PUSS PÅ STUSSEN

Imorn ska jag upp halv nio (!!!!), det är så jävla tidigt för mig med tanke på att jag gått upp tidigast 12 hitills. Nej usch jag kommer vara så slut imorgon. Jobbar 11-19 och sen ska jag bada med p. Hon vill förövrigt tälta på fredag så om någon är intresserad ring henne, för det är INTE jag i alla fall, haha, du är för söt bästis! Nu ska jag glutta lite tv och hoppas på att jag blir trött inom en snar framtid. God natt, puss!



Åh älska fjortisbilder

Tittade igenom mitt fotoalbum på playan, shit gamla godbitar man hittar där alltså. Kan inte förstå hur liten jag ser ut, inte på längden alltså, då kommer jag lltid vara pygmé, men i ansiktet. Kul i alla fall och glöm inte att bilderna är gamla!


Elin & Sara 15 år

15 barre

Blond med plastjacka, självklart!

96 byxorna fick man ju aldrig gå utan heller!

Jag blir aldrig brun!

Hej alla snygga! Har inte uppdaterat för jag är dålig på det nu för tiden, det är ju sommar. Har badat och solat hela dagen, jobbar på brännan som tydligen bara fastnar på magen av alla ställen! Är det så för någon annan också? Benen och asset blir aldrig brunt, äsch jag ger upp! Tuttarna och magen har ju lite färg i alla fall, alltid nåt. Sitter förövrigt inne på playan, haha, det var ju inte igår om man säger så.

Deppri-klubben

Hej hopp. Kom nyss hem från jobbet. Försökte ringa bästis hela kvällen men hon svarar inte, vad gör du pernie?! Hade ju värsta grejen att berätta, hahaha, skitkul. Men tänkte bara berätta om veckans planer, orkar inge mer.

Tisdag - Umgås med killkompis + jobba
Onsdag - Jobba
Torsdag - Jobba + tjejmiddag och utgång
Fredag - Jobba + vara bakis
Lördag - Jobba

Ja vilket roligt schema jag har, eller hur? Jobb jobb jobb, och för vad egentligen? Några tusen extra, nej det är det fan inte värt. Men jag måste ha pengarna till resan så har inget val, tyvärr. Nej nu ska jag sova, är helt slut, puss.

DONKEN

Yes people, nu ska jag käka en macka och sedan dra till jobbet. Hörs ikväll, puss!


ME <3 SOL

Har legat och solat sen halv tolv, så jävla varmt så det är inte sant, man svettas floder när man ligger där! Men skönt är det, man känner hur man jobbar på brännan lixom. Jag är fortfarande inte brun men det kommer, det kommer, just wait. Blir ju segt när jag ska jobba varje dag nu, men får sola efter det eller nåt. Nu kom jag i alla fall ur duschen precis, kände mig som sagt inge vidare fresch, och man vill ju inte stinka på jobbet lixom, haha.

Jag är på sånt bra humör idag, helt sanslöst! Och juste, Patten snart flyttar du, inflyttningsfylla? Haha, nej skoja bara men flytta ska hon göra. Jag avundas alla som slipper bo hemma, jag vill också bort.


Sommar 08, saknar mitt långa hår ibland...

Tjena kexet

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och mysa i sängen, med mig själv............ Haha nej men skämtåsido, jag ska faktiskt det, ska upp tidigt i övermorgon så ska öva imorn. Plus ju tidigare jag kommer upp desto längre hinner jag sola innan jobbet, wiho! Måste bli brun, måste! Ja nog om det, puss och god natt!


23:23

Sitter och kollar runt på youtube och hittar massa gamla Brittan låtar som jag älskade för några år sedan. De flesta kommer från hennes album In the Zone, tror jag i alla fall, riktigt bra faktiskt. Annars händer inte så mycket, sitter och tänker på vilka som jobbar imorn, vill veta. Om det är keffa människor går tiden långsamt, annars blir det tvärtom och man har en sjukt rolig dag på jobbet. Det återstår att se.


Sara 14 år

Leave out all the rest




Den får mig verkligen att rysa

Visste du att...

  • Jag är fortfarande mörkrädd
  • Jag avgudar Linkin Park
  • Jag känner mig paranoid på riktigt ibland
  • Jag har alltid velat vara blond (dock inte längre)
  • Jag vill plastikoperera mig
  • Jag gillar mina fötter

F.U

Jag vet inte vad felet är, men nåt är det. Synd att det inte uppfattas bara, för då hade saker och ting kunnat bli bättre. Men så är inte fallet, så det blir som det blir för din del, ensamt. Tänk innan du öppnar käften nästa gång, snart orkar inte ens jag bry mig längre. För vet du varför? Det är piss att ge men inte få något tillbaka, och så är det alltid när det kommer till dig. EGO EGO EGO! Visst är jag också ego, men du tar fan priset, grattis!

Busviken is the shit

Hej alla glada! Hoppas ni haft en bra söndagskväll, det är väl söndag idag? Det har i alla fall. Jag och P åkte till ett ställe som heter Busviken. Vi satt där på stranden och pratade om allt, åt kanelgömma och hade myspys. Jag trodde inte jag skulle våga men jag badade! Årets första dopp blev ikväll och det var så jävla skönt. Det var helt sjukt hur varmt det var, efter att man pinat sig i förstås, men sen, åååååh jag ville inte gå upp!

Imorn ska jag jobba 16-21, sen ska jag hem och ta det lugnt, jobbar dagen efter också. Jag skulle ju ut med Jess men det ställer till det eftersom jag jobbar dagen efter, INTE KUL, om vi inte går ut på torsdagen, hmm ja vilken snilleblixt jag fick nu. Det löser ju allt, vi kan parta hela natten utan att behöva vara bakis på jobbet, great.

Så här ser schemat ut

Måndag 16-21
Tisdag 11-19
Onsdag 11-19
Torsdag 11-16

Sen jobbar jag helgen också, och veckan efter. Usch jag hatar donken, börja inte jobba där, ni blir fast förevigt! Och juste, grattis till min älskade vovsning som fyllde 11 igår!!



Puss på honom fast han inte vill

Mothaaaaaah fucckkaahhh

God dagens. Jag sitter och väntar på att Pska hämta sitt busskort så vi kan åka till kärsön och bada, vi får se vad som händer. Jag mår bra i alla fall, hoppas ni gör det också. Hörs, puss


Hahahah bilden är så jävla rolig

Mäktigt

Har nyss kollat på When a man loves a woman, igen. Har sett den många gånger men jag tröttnar aldrig. Den är så mäktig, så jävla bra. Jag ser så mycket av mitt eget liv i den filmen, min familj, händelserna, allting. Den är så stark och jobbigt att se, men så bra! Gud vad jag babblar, men ni måste se den om ni inte redan gjort det. GOD NATT!


LPC

Crawling in my skin
These wounds they will not heal
Fear is how I fall
Confusing what is real

Good evening

Hello suckers. Kom nyss från jobbet, är hemma hos en killkompis och vi ska kolla lite film och chilla galet. Imorn ska jag umgås med bästis min, vi ska sola, bada och bara njuta av sommaren. Första gången den här sommaren. Jag mår bra i alla fall och ber om ursäkt för dålig uppdatering. Men här är låten jag lovade morbror min att lägga ut.


God morgon

Jag planerade ju igår att gå och lägga mig i tid, men runt två tiden i natt blev allt kaos. Jag fick ångest och det kändes hela tiden som att jag inte fick tillräckligt med luft. Det var så jävla läskigt samtidigt som jobbigt. Jag somnade hur som helst vid halv sju imorse så jag är inte på topp och har migrän, grrrrrrrrrreeeat!

Livet leker när man steker

Nej nu ska jag glutta lite tv, ska jobba imorn och vill vara så nära frisk som möjligt. Måste alltså sova så mycket jag kan, brukar inte vara nåt problem, haha. Åh juste kb, ledsen att jag inte ölade med dig idag, men man ska inte dricka alkohol när man inte är frisk, det har doktorn sagt. God natt i alla fall, dröm sött och vakna blött.


puss

What's cooking good looking

Hejsan svejsan. Nu har jag nyss kommit hem och nyss ut från duschen. Var som sagt och kollade tatueringar idag men det fanns ingenting att se i de studior vi besökte så det är bara att kolla vidare på nätet efter texttyper osv. Men taggad blev jag i alla fall, men ska vänta tills efter sommaren i alla fall. Hade en rolig dag tillsammans med morbror, vi har inte haft någon särskild kontakt under min uppväxt men det är kul att vi börjar lära känna varandra nu, verkligen. Han klagade också på att jag inte lägger ut rocklåtar på bloggen, jag skulle lagt ut några tillägnat till honom "det är hans påse med chips" så att säga, men flash player fungerar inte nu, så det får bli imorgon.



