idag ska jag jobba, och det känns väl suddär. Fullast igår var ju jag, vilket betyder att det är jag som är tröttast idag också. Vill verkligen bara stanna kvar här och sova hela dagen men det går inte, blä!!!

GOD NATT



Nu är det dags att sova. Det var skönt att skriva av sig lite förut, det behövdes. Imorn blir det nya tag, och då ska jag bara umgås med bror min. Vi ska på bio i stan och äta middag, kommer bli hur mysigt som helst.

PUSS

ALLT

Jag vill ingenting, bara sova.. Det kommer bli en tuff och jobbig tid framöver, det är jag medveten om. Det händer så mycket på olika håll nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte hur jag ska hantera det, och jag vet verkligen inte vad min roll i det hela kommer att bli.

Måste ta mig i kragen, ta ett djupt andetag och sluta svälja allting. Det är dags att göra något åt saken. Blir trött av bara tanken på hela skiten. Är rädd för att göra någonting dumt. Rädd för att trilla dit igen, dit jag inte ska. Orkar inte. Det är det som är läskigt.

Bloggen är dyster och kommer nog vara det ett tag framöver. Orkar inte ens låtsas vara glad längre. Orkar inte helt enkelt. Är så van vid att inte prata, inte visa. Vill aldrig bli sedd som svag, för att jag klarar allt. Det är vad jag intalar mig själv i alla fall. Det är svagt att gråta. Det är nu det händer..

BROKEN

Är verkligen ledsen. Jag orkar inte bråka mer med dig. Du är den personen som jag älskar mest av alla jag mött, den första som jag litat på, räknat med och verkligen öppnat mig för utan att vara rädd för att bli sårad igen. Jag vet att vi hör i hop, du och jag. Vi är ett, eller borde vara det i alla fall..

Jag vet att jag svek dig under den tiden som det var som bäst mellan oss, jag vet det. Jag blev bara rädd för vad som höll på att ske. Jag blev så jävla kär i dig och visste inte hur jag skulle hantera det, så jag förstörde allt. Jag förstör allt hela tiden. Våran relation tar knäcken på mig, för att jag vet att du är så fin, så bra och så jävla underbar. Och det är jag med, men jag vet inte hur jag ska visa det för dig, så jag blir det motsatta.

Nu vet jag inte om jag orkar mer. Vi går igenom detta alldels för ofta, och jag vet inte om jag vill vara med mera. Jag kanske måste gå vidare, trots att det är dig jag älskar. Det är dig jag ser en framtid tillsammans med, ingen annan. Det är dig jag litar på och älskar. Jag vet inte... Det suger när det är så här.


NO TIME FOR SHIT

Jag vill börja träna på gym. Men det kommer aldrig bli så, jag känner mig själv. Förr i tiden tränade jag regelbundet, och det syntes på kroppen också, haha, men sen blev det för mycket ocg jag la av med allt. Och nu är det så jävla svårt att komma i gång igen!

Ska strax gå till bussen och åka till jobbet. Jobbar 16-20 idag, alltså ingen rast vilket är seeeegt för man blir alltid hungrig typ kl fem och då är det tre timmar kvar. Efter det ska jag möta upp matti och olle på fika, anatgligen 60's. Sen blir det hemmåt, kommer nog vara ganska trött.


Kan du se det.., det är bara fejk

Sitter här ensam och tänker på allt. På det som varit, på det som kommer att ske.
Hur kommer allt bli? Skit eller fantastiskt..

Tänker på hur jag kommer utvecklas. Kommer jag kunna stå emot, gå min egen väg, eller kommer jag hamna i skiten, som du? Min värsta mardröm


Är så jävla rädd för att hamna där.

KÖRD I HUVUDET, DET ÄR BARA DITT FÖRNAMN



Nu har jag tagit kraft och fixat i ordning mig lite i alla fall. Sprayade på lite solspray också, den är faktiskt riktigt bra den där. Jag ska möta upp bästis hemma hos henne, vi har en massa onyttiga saker som vi ska proppa i oss, vi ska fetta oss helt enkelt. Haha, men det är lov nu, då får man! Sitter förövrigt och knarkar rihannas nya låt, den är helt otroligt bra! Får rysningar varje gång jag hör den, grr..

Är fortfarande sjukt sliten och trött, och jag har ju sovit hela dagen så det lär ju bli problem att somna senare. Men jag får hålla p vaken hela natten med mig, det kommer hon inte gilla, men strunt i det.

And you can see my heart beating you can see it trough my chest


MY HEAD IS KILLING ME

Gud. Imorse vaknade jag upp i hässelby. Jag har aldrig vart så jävla bakis i mitt liv. Mitt huvud gjorde så jävla ont så det kändes bara bra när jag satt  ner, helt stilla. Jag och matti vandrade ut i kylan, kl tio imorse, och var inte särskillt pigga, i alla fall inte jag som sov max tre timmar i natt.

Kom hem vid elva, duschade, satte på tv:n, la mig i sängen och somnade. Vaknade upp för någon timme sen, helt utvilad utan huvudvärk. Pappa kom hem nyss med mat från grillen också, mmm gott!

