Nu hälsar vi vintern välkommen.... NOT

Nej jag kunde inte ligga kvar i sängen, jag blir alldeles för uttråkad.. Har legat och kollat på massa skitprogram som verkligen sög och ätit lakrits. Bestämde mig för att logga in på fejan och skriva lite blogg. Satt och tänkte på alla bra saker man köpt den här sommaren, men här ska ni få se några av mina nödvändigaste favoriter..



Min vita bikini från h&m, världsbäst!

Jeansjackan, verkligen användbar

Leg inskaffades, helt klart nödvändigt!

GLADDISARNA (megaful/konstig bild)

Och SÅKLART mina ut tjatade favoritklackar


Sexigt värre polar'n

Hej på er alla muppungar. Har vart superkass på att uppdatera, i know. Men jag har ju en blogg för att jag vill kunna skriva vad jag vill, när jag vill. Och jag har bara inte känt för det lika mycket, NO BIGGIE RIGHT? ;) Blir sjukt irriterad på min bajsdator, den är så full av skit så det tar fan hundra år att ladda upp sidor och allt annat man gör på datorn, åååååååh! Aja, hur som helst, idag var jag i skolan, det var skittråkigt, verkligen, men sånt man måste ta. Min lilla sockerpulla (olivia) var sjuk idag så efter plugget åkte jag och hälsade på henne ett tag, käkade nudlar och snackade skit.

Just nu sitter jag och gluttar på 2 ½ män, typ jordens skönaste program. Fast det är lite sjukt, jag och olle diskuterade om det idag, att charlie, han är ju verkligen inte snygg.. Men i serien, eller ja, alla serier som han är med i så blir han automatiskt lite halvsexig. Kanske för han har en sån "badass" attityd i alla hans program.. Mmm, thinkt about that! Nu ska jag kolla vidare och krypa ner i min nybäddade säng, och sen ska jag somna och sova jätteskönt hela natten. Så vi hörs imorn, puss på er!

Jag och min oliv förra lördagen hemma hos jess


TJO

Nu sitter jag i plugget och har superkul med patten och hawrisch! Patten hälsar att alla är FUCKFACES och det får stå för henne. Idag ska jag hem och sooooova och leka med min hund hela kvällen, fett niceprice på siba. HEJ DÅ PUSS PUSS. Juste Patten hälsar att hon jobbar till tolv i natt, rätt åt henne!!!!
patricia.bubbleroom.se
det är hennes muppblogg

GANGSTER

Hej bloggen. Har inte orkat skriva nåt i dag för jag har mått piss hela dagen. Vaknade runt två med jordens migrän, så blev sängliggandes ett par timmar. Fick tillslut orken att ta en kort prommenis för att lufta skallen lite, och en glutta bättre blev det faktiskt. Sen har jag bara chillat, käkat och bakat chokladbollar. Åt däremot inga för jag var alldelles för mätt efter maten, yihah!

Nu har jag nyss duschat och sitter och kollar på GANGSTER som går på 4an. Micke P är med och han är så grymt het så jag baaaaah döööör typ. Sätt på 4an nu om ni inte redan sett den, det har jag, men jag ska se den igen. Han är ju med och så är det helt okej bra också. Men nu ska jag kolla vidare, puss!

Mano

Sitter hemma och har slängt in mina jeansleggins i tummlaren. Har använt dem nästan varje dag den här veckan, för de är så jävla sköna att ha på sig, jobbigt bara när man ska tvätta dem. Jag vill ju att de ska torka snabbt så det blir tummlaren varje gång, haha. Nej, idag blir det nog vanliga jeans, ett par ljusa kanske. Känner nog för det. Vill vara lite casual, är ju inte helt frisk än.

För övrigt sitter jag och känner mig lite deppig idag, utan anledning. Får hoppas att det känns bättre senare. Ska strax hem till bästis ett tag och sen ska jag hem till en killkompis. Sover nog inte hemma idag så får inte glömma att packa ner allt nödvändigt. Fast jag är oftast på "resande" fot så har nästan alltid ett eller två par extra trosor med mig i väskan. Allt för att slippa krångla till det. Jag menar, så länge man har rena trosor så är allt fina fisken!

Btw, blev helt kär i ett par stövlar från dinsko, 599 kr


FRILLE SNART

Hej! Mår mycket bättre idag, tack och lov. Näsan rinner inte alls lika mycket och jag är lite klarare i huvudet idag. Kunde inte somna igår, fick ångest och det kändes som att jag inte kunde andas. Och varje gång jag höll på att somna vaknade jag till igen av att jag slutat andas. Otäckt som fan, men såklart bara psykiskt. Så jag satte på tv:n och somnade med den på, för att sluta tänka på andningen alltså, och det funkade.

Igår var det i alla fall hemskt på jobbet. När jag kom till brommaplan började jag skaka och kände på en gång hur mitt pass skulle gå, och precis så gick det. Feber, hosta, nysningar, huvudvärk och hela köret. Jag vet att jag bara klagar men jag känner att jag måste få  berätta om min traumatiska upplevelse, haha. Jag skulle ha jobbat i dag också men jag sa till dem att det är omöjligt. Om jag vill hinna bli frisk innan skolan så måste jag vara hemma från jobbet. Men det var inga problem så idag ska jag bara ta det lugnt. Men jag skulle bara uppdatera lite. Orkade inte skriva igår, hihih, hörs senare, puss!