Men det blev en bild på barbie i fängelse istället, COOLT!

Chockerande

Det finns inte en en chans att någon förändrar sig så här mycket på egen hand, eller?


FREDAG

God morgon bloggen! Är på bra humör idag som ni märker! Allting värker mycket mindre idag och jag mår mycket bättre, nästan helt frille med andra ord, tack! Asbra väder idag, jag får ju inte sola förens jag är helt frisk men jag ska sitta i skuggan i alla fall, som en liten pensionär. Och juste, Michael Jackson har ju dött, är inte det helt sjukt? En av våra största artister är borta, det känns skitkonstigt. Ska käka frulle, hörs om en stund puss!


Bild från Tunisien 08, då var man liiiite brunare
(lägg märke till sprit-fläcken på linnet också, charmigt)

Welcome to hell

Hade nyss ett samtal med min pappa, ett långt sådant. Han och jag har en väldigt komplicerad relation, den är faktiskt jättejobbig. Vi tiger om det mesta och låtsas som att inget dåligt existerar. Så länge jag alltid har ett leénde på läpparna så är allt bra, i alla fall som det ser ut, och det är ju det som räknas. Nu alldelles nyss sa jag, för första gången på riktigt länge vad jag verkligen tyckte, om allt! Jag sa ju naturligtvis inte alla mina känslor, eftersom de flesta inte räknas, men det viktigaste kom upp. Nu känner jag mig så lättad, jag har fått ut en del av det jag vill ha sagt.

Ni som lever i en liknande situation, och alltid får höra att ni ska "stå på er" eller bara "säga vad ni tycker", jag förstår er rädsla. Det är inte så jävla enkelt, speciellt inte med en sådan person som inte vill lyssna på saker som är fel. Ibland kan det kännas som att man pratar med en vägg, och då såras man bara ännu mer. Man orkar inte ta diskussionen så man håller det inne istället, det fixar man ju. Men tillslut får man ett mentalt psykbryt, antigen ett stort eller ett långt pågående. Man tar ut sin vrede på andra människor, man är lättirreterad och arg och ingen förstår varför. Man hittar på töntiga skäl till varför man bråkar, och tiger om den verkligen anledningen - jag har ingen att prata med.

Det är aldrig enkelt att konfrontera någon, speciellt inte ens egen förälder. Men trots detta, gör det ändå. Att bära runt på tonvis av känslor som man inte får utlopp för är förödande för en själv. Vad man än tror så fixar man det inte, så är det bara, inte i längden. Genom att prata om saker lättar man sitt hjärta, och efter känns det så jävla bra. Men det är så läskigt, klumpen i magen ligger där och skaver, man vill inte prata. Man är rädd för att såra, och glömmer bort att man är själv så jävla sårad, och det är ju lika illa. Det är sjukt jobbigt, men det hjälper mot smärtan, i alla fall en stund.

På g snart?!

Bara skit på nelly, inget speciellt alltså. De har reat ut de fulaste kläderna, förutom en Elise klänning. Dem är ju sjukt snygga men det är dålig kvalité. Jag använde min en gång och den sprack i sömmen vid tutten, det går att sy men ändå. Betalar man 600 kr ska den banne mig hålla! Sorry jag är lite irreterad, fick precis migrän så sitter och kämpar med min huvudvärk. Är på g att bli frisk i alla fall, imorn ska jag ju kolla tatueringar med Nicko, det ska bli kul, om jag orkar.

Iver är min största fiende

Åkte till Solna idag, stort misstag. Jag mådde piss hela tiden och ville bara hem till sängen igen. Feber och hela köret, men shoppade gjorde jag i alla fall, två klänningar. Har ingen kamera men om jag får tag i en ska ni få se, de är så sjukt fina! Men jag blir irriterad på mig själv för att jag aldrig bara kan vara hemma och ta det lugnt. Efter en dag får jag panik och måste bara göra nåt, man bah va?! Hallå jag har feber jag måste ligga still men jag kan inte. Kanske har adhd eller nåt. Jag måste bli bättre på det där, verkligen! Nu blir det en titt på nellys medlemsrea, woho!

Idag är sängen min bästa vän

Ja det vore jobbigt annars eftersom jag vart fast i den hela dagen lång. Men förutom sängen så kom min andra bästis förbi, helt oväntat. Det är inte P's stil så jag är chockad, på ett bra sätt. Det var lixom gulligt, så tack bebis! Nu steg jag nyss ut från duschen, ååååh det var najs. Min feber stiger så jag duschade nästan en halvtimme i riktigt varmt vatten. Jag underskattar verkligen duschen. Jag duschar alltid på max 10 min, jag står aldrig kvar i värmen och bara låter vattnet rinna över kroppen, förens idag. Jag har funnit en ny kärlek, kärlek till långa, varma duschar!

Nu ska jag gå tillbaka till sängen, som jag faktiskt börjar hata lite grann, även om jag älskar den. Men det är inge kul att man måste, det är ju aldrig kul. Men om jag mår bättre imorn åker jag i alla fall nånstans, klarar inte av att sitta hemma en hel dag till, OMÖJLIGT! Men nu ska jag som sagt lägga mig, skriver sen eller imorn, puss!


Ja ungefär så här har jag sett ut idag, fast mycket värre!

You got the love

Det gör ont varje gång jag inser att vi är på olika plan du och jag. Jag ljuger för mig själv och för alla andra - nej det är ingen fara. Det är en fara. Jag älskar dig så det vänder sig i magen.



Sometimes I feel like throwing my hands up in the air
I know I can count on you
Sometimes I feel like saying lord I just don't care
But you've got the love I need to see me through

Jag är uttråkad

Gick nyss upp från soffan. Huvudet gör inte ont när jag ligger ner, så det har jag gjort hela dagen och jag är så sjukt jävla uttråkad så det är inte sant! Jag vill bara bli frisk så jag kan få gå ut i solen, sitta och mysa och bara må bra. Jag ber till Gudarna att jag mår bättre imorn så jag orkar ta mig in till Solna och byta min satans tröja.

Nu ska jag precis hänga tvätten, men jag orkar inte egentligen. Kollar på Bachlorette också, dåligt program måste jag säga. Eller inte dåligt men lixom LAME. "Åh jag vill hitta min självfrände här" och lalalala, lycka till! Hur många säsonger av Bachlor/Bachlorette har det gått på tv, alltså typ 20 stycken. Tyder inte det på att det inte fungerar?

Aja, på fredag ska jag i alla fall in med morbror och kolla tatueringar. Jag vill göra på ryggen eller vristen, och jag ska skriva en text, antagligen på latin så ingen fattar vad det står, roligast så. Men jag kan inte bestämma mig, det är en stor grej i alla fall för mig. Det lutar åt ryggen faktiskt, känns bäst där.


VS

BAJS

Har inte orkat ta mit till datorn idag, ska berätta varför. Jag är ganska irreterad. Jag har ju haft ett virus i kroppen och läkaren sa att det var bara att "vänta ut det", och det kunde tydligen hålla i sig upp till 8 veckor (?!). I natt fick jag hur som helst feberfrossa och låg och hackade tänder, och jag överdriver inte. Jag trodde helt ärligt att jag skulle frysa ihjäl i mitt duntäcke. Imorse tog jag tempen och den låg på 39 grader, så jävla onajs. Jag skulle ju gått ut med min sötnos Jessica imorn men nu går inte det! JAG HATAR MITT IMUNFÖRSVAR!!! cya puss!


Jag vill bli frille.., och det är nu!!

I will love you forever

Har ni någongång haft en sån där konstig känsla som man inte riktigt kan beskriva? Det kan handla om precis vad som helst, men det känns så konstigt, som att man är övernaturlig. Jag har en sån känsla, och det har jag haft länge. Jag känner att det finns en speciell person där ute som jag kommer "sluta ihop med", alltså jag tror att om 10 år från nu har vi barn, hus och hela köret. Jag vet inte varför, vi passar inte ens tillsammans. Han är lugn och sansad och jag är vild och energisk. Vi tjaffsar mycket eftersom vi inte delar samma åsikter i många sammanhang, och ibland går vi varandra så mycket på nerverna att man nästan vill döda den andra, låter sjukt men det är sant, haha.