Igår började jag, jess, ebba och tre andra tjejer på wookhouse vid centralen. Det var helt okej, men helt fullproppat av folk! Efter det drog vi till Grodan där det knasade sig lite så jag drog vidare till studio och mötte upp olle och matti. Vi satt och drack, snackade skit och myste till stängning, och sen bar det av till Grodan igen. Det var helt okej, träffade på martin och danne där inne, var ett tag sen så det var kul.


puss på jess


YOU JUST DIED IN MY ARMS TONIGHT

Blir så ledsen. Varför måste du utsätta dig själv för det här? Har du glömt bort att du har folk som älskar dig, respekterar och saknar dig? Har du glömt oss? Du säger att nu ska det bli ändring, på riktigt. Och jag vill så gärna tro på dina ord, men på något sätt rinner det bara igenom mig.

Det är så jävla jobbigt att gå runt varje dag och veta att du far illa. Jag vet inte hur jag ska hantera det så jag bara struntar i det. Ignorerar det du säger och gör, för jag orkar inte. Jag orkar inte säga till dig gång på gång att du måste sluta, gå vidare, börja leva ordentligt. Du är på väg mot döden, så lägg av nu!

Jag saknar dig så mycket så det värker i hela kroppen, varje dag. Jag hatar att du ringer och berättar sånt där, för det gör att jag bara saknar dig mer, och det gör bara ont. Du säger att du behöver mig, att jag ska finnas där, men jag då? Jag behöver dig också, varje dag så länge jag lever.


Glöm inte bort mig, jag älskar dig förevigt...

DAMN SHE'S A SEXY BITCH

God dag! Kom hem för ett tag sen, har ju vart i stan hela eftermiddagen och kvällen. Vi var på bio och såg Flickan som lekte med elden, den var inte alls lika bra som första filmen. Rätt rejält mycket sämre faktiskt, men den var okej. Spännande lixom. Men innan det shoppade vi och käkade middag. Spenderade 1500 kr idag, så har lite ångest, haha. Fattar inte hur det kunde bli så mycket men sånt är livet.

Köpte värsta acnekrämen idag också, basiron. Jag har ju visserligen ingen acne men lite finnar här och där, och jag blir så trött på att de aldrig försvinner med de vanliga krämerna, så jag slog till på stort. Den är tydligen jättestark och kan fräta bort huden, så får vara lite försiktig med doseringen, hihih.

Annars var det en mysig kväll tillsammans med bästis. Det är inte så ofta vi kommer i väg på saker tillsammans, typ bio och sånt, utan vi brukar mest sitta hemma hos varandra och bara mysa. Blev inga skor från din sko heller, när jag såg dem i verkligheten såg de alldeles för punkiga ut för mig. Nej, jag gillade dem inte. Men balla är dem, absolut, så länge man kan klä sig rätt när man har på sig dem. Är så lätt att det blir för mycket lixom, med alla spännen och den sjukt höga plattån.


Skinnleggins från bikbok, tröja från gina och ansiktssaker från apoteket


MYSPYS MED BÄSTIS

Så, nu var jag alldeles strax klar. Färdigsminkad och påklädd! Ska möta upp bästis i stan kl fyra och då ska jag köpa skor och smink. Sen ska vi hämta ut biljetter till Flickan som lekte med elden och sen blir det middag någonstans.

Sen blir det hemgång, syster kommer ikväll så det ska bli kul. Vi lär ligga och snacka massa skit hela natten precis som sist, om man vågar ta sig hem det vill säga. Huh, men jag saknar min bebis så mycket så jag måååste hem och pussa på honom lite.


SOMETIMES IT SUCKS

Shit jag längtar faktiskt hem, helt sjukt. Jag brukar aldrig vilja vara hemma men nu vill jag det. Saknar min säng, dator och min älskade lilla bebis, voven alltså. Har inte vart hemma på hela veckan.

Imorn kommer syrran hem också, trevligt. Men först ska jag möta upp bästis för bio och middag. Vi ska se flickan som lekte med elden och så ska vi äta kinamat. Lite "prat-tid" helt enkelt.

Känner mig lite nere just nu, appråpå ingenting. Det är sjukt hur det där går upp och ner hela tiden. Ibland har man perioder då man är glad och lycklig varje dag, och sen har man perioder som den här, då man känner sig rätt likgiltig och trött. Ska dock bli kul att dra ut med jess och bex i helgen. Har saknat jess extra mycket. Vi kommer ha skitkul, jättemånga tjejer som är på partyhumör. Kan det bli bättre?

God natt

VILL HA VILL HA VILL HA


NIX PIX

Försöker skriva klart min satans novell, men det står helt still i huvuet. Igår såg jag föressten änglagård, har aldrig sett den förut. Och ni som inte sett den, se den, den är sååå mysig!