Grannarna i grekland

Pernie, jag, Malin, Linnéa, Mattias och Jesper. Resten är inte med


Prosit

Har suttit uppe ett tag nu, framför tv:n. Jag har fyllt hela bordet med snorpapper och jag har tyckt synd om mig själv. Ska snart iväg och jobba och det ska bli gaaanska intressant. Fattar inte varför jag sa ja... Jo juste, jag är pank efter resan och behöver alla pengar jag kan få. Ska i alla fall in på apoteket och köpa otrevin comp, som tydligen ska stoppa rinniga näsor + nästäppa, ooh det skulle vara som att komma till himelen. Nu måste jag fixa i ordning mig, puss!


Osminkad, sjuk och trött. Kan det bli bättre?

EY YOU, LOOK OVER HERE

Har ju som sagt börja läsa fler och fler skvallerbloggar under senaste tiden. Och jag kan inte låta bli att älska dem. Det är så skönt att folk skriver alla smaskiga detaljer. Okej, lite töntigt är det väl, jag menar att lägga tid på sånt, men det är ju underhållande för oss andra, så jag ska inte klaga! Här är två bra i alla fall, ville bara tipsa er så ni kan sätta igång och skratta åt dem. ENJOY!

http://www.wesee.blogg.se/
http://nbitchie.blogg.se/


Det kommer blir en låååååååång dag

Jag sov inte särskilt bra i natt. Vaknade var tredje timme av att näsan antingen rann, eller var helt igentäppt. Jag hade glömt bort hur hemskt det är att vara förkyld. Jag förstår inte heller hur jag ska kunna jobba när jag måste snyta mig var 5:e minut.. Hur som helst, blir nog ingen utgång ikväll, om inte näsan blir bättre förstås. Får hoppas på det. Nu ska jag fixa håret och börja göra mig klar. Inge smink idag, kommer ändå snoras bort under dagen. Fräscht eller vad? Ha en bra dag, puss på er.


hett

Jävlar jävlar jävlar

Det är sant, jag är sjuk. Blir bara värre och värre. Och som att inte det var nog sa jag dessutom ja till att jobba imorn, ååååååh jag pallar inte. Jag tycker synd om mig själv nu, och det tänker jag fortsätta med tills jag är frisk för så gör jag alltid. Så tyck synd om mig nu people. Skulle som sagt ut ikväll men det blev inställt, så det blir utgång imorn istället om jag inte blir alldeles för sjuk. Nu ska jag hem och sova, pusssss...................

I'm living

Hej på er. Jag är lite deppri idag för jag håller på att bli sjuk. Är täppt/snoring, har huvudvärk och hela köret. Men jag ska trots det ut ikväll - om jag får tag på olivia. Sitter och kollar på 2 ½ män just nu, och ber om ursäkt för dålig uppdatering. Helt sjukt hur snabbt statistiken sjunker när man inte uppdaterat på hela dagen.. Ville som sagt bara skriva hej, får se vad som händer senare, puss på er.

dagens


Jag minns de glada studerna

Ibland blir jag ledsen, av någon anledning. Ibland längtar jag tillbaka. Tillbaka till tiden då saker inte spelade roll, när man var liten och oskyldig. Då man inte visste någonting, när man var naiv och snäll. Varför ska allt rasa och bli fel när man växer upp. Blir det så för alla, eller finns det någon som känner att allt vart perfekt. Det tror jag inte. Ungdomstiden är ett verktyg för att lära oss rätt och fel, en förberedelse för vuxenvärlden, men jag vet inte om jag vill dit. Inte än.


Jag sitter och tänker på min tonårstid, även om det är långt ifrån slut så tänker jag ibland tillbaka. Men endast på det negativa, det dåliga och äckliga. Jag är inte samma person som jag var då, och det är jag glad för. Men jag bara känner hur lycklig man var när man var liten, inte tonåring, utan liten. När man var med föräldrarna, åkte på semester, badade, lekte med brorsan, satt uppe sent tillsammans, mös, hade kul, campade och allt annat man upplevde tillsammans. Det känns overkligt att det aldrig kommer bli så igen, vi kommer aldrig mer göra något sånt. Det är sorgligt..

Så ska det se ut

Var inne på min schooler och såg en mycket ovanlig sak



Jag menar inte att jag är en skolkare, men att det står 100 % närvaro hör helt enkelt inte till vanligheterna. Och ja, jag vet att det beror på att det var första dagen i skolan och systemet inte hade kommit igång än, men jag vill njuta av detta så let it be, haha!