Men trots allt detta så dras vi alltid tillbaka till varandra. Vi har sagt så många gånger att vi inte ska ses mer, att vi ska gå vidare och bara köra på och se vart livet tar oss, men det funkar inte. Det är något sjukt med oss som gör att vi vill vara tillsammans. För att bakom dessa dåliga stunder är vi som gjorda för varandra och det är så bra. Jag har aldrig träffat någon som jag kännt så här för och jag är så glad över att jag träffat dig. Jag struntar i om det låter töntigt, men jag tror helhjärtat på att du är min sanna kärlek och det kommer bli vi tillslut.

Ett tips

Måste bara säga, jag har testat alla möjliga mascaror du kan hitta, men nu har jag äntligen hittat den perfekta! False lash effekt från Max Factor. Jag är fortfarande inne i fjortisstuket när det kommer till fransar, jag vill ha stora, supersvarta, supertjocka och megamycket. Jag tycker det är absolut sexigast oavsätt om ingen annan tycker det. Är du som jag, ska du definitivt prova denna pudding, kostar 175 kr på H&M, men det är det värt! Men lägg två lager för att få de riktigt snyggt och fylligt, fjortisstyle med andra ord. Men hur som helst, satsa på den!



GRATTIS OLLIS

Kom nyss hem från mami + fika hos grannen. Mamma fick som sagt en spikmatta, oh shit vad glad hon blev. Dem är så sjukt sköna att ligga på, ni måste prova! Nu sitter jag och kollar på Real Housewives, riktigt mupp-program. Vad leker dessa kvinnor? De tror att de är så mycket finare och bättre än alla andra, usch, jag blir äcklad av såna människor.

Imorn ska jag iväg och träffa min sötnos, vi ska myspysa och jag vill grilla! På tosdag ska jag ut med Jessica, vi ska sätta oss nånstans på nån mysig servering och dricka några öl eller nåt, blir skitbra! Föressten så hittade jag tygskor, vita, ÄNTLIGEN!!! Jag har sprungit runt hela Stockholm och letat efter dessa satans skor, men de har vart slut i 37 precis överallt. Men nu hittade jag i Solna C, ååh vad glad jag blir, jag som har sån brist på skor (blink). Ville också passa på att berätta att min syster har kameran, så har ingen möjlighet att lägga in massa bilder, det suger, jag vet.

Måste ju såklart grattulera min lilla Oliv som fyller 18 idag. Inget som blir särskilt nytt för henne eftersom hon redan sprungit runt på alla krogar i hela Sverige, haha. Men nu har du åldern inne på riktigt, grattis!



HOT HOT HOT

Har blivit dålig på att uppdatera. Jag har inte haft tid eller orkat. Igår jobbade jag i alla fall, det var skönt men jobbigt, jag har nackspärr så det är lite cp sådär, men annars lugnt. Massor av nya ungar på jobbet, ganska jobbigt eftersom man måste lära upp dem, haha. Idag ska vi fira mamma som fyllde igår, vi ska iväg och köpa en QI spikmatta till henne, hon kommer bli såååå glad! Hon har nämligen jätteproblem med rygg och nacke och den stimulerar just det, som akupunktur, fast hemma. Den finns för 500 kr på Teknikmagasinet i svart, grönt eller rött.

Jag och bror ska in till Solna alldelles strax, jag ska bara fixa till mig lite. Föressten sjukt varmt ute, var ute med vovven, jag höll på att dö. Jag hade iofs tjocktröja på mig men ändå, oyoy! Hoppas ni får en härlig dag, puss!

Pumpar föressten den här NON-STOP, sommarens hit!


SOLIGT

God morgon bloggen! Har nyss vaknat, vaknade tidigt men somnade om sen, var inte tillräckligt utvilad. Idag ska jag jobba 16-21 men nu ska jag ut och sola, hörs sen puss!

Grattis mamma 41 år idag!

Bye

Ska byta om och dra hem till min hemliga sötnos. Stannar över natten där så vet inte om jag uppdaterar mer, får se om jag orkar. Min syster har åkt bort nu till Finland, hon ska vara där en månad, jag kommer sakna henne. Men Ella, hoppas du har det så kul där borta, vi ses snart! Imorn ska jag jobba 16-21, sen ska jag träffa bästis, vi ska käka en sen middag på jobbet. Mamma fyller år imorn också, och Ollis på tisdag, utgång i helgen med andra ord. Hoppas ni har en skön söndag, nu måste jag packa mina jobbkläder och annat tjaffs.


puss

Det kliar i fingrarna

Jag är skobög, men jag får inte handla skor, måste köpa annat och spara pengar. Jag hatar att man inte är miljonär, jag skulle kunna handla flera hundra par per dag!



Alla kommer från Nelly.com

You are who you are

Att rannsaka sig själv är aldrig enkelt. Att finna sina brister och fel, samt bejaka det som är bra hos en själv. Jag har alltid blundat för den jag är, sett mig som någonting annat och aldrig vågat acceptera hur jag faktiskt är. Ända sedan jag kom in i tonåren har jag önskat varje dag att jag var annorlunda. Att jag var tillbakadragen, lugn, sofistikerad och rent igenom snäll. Jag var avundsjuk på människor som var så. Varför var de så lugna och fina, medans jag alltid hade nåt att säga? Jag ville bara vara osynlig istället för att alltid känna en dragning till att befinna mig i centrum.

Efter många år har jag äntligen börjat acceptera den jag är, och istället hittar jag fördelar. Varför ska jag bli irriterad på mig själv för att jag är en supersocial, glad människa? Jag har alltid kul när jag går ut och träffar nya människor, det är det bästa jag vet! Okänt folk som kanske bara för en kväll blir ens bästa kompis, hur härligt som helst!

Det är klart att det finns massvis av saker som jag inte gillar med mig själv, som att jag tex är ganska ego, uppkäftig och ärlig. Ibland för ärlig. Men å andra sidan är det alla dessa egenskaper som gör mig till den jag är, och om jag ska vara ärlig så tål jag inte människor som är tråkiga längre. Lugna, alltid sansade och översnälla. Det jag försöker säga är, jag har träffat många människor som jag som alla blir trötta på sig själva, men skit i det, kör bara!


Några trevliga brudar jag träffade ute en kväll, puss på den!

Gåtter natthään

Nu är det dags för mig att nanna, och det ska bli sjukt skönt! Har försökt lära mig danska i helgen, men det har inte gått så bra, men försöka duger ju! Hörs imorgon, puss på er.


Härlig bild - synd att man inte fyller 18 varje dag..

Jimmy Choo

Ja det är sant, eller är det?! Gästdeigner för H&M blir alltså Jimmy Choo, som dessutom ska inrikta sig på skor! Tror ni jag kommer hänga på låset när kollektionen släpps eller?!




I am home

Bajsdålig uppdatering, jag vet. Har som sagt inte haft någon dator, men nu är jag hemma igen! Har haft en bra midsommarhelg, väldigt behövlig. Det var otroligt skönt att få komma bort några dagar och bara ta det lugnt och andas. Ingen stress, inge jobb, inga måsten, ingenting. Jag höll mig hur som helst spiknykter på midsommarafton. Jag skulle ju jobba dagen efter och då vill man ju vara på topp, speciellt på donken, haha. Men jag hade skitkul ändå, trots att jag inte drack, något man borde pröva oftare kanske, och då menar jag alla, inte endast jag.

Idag har jag jobbat sedan 12, skulle slutat 19 men fick gå 17 istället. Det var S K Ö N T! Jag var helt slut i kroppen, har lidit av sömnbrist pga snarkningar i väldigt hög ljudnivå. Låter sjukt, jag vet, men sant. Köpte tillochmed öronproppar, men det var så jävla obehagligt och sova med dem så jag kunde inte slappna av. Efter jobbet åkte jag och träffade en mycket god vän till mig. Vi satt och lyssnade på gammal musik, då snackar vi Ebba Grön och liknande. Gamla låtar är så sköna, så härliga och man omsveps av en kännsla av sommar. Verkligen mys.

Nu är jag i alla fall hemma. Tog nyss en varm dusch och ska snart lägga mig i sängen faktiskt, är helt slut. Imorgon ska jag sova ut ordentligt. Sen måste jag in till stan och handla smink och byta en tunika jag köpte i förregår, skulle ha S men det fanns bara M så jag chansade, men den var för stor, tyvärr.. Efter det blir det chill, ska jobba på måndag så måste ta det lugnt, nästa helg ska jag däremot ut med min älskade vän KB. Ja då får ni se upp för då blir det röj, det skall gudarna veta, hahaha puss på dig!