Har blivit utkastad hemifrån. Nej, det låter dramatiskt, haha. Men dem hemma har svinis, och jag har verkligen ingen lust att bli smittad. Så jag har bott hos en vän nu hela veckan, och antagligen blir jag kvar över helgen också. Ja, det var allt för nu. Hare så bra, puss på stussen

BEAUTIFUL

Sitter i skolan och jobbar med projektarbetet nu. H står och plattar mitt hår, vet inte varför men hon gör det. Vi håller på och skiver ett arbete om fördomar, och ska ut och fråga 200 pers ett antal frågor. Ett ganska stort arbete med andra ord, men väldigt roligt och framför allt intressant.

Det är helt dött i skolan idag, varför vet jag inte, det är bara inga här. Ganska skönt att slippa vissa personer faktiskt.

Sitter och lyssnar på beautiful med eminem, blir alltid så ledsen när jag lyssnar på den här låten. I somnras gjorde jag ett stort jävla snesteg, och sedan mådde jag väldigt dåligt under ett tag, och av någon anledning så var det den låten som jag lyssnade på hela tiden, varje dag. Så nu när jag hör den så tänker jag tillbaka, och får en konstig känsla i hela kroppen. En av jordens vackraste låtar, texten är underbar.


3

Jag och H sitter och sjunger allsång till brittans nya låt. Personligen tycker jag att den är suddär, men den duger så att säga. Men den är faktiskt lite lame, hihih.

Nu sitter vi och väntar på att svenskan ska börja. O är inte här så jag får jobba ensam idag, inte roligt. Efter det blir det ytterligare en lektion som är två timmar lång, onajs. Sen blir det hem till en vän till mig för middag och chill. Förlåt för dålig uppdatering, har inte orkat.

Tillägnar denna låt till min lilla sjärtnisse


BOYS BOYS WE WILL ALWAYS LOVE THEM

Nu sticker jag i väg. Blir nog inget mer skriva ikväll, kommer vara fullt uppe i mitt filosofipluggande. Nej, vem försöker jag lura? Jag kommer bara inte orka, haha. Ha en bra kväll, puss!


Pumpat läpparna? Ser det inte lite ut så i alla fall?

NO STRESS

Hej bloggen, hur mår ni idag? Själv mår jag mycket bättre och det känns som att jag håller på att komma ur min lilla svacka, jätteskönt verkligen. Tror det var väldigt bra för mig att träffa min älskade lillasyster. Det känns sjukt jobbigt att hon har flyttat, och jag saknar henne varje dag. Men nu har hon vart hemma i helgen, och gud vad det har vart skönt. I går låg vi uppe till tre och bara pratade, om allt. Man uppskattar dem stunderna när de inte kommer så ofta längre.

Nu håller jag på och fixar lite grann. Har städat upp lite i rummet, bytt lakan och plockat bort all skit som bara ligger omkring. Pedant-sara kommer fram ibland, och då kan jag inte slappna av innan det är rent och snyggt. Höll också på och rotade i min garderob nyss, och då hittade jag min gamla favorittröja! En ljusrosa, långärmad från gina. Har inte använt den på några månader, så den blir det nog imorn till skolan.

Ska strax bege mig till min lilla sötnos. Spenderar kvällen där och sover antagligen över också. Närmare till skolan, plus att det är alltid lika mysigt med sällskap. Det blir en lugn kväll och jag måste plugga filosofi också, attans. Vi har prov på tisdag, världens svåraste typ.


VI SES VÄL I HELVETET DÅ



Ska bli så jävla skönt när du drar bitch. L Y C K A !

KISS KISS

God kväll. Jag är proppmätt, har ätit sjukt mycket idag. Alltid härligt att få fetta sig ibland. Idag var jag och syrran inne i stan och handlade lite. Hon köpte ett par skitcoola byxor med skinn imitation på halvabenet, riktigt balla. Efter det åt vi på donken, riktigt glamoröst.

Nu sitter vi hemma och degar framför en film på 4an. Brorsan kom ner nu också och gjorde oss sällskap, en riktig liten familjeträff, fast utan de puckade i familjen såklart.


CIAO

Nu sticker jag hem till en vän och kollar film och tar det lugnt. Ingen utgång den här helgen alltså. Imorn ska jag till stan med syster, vi ska handla och käka, blir mys. Hörs imorn, puss

SWEET DREAMS

Nej jag blev bara trött på att ligga i sängen så jag blev kvar här. Kom på en sak också, imorse när jag vaknade, låg jag lixom med händerna bakom huvudet typ, och när jag skulle vända på mig och lägga mig på sidan så kunde jag inte röra armarna, dem hade somnat. Dem kändes kalla, stela och det tog typ 30 sekuner innan jag kunde lyfta på armarna. Vad fan var det?

Ska upp och snacka med Ella, tror att hon har somnat där uppe. Skulle vara typiskt henne i alla fall. Igår satt vi och pratade om våra New York planer, jag längtar! Man måste ju få drömma, även om det kanske inte blir så, så är det i alla fall ett mål som vi delar.

Sitter och lyssnar på väldigt hög musik, och det finns verkligen ingenting bättre. Det funkar som ens egna lilla terapi och får en alltid att må lite bättre, inte sant? Favoriten just nu är sweet dreams, så jävla bra så jag dör! Men nog om det, nu ska jag upp och föna håret, sen platta det och sen vet jag inte vad jag gör.


