ÅRE

Sitter i stugan nu. Vi har åkt sen i söndags och jag har aldrig haft ondare i mina satans fötter! Jag och baby ska strax i väg och hyra film och köpa godis. Vi skulle dragit ut och festat idag, men vi pallar fan inte. Man somnar varje dag när man åkt klart, vaknar, äter middag, kollar tv och sen sover man igen. Slappisveckan AB. Men lika bra att spara pengar, så man kan gå ut hemma istället. Men annars är det bra. Har min bästa vän och min fina pojke med mig så jag är glad. Hoppas solen kommer och hälsar på imorn också. Det vore ju verkligen toppen! Kan som sagt inte ladda upp bilder förens på fre, så ni vet.

ÅRE

Sitter i stugan nu. Vi har åkt sen i söndags och jag har aldrig haft ondare i mina satans fötter! Jag och baby ska strax i väg och hyra film och köpa godis. Vi skulle dragit ut och festat idag, men vi pallar fan inte. Man somnar varje dag när man åkt klart, vaknar, äter middag, kollar tv och sen sover man igen. Slappisveckan AB. Men lika bra att spara pengar, så man kan gå ut hemma istället. Men annars är det bra. Har min bästa vän och min fina pojke med mig så jag är glad. Hoppas solen kommer och hälsar på imorn också. Det vore ju verkligen toppen! Kan som sagt inte ladda upp bilder förens på fre, så ni vet.

RÖSTA RÖSTA RÖSTA

 Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
Min designade bikini på NELLY.COM 
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Lägg en röst på din favorit är du söt. PUSS :)


STRAX DRAR VI FÖR FAAAAN

Har äntligen packat klart allting, tror jag i alla fall. Man glömmer ju alltid kvar något, hur mycket man än försöker. Vi ska åka imornbitti klockan 09:00, och sen blir det bilresa i åtta timmar, buhu. Jag blir uttråkad efter en timme så jag undrar hur det ska gå egentligen. Oh juste, det hände lite saker, så nu ska bästis följa med oss till åre!! Kommer bli så jäävla klockrent, fy satan vad jag längtar. Så skönt att få komma bort från allt bara. Imornkväll blir det i alla fall utgång. Måste ju inviga åre så att säga, haha. Sen på söndag blir det skidåkning hela dagen och sen blir det nog väldigt lugnt på kvällen. 

Idag vad jag i vällingby också. Jag mötte upp baby vid två så gick vi runt lite. Han köpte en snygg t-shirt och ett par hörlurar, och jag handlade en tröja, nya örhängen, en väska och lite smink. Jag har vart utan örhängen i typ en månad, har verkligen haft panik. Mina två favoriter försvann och så hade jag inga pengar till att köpa nya, haha. Nu köpte jag ett par vita pärlor, som jag hoppas att jag kan hålla fast i. Efter shoppingen åt vi sen lunch och sen åkte vi och hyrde pjäxor, och det var verkligen inte det enklaste! Vi var där i över en timme och väntade och allt knasade sig och herregud. Det löste sig tillslut i alla fall och vi fick våra grejor. Sen åkte vi till c och han packade och lite sånt, och nu sitter vi hemma hos mig. Funderar på att lägga mig, men kanske lika bra att vara vaken så man kan sova i bilen imorn? Får se hur det blir. Vi kommer hur som helst säkert få en superfin vecka tillsammans, och jag längtar verkligen. Kommer nog inte hinna blogga så mycket och kommer inte kunna lägga ut bilder så det får bli när jag kommer hem på fredag. Och juste, glöm inte rösta på nån av bikinisarna i inlägget under. Vore suuupersött!


Nya favoritväskan 249 kr gina

Puder och sminksvampar h&m

h&m 149 kr

Pärlor 89 kr glitter


RÖSTA

Är med och tävlar via nelly.com om att få designa en bikini. Gå in och rösta på min är du söt!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


SHOPPING

Har precis betalat telefonräkningen. Gud så vuxet det låter. Hur som helst, brukar ringa för 700 kr typ, men nu landade räkningen bara på 484 kr. Alltså får jag över 200 kr över! Goda nyheter helt enkelt. Ska strax gå till bussen och möta baby i vällingby. Ska handla lite småsaker och så ska vi äta lunch. Sen vid 4-5 tiden ska vi hyra pjäxor med pappa och co. Sen får vi se vad som händer. Måste dra, ciao!


Bror och sarski


PUSS

Dags att hänga kvällens andra lass med tvätt. Så går det när man aldrig är hemma så man hinner bli av med tvätthögen innan den växer sig tre meter hög. Efter det blir det 2 ½ män och sen är det god natt.