POWER TO THE SKVALLERBLOGGARNA

God morgon alla glada, eller morgon, men god dag. Är som sagt ledig från skolan resten av veckan så jag kunde sova ut imorse och det var otroligt skönt. Just nu sitter jag och läser massa skvallerbloggar, och jag måste bara säga min åsikt. Jag tycker det är så sjukt jävla rätt, men framför allt, KUL att det finns människor som orkar skriva ner tonvis av skvaller om våra stora bloggare. Och det är ännu roligare när de få som faktiskt gillar tex Kissie (av någon konstig anledning), blir sura och skriver kommentarer om att skvallerbloggarna skulle vara avundsjuka på kissie. Men snälla, man märker ju hur hjärntvättade folk blir av hennes jävla blogg. Hun tutar ju i alla att alla som har ett problem med henne, eller vill säga sin åsikt, är avundsjuk på henne och önskar att han/hon vore som henne. Det finns bara två av dessa bloggar som är värda att läsa, och ni kan säkert gissa vilka - Kenza och Blondinbella såklart. De två brudarna gör sig inte till åtlöja varje dag utan har faktiskt vettiga saker att skriva om.

Jag skulle kunna skriva ner så mycket skit om kissie, för jag tycker att hon är sveriges mest blåsta och pinsammaste människa, men jag struntar i det. Därför hejar jag på bloggarna som skriver ner sanningen/skiten om henne och de andra små fjortisarna. Det är så klockrent bara, that's it!

Ibland ser man bara snett helt enkelt

Gjorde en rolig upptäckt på en bild som jag hittade på mig. Tagen för inte alls länge sedan, och det ser ut som att jag är skelögd. Haha, har alltid undrat hur det skulle se ut på mig, och nu vet jag. Grr så hett...


puss och god natt


I wanna take a ride on your discostick *not*

Sitter och lyssnar på konstig musik, jaa varför kan man fråga. Det vet jag inte riktigt. Jag firar i alla fall att jag är ledig veckan ut, såå jäävla naajs. Imorn blire stan och sen hem till en killkompis, på torsdag ska jag träffa patten och sen utgång. På fredag blir det lugnt eller utgång med jess och på lördag äre jobb för första gången på fem veckor typ. Dags att göra nåt, puss hej leverpasteeeeej


Over and out. dags att draaaaaaa

Sitter hemma hos bästis nu och kollar på linas kvällsbok, haha fyfan va söt den är den här filmen. Speciellt när hon tror att hon är gravid och låtsas vara religös, haha nej jag älskar den. Har pratat med pernies mamma och jag ska antagligen flytta in här ett tag, en månad eller två. Är så trött på att bo hemma nu så jag ska verkligen försöka flytta ut, inte föralltid men som sagt, ett tag. Kommer kännas sjukt bra. Sitter bara och tänker på dessa skitår som vart sen hans fru kom in till vår familj. Hur jag ständigt blev mer och mer utstött av henne och hennes åsikter och attityd. Men istället för att klaga så ska jag göra något åt saken, jag ska fanimej flytta, och det skulle vara såååå skönt!


Turn the lights off

Jag sitter här och har nyss kollat på film, är lite uttråkad men ska försöka sova. Jag har en så sjukligt konstig känsla i hela kroppen, en känsla som jag inte vet vad den står för. Det känns som lycka blandat med allt annat. Jag blir varm i magen, hjärtat, huvudet, ja överallt. Det finns en sak som framkallar den här känslan, en låt som får mig att känna något extremt starkt. En låt som enligt mig är världens bästa låt, och jag vet inte varför. Det bara är något speciellt med den(?)

Imorn ska jag i alla fall till skolan, kommer antagligen ( förhoppningsvis ) inte vara där så länge.. Efter det ska jag möta upp bästis så ska vi käka tillsammans. Det blir antagligen senare eftersom vi ska käka middag, det blir kinamat - MUMS.



DJ JOSE - TURN THE LIGHTS OFF

Hemmakväll, var ett tag sen

Hej på er alla små grisar. Hur mår ni idag? Jag mår sjukt bra! Har vart glad hela dagen och tillochmed bliivit tillfrågad om jag druckit i dag, haha. Skolan var chill, var där två timmar sen hem till bästis, som jag inte träffat på en vecka. Just nu kollar jag lite tv och tänkte faktiskt köra lite sims, haha yeeesss så kul. Detta är tredje natten jag sover hemma på två veckor, så jag ska njuta av min säng :)


bilden ser lite skum ut men skitsamma, puss hihih

GOOD NIGHT



Nu börjar klockan bli mycket för lilla dvärgen. Imorn blir det skola och sen vet jag inte, på tisdag ska jag i alla fall betala min resa och sen ska jag shoppa för resten, det är ju löning som för er som missat det.

Dags att sussa. Puss på stussen, din stygga hingst

My greatest love

Att förlåta är inte samma sak som att glömma det som varit, och inte heller att alltid acceptera det. Att förlåta är bara att försöka gå vidare från den punkt man står på idag. Jag förstår dock inte hur jag själv ska göra när jag finner mig i den situation som jag är i. Jag försöker desperat lura i mig att jag gör allt för att behålla våran relation som den var, men sen inser jag att det är lögn. Jag har slutat försöka, för jag har tappat lusten, nej, hoppet. Jag har tappat hoppet, hoppet om oss, att det ska bli normalt och som vanligt, som det var förut. Vad som hänt och vad som än kommer att hända så älskar jag dig alltid, och det tror jag också att du vet. Men det du inte förstår är hur otroligt svårt det är att ha en nära relation till någon som man känner sig så sviken av. Jag är inte en långsynt människa, verkligen inte, men det du gjort under dessa år kan inte bara försvinna sådär. Såren är för djupa och jag vet inte om de någonsin kommer att läka.