IT DOESN'T HURT ME ANYWAY

Dålig uppdatering från mig, har inte orkat helt enkelt. Har hamnat i en svacka, så jag mår inge vidare i huvudet just nu känns det som. Går säkert över snart, men just nu har jag ingen lust att göra nånting.

Jag och pappa var och mötte syster i går på centralen, vilken lycka! Vi kom hem, låg och snackade och sen somnade vi, ganska tidigt, haha. Imorn ska vi till stan och shoppa, jag är ledig från jobbet så vi kan umgås hela dagen låååång. Och ikväll kanske jag ska hem till ida, får se hur det blir med det senare.

Har legat och degat i sängen hela dagen. Var nyss uppe och tog en dusch, och nu sitter jag här. Ska lägga mig i sängen igen och kolla på tv och äta en muffin.


Syster såg ut som en riktig nörd när hon anlände igår med sin jätteväska! Hahah


GREY'S

Idag är ingen bra dag. Mår inge vidare och känner mig ganska nere. Ligger framför tv:n och kollar på Grey's. Det är det enda jag har lust att göra ikväll.


Bild från helgen.. Vadå onykter?

DEEPTALK

Hur ska det här bilden tolkas egentligen?
Finns det någon djup betydelse eller är det bara ren fisting?


SÖTSUG SUGER

Nu ångrar jag mig att jag sov när jag kom hem. Kommer antagligen inte kunna somna i natt så det blir samma visa imorn igen? haha, men skitsamma. Någon som vet varför blogg.se är så segt föressten?

Käkade nyss ett äpple. Måste sluta med att käka så mycket socker, alltså godis. Men jag får sånt satans sötsug på kvällar när jag är hemma, men nu har jag börjat med att skära upp ett äpple i klyftor och äter det i stället. Det är sött men verkligen inte lika onyttigt, och lindrar suget efter godis också. Så om ni har samma problem som jag, prova det i några dagar och man märker väldigt fort att man inte är lika sötsugen längre. Får se hur länge jag klarar mig, haha!

Sitter såklart och kollar på Roast, det är ju måndag lixom. Älskar det programmet för att man får alltid skratta, speciellt åt Batra, han är så sjukt skön den snubben.

SATAN

Somnade kl fyra i natt, eller ja det var sista gången jag kollade på klockan. När jag väl somnade var det dags att gå upp igen, men sov väl två timmar i alla fall. Gick till skolan, och åkte hem vid två, och trodde jag skulle dö av trötthet. Kom hem och skulle sätta mig och plugga, men däckade i sängen i stället, helt sjukt skönt. Länge sen jag var så trött.

Imorn ska vi prova studentmössor, vet inte varför vi ska göra det nu redan men skitsamma ska bli skitroligt. Är inte så långt kvar tills vi går ut lixom, kan knappt vänta.

Satt och kollade i genom grekland bilderna nyss. Herregud vad jag vill tillbaks dit, saknar det verkligen. Fyfan vad roligt vi hade, och mysigt. Jag saknar allt festande, våran mysiga balkong, våran trasiga fläkt och till och med duschen som gav mig stötar. Ett minne för livet helt enkelt.



GOD NATT

Nej men nu vare nog dags för mig att börja fixa och trixa lite. Har inte vart hemma på hela helgen så ska bli ganska skönt att sova i sin egen säng faktiskt.

Imorn är det måndag, vilket är den absolut jobbigaste dagen i veckan, lång och fullproppad med lektioner. Ska bli intressant och se om ollis kommer upp imorn också? Efter plugget blir det umgänge med bästa vännen och sen hem och plugga. Japp, det var väl det.


ABSOLUT MÅLLÖS

Jag slutar aldrig förvånas över hur personer kan beté sig. Man tror sig veta, men gud så fel man har. Helt sjukt, alltihop, det går inte ens att förklara.

Det är bara skrattretande, ja eller, du är rättare sagt.

WAIT..., HUH?!

Tja, keff uppdatering från min sida. Har vart upptagen, och inte haft någon som helst lust att blogga. Har haft en mysig helg i alla fall. Var ute i fredags med cockan, linis, olle och matti. Efter det drog jag hem till min prins och har bott här hela helgen. Har sovit som en galning och och bara tagit det lugnt, det behövdes.

Nu ska jag hyra film, och sen ska jag bege mig hemmåt. Är ju skola imorn, yey. Fast måste vänta på att någon ska bli klar så jag gör en liten lista, kul va?! *gäsp*