Handlade en oversize tröja, jeansleggings och en vit tunika som jag inte hittade någon bild på


Denna ska köpas imorgon, mums!

Glad midsommar

Sorry, har inte kunnat uppdatera, har inte haft tillgång till någon dator. Men jag hoppas ni haft en bra midsommar i alla fall. Personligen har jag druckit, ätit, umgåtts och badat tunna. Det var en upplevelse vill jag lova, om ni någonsin får chansen, prova! Imorn åker jag direkt här ifrån till jobbet, ska jobba 12-19 imorn, inge vidare skoj men som jag sagt förut, dubbelt pröjs hela dagen! Efter blir det säääängen, ska bli sjukt najs att sova i min egen säng!

Men skulle bara uppdatera lite, hoppas ni haft en skitbra midsommar, puss så hörs vi imorn.

Trosa here WE come!

Ska strax fixa i ordning mig för att sedan bege mig. Jag ska in till stan först och shoppa lite, fick nyss 2000 kr insatt på mitt konto av pappa, ja så går det när man får bra betyg! Ska möta upp min syster inne i stan, hon är på nån tönt affär så hon åkte in tidigare för jag orkade inte följa med dit (a).

Vad blir det för väder föressten? Det ser ut som regnet är på väg... igen. Tur att man kommer vara i Trosa, hoppas det är bättre väder där. Tänkte skriva en lista på vad jag MÅSTE köpa så jag inte köper massa onödigt!

  • Svarta jeansleggins
  • En till oversize tröja (LOVE EM')
  • En ny BH
  • Brunpuder + mascara

Det är de saker jag måste köpa, vad kan de gå på, sex, sju hundra kanske? Måste lägga undan pengar till resan också, har fortfarande inte gjort det (sorry p), men det fixar sig, det gör det alltid, på nåt sätt.



Jag måste också berätta, jag är sjukt lättad. De har kollat mammas huvud nu och allt är lugnt där uppe i alla fall, så jävla härligt. Däremot måste hon gå igenom den fruktansvärda smärtan av ett ryggmärgsprov. Lycka till mamma, du är stark och jag tror på dig!

Nu ska jag fixa i ordning mig och packa och grejer, SHIT DET HADE JAG GLÖMT!!! Vad måste man ha med sig på en tre dagars resa? Jag är världens sämsta packare, jag är sån optimist så jag tror aldrig att man behöver ta med sig så mycket, men det blir alltid fel i mina beräkningar, haha. Måste fixa det nu, ska dra om en timme!

PUSS PÅ ER!


Just listen

Vill bara berätta att jag verkligen dyrkar den här låten. Den går rakt in i hjärtat.


Och efter allvaret i Pinks låt, som jag hoppas att ni älskar lika mycket som jag, så ska ni lyssna på det här. Alla har vi nog känt sådär om SL någon gång i livet, haha!

puss och god natt

Don't make up, break up

Nu kommer ju sommaren, och det innebär ju fest, kärlek och massa annat skoj. Då kan man ju inte gå runt och ha pojkvän, nejnej. Hitta ett passande tillfälle och dumpa honom. Jag menar, du kan ju alltid komma tillbaka sen i slutet på agusti.


Haha, nej jag skojar bara, lite i alla fall. Personligen gillar jag inte att ha förhållanden under sommaren, då vill man lixom vara fri och kunna fara ditt livet tar en. Jag kanske inte är rätt person att prata eftersom jag inte är en förhållande typ på hösten heller, men jag ville bara få ur det ur mitt system. Och jag tror att folk som hoppar från ett förhållande till ett annat är rädda. Rädda för livet som "ensam", eftersom man inte har samma trygghet då, ingen som alltid finns där och väntar med öppna armar. Men trots det så måste man ju lära sig att klara sig själv också. Att vara beroende av en annan människa funkar inte i längden, även om det känns så. Man måste klara av att stå på egna ben, och jag är glad att jag har den förmågan.



Annars då, var som sagt och hälsade på mamma idag, och jag kan väl inte påstå att det var nå vidare med henne, men man vet ingenting än så det är ingen ide att dra förhastade slutsatser. Jag har bestämt mig att inte få panikångest förens jag vet något till 100 %. Det är något nytt för mig, jag får lätt panik under såna här omständigheter, speciellt när det kommer till mamma min. Vi har gått igenom så pass mycket tillsammans och jag har alltid vart extremt rädd för att förlora henne, men under den senaste tiden har jag lärt mig att släppa taget, låta livet visa vägen och sedan ta ställning till saker och ting. Det är ju ingen ide att gå runt med ångest varje dag och med ständig rädsla.

Imorgon ska jag till Trosa med bästis. Vi åker någon gång på eftermiddag/kväll för att sedan vara där tills på lördag. Jag åker direkt därifrån till jobbet, ska bli skönt att tjäna lite pengar, hoppas man inte är bakis bara. Imorn ska jag också fixa min mobil, ÄNTLIGEN! Den har vart trasig i nästan en vecka nu och jag känner mig helt handikappad. Hur fasiken klarade folk sig förr i tiden? Tur att man inte levde då. Ska fixa nytt abonemang också, antagligen comviq som alla tjatar om att jag ska ha och i samma veva får man då såklart en ny mobil, underbart!

Men oj så långt inlägget blev nu, det är ju ingen som orkar läsa allt det där, haha. Men bloggen är ju faktiskt till för att jag ska få möjligheten att skriva av mig, eftersom det är en sak jag verkligen älskar. Egentligen spelar det ingen roll för mig och ingen läser det jag skriver, men det är ju såklart trevligt med snälla kommentarer och med läsare. Ja men nu ska jag göra mig klar för sängen, ska upp 9 imorn och gå med hunden. Skulle åkt till skolan och gjort prov också, men jag tror fasiken jag struntar i det, har verkligen ingen lust!


Ha en bra dag!

Det är SOL idag också, herregud Sverige, whats up? Nej, men det är ju underbart! Jag kan dessvärre inte lägga mig och steka, trots att jag vill. Jag vet inte om jag nämde igår att min mamma blev inlagd på sjukhus igår. Jag vet inte så mycket mer än det, men jag ska dit och hälsa på nu. Skriver ikväll när jag kommer hem, puss.

Sleep tight

Ska sova lite nu, mamma är på sjukhuset, får se hur det går med henne. Har mobilen vid örat hela natten, redo att svara. Hoppas ni får en bra natts sömn, god natt.

Varsågoda, bjuder på den - SKRATTA!

Hittade en GAMMAL bild på mig och Pernie, herregud säger jag bara! Det var på den tiden då jag hade oranget hår (det skulle blivit blont) och hon var lagom mongo i skallen. Haha, bilden är från valborg 06, det var tider det!


Lite annat random folk fick vara med på bild också

Love is a game and you have to play it

Tro mig, du vet inte vad smärta är förens du älskat någon som inte älskar dig tillbaka. Har funderat mycket på kärlek under de senaste dagarna, och jag har kommit fram till att kärlek är jobbigt som fan. Allt handlar om ett satans spel, "varför ringer han inte, ska jag skicka sms, jag måste vänta tre dagar så han inte tror jag gillar honom". Men egentligen, vem bryr sig. Oftast vill båda bara det att alla är alldeles för stolta för att ta det så kallade "första steget". Jag är inte bättre själv, nejnej, jag väntar alltid, hellre det än att man "verkar för PÅ" right? Jag säger bara att egentligen borde alla bara släppa taget och leva, skitsamma. Ring dagen efter, man blir ju bara glad. Oyoy, KULIGT inlägg det där blev, hahah!

Ibland hatar jag att man måste komma på en rubrik

Sitter här och funderar nu. Funderar på om jag ska sova eller vara vaken. Jag är inte trött, men känner mig ganska tom just nu. Hängde nyss upp tvätten, har blivit så mammig på senaste tiden. Kanske har vuxit upp. Längar tills Trosa, jag vill verkligen komma bort ett tag, även om det bara är några dagar, bättre än inget. Längtar också tills Patten flyttar, för då ska vi dricka vin på hennes stora balkong, det har hon lovat *blink*, haha. Är nog uppe ett tag, så skriver mer sen, puss.


Btw, jag älskar de nya cola glasen, tur att man jobbar på donken, haha!