Det jag vill få fram i inlägget vet jag inte riktigt själv vad det är. Jag känner mig bara frustrerad när jag känner mig tvingad till en relation som jag egentligen inte klarar av längre. Jag valde bort livet du lever, och jag vill aldrig, aldrig vara tillbaka där igen. Trots att du är en människa som jag värderar högt, så kommer ditt missbruk aldrig accepteras av mig. Inte längre, aldrig mer.

Du säger att jag stöter bort dig, att vi glider isär, men du verkar inte ha någon som helst aning om varför det blivit såhär. Du anklagar mig och säger att jag vill ha det på det viset, och det gör mig väldigt ledsen. Jag har alltid önskat dig väl och stått vid din sida, men let's face it - tillslut tröttnar man. Även om man kanske önskar att man orkat mer, så tar lusten bara slut. Det betyder inte att jag inte älskar dig, eller att jag vill ha det som det är. Det betyder bara att jag finns här när du är redo och satsa hundra procent på dig själv och ett nyktert liv. När du valt det, då finns jag där, det kan jag lova dig!

Jag vet inte hur jag ska nå fram till dig, för jag kommer aldrig någonsin våga ge dig ett av de brev jag skrivit till dig i hopp om att få ut det jag vill ha sagt. Men jag vill aldrig höra att du tror att jag släppt dig, eller inte älskar dig längre. För det finns nämligen ingen människa på hela jävla jorden som jag älskar lika mycket som du. En gång i tiden var du min absolut bästa vän, min livsstolpe, min glädje. Men sedan försvann du in i mörkret, och allt jag vill är att ha dig tillbaka. Jag väntar på dig, och jag finns alltid här. Glöm aldrig det.
I love you M / din Sara

JA MÅ HON LEVA

Vill bara säga grattis till Jessica som fyller 18 år idag! Nu kan du äntligen köpa dina egna cigaretter och gå ut lagligt på krogen, haha hoppas du får en bra dag, gratttiiiiiiiiiisss!



Trötter

Nu sitter jag här vid datorn. Har inte vart hemma på nästan fem dagar, så det ska bli ganska skönt att sova hemma i natt. Sitter och lyssnar på sexy bitch, så jävla töntig låt, verkligen dålig text, jisus... I alla fall, igår var det mysigt, vi kom till Jessica runt åtta tiden och då käkade alla middag och sen blev det party. Vi stannade inte länge alls för både jag och Olle var trötta och hon skulle upp tidigt. Men det var mysigt. Hoppas ni hade en bra lördag, skola imorn!


I väntan på Olliz

Hej bloggen. Just nu sitter jag och väntar på att Olivia ska ta sig till vällingby. Vi ska som sagt på 18-års middag/fest hos våran kompis Jessica. Men smart som min blonda vän är, så kollade Olle fel på busstiderna, så hon är försenad, typ en halv timme, haha. För mig spelar det ingen större roll, men det hade vart skönt att dra som planerat. Jag fungerar bäst under tidspress och när jag stressat klart vil jag i väg dit jag ska. Så jag blir väldans rastlös av att sitta och vänta när jag är färdigfixad och klar. Men det finns inget att göra åt den saken så det är ju bara att gilla läget. Sitter också och kollar på vollyboll för damer, vet inte varför. DET ÄR INTE KUL I ALLA FALL!



Your sex is on fire

ASKUL

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är sara
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå

Ringer det mycket till dig? ?
Ringer du mycket? För mycket
Vem ringde du senast? Olle
Hur mycket pengar har du? Oj, pank efter resan. En hundring max
Senast kramat och när? Min hund
Antal timmar sömn inatt? 11
Sov du ensam? Nej
Vem sov du hos senast? En kompis
Vem sov hos dig senast? Bästis
Vem vet mest om dig? Pernie
Vem vet du mest om? P
Vad ser du fram emot? Löning
Vad vill du ha just nu? Chocklad
Vem hånar du? Vet ej för många
Vem längtar du mest efter? Min hund
Vem vill du helst slippa? A few people
Vem stör du dig på? Dom ovan
Vem vill du sova bredvid inatt? Min bejbi
Vilken buss åker du oftast? 177
Vilken årstid är det nu? Sensommar
Anser du dig själv snygg? Ok
Har du varit kär? Ja
Är du kär nu? Ja
Är du en bra partner? Nej
Har någon varit otrogen mot dig? Inte vad jag vet
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Ja
Har du varit otrogen? Ja
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Nej
Vad åt du senast? En macka
Är du polare med grannarna? En del
Har du varit på ett party? Nej aldrig
Har du varit utomlands? Ja
Var är dina syskon just nu? Ingen aning
Vilken tid gick du upp imorse? Halv två
Vad gjorde du kl 2 inatt? Kollade på tv
Vad är det första du gör på morgonen? Kissar
Vad ska du göra efter det här? Chilla sen på 18års middag