Nämn något som gjorde dig glad igår: Niclas gjorde en sjukt rolig beställning på jobbet
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en stock
Vad gjorde du för 15 min sedan: Pratade med bästis i telefon
Det sista du sa högt: Jag spelar in det här nu då
Det senaste någon sa till dig: Mm snart
Vad har du druckit idag: Cola
Vad var det senaste du åt: En macka
Vad var det senaste du köpte: Dricka
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt, kallt och regnigt
Godaste glassmaken: Chocklad, saltlakrits eller vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej
Sover du tungt: Nix
Drömmer du mardrömmar: Nej väldigt sällan
Trivs du med ditt jobb: Ja, har skitkul på jobbet
Favoritklädsel: Leggins
Favoritlåt just nu: Beyonce - sweet dreams
Vad ser du om du tittar till höger: En öppen dörr
Vad gör dig glad just nu: Hmm, ingen aning
Vad ska du göra härnäst: Glutta på film
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Förvirrad
Favoritgodis: Chocklad
Kläder just nu: En stor tröja
Hur många kuddar sover du med: Tre
Spelar du något instrument: Nej
Morgon eller nattmänniska: Både och
Vad är viktigast för dig: Att känna mig älskad av personer som betyder
Är du kittlig: Herregud ja
Snarkar du: Nej
Stjärntecken: Tvilling
Äckligaste insekten: Spindlar
Stökigt eller välstädat: Pedant men slarvig, hänger inte ihop?
Längtar du mest efter just nu: Min syster

Och listan är såklart snodd från patten, hih puss

SKOR TILL SALU

Jag och olle diskuterade det idag, väder. Det är nämligen så att det alltid börjar regna precis när jag ska ut. En förbannelse kanske, läskigt jue. Hur som helst, vad ser jag när jag ska upp på toa, jo det regnar, och jag ska ut imorn. Men de goda nyheterna är att enligt smhi's väderrapport så ska det bli helt okej väder imorn, alltså inget regn. Så jag håller tummarna för att det stämmer, för annars blir det lagom segt.

Tänkte också lägga ut bilder på mina skor igen. Jag undrar helt enkelt om det fortfarande inte är någon som är intresserad av att köpa dessa skönheter. Använda en halv gång (halvtimme), är i storlek 36 och säljes för 350 kr. Klack: 13 cm och plattå: 3 cm

Om du är intresserad kontakta mig på [email protected]



SNART HELG, TACKA FAN FÖR DET

Blev helt trött. Har vart upptagen i telefon med allt och alla. Och såklart kollat på lyxfällan, mitt favoprogram typ, så jäkla spännande! Jag trodde grannfejden skulle börja idag men tydligen inte, någon som har nån smaskig info? Vill veta när man måste hålla sig hemma så att säga, mohehe.

Kom på också att jag ska ju jobba på lördag. Jobbet har inte ringt sen det där hände, dem tror säkert jag är ett nervpsyk som inte klarar av någonting nu helt plötsligt. Men det gör inte mig något, har verkligen njutit av min lediga vecka utan jobb.

Och juste, någon som vet hur man kommer över en person man är dödskär i, men som man träffar hela tiden för att man är sjukt bra kompisar ändå? Let me know..

BITCH PLEASE

God kväll bloggen. Jag är helt proppmätt. Käkade jättemycket middag och sen toblerone, haha fetto. Men som jag har sagt förut, skulle aldrig palla ha aneroxi tex, är alldeles för hungrig för det.

Idag var jag i skolan, fixade med projektet osv, käkade och sen hade vi engelska. Vi ska skriva våra egna korthistorier, kul eller hur? Precis sånt som jag tycker om och är bra på, så det ska nog gå prima.

Imorn blir det stan, ska byta mina skor från zara, och sen ska jag nog hem igen. Ska möta upp några tjejer på nivå runt halv tio, så jag åker in med olivia och kanske matti. Det är tydligen massa människor man känner som ska till Royal imorn, så det kan nog bli riktigt lyckat. Det blir ju vad man gör det till. Tur att man står med på listan, har nämligen bara 200 kr att bränna imorn, hahaha fattiglapp!


KUKKILIKUU

God morgon. Jag ska faktiskt till skolan två timmar tidigare än jag börjar. Hur duktigt är inte det? Vi ska fixa våran planering för projektarbetet ända fram till v 9.

Efter skolan ska jag in till stan och ta en fika med världens finaste cissi. Vi ska hitta nåt unket café som ingen går till, är så trött på 60's. Alltid proppfullt och otrevlig personal, verkligen överskattat. Men jag kommer inte sluta gå dit för det, dem har ju jordens godaste chockladbollar!

OH LIKIE LIKIE



Kom fram två superäckliga killar till oss här om dagen. De frågade micke och alex om cigg och uppfattades lite aggresivt suddär. De hade inga cigg att ge ut så det slutade med att han tog slumpen ur händerna på dem, stackars pojkar. Men shit vad höga dem var, så jävla äckligt. Jag bara tittade på dem och kände hur synd jag tyckte om dem, så jävla sorgliga och patetiska. Knark är bajs.

Men nog om bajs. Nu äre fråga olle dokumentären på 5an, som handlar om personer som lever i "par" fast dem är fler än två. Hajar ni? Rätt skumt eller? Jag skulle i alla fall inte klara av att någon annan brud taffsar på min kille. Jag menar, hans kött är mitt kött och ingen annans.

Gudars vad jag babblar om saker idag, är på prathumör och glad. Har däremot inte ätit någon middag så ska nog upp och göra mig en macka. Pappa har köpt hem helt färsk limpa så det ska jag kirra nu.