MIN GOBBSI

Jag glömmer hela tiden bort vilka det är som ska åka med till åre. Tänker att det bara ska vara jag, pappa och hasse typ (papis homie). Men sen slår det mig, min fina pojkvän ska ju också följa med. Åh, varje gång jag tänker på det blir jag helt glad. Vi kommer få det så mysigt där uppe i åre han och jag. Min lilla gobbsi! Tänk när vi svischar ner för alla svarta backar, sitter på afterskin, äter mysmiddag tillsammans eller tar prommenader på kvällarna. Gud vad jag längtar! Så jäkla synd att bestis inte kunde följa med också. Jag menar, det hade ju verkligen vart pricken över i:et. Livet är bra surt ibland.


KAOTISKT

Alla håller på och fixar och donar inför åreresan. Allt var kaos. Mina saker hade nån av syskonen tagit över och pjäxor fanns inte och skidor gick sönder och inga stavar och lalala. Nu är allt under kontroll i alla fall. Jag och c ska hyra pjäxor imorn, och jag ska även köpa stavar. Kan inte åka utan stavar, aldrig! Men innan hyrningen ska jag som sagt till vby. Ska nog möta upp baby där imorn förmiddag efter att han tränat, och kanske även jag. Om min värk gått över imorn ska jag ut och springa innan shoppingen. Börjar komma in i träningslivet nu känner jag. Jag vill ut och röra på mig, träna och få svettas. Jag har inte kännt så på flera år, så jag är glad.


HÅLL I HATTEN

Kom precis hem från dagens äventyr. Har sprungit fram och tillbaka mellan vårdcentral, ungdomsmottagning och apotek hela dagen. När jag och oliven äntligen blev klara chillade vi hemma hos henne några timmar. Båda var helt slut. I alla fall jag, som nästan somnade på hennes otippat sköna soffa. Efter det träffade jag p ett tag, och vi snackade och bara umgicks, och nu är jag äntligen hemma efter 5 dagar. Tog en dusch och åt lite mat och har precis laddat över bilderna från min kamera. Imorn ska jag till vby och handla lite småsaker, typ örhängen osv. Gjorde en ny kategori också - partybilder. Om jag minns så ska jag lägga inläggen som inehåller partybilder i den kategorin, så ni vet.


Förkrök på nivå - usch

På väg, lite glada i hatten

Va, är min drink slut?!?!?!!?!?

:)

Typ SJUKASTE leendet jag sett


GIGANTISK TUMME

God morgon! Har sovit ganska bra i natt, men jag har en sån otrolig, olidlig träningsvärk i hela kroppen efter boxen i tisdags. Känns snäppet bättre idag men oj, trappor är inte kul! Har precis gjort mig klar och ska ta tunnelbanan här ifrån strax. Ska möta upp oliven först och sen ska jag till vårdcentralen. Har fått en inflammation i tummen så den har vullnat upp och blivit gigantisk, och så gör det satans ont också. Men jag har haft det här förut, så jag kommer antagligen få penicillin så går det över snart! Sen när allt det där är över ska jag chilla med oliven och sen träffa bästis en stund. Och sen åker jag hem, så ikväll ska jag ladda upp bilder från skivan. Nu måste jag klä på mig, vi hörs sen.



Hittade en gammal bild på mig från 9an


Hiss eller diss? (klänningen, inte tjejen)

Lindsay SEK 399, Koola Anna - NELLY.COM


LOOKING GOOD IN THA LIFT

Nu är åre nära.. Vi åker på lördagmorgon redan, blir alltså en dag extra och kommer hem på fredagen. Jag längtar som fasiken, och tror absolut att det kommer bli lyckat. Om alla lyckas hålla sams såklart, haha. Men jag har ju med mig syrran och världens finaste pojkvän, och då kan det väl knappast gå fel? Men appråpå ingenting, skidmode? Hur viktigt är det där egentligen, jag menar hur man ser ut när man kommer svischandes ner för backen? För mig är det viktigt att färgerna matchar osv, men inte själva märkerna på kläderna. Det är väl ändå inte så att nån kollar direkt. Så länge allt matchar så är jag glad. Men jag tänkte hur som helst att jag kommer se ut typ så här när vi åker. Tänkte att ni kanske ville veta så ni som är i åre samtidigt vet vem ni inte ska råna i backen på dagarna.. moheheh




Kommer ju inte ha nån "bad hair day" mössa på huvudet, men det var deN enda normala bilden jag hittade när jag googlade på mössa. Även om jag BORDE ha en sån på mig, håret kommer ju vara en total mess! Det är nackdelen med att åka skidor. När dagen är slut ser man ut som ett psyko!