Jag är en tv-tönt

Eller snarare en Desperete Housewives-nerd. Jag trodde det skulle vara slut nu men tydligen så är det ett längre avsnitt (LYCKA). Det är i alla fall paus nu så jag skulle bara uppdatera. Har vart hos en killkompis idag och chillat, det var kul faktiskt. Imorn ska jag nog hänga med honom igen, måste också plugga, fan. Pratade med min morbror nyss också, vi ska in och kolla på tatueringar nästa fredag, typ hur den ska se ut och grejer. Har inte riktigt bestämt mig men antagligen kommer jag göra en, shit, jag blir nervös bara av att prata om det, haha! Måste kolla vidare skriver sen!


puss

Skor

Skorna är fortfarande till salu om någon är intresserad, dra bara i väg ett mejl till mig, [email protected]


Tatuering vill jag ha!

Jag vill tatuera mig. Jag har bara lekt med tanken den senaste tiden, men nu känner jag att jag vill mer och mer. Någon som har tips om vart man kan tatuera sig, nåt bra ställe alltså? Frågade min pappa också, och tillochmed han tyckte att det skulle vara snyggt på vristen, min pappa, han tycker inget sånt där är snyggt. Det var pricken över i,t för min del. Men jag undrar vad det kostar, måste hålla i mina cash nu under sommaren!


puss

Sommarstress

Kom nyss hem från P, har sovit bort i stort sett hela dagen men det gör inget. Det är underbart väder ute, tack och lov, sommaren är äntligen i Sverige? Har lite lätt panik eftersom jag ska till skolan på torsdag och göra prov i geografi, och förhoppningsvis få G. Men det känns omöjligt eftersom jag inte pluggat, och jag vet att jag måste men jag orkar verkligen inte! Jag vill bara att skolan ska vara slut, är det för mycket begärt?

Efter min lilla skoltripp på torsdag åker jag till Trosa med bästis, vet inte om jag redan berättat det, säger det igen i alla fall. Det ska bli myspys, hoppas det är bra väder bara. Lite synd att jag jobbar sen på lördag från 12, dock är det dubbel lön hela dagen så jag kommer skrapa i hop lön för 14 timmar, härligt! Det behövs verkligen till sparkassan!

Nu ska jag strax i väg hem till en killkompis och chilla, och juste, ni glömmer väl inte att det är sista avsnittet av DHW idag, sen är det uppehåll hela sommaren, det är så jobbigt, men den som väntar på nåt got, right? Nej nu ska jag sluta skriva om ingenting.

Dagens

Åh så söta jag och bror blev på bild!


Geek

Pernie kollar på nyheterna, stor PV på henne. Hon hävdar att det är allmänbildning, jag hävdar att hon är pensionär. Haha nej men skämtåsido, det är inte min grej så jag svarar på lite onödiga frågor så länge, enjoy!

1. Stänger du av mobilen när du sover? Ibland
2. Vem såg dig senast naken? Mig själv
3. Hur kommer du se ut om tjugo år? MILF
4. Hur var du på dagis? Dominant, rättvis men snäll
5. Hur är du att ha som arbetskamrat? Rolig som fan
6. Har du celluliter? Nej
7. Biter du på naglarna? Japp
8. Har du något handikapp? Jag har keff balans
9. Är du rädd för att få hängbröst? Nej
10. Tror du att gud är en man eller kvinna? Enligt mig finns ingen Gud
11. Svär du? Klart
12. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen? Kan jag inte påstå
13. Tror du på utomjordingar? Nej
14. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Fisk eller ägg
15. Har du blivit arresterad? Ja
16. Ljuger du? Ibland
17. Har du kysst en polis? Nej
18. Är du rädd för securitasvakter? Nej dom är heta
19. Har du någonting att dölja? Vem har inte?
20. Är du / har du varit gift? Nej
21. Skulle du kunna gå upp kl tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? Jag är alldeles för ego för det
22. Kan du baka bröd? Nej

GANDALF

Kom nyss hem, det blev mer än bara en fika, det blev shopping. Inte så mycket för min del, tyvärr, men en del för bästis. Jag köpte i alla fall en oversize tröja, har blivit helt kär i för stora kläder. För det första är det sjukt snyggt och för det andra är det bekvämt som satan. Man kan slappna av och det passar till det mesta. Jag kan ju bara tipsa om min vita skjorta om ni minns, bästa köpet på länge! Hur skön som helst, alldelles super, köp en sån!

Jag ska strax vidare, ska nog träffa Emelie och sen ska jag sova över hos P, får se om jag hinner träffa henne men hur som helst så sover jag inte hemma ikväll. Jag har verkligen haft en bra dag idag, det är ju ingen nyhet att jag har kul med min bästavän, men som sagt, en sådan här dag behövdes verkligen! Ska spendera midsommar hemma hos hennes pappa också, i Trosa, min favoritstad. Om ni aldrig har vart där, åk dit, det är sjukt mysigt vill jag lova. Nu ska jag bege mig vidare, men jag uppdaterar ikväll eller imorgon, får se vad orken vill, haha. Juste, har funderat på en sak, vill tatuera mig på vristen, hiss eller diss? Ha en bra kväll och försök att inte bli alldelles för fulla, puss på er!


Här är väskan jag skulle visa er från H&M plus tröjan jag köpte idag

Nu väntar 60's

Har ju som sagt vart lite nedslagen de senaste dagarna. Har gått igenom någon slags personlig kris, låter töntigt, I KNOW. Hur som helst, nu har jag duschat, klätt på mig, sminkat mig och är redo. Ville bara uppdatera er lite grann. Måste säga också, det är otroligt vad man tappar läsare när man inte uppdaterar, hoppas ni kommer tillbaka nu när jag är back on track. Ser helt slapp ut idag, man kan ju inte vara stilig jämt. Mjukisbyxor, tunika, klocka och armband. Har inte bestämt mig om jag ska köra med eller utan diadém (?). Jag kom på en annan sak också, jag köpte en sjukt najs väska för ett tag sen, har inte visat den. Jag gör det senare ikväll, så welcome back om du vill se den, den är superbra nu till sommaren!

Nu ska jag börja bege mig till bussen, måste bara borsta gaddarna först. Jag ska ta en fika med bästis och sen ska jag träffa Emelie. Får se vad  vi hittar på, antagligen sitter vi nog och pratar i timmar och timmar, vi brukar göra det när vi inte setts på ett tag. Ska i alla fall bli skitmysigt. Längtar också till löning, då fyller nämligen Ollis år och då blir det härlig utgång i lyx och glamour, haha, PUSS!


Petra, vi är bäst på fest, hahahahahh

Vill du inte åka hit bästis?

Vi ska ju åka utomlands i augusti eller september, antagligen, hoppas vi. Hur som helst, vi vet inte vart vi ska åka och jag har sagt och fortsätter säga att jag vill tillbaka till Turkiet! Ni som vart där, världens mysigaste land, right? Jag absolut älskar det landet, turistorterna alltså, haha, och jag vill verkligen tillbaka! Googla ska du få se hur vackert det är!




Skärpning!

Har gått runt och vart deppig några dagar nu, men nu får det banne mig vara nog! Trots denna nyfunna, sunda inställning till livet, så har jag ingen ork. Jag vill åka in till stan men jag har inga pengar. Jag vill shoppaaaaaa!! Idag är det ju första dagen på ett bra tag som det inte regnar, härligt eller vad sägs? Jag vet inte varför man vill bo i det här landet egentligen, kolla på våra sommrar, bara regn och slask. Jag skulle vilja spendera mina sommrar utomlands, varje år, några månader. Alltid sol, alltid fest, alltid hunkar, alltid chill, just the way I like it.

Update: Det var hur som helst ingen som var intresserad av mina rosa, höga skor. Varför förstår jag inte, dem är sjukt snygga och ser otroligt bra ut på foten. Jag vill inte ha kvar dem för att jag vill köpa nya skor, plus att de är väldigt höga. Jag har nämligen problem med vänster hälsena vilket gör att jag får ont i högklackat. Det är så fult eftersom höger fot tål hur hög klack som helst, ååååh frustrerande! Men om det är någon som ångrar sig är det bara att säga till.

Nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. Ska nog in och ta en fika med mamma sen, får se vad som händer. Det känns för övrigt helt konstigt att det är sommarlov nu, känns som att jag borde vara i skolan. Jag ska faktiskt dit den 18:e och göra omprov för att försöka fixa mitt ig, känns helt meningslöst, men men, puss!

Piss

Pissdag, piss piss piss!