HAPPYNESS IS NEAR

Jag känner mig så lättad. Det var så skönt att få ur mig det jag har velat ha sagt så otroligt länge. Du lyssnade, det var verkligen konstigt, men på ett bra sätt. Det känns som att vi tog ett steg frammåt du och jag, det gör mig glad.

Sitter och kollar på Grey's. Har fett ont i magen, typ där blindtarmen sitter fast på andra sidan. Jag bara känner att det är nåt kontigt med min kropp, men jag orkar inte bry mig, så lat är jag.


NU KAN DU GÅ SÄKER

Juste tjejer, för er som missat det så finns det nu mera ett nummer man kan ringa till om man känner sig otrygg när man är på väg hem under kvällar och nätter. Man pratar helt enkelt med en person i telefon, som samtigt följer dig på en karta, och sedan om något skulle hända så ser personen du pratar med till att du får omedelbar hjälp.

Linjen är öppen fredagar och lördagar 23:00-03:30

Tel Nattknappen, polisens jourtelefon
nr. 08-50 44 66 66

HONEY WHERE DID YOU SLEEP LAST NIGHT

God morgon alla glada. Jag är jätteglad idag. Kanske för att jag igår fick migrän, och sen idag när jag vaknade var den borta. Då blir man glad, man uppskattar lixom känslan av att inte ha ont i huvudet.

Sen blev jag irriterad. H ringde och undrade varför jag inte var i skolan, och jag bara huh?! Min lärare är lite halvt borta suddär, och igår sa han till mig att man inte behövde komma på projektarbetstimmarna om man inte blivit kontaktad av handledaren. Det hade inte vi men jag frågade en extra gång om man behövde komma, och han svarade nej. Det hela löste sig i alla fall men det är jobbigt när folk säger en sak och sen ändrar sig. Vi ska jobba med det imorn istället, så vi slipper frånvaro.

Gud vad intressant det där var kände jag nu. Verkligen sånt som folk vill läsa, haha. Just nu sitter jag hemma hos en kompis, ensam. S har dragit iväg och jag orkade inte gå upp så jag stannade kvar. Ska strax bege mig hemmåt och sen ska jag leka med bästis.

Snackade med Danne igår också, han bjöd in mig till Royal på fredag. Kanske ska dit? Suger för min del bara för att jag är helt fattig, och kan inte ens köpa en cider. Så får vara drinkluder på fredag helt enkelt, grr.



UGG I WANT YOU

Jag gick inte och la mig, otippat. Har inte ringt bästis heller. Haha, hamnade framför tv:n och kollade på 2 ½ män. Det slår allt, tveklöst. Kom på att det är lön om mindre än 20 dagar och det första jag ska göra är att beställa ett par uggs. Kostar 190 dollar, vilket alltså är mindre än 1900 svenska kronor, eftersom dollarn sjukit så mycket i värde. Inte så farligt tycker jag, de kommer bli väl använda.

Jag tycker i alla fall att dem är värda pengarna. Hellre riktiga, som faktist håller, istället för din skos piss-uggs. Kommer bli ett bra köp, tror jag. Om jag inte blir snål när lönen väl kommer, hah. Nej nu ska jag faktiskt ringa bästis och hoppas på att hon är vaken fortfarande. God natt.


I'LL DO YOU LIKE A TRUCK

Trött som ett as. Vad innebär det egentligen? Jag menar, as betyder ju dött djur, så innebär det då att man är dödstrött? Klurigt det där.

Bästis skrev nyss i ett sms "sara logga in på msn nu!!" så nu är jag ju skitnyfiken på vad som var så viktigt. Msn har kukat ur så kan inte logga in. Så nu ska jag ringa och checka.

GOD NATT PÅ ER
PUSS

Visste du att...

Jag är extremt lättretlig
Jag ibland är en riktig hypokindriker
Jag är sjukt rädd för att dö
Jag har vart kär två gånger
Jag tror på spöken
Jag var väldigt elak förr i tiden


Öga för öga - Men då blir hela världen blind

Åh vad jag känner mig glad. Har sett på säsongsstarten av dhw för ett tag sen, precis vad jag behövde! Ni tjejer, ni vet ju vad den serien gör med oss, man blir som besatt. Jag tror fan inte jag har missat ens ett avsnitt på år och dagar. Lite sjukligt kanske?

Hur som helst. Sen tittade jag på filmen Leo, som handlar om ett par som blir oprovocerat misshandlade av två killar varav tjejen dör. Killen, alltså Leo, blir sedan besatt av tanken på att hämnas. Den är ganska otäck men har ett fint budskap - våld föder våld, ingenting annat.


Jag är en person som verkligen inte klarar av att varken utöva eller se våld. Så fort jag ser något liknande får jag rysningar och kalla kårar i hela kroppen. Jag kan börja må illa, och ser jag en misshandel som tex på film, börjar jag nästan alltid grina. För mig är det så jävla ofattbart hur man kan ha hjärta till att skada en annan människa på det viset. Hur klarar man av att bara mata slag effter slag? Jag menar, folk som slåss skyller ofta på uppväxt. Att de bevittnade våld hemma och det är därför de agerar som de gör osv. Men kom igen, jag har själv sett en del våld under min uppväxt, och jag känner inte att jag måste slå ner allt och alla för det. Snarare tvärtom om något.