Hav eller Sjö
Tv eller Dator
Höst eller Vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller Mp3
VH1 eller MTV
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller Telefon
Blond eller Brunett
Lägenhet eller Villa
Vanilj eller Choklad
Jordgubb eller Hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår eller Kort hår
Bil eller Buss
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Jeans eller Shorts
Snowboard eller Skidor
Harry Potter eller Sagan om ringen
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Rihanna eller Nelly Furtado
Stjärnor eller Månen
Vinter eller Sommar
Fredag eller lördag

FREDAGSMYS

Hejsan svejsan alla glada. Idag mår jag suddär, inträffade lite tråkigheter i natt så jag känner mig inte på topp. Har varken pengar eller lust för utgång så jag kör en myskväll idag. Kan behöver efter resan också, haha. Sitter hemma hos en kompis ikväll och vi ska snart se på film, den heter Fired up och är en komedi, precis vad jag gillar. Ganska porrig och vulgär också - ännu bättre alltså!

Idag sket jag i skolan, orkade verkligen inte. Hade inte sovit så mycket så behövde sova ut ordentligt. Efter det åkte jag till stan och träffade syrran som är hemma över helgen. Vi gick på bio och såg Sommaren med Göran, som faktiskt var under mina förväntningar. Ingen höjdare med andra ord. Men men, nu ska jag glutta vidare på tv så hörs vi senare kanske. Ha en bra kväll, puss!


Jag och bästis i Grekland

Vänner

Nu sitter jag här och kollar på vänner. Ska strax packa ihop mina saker, sover hos en kompis i natt, eller rättare sagt hela helgen. Det ska läggas golv hemma hos mig så jag får inte vistas där, haha. Det ska bli mys hur som helst. Imorgon ska jag vara med syster min, som kommer hem över helgen. Vi ska shoppa, fika och kanske en bio. På kvällen ska jag hem till min killkompis och bo där i helgen. Skulle bara uppdatera och säga hej då så hörs vi imorgon eller senare, puss!


Jo men visst sörrö

Har glömt och berätta en sak. Hugo, ni vet från den rätte för rosing, han är jordens största äckel! Minns inte om jag skrev om det förut men hur som helst. Vi satt utanför Village för ett tag sen, runt fyra på morgonen. Vi var irriterade, fulla och trötta. Då ploppar mr. Hugo fram som gubben i lådan från ingenstans, och står och glor av någon konstig anledning. Hur som helst slutade det hela med att jag frågar vad han glor på, eller vad han vill. Han började genast mucka tillbaka på ett väldigt odrägligt sätt och sa väldigt otrevliga saker till oss.

Jag fick det i alla fall bekräftat svart på vitt det jag trodde från början genom tv rutan. Han är största tönten som glider runt och leker ballast på jorden. Åh han trodde han var så kattig med sin tighta tröja och nerkletade hår, haha så jävla patetisk kille. Visst må han se bra ut, men fyfan vilket äckel!


Jag saknar redan Grekland

Hejhopp! Kom hem för ett tag sen, har knappt vart hemma sen jag landade igår. Ska bli sjukt härligt att sova i sin egen säng. Och jag håller fortfarande på och vänjer av mig vid att köpa vatten i stället för att dricka direkt från kranen, eller att behöva slänga dasspapper i soptunna - blä.

Det är ju lite sugit att komma hem till vårat pissväder, men som man säger - borta bra men hemma bäst. Imorn är det plugg som gäller, antagligen bara några timmar. Sen får vi se vart livet för mig. Kommer antagligen inte orka skriva imorn bitti, eftersom att jag antagligen kommer försova mig, så jag skriver nu i stället.

Annars då - Är ju inte så brun som jag hoppades på, vilket inte är så konstigt kanske när man sover till ett. Men partar man till sex på morgonen så blir man ganska sliten, och jag behöver min sömn för att fungera, haha. Men vi klarade oss ändå. Saknar alla från zakke, inte alla då, men ett par. Riktigt trevligt gäng det där, och bohemerna hade turen att få stanna kvar en vecka till, såå orättvist! Så dem ligger antagligen och steker varje dag medans jag går i skolan och jobbar... Jaja, hoppas ni mår bra, dags att sova. PUSS PÅ ER!


Tredje kvällen; full och glad på väg ut :)
(sjyssta påsar under ögonen också, haha)

Zakynthos 09

Ja, grekland var helt underbart. Det var en vecka av FESTANDE, solande, badande och chillande. Vi hamnade på världens gulligaste hotell, mitt i Argassi stad. Vi bodde tillsammans med massa härliga människor och det slutade i stort sätt varje kväll med att vi satt tillsammans allihopp på någons ballkong och snackade skit, drack och njöt av livet.