Ågren är och hälsar på

Har fortfarande ingen större lust att skriva, men tänkte uppdatera så ni vet att jag lever. I natt sov jag nästan 12 timmar, men det var inte nog, jag hade kunnat sova vidare hela dagen, jag är helt slut. Men imorn är det nya tag som gäller.


I väntan på att åka till jobbet

1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem var den sista du träffade? Ella
3. Hur lång är du? 160 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Freaky Friday
5. Vem ringde du senast? Bästis
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Minns ej
7. Vad är dagens planer? Jobba
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Always been a phone-girl
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Igår
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna
12. När vaknade du idag? 12
 13. Har du någon gång hittat en katt? Japp
14. Vilken är din favoritplats? Turkiet
15. Vilken plats föredrar du minst? Jobbet
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I mitt gigantiska hus med pool
17. Vad skrämde dig som barn? I stort sätt ingenting
18. Vem fick dig att skratta senast? Ella
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Man är aldrig för ung 
20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Endast troser
22. Hur många kuddar har du i sängen? 5
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Jajamensan
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Älskar att vara barfota
26. Är du social? Absolut, och det är inte alltid bra
27. Vilken är din favoritglass? 88an
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa
29. Tycker du om kinamat? ME LOVE BIG TIME
30. Tycker du om kaffe? Neeeeeeej
31. Vad dricker du till frukost? Oboy
32. Sover du på någon särskild sida? Försöker somna på höger men vänder mig alltid tillslut
34. Tycker du om att mysa? Ja
35. Är du en beroendemänniska? Nja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp, fyra stycken
37. Vill du ha barn? Vet ej
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor, underkläder, cigg och att äta ute
42. Äger du dyra smycken? Ja
43. Har du någon gång testat narkotika? Det är inte min grej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Macka
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag själv *hihihih*
46. Välj ett ärr på din kropp? Handleden
47. Vad har du för ringsignal? Mobilen är trasig 
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja
49. Flirtar du mycket? Tyvärr, för mycket
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen 
51. Kan du byta olja på bilen? What?
52. Har du fått p-böter? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Ego girl
54. Läser du dagstidningen? Händer
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej 
56. Dansar du i bilen? Ibland 
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 105,9
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Mina jobbtider för sommaren
59. När var du i kyrkan senast? Det minns jag inte, kyrkan är inte min grej
60. Har du tagit någon annans oskuld? Japp

Lördag

Har vaknat för en stund sen. Mår fortfarande skit och har ingen större lust att skriva. Ska till jobbet strax, ska bli skönt. Jag behöver göra nåt som får mig att tänka på annat. Min mobil är trasig så jag kan inte nås heller, superkul.


Kraschad

Jag förstår inte. Vad hände egentligen, jag blir rädd för mig själv. Jag går emot allt jag tror på, mina värderingar, varför? Jag förstår inte va fan jag håller på med, jag är så sjukt besviken på mig själv så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Snacka om ångest...

It still hurts

För några dagar sedan träffade jag en person som en gång i tiden betytt otroligt mycket för mig, men sedan försvann från mitt liv utan ett ord. Jag trodde att jag inte brydde mig, att det inte spelade någon roll, jag hade glömt det. Jag har sett honom förut, men den här gången hände det nåt. Jag såg hur han flackade med blicken, hur han blev nervös och inte riktigt visste hur han skulle hantera situationen. Han satt där, på bussen, fem meter ifrån mig, och vi sa inte ett ord till varandra, vi var som luft. Det är ofattbart, men så verkligt.

Det var en ren slump att vi träffades, och det blev som det blev. Men även fast det var så, och folk hade sina åsikter, så brydde jag mig verkligen inte. När vi var tillsammans spelade inget annat någon roll. Vi var fast i våran egna värld där bara du och jag existerade. Jag kommer aldrig glömma alla sena nätter, alla skratt och alla avslappnade stunder vi delade tillsammans. Det var den bästa sommaren i mitt liv.

Men efter en tid tillsammans hände något. När jag sakta men säkert började släppa in dig på riktigt i mitt liv och berättade att du faktiskt betydde något för mig, att det var på riktigt, att jag var redo, då dog allt. Den kärlek som jag vet fanns mellan oss, den var som bortblåst. Under ett andetag försvann du från mitt liv, och sedan dess har du varit borta.

Det går inte att sätta i ord hur jobbig den tiden var. Jag har aldrig upplevt sådan hjärtesorg, sådan smärta, och jag vill aldrig uppleva det igen. Jag släppte in dig i mitt liv för att jag litade på det du sa, att du inte skulle såra mig. Du ljög mig rakt upp i ansiktet, och nu är det jag som lider. Du har förstört mig mer än du anar, och jag kommer aldrig att förlåta dig för det. Du är anledningen till att mina förhållanden kraschar, att tilliten inte finns där, att jag inte kan lite på en annan människa till hundra procent. Allt är ditt fel.

Jag trodde att sorgen skulle gå över, och det har den gjort. Jag älskar inte dig längre, det skulle aldrig falla mig in. Men när jag såg dig då, den där dagen, då hände något inom mig. Jag kände sorg, igen. Du har haft en enorm inverkan på mitt liv, och jag ser den inte som bra. Jag kan säga till dig, helt ärligt, jag önskar att jag aldrig hade träffat dig.


SOMMARLOV

Nu är det sommarlov i 10 veckor, eller nja, ska ju jobba och sånt där men ingen skola i alla fall, UNDERBART! Vi skulle egentligen ha grillat hela klassen men det blev ju inte av (otippat), så istället blir det mys med kubb och dricka med ett gäng. Vi sätter oss nog i Kristineberg om vädret håller i sig, vi måste ju hur som helst fira sommaren. Imorn blir det utgång med Matti och Olivia, om vi har pengar det vill säga. Vi får se hur det blir. Jag är förövrigt skitnöjd med mina betyg, nästan VG rakt igenom, nåt MVG och några G här och där, och såklart mitt enda IG, men det ska fixas i sommar. Skulle bara uppdatera lite, ska nog passa på och sova en stund nu, man kan ju inte hålla igång jämt!


Visste du att

  • Jag är jätterädd för att bli som mina föräldrar
  • Jag blir chockad över mitt beteénde när jag är full
  • Jag har aldrig testat droger
  • Jag hatar förhållanden, men vill inte vara utan dem heller
  • Jag har varit otrogen, mer än en gång
  • Jag dras alltid till idioter
  • Jag sjunger när jag går ensam på gatan





Ps, glöm inte titta på skorna (inlägget under)


Skor

Jag har ett par snygga klackar hemma, som bara ligger i min garderob. Jag vet inte vad jag ska göra med dem för det är synd att de inte får se dagsljuset och möta allas blickar *hihihih*. Hur som helst, i fall någon är intresserad av att köpa dessa skönheter kan ni ju säga till, de är i strl 36 och är använda en gång, alltså i stort sätt helt nya. Om du är sugen kan du mejla mig på [email protected]


SORRY FAN, MEN GRATTIS FAN

Förlåt för KEFF uppdatering, har inte vart hemma tilltäckligt länge för att hinna. Har inte tid nu egentligen heller, men men. Vi har huset fullt av finnar, så jag blir utkickad för natten, ska spendera den hos bff istället. Imorn är det ju avslutning föressten, ska bli så satans skönt! Efterråt ska alla grilla, dricka och mysa tillsammans, men vi får se om det verkligen blir så. Jag ska korka upp en vinare i vilket fall som helst, sommarkänsla eller vad?

Ville gratta min syster också som gick ut 9:an idag med gallanta betyg! Grattis älskling, du har vart mycket duktig! Speciellt eftersom du kom hit från ett annat land och knappt kunde säga hej på svenska, jag är stolt, det vet du. Och det gör mig så ledsen att tänka tanken på att du snart flyttar ifrån mig, kommer bli tufft. Men som jag sa, du får hitta ett gäng hunkar där uppe i skogen som vi kan festa med, det blir galet skoj, eller hur?! Här får ni bild på hur jag ser ut imorgon och en bild på älskade syster. Nu ska jag packa ihop mina saker, hare så bra people, talk to you soon!




PUSS PÅ DIG SNYGGO!

U

Ligger man med djävulen så hamnar man i helvetet


I am happy but I'm not gay

Mycket vackert GBinlägg där. Men hur kan du kritisera min kondition? Jag kan ju springa hela 100 meter innan jag ramlar ihop på marken. Imorn är det i alla fall Walthers kampen, precis som förra året ska vi kicka allas ASSES, jag vill dock inte vara med, för det är så pinsamt! Men Patricia sa att hon satt upp mig på massa saker, tur att jag är sjuk då!