I slutändan har alla ett val. Visst, någon du älskar blir misshandlad, och det ända du vill är att hämnas. Men är det värt det? Våld föder våld och det kommer aldrig att sluta om ingen tar första steget mot ett bättre samhälle. Det är så sjukt mycket oskyldiga människor som blir offer för våld på gatorna varenda dag. Och om man nu känner sån frustration, slå på något annat. En vägg, en bil eller på dig själv. Men skada ingen annan, det är bara onödigt.

ÄLSKA HUNDAR

Kolla in den här vovven. Han ligger och sover, och blir helt galen. Börjar springa jättefort i sömnen, och sedan reser han sig upp och springer rakt in i väggen, och det är först då han vaknar. Alltså hunden är så jävla söt och det är helt omöjligt att inte skratta. Helt underbart, kolla bara.



TACK PATTEN

Åh, ser ni min nya, fina design? Min förra sög ju verkligen balle, utan tvekan. Jag lyckades ju fiffla lite med färgerna på några sträck, men det var ungefär det jag kunde göra på egen hand. Inge vidare teknisk med andra ord, hihi. Så tack patten för att du fixade min blogg, uppskattas verkligen! patriciaphersson.blogg.se

Idag hade vi i alla fall klassfoto. Jag och O trodde vi hade all tid i världen men rätt som det var så var det dags. Jag gled upp, osminkad, fult hår och bara uschig. O såg i alla fall bra ut, men det fattar ju inte hon.

Har också kommit fram till att min älskade lilla bästis är sämst på att prata i telefon. Jag menar, vi har känt varandra i snart fem år, men jag har aldrig märkt hur dålig hon är på att lyssna när man ringer henne. Hon säger bara mm och jaaaa, och låtsas lyssna. Hahaha tönt.


ÄCKLIGT SNYGGA

KALLT

Shit, det blir nog vinterjacka trots allt! Var nyss ute med hunden, och gud vad kallt det är. Det kan inte vara med en en, två grader varmt ute? Usch, jättekallt i alla fall. Fast det är lite mysigt med kyla kan jag tycka, så länge man inte fryser. Hur som helst, idag är det skolfoto! Kommer som vanligt se sjukt ut, som en stor fjortis. Jag menar förra året- la värsta posen, jättesminkad, vita läppar typ. Skitfult. Allså det var inte meningen att se så fjortis ut men det bara råkade bli så, hihih.


Ella

Usch. Nu är jag ledsen. Sitter och tänker på min syster som flyttade för två månader sen. Hon flyttade upp till Sundsvall för att gå i skolan där. Jag trodde det skulle kännas okej, eftersom vi skulle träffas varannan helg och prata i telefon osv. Men nej, jag hade så fel.

Ella du säger att du blir ledsen när jag inte ringer, eller hör av mig. Du tror att jag glömmer bort dig för att jag är alldeles för upptagen med mitt eget? Men anledningen till att jag inte ringer är enkel - jag orkar inte. Om jag pratar med dig, så inser jag hur mycket jag saknar dig, och jag orkar inte känna så. Allt har blivit så tomt sen du stack, och jag har ingen lust att vara hemma längre. När du fanns här var det du och jag, och så länge du fanns där hemma så kändes allt okej, för jag visste ju att du var där om jag behövde dig.

 

Jag försöker att inte tänka på dig, men ibland blir det bara för mycket. Shit du förstår inte hur viktig du är för mig, och jag är så jävla glad att du finns i mitt liv. Du är verkligen en underbar, vacker människa och du förtjänar det bästa. Tro mig, jag förstår varför du tog första bästa chansen att flytta, jag hade nog gjort detsamma om jag fått chansen igen. Men du ska veta att du är saknad varenda, jävla dag. Men det posetiva är att det bara är 2 ½ år kvar tills du tar studenten, och då sticker vi till New York! Om inte du ska förbi Japan en sväng först? Haha (intern humor)

Hoppas i alla fall att du har det bra där uppe darling, och glöm inte att du är alltid välkommen tillbaka. Längtar tills du kommer hit nästa gång. Älskar dig förevigt, syster.

You make me wanna LALA

Sitter och gluttar på Roast på Berns, som varje måndagkväll. Skrattar verkligen oavbrutet till david batra. Han har min humor så det bara skriker om det. Sån där riktigt töntig, jättetråkig och random humor. Haha, lame men alltid lika kul!


Hahah jag dör av skratt, så jävla söt

VINTERJACKA, JA ELLER NEJ?

Är hemma hos bästis. Var ett tag sen jag var här. Vi har mest vart hos salle, eller stan när vi setts på senaste. Det är helt lugnt och tyst här, eller, jag sitter och knarkar pink låten fortfarande, tröttnar aldrig. Men föressten, kan man använda vinterjacka nu, eller är det för tidigt? För grejen är den att jag fryder fan arslet av mig, och mitt arsle är ganska stort - och då är det kallt! Men man vill ju inte vara den enda som har på sig en tjock jacka, så alla glor. Fat det roliga är att alla vill egentligen, bara det att alla väntar på att nån ska börja. Kanske blir jag då!