Jag kom hem i går men jag vill redan tillbaka. Alla var så jävla trevliga och allt var så jävla mysigt överallt. Vi träffade jordens skönaste finnar också, och en av dem såg precis ut som han från High School Musical, haha så jävla ballt. I vårt hotell hade vi också en del små pralliner. Längst ner bodde killarna - pepso,  mattias och jesper (som såg EXAKT ut som bb-anton!), brevid dem bodde pite-brudarna - trevliga brudar det där. Och sen på hörnet bodde Fredde och Jossan - världens gulligaste par. Brevid oss hade vi killgäng no.2 - andreas, gustav och martin, fyllehundar allesammans, haha. Vi hade Kjelle och Yvonne, ett äldre par mitt bland alla ungdomar, så jävla härliga, och så hade vi så klart bohemerna, haha, vi stämplade dem direkt men fyfan vad härliga dem var!

På dagarna låg vi i solen, vid stranden där dom hade pool också. Men jag blev inte så brun som jag hoppats på, kanske för att vi gick upp runt ett varje dag, haha dåligt jag vet! På kvällarna var det middag och sen förkrök hos nån granne eller hos oss, och sen var det utgång till Laganas eller Magic Muschroom. Ja, nu har jag berättat lite om veckan, det skulle ta flera år och skriva ner allt som hänt, men som sagt, jag har haft riktigt jävla kul! Bilder finns i alla fall på facebook, puss!






puss på alla

HEMMA

Är hemma från Grekland, och bilder kommer senare. PUSS

GREKLAND 11-18/8

Nu ska jag lägga mig i sängen och kanske sova ett par timmar om jag har tur. Allt är färdigpackat och klart, så nu ska vi bara döda tiden som är kvar tills vi drar här ifrån! Ska bara säga att jag kommer inte sakna sverige, utan jag ska bara njuta av party, sol och en häärlig vecka. Vi hörs när jag kommer hem!


puss på alla söta

DRESS

Här är klänningen från Nelly.com! Jag är supernöjd och den sitter som en smäck. Passar både till vardags och fest. Klänningen kostar runt femhundra lappen, och det är den värd!


me love dress long time

Sömn-ångest

Jag sitter och funderar på hur jag ska göra med sömnen. Har vänt på dygnet så jag blir inte trött förens runt tre, och det är ju då jag ska upp och åka. Funderar på om jag ska sitta uppe tills vi drar eller vad. Jag kommer bli sjukligt trött däremot på dagen sen när vi landar, så jag får se hur jag gör. Somnar jag så somnar jag. Nu ska jag sy in en klänning med syster och sen ska jag platta håret, puss hörs senare


Nyduschad med oplattat hår, oy oy!

Fullrulle hemma hos mig

P kommer strax hit, vi sover här så hämtar morbror upp oss i natt vid fyra. Just nu håller jag på och torkar kläder, packar och fyller ipoden med mer musik. Känner mig faktiskt inte stressad alls, bara över pengar. Vi har inte med oss överdrivet mycket cash så vi kommer leva lite fattigt. Men sånt är livet. Jag är hellre pank i Grekland, än pank i Sverige!

Har packat med mig för mycket, som vanligt. Kan inte bestämma mig för vilka partyklänningar som ska med så det åker med en del! I natt lägger jag upp en bild på den nya nelly klänningen, den är sjukt snygg! Någon som vet nåt man alltid glömmer att ta med? Jag har till och med tagit med mig en nack-kudde till planet. Ni vet när man alltid somnar med huvudet på sne, trots att man gör allt för att somna rakt fram, men icke. När man vaknar har man likförbannat nackspärr. Det är ju lite pensionärs-varning, men jag kommer sova skönt, och alla kommer vara avundsjuka!


Väskan är snart fullpackad

Favorit bikinin är med

Favorit väskan

Nessesären

Högtalarna åker jag aldrig utan

Och så självklart har jag med mig favo-klackarna!

Jag vill till Greklandet NU

God morgon alla glada! Har nyss vaknat, ska äta frulle och sen börja bege mig hemmåt för att tvätta och packa det sista. Vi åker om mindre än 18 timmar! Jag är så sjuktligt taggad så det är inte sant. PUSS


PUSS

Nu sticker jag in till stan och fikar, åker sen hem till en killkompis och sover där. Orkar antagligen inte skriva mer ikväll så vi hörs när vi hörs helt enkelt, puss på stussen!


PIC'S

Helgen i Trosa vad helt okej. Lugnt som satan, det finns inte så värst mycket att göra där uppe, nere, åt sidan - vart ligger Trosa egentligen? Vi har sovit, ätit, badat och sånt där. Var ute med båten i skärgården hela dagen och låg på klippor, jag blev bränd som satan så det är clown-näsa på mig, men snart blir det brunt så det är chill ändå.

Just nu håller jag på och tvättar inför resan, vi åker ju som sagt i övermorgon och då måste jag ha allt tvättat och klart. Jag längtar så jävla mycket, ååh vad jag vill utomlands. Det blir sol, party och chill hela veckan lång. Ikväll ska jag fika med två tjejkompisar - cissi och jess. Vi ska mötas upp på 60's vid halv åtta, och sen sover jag hos en kompis i bromma. Imorn blir det fullt upp med packning och sånt där, så vi får se hur det går.


P solar

På väg hem, sååå härligt

BRUN

Trött och osminkad

GREKLAND NÄSTA!