Bild på mig och grannen från min födelsedag, så jävla härlig!

P GBar

Hej hopp negersnopp, P is in tha hooooouse!  Sara ska åka hem nu, så nu blir jag lite ledsen i ögat;(
Vi har precis gluttat lite på Momma's boy på Kanal 5, riktigt undehållande program. Det bygger på att mammor till tre killar ska välja ut brudar till dem, vilket inte är det lättaste med tanke på att de flesta tjejerna är helt blåsta. Jag önskar att jag var med i ett sånt program så jag kunde visa mammorna vart skåpet ska stå!

Imorgon är det iallafall idrottsdag för atleterna(sara och pernie) så det ska bli intressant och se hur det går med den saken. Vi har riktigt bra kondition måste jag ändå påpeka! *NOT*

P&K

Nödvänligt

Om du sitter på dass med datorn (de finns folk som gör så), kan du läsa det här, det är totalt NÖDvänligt. Ibland kommer jag på dessa roliga ord, jag är så jävla smart!

Har jag..?

1. Kysst någon ? - Ja.
2. Blivit kysst ? - Ja
3. Blivit kramad ? - Ja
4. Sjungit ? - Ja
5. Känt dig fånig ? - Ja!
6. Saknat någon ? - Hela tiden
7. Ljugit ? - Ja
8. Rökt? - Ja
9. Testat droger? - Nej skulle ALDRIG falla mig in
10. Åkt fast av polisen? - Ja

Om mig.. :

1. Jag har aldrig: Varit helt nöjd med mig själv
2. Jag vill testa: Livet som platinablond
3. Jag gillar: Att festa med folk jag inte känner
4. Jag ogillar: Kycklig med ben
5. Jag hatar: Våld
6: Jag är trött på: Vuxna fjortisar
7: Jag vill ha: Längre hår
8. Jag behöver: Bättre betyg
9. Jag behöver inte: Falska människor


Kärlek:

1. Killar eller tjejer? - Alltid killar
2. Är du kär?: - Jag vet inte
3. Singel/ upptagen?: Singel
4. Saknar du honom/henne?: Ja
5. Vem kysste du sist?: - Kommer inte ihåg hans namn
6. Vem kramade du sist?: Johan
7. Längsta förhållande: Över ett år
8. Första kyss?: Nicke i 4:an

Sexig jävel

Har blivit helt kär i Keanu Reeves den senaste tiden. Han är så sjukt jävla het i vissa filmer *dreggel*. Världen bara kryllar av DILF'S, eller är han ens pappa? Hoppas inte!


Kil is the deal

Jag absolut älskar kilklackar (stavas det KIL?). Mycket bekvämare än vanlig klack, alltså kan man ha höga klackar utan att det känns, ser dessutom sjukt bra ut, på allt och alla. Måste köpa fler par, man kan aldrig få för många, right?


Tjo

Hade ingen lektion i skolan idag, onödigt att åka dit. Men Olle fixade G i matte och så käkade vi lunch, så det var ju okej ändå. Tog en fika efter "skolan" också, Felix går på kryckor, MEZ! Nej då Felix, skojar bara med dig, du har säkert jätteont!



Mooooooooooorrrsssning!

Shit vad trött jag är, kunde inte somna igår. Sen kom jag på en annan sak, våra 3or har ju gått ut nu, det kommer bli helt tomt. Alltså, nästa år är vi älst! Det är en häärlig dag idag, svårt att bestämma vad man ska ha på sig, men det blev det här i alla fall;


STZ

It's always gonna be a dream. If I succeed, that's a different story.


Diss på Filip och Fredrik

De brukade vara bra, jag älskade dem förut. De var så jävla klockrena i 100 höjdare osv. Men på senare år har det gått ner. De känns bara töntiga för sin ålder och relativt jobbiga. Jag skulle inte orka umgås med dem i alla fall, inte i nu läget. Det är synd för de brukade vara mina idoler.

Det var i alla fall hur skönt som helst att bada pool idag, 25 grader varmt och solsken. Plus att DILF:arnas DILF kom förbi och pratade med Andreas, då hade vi chansen att dreggla lite *hihihihih*. Jag lånade As badbyxor, ni kan se där nere hur sjukt stora de var, kortbyxor på honom, långbyxor på mig. Så är det att vara pygmé.



Sunday

Nu ska jag i väg och bada pool, ni får ha en jävla skön söndag, puss på er!


Life's a bitch but so am I

Det var skitkul att jobba idag! Vi var jordens härligaste gäng som stod i kassan. Plus att MR HANDSOME var på plats! Jag och Bex stod och dreglade, haha, nej inte riktigt... men nästan. Efter jobbet tog jag en fika med Bex på 60's, det var myspys. Däremot har jag sjukt ont i min hals, jag förstår inte. Har käkat mitt satans penicilin nu i 10 dagar, men det är ingen skillnad, så jag måste till läkaren på måndag igen, boooring.

Nu har jag precis bäddat rent i min säng, jag verkligen äääääälskar att sova i en nybäddad säng, speciellt när man är nyduschad dessutom. Min sis sover med mig i natt, jag känner mig så kärleksfull. Inte ofta det händer, så det får man ta vara på. Och juste, det kom in en skitsnygg dansk idag, jag vet inte riktigt vad han sa men han sa nåt om att jag skulle dricka med honom vid elva, men sedan försvann han lika snabbt som ögat. Attans tänkte jag, där gick han, den snyggaste dansken jag någonsin vilat min blick på. Men så kan det gå, life's a bitch. Nu ska jag dricka cola!


LÖRDAG

Det var skitkul igår faktiskt. Blev helt kär i en pappa också, alltså ni förstår inte hur sexig han var! YAMMIEEE!!!! Men jag var inte ensam om att vara förälskad i honom, nej alla verkade vara det. Men i övrigt var det trevligt, många härliga människor, Andreas ska vara glad, han har en jävla släkt, på ett bra sätt ofc. Efter ett tag hann man bli lite små tipsy, det var sån god cider så jag kunde inte låta bli! Hahah, sen åkte jag hem till min killkompis i alla fall och sov över här, det var mys. Nu ska jag iväg till jobbet, får dubbel lön idag eftersom det är nationaldagen, naaaaaaaaajs. Är fortfarande sjuk föressten, vill bli frisk nu! Men men, BYEEEE!


Grattis Andreas!

Han har tagit studenten och åkt flak hela dagen. Likaså våra 3or från Walthers, skulle åkta flak men vi sov istället, mjau! Nu ska vi alldelles strax bege oss över till A, äta, dricka och fira honom. Jag kom på att jag inte har nån present däremot, KUL! Pinsamt värre eller vad.

Igår satt jag, P och Ann och snackade heeela natten lång. Somnade sent och vaknade tidigt med nackspärr. Har blivit helt sjukt förkyld så orkar ingenting, först halsfluss sen förkylning, lyllos mig! Vi hade iaf skittrevligt, det ska vi göra om!

Nu ska vi i alla fall dra, tappenbron är sönder så det går inga bussar, så det blir till att gå till A, i klackar och kyla. Vill man vara fin får man lida pin. Ann ska egentligen inte ens med, men hon kommer som sagt inte hem så hon våldsgästar partyt, haha, kul. Då är jag inte ensam om att inte ha present i alla fall!





PORR!

Some things are better left unsaid

Har aldrig älskat nån så mycket som jag älskar dig
You took my breath away
Och jag vill aldrig hämta den

SOL TACK

Ska snart hem till bästis. Vi ska kolla film och ta det jävligt lugnt. Vi skulle gått ut idag egentligen men jag är verkligen fortfarande för sjuk. SUGER! Jag har sovit några timmar sen jag kom hem, hur skönt som helst. Det gick riktigt dåligt på provet imorse, tyvärr. Men jag är trots allt stolt över att jag kom upp kl 06:00 denna hemska morgon. Och en fråga, när kommer solen tillbaka? Jag uppskattar verkligen inte regn, inte mitt hår heller.
 

Livets stora fråga

Det är studentmottagning hos Andreas imorn. Men vad ska man ha på sig?

BLÄ

Kissie är Sveriges största fjortis. Och det handlar inte om avundsjuka, tro mig. Ville bara säga det för jag är trött på alla som avgudar henne. Så.. Whats new? IG i geografi, jajamensan!