P i grekland iklädd ett par riktigt sexiga brillor


Vi ses i drömmen älskade kamrat

Nu är jag trött. Konstigt eftersom jag sovit ett halvt dygn i natt. Blir bara tröttare och tröttare, segt som fan. Tvättade precis mitt löshår, och råkade sätta på duschen så jag blötte ner hela mig själv. Precis vad jag behövde. Men, men sånt som händer ibland. Ramlade över ett element i dag också, så nu har jag lagom ont i benet, haha. Kan bara tänka mig hur kul det måste sett ut. Men dags att slagga, puss


Käften jag klarar allt, har jag alltid gjort och kommer alltid att göra

Har haft en ganska konstig helg. Eller, väldigt konstig. Allt har känns konstigt, och en del jobbiga, personliga saker har skett. I går när jag stod och jobbade, drabbades jag plötsligt av en panikattack. Jag vet inte vart det kom ifrån eller hur det startade. Började med att jag hade väldigt ont i hjärtat, sedan blev jag yr, fick svårt att andas och började skaka och svettas. Det var verkligen obehagligt och jag kunde inte vara kvar. Det var såklart ingen fara så, och det ligger ju i det mentala. Men det är ett tecken på att jag måste sakna ner. Jag är en människa som alltid stressar, och funkar bäst under stress. Men på senaste har jag verkligen tänjt på gränserna när det gäller mitt välmående och vad jag klarar av och inte. Har jobbat som en galning, flera pass i veckan, fladdrat runt, gått i skolan och försöker hantera andra personliga saker, allt under samma gång. Jag förstår att min kropp kollapsade, och jag inser att jag måste verkligen börja ta det lugnt.

Men annars då, ska inte bara vara deppri. Har inte vart ute i helgen i alla fall, när jag kom hem i lördags somnade jag på en gång nästan, sov elva timmar och nu är jag pigg. Har inte råd med utgång, bio, middag ute eller något liknande. Har 400 kr att leva för den här månaden, vilket jag räknade ut blir 25 kr per dag. Vet inte hur det kommer gå, får bara blicka framåt och tänka på vilken bra lön jag kommer få nästa månad! Köpte också mina älskade skor från Zara som jag velat ha så länge. Mamma vann på lotto i helgen, ett par tusen så hon betalade dem åt mig, väldigt snällt. Har haft lite ångest om jag ska behålla dem eller inte, kostar ändå 1000 kr och jag är ju som sagt väldigt otät den här månaden. Men jag har inte hjärta att lämna tillbaka dem, jag är för kär.

Imorn blir det skola, igen. Känns som att veckorna går så sjukt snabbt, och det är inte så långt kvar tills skolan är slut. ÅNGEST. Vad ska man göra sen, hur ska man få tag på lägenhet, hur ska man hinna/orka plugga och jobba för att betala mat, hyra osv. Kanske bor hemma tills jag är 23, haha. Det vore nåt det.


I believe we can be really awsome together

När jag tänker på oss, vilket jag gör väldigt ofta, blir jag ledsen. Men samtidgt som jag fyller upp mig själv med ledsamhet, så tänker jag på oss, och känner lycka. Allt är så sjukt komplicerat, och det går lixom inte att förklara eller förstå. Bara du och jag vet vad som sker mellan oss, och vad som betyder något.

Vi har gått i genom så mycket tillsammans, och du har blivit en pelare i mitt liv. Någon som jag kan luta mig mot när det känns lite extra tufft. Någon som jag vet älskar mig, hur jag än beter mig eller vad jag än gör. Jag vet att jag inte vart världens bästa, och jag har begått mina dumma misstag, men jag har mognat. Vågar du, så vågar jag älskling. För om du skulle försvinna skulle jag antagligen dö.


ÄLSKADE TACOS

Knarkar pinks låt, får rysningar i hela kroppen så fort jag sätter i lurarna i öronen. Helt underbart. Har umgåtts med min bror hela dagen. Vi var i stan och köpte ett par sjukt snygga nudie jeans till honom, och jag köpte även en jacka. En sån där svart, glansig och fluffig sak. Ganska lik den från Zara, bara det att min kostade 299 kr. Den är "okej snygg", och duger som en mysig jacka i vinter.

När vi kom hem lagade vi tacos. Var sjukt länge sen jag käkade det, och shit vad vi åt! Vi tryckte i oss nästan 600 gram köttfärs, på två personer. Efter satt vi båda och hade lite problem med att andas. Haha, så det blir nog ingen mat på ett tag för mig. Imorn ska jag jobba 17-20, sen hem till en kompis. Och juste, ska köpa ankel-boots från zara imorn. Har gluttat på dem länge men imorn ska jag fan slå till. Kostar tusen spänn men skitsamma, det är de värda. I alla fall enligt mig.


Lätt värd 300 kr, och asmysig


It's all your fault


får rysningar i hela kroppen


RSS 2.0