Igår bokade vi våran resa. Vi drar till Zakhyntos på tisdag kl 06:15! FYFAN VAD KUL VI KOMMER HA OCH NI KOMMER HA TRÅÅÅKIGT! Haha nej, skämtåsido, det kommer nog bli lyckat:)


Dagens föressten; levi's shorts, linne och nya väskan

Destiation Trosa

Nu sticker jag iväg med bästis till Trosa. Vi ska hem till hennes pappa och boka resa och sådär. Imorn ska vi ut med båten, det ska bli skitkul. Ha en bra helg, puss på er alla.


Mot 60's

Kom nyss till bästis och vi gör oss i ordning. Vi ska in och fika på 60's, blir mys. Jag är heeeelt slut så jag orkar ingentingannat än det haha. Nu ska jag dra, hörs sen puss!

Carpe diem för fan

Nej nu ska jag verkligen klä på mig och inte sitta och dö framför datorn. Måste ut, får panik av att sitta inne, usch fy och blä! Ska ringa bästis sen drar jag. Måste till baken, samt köpa en röd t-shirt med text på. Skittöntig men jag tyckte den var såååå söt så jag ville ha den ändå! Hör senare så ha en bra dag people


puss på den

I'm in love with a bag

Här är väskan som jag skulle visa er. Jättebra köp, den är rymlig, snygg och har en axelrem. Billig som fan också, men det syns faktiskt inte. 299 kr på Gina kostar den!


Piss off


This used to be a fun house, but now it's full of evil clowns
It's time to start the count-down, I'm gonna burn it down

F.U

God morgon, om man nu kan kalla det så. Har sovit sjukt lite i natt och är fortfarande helt slut. Hade tinitus igår när jag skulle sova så det gick lixom inte, irriterande, javisst! Igår var vi som sagt på Village, det var segt i början men sen kom det igång och då hade vi skitkul. Jag började bråka med en kille som trodde han var jordens härskare, men i morse när jag vaknade kom jag på att jag tror att det var Hugo från den rätte för rosing. Tyckte han såg så jävla bekant ut, men jag kom inte på det just då. Han var i alla fall största tönten.

Har nyss tagit en dusch, och ska snart bege mig mot stan. Ska sätta in pengar och köpa en tröja och lite sånt tjaffs. Åker nog in med bästis och sen ikväll blir det fika med Olle och Matti, och kanske P om hon pallar haka på. Jao men nu vet ni lite grann om min kväll, hoppas ni hade skitkul igår också. Här är lite fler bilder.




puss och hej

Tack för en bra kväll

Heeej bloggen! Kom precis hem från natten, så att säga. Jag gör verkligen mitt  bästa för att stava rätt, hoppas ni ser det. Ikväll var jag ute med Olle, Mattis och Therese. Vi drog till studio och sen vidare til Village. Jag trodde jag skulle dö men sen bytte jag skor. Fy fan det var som att komma till himelen. Ber om ursäkt för dåligt uppdatering idag, det ska bli bättre. GRATTIS TILL SYSTER OCKSÅ SOM FYLLER 16 ÅR IDAG!!!! Idag köpte jag i alla fall en piercing och en ny väska, och sen present till ellis också, så klart! Jag solade också, jag har gett upp så jag ska skaffa en fejk-bränna som alla andra, jaaa för fan! Nu ska jag sova, pusssss på er!!!!

Här är lite bilder från och kvällen, puss



Väskan kommer bild på imorn, GOD NATT!

This used to be a fun house

Jag vet inte hur jag ska ta mig framåt från den här punkten. Jag har aldrig mött en människa som blundat så för sanningen. Jag vet inte vad du tänker med, men jag blir jävligt besviken. Du har flera stycken som skriker efter din hjälpande hand, men du vänder bara ryggen mot oss, gång på gång. Och för vad? Ingenting! Jag vet inte vad som krävs för att du ska vakna och se vad som pågår. En flicka kommer till mig gråtandes, gång på gång, för jag är hennes ända trygghet. Den ända som lyssnar, förstår, tröstar och inte försvarar. Det är inte min plikt, det är eran. Men du hittar ständigt ursäkter för hennes betéende, hennes ordmisshandel och hennes jävla skit. Du struntar fullständigt i att tre barn lever i tystnad på grund av er. Detta måste få ett slut, innan vi ger upp helt. Jag vet inte hur vi ska gå vidare. Hennes skit drabbar oss alla, och du - dig känner jag inte ens längre. Vart tog du vägen? Du sveptes med i orkanen som stormade in och tog över våra liv. Du har ett val, var lycklig eller inte. Hon är världens största subba och det vet du om, gör det bästa av situationen och stick innan du är fast föralltid.


"Jag önskar inget ont, men jag önskar dig inget väl"


TISDAG

God morgon alla glada. Halvbra väder ute, helt okej alltså. Då är det svårt att bestämma vad man ska ha på sig, men det löser sig nog. Ska strax ringa jobbet och snacka lite ledighet och sen ska jag till en kompis och chilla. Skulle behöva köpa en piercing för jag tappade min igår, så jävla B. Det var dessutom min favorit som inte finns i sverige, så jag kan inte få tag på en ny. Men men sånt är livet, skulle bah uppdatera, puss!