Studentmottagningen

Vi satt och hade trevligt faktiskt. Jag träffade min barndomsvän Johanna plus en gammal klasskompis, och ytterligare en gammal kamrat till mig på mottagningen. Vi drack skumpa, öl och åt god mat plus en sjukt god tårta! Jag hann njuta ett tag, innan jag tappade smaksinnet pga förkylningen, då var det ingen idé att äta mer. Vi kom förövrigt fram till att vi ska ordna nån slags marknad med superparty i sommar, haha, låter b men det skulle nog banne mig vara riktigt skoj om man lyckas skrapa i hop massa människor som är härliga och partyglada!

Nu har jag prec kollat på Grey's! Jag blir lika känslosam varje vecka. Izzie, blir frisk någongång så Alex kan slappna av, ni är ju så söta tillsammans, eller? Haha, jajajajaja. Medans jag kollade försökte jag plugga också, har ytterligare massvis av sidor att läsa som jag totalt glömt bort. Trodde jag var i stort sett klar, men nejnej! Ska upp 06:00 imorn och åka och göra prov i skolan. Allt hänger på det där provet, orättvist kan man ju tycka. Allt annat vi gjort i kursen, spelar tydligen ingen roll eller? Jag vet inte, kanske bara en metod för att skrämma oss, få oss att komma dit. Han lyckas i alla fall.


Jag verkligen ääälskar min jeansjacka, tack käre bror!

No stress

Somnade nästan på bussen när jag var på väg hem, var helt slut. Har nyss haft halsfluss men nu är jag förkyld istället. Snoret rinner non stop, inte trevligt. Efter skolan var jag i Vby med Patricia. Vi hann inte kolla så mycket, jag skulle hem och plugga osv. Nu ska jag strax på studentmottagning hos min granne och jag har inte ens börjat göra mig i ordning! Men jag känner ingen stress, är för trött för att orka bry mig. Det är säkert inga hetingar där i alla fall, men tänkt om....

Ikväll ska jag träffa Eme också, var ett jävla bra tag sen. Vi ska sätta oss nånstans och bara prata om allt som hänt, allt som inte hänt och allt som kommer hända. Nu måste jag tumla mina kläder, hörs sen!


Lååångt ifrån färdig. Orkar däremot inte sminka mig, har tröttnat på smink!


God morgon

Det regnar igen. HELSKOTTA! Jag ska in och luncha med Patten och Olle nu, får se vart vi hamnar, antagligen på cc. Skulle bara slinka in ett hej innan jag beger mig. Ha en regnig rolig och våt dag, heeeeej dåååååååååå!

Kolla in min frulle. Hälsoklubben eller vaaad?

Jag är rastlös

Jag är uttråkad. Det händer ofta faktiskt. Även om jag alltid hittar på saker, eftersom jag hatar att vara ensam, så blir jag så lätt rastlös och uttråkad. Jag har absolut NOLL tålamod, och det börjar bli jobbigt. Det har gått så långt så jag kan bli irriterad på folk om det pratar för långsamt, långsamt enligt mig dårå. Jag orkar inte sitta och lyssna på små detaljer, kom till saken direkt i stället! Jag har inget tålamod, ojoj hur ska det gå det här?


Hittade en gammal bild, ser lite ut som en ledsen hund eller hur?

Kick it

Det har hänt flera gånger att folk säger att de tänker på mig när de hör den här låten. Det är pricken över i:et. Jag vet inte, gillar jag att sparkas? Jo, ibland är det kul faktiskt. Den är sjukt najs i alla fall, lyssna och njut.



I need a roomie

Jag vill flytta hemifrån. Inte för gott kanske, men ett tag i alla fall. Vore sjukt skönt att få komma bort från allt, slippa tänka. Men jag tänker inte bo själv, aldrig. Kommer antagligen bli fast här, men bort vill jag......

PV

Kom nyss hem, det har slutat regna, ÄNTLIGEN! Nu ska jag snart lägga mig i sängen och läsa lite till. Jag är sjukt nervös inför det satans provet, nästan så man blir religös och ber till Gud om att klara det. Jag sa nästan. Hur som helst, min bästa kompis, hon är en pensionär, ja det är hon. Det var PV på hög nivå (pensionär varning) när hon drog fram ett korsord på nätet, och sedan satt och klurade på det. Mm, det är sant, hahahah!!

Imorn är det nationella, grr, inte kul, men ett måste, jajamensan som allt annat nu för tiden. Jag vill ha helg, så jag kan få gå ut och ha lite kul. Måste bara säga, jag kollade på BFF med PH, fyfan va pinsamt! Vilket jävla program, att folk tävlar om att bli hennes bästis. Men kul var det, jag är redan fast, dokusåpa-nörd som man är kommer jag följa det varje vecka för att sedan bli upprörd över att fel person vann.

"Folk som lätt blir med barn? Hm... GRAVIDA!"















Kolla så söt min bebis var när vi kom in från regnet!

Pluggdax!

Nu springer jag till bussen för att åka hem till P, vi ska plugga, INTE KUL. Men sånt är livet när ens betyg hänger på en tråd lika smal som en anorektisk modell.

Gud kissar idag

Gick upp för en halvtimme sen och upptäckte, SKITVÄDER! Regn, regn, regn. Gud kissar över jorden idag alltså. Jag hade sett fram emot sol och bad i pool idag, men nejnej, nu blir det till att vara inomhus istället. Kan ju vara bra, måste läsa en massa!

Nu ska jag till skolan och lämna in arbeten och hejohå, sen ska jag möta upp P för att sen åka till um, jag vet inte vad vi ska göra där, det återstår att se helt enkelt. Ska klä på mig nu, deon har torkat! POESS!



Familyportrait

Jag förstår inte varför han väljer att leva tillsammans med dig? I ett förhållande så destruktivt att man nästan spyr. "Vi håller allt inom oss, så allt ser bra ut, från utsidan", ja så brukar det låta, och det tror ni verkligen på? Det är så sjukt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och ju mer jag tänker på det, detso argare blir jag, förundrande. Varför vill man leva så, varför väljer man att förbi olycklig? Kanske är det rädslan för att vara ensam, att vara tvungen att börja om, kanske är det den som spökar. Jag kommer aldrig att förstå.

Jag har hatat i flera år, men jag orkar inte mer. Jag har övergått till likgiltighet. Allt som sägs eller tycks, existerar inte för mig, inte längre, inge mer. Jag är trött på att bli skadad av de personer som ska vara mitt skydd, jag är trött på all falskhet. Jag hatar sånt, jag hatar oärlighet när de blir så starkt så att det blir normalt i slutändan. Vem vill ha det så?

Det är skitsnack och baktal, som någon jävla mellanstadie-klass, och det är varje dag, hela tiden. Att lägga korten på bordet, det är det inte tal om, det skulle aldrig falla er in. Hur kan ni kritisera andra när ni är de som har det allra värst, när det är ni som i slutet av dagen mår som sämst. Varför kasta sten i glashus? Varför låtsas som att allt är bra, när det är så långt ifrån som det kan komma. Att tiga gör inte situationen bra, tvärtom. Att tiga gör saken bara värre, det gör bara att man hatar ännu mer, man hatar tystnaden, falskheten, skitsnacket och tillslut personen.

Jag vet inte vad jag ska göra mer, jag har gjort allt i min makt. Jag bad dig lämna henne, men du valde bort mig. Du valde henne framför oss, men det skiter jag i. Jag orkar inte bli ledsen, jag orkar inte bry mig mer. Det är trots allt ditt val, men det är synd att vi andra hamnar mitt emellan. Vi drabbas av erat val. Ni tror att allt ser bra ut, men så är det inte. När ska ni inse det? När ska ni ta tag i situationen, och bli mänskliga? Ingen är perfekt, förstå det.

Take a chillpill

Kom nyss hem, har vart hos en kamrat och chillat. Det var sjukt najs väder så vi solade, åt glass och pratade strunt hela dagen lång. Fick reda på att jag kommer få G i slutbetyg i matte, jag har aldrig vart gladare! Helt sjukt, jag slipper omkurs nästa år som jag var helt inställd på! Annars var det lugnt, Patricia var tillbaka i skolan, trevligt trevligt, men annars har det inte hänt så mycket.

Imorn måste jag till skolan en snabbis och lämna in massa saker, sen ska jag nog ut och sola om det är bra väder, vi får se vad som sker helt enkelt. Jag älskar sommaren, brunbrända hunkar, klänningar, sommarkärlek, fest och allt det där. Hoppas den här sommaren blir lika bra som den förra!


RSS 2.0