Like a star


Btw, finns det någon som kan fixa min design? Jag fattar ju noll av sånt här...

H&M strikes again

Har glömt visa min nya klänning/topp som jag har köpt, och om jag får säga det själv - värsta kapet! Den är lite cp-lång dessvärre, inte tillräckligt lång för en klänning men lite för lång för en topp, jobbigt läge. Kostade i alla fall 149 kr på h&m, jaaaaa asbra pris! Jag är nöjd och ville bara tipsa om dem. Men de är poppis, så hurry!


Outch, den ser bättre ut IRL

Freakshow nästa

Hitta en läskig bild som vi tog idag. Lägg märke till hur mitt huvud är vridet. Det ser ut som att det håller på att trilla av, ja helt sjukt ser det ut. Ville bara dela med mig av den informationen, puss och god natt.


60´s är ett favoritställe

Hej hopp gummisnopp! Håller just nu på att installerar nya mobilen till datorn. Jag är supernöjd med den, verkligen! Så nu kan jag börja lägga ut bilder igen, så är det inte lika tråkigt att läsa min blogg längre. Kom nyss hem från grannen, jag o och syster min satt och kollade på film, det var chill faktiskt.

Idag var vi på 60´s, och gjorde världens roligaste kissie-parodi! Hahah, det är så jävla kul att driva med henne för hon tror att alla är avundsjuka på henne, det är tacksamt. Jag klagade i alla fall på min bulle, för den var stenhård :'( Imorn blir det chill hos en killkompis och sen får jag se vad som händer.


Jag är så cool med min hund

Jag låtsas vara nyttig

Min bulle var hård....

Jag älskar min bästis för hon är sååå snygg och stygg!

KELLY


Gissa vad?

Festivaler är ett stort NO-NO

Kom på en sak som jag har tänkt på. Festivaler, har bara ett ord - USCH! Helt ärligt, jag förstår inte varför man vill åka på festival. Visst det är musik och fest och hej och hå, men fy. Man måste bo i tält  bland flera tusen andra och leva i smuts. Ölburkar, piss och skit överallt. Nej, det är något jag aldrig i hela mitt liv skulle göra och det skulle aldrig falla mig in att åka på nån festival. Jag kan för det första inte bo i tält, och jag kan verkligen inte leva bland tusentals fulla ungdomar under flera dagar. Nej nej, never never never. Ingen som tvingat mig att åka på festival, det är bara något jag ville avreagera mig om. Jag har kompisar som åker på festivaler, och dem har skitroligt. Det är säkert jätteskoj om man uppskattar allt som hör till själva festivalen. Ja, typ holken och sånt. Men det är inte min påse chips, så att säga.



Ser inge vidare hemtrevligt ut det där inte..

Snart är lyckan här

Ja för imorn ska jag hämta ut min nya mobil, och om några dagar har jag comviq, om inte redan imorn! Och som om inte det var nog så ska jag hämta ut min nya klänning från nelly. Hoppas bara den sitter okej, var slut i min storlek så fick ta en större, hoppas hoppas hoppas! Så ja, lyckan är snart här, haha!

Annars då, idag har jag vart hos en killkompis och sen hos bästis, kändes som att vi inte träffats på jättelänge, fast det var igår. Ja, vi klarar oss inte utan varandra. Vi hade kul i alla fall, som alltid. Mer då, imorn ska jag fika, tisdag träffa en kompis och på onsdag utgång med Olle och kanske Jess. I helgen ska jag till Trosa och förhoppningsvis boka resa, får se hur det blir. Just nu ligger jag förövrigt och lyssnar på Nordman, haha! Puss och godnatt

Good to go.., or no?

Kan inte bestämma mig om den är snygg eller inte, eller ja, snygg är den, men om den är SÅ snygg.. Jag vet inte vad det är men jag gillar den. Den är enkel men elegant på samma sätt, men jag vet inte, inte min stil det där med paljetter och tjaffs. Får se, men är den hiss eller diss? You tell me, för jag vet inte!


Chill-time is over

Nu har jag och bästis bott tillsammans i nästan två veckor, och det börjar kännas helt normalt att vakna upp med henne varje morgon. Så det känns lite sorgligt att mina parents kommer hem ikväll, men men. We had a good run! Vi har chillat så sjukt mycket, och blivit riktiga pensionärer. Cykelturer med hundarna, tysta middagar och städning, haha! Men igår blev det flipp, vi spelade in en musikvideo på P's mobil, min absolut älsklinglåt *HOST*, POKERFACE! Hahaha, den blev så jävla dålig men vi fick oss en gott skratt ett bra tag vill jag lova, haha!

Det ska faktiskt bli lite skönt att dem kommer hem också, slippa hålla koll på allt hela tiden och blablabla. Ikväll ska jag träffa en killkompis, sover nog över där om jag inte orkar åka hem. Får se, min syster kommer hem idag och henne vill jag verkligen träffa så vi får se hur det blir! Nu ska jag lyssna på ABBA och börja göra mig i ordning, yeas! Men vi hörs senare, ha en bra lördag puss!


Diggar hennes mongo-flin och mina kinesögon

RSS 2.0