Har ÄNTLIGEN klippt mig

Kom precis hem från kista c. Har vart där med pappa och bror min. Passade på att klippa topparna också, fast det syns ingen skillnad typ, men det känns bättre eftersom det var ca två år sen (om inte mer) sen jag klippte mig sist.. Jag vet, borde skämmas. Köpte i alla fall ett par skidglasögon och ett par vantar inför åre, och sen åt jag jordens godaste hamburgare på texas burger. Skulle som sagt hem egentligen, men hamnade här hemma hos baby idag igen. Så det blir inga bilder från helgen idag heller, men imorn så, då jävlarrrrr. Ingenting jag bara säger, kommer bli så. Tror jag i alla fall... haha

KOM TILL MAMMA, LILLA SKO

Jag sitter inne på nelly och drömmer. Drömmer om pengar så att jag kan shoppa alla skor jag vill ha! Tyvärr är man ju inte rik, inte än i alla fall. Men jag vill ha sommar nu!!

Majes SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMAlva SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Electric SEK 399, Timeless - NELLY.COMAdina SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM


HELT JÄVLA SLUT

Har vart på boxpass idag och jag säger bara en sak, FYFAN! Det var det jobbigaste jag gjort på länge vill jag lova. Men tränaren, han var snygg i alla fall. Nu ska jag strax lägga mig tänkte jag, fast jag är inte trött.. Kanske följer med calle till gymmet imornbitti innan skolan, får se hur mycket träningsvärk jag har när jag vaknar, haha. Tänkte lägga upp bilder från skivan i söndags också, men det får bli imornkväll när jag kommer hem. Har ingen sladd här... Och juste, idag är det 2 månader sen jag och c blev tillsammans :) 24/1-2010

FINT

Tjyyy. Tänkte bjussa på en sjukt sexig bild på två hetingar. Min pojkvän leker gangster och oliven ser ut som ett riksmongo. QUTE!


FUCK YOU YOU FUCKER

Nu sitter jag här i skolan helt i onödan. Jag gör verkligen ingenting! Hade lika gärna kunnat skita i att komma. Glömde min dator hemma så måste använda olles till att göra det viktigaste ever - BLOGGA! Hon är skitjobbig och håller på och fotar och ger mig dåligt självförtroende. Tar närbilder så det ser ut som att man har minihuvud med jättenäsa, verkligen hett. BLÄ! Dags att taggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaa puss

SÖNDAG

Söndag igen, så satans roligt, precis som söndagar alltid är. Sitter på brorsans rum, har okupperat hans dator för min är upptagen. Vi ska strax iväg till kusinerna på födelsedagsmiddag, och sen ska jag och bästo på skiva. Kommer säkert bli kul, men inte allt för kul för vi är helt fattiga, blä.


SKINNJACKAN IS BACK IN BUISNESS

God kväll på er. Kom hem för nån timme sen, fick skjuss av lundellbröderna heela vägen hem. SKÖNT! Har precis duschat av mig donkenlukten, ni vet pommesfrittes och matos. Invigde min nya skinnjacka igår, fyfan vad härligt. Nu är verkligen våren på väg känner man. Att bara dra på sin skinnjackan, en halsduk och ett par jeans. Älskar! Imorgon ska vi på middag hos mina kusiner, och sen ska jag möta upp p nånstans så ska vi förkröka på vodka, haha! Vi är för fattiga för att gå ut och föra, så det blir lite tattigt imorn. Vi ska på skiva - jag vet, på en söndag?!, men det kommer nog bli jävligt kul tror jag. Tänkte inviga min nya klänning, den svarta spets. Det är glitter och glamour tema, men jag är inte så mycket för att klä upp mig faktiskt. Eller jo, men alltså, jag är väldigt stilren i hur jag klär mig när jag ska ut. Det blir enkelt, men snyggt. Inte för mycket bling och grejer, ser bara billigt ut i mina ögon. Ska ha den med mina dinsko klackar och ett par leggins eller strumpbyxor, får se vad det är för väder. Nu ska jag ringa min baby och sen ska jag lägga mig i sängen, är helt slut. God natt och puss på er.


Jackan kommer från H&M 299 kr


SUCKI SUCKI

Var på ungdomsmottagningen idag och fick äntligen ett eget recept på minipiller. Har ätit pernies hittils, men det vågade jag inte säga till hon som jobbar där, haha. Det är väl inte olagligt? Efter det har jag suttit hemma hos oliven heeeela dagen. Nu ska vi strax in till stan och ta en fika och sen ska vi möta upp matti. Efter det ska jag hem till baby, sover där ikväll. Blir ingen utgång den här helgen heller. Livet suger utan festande.. Juste, jag och oliven hämtade ut våra klänningar idag; dem är underbara!! Rekomenderas strakt kära vänner. Nu orkar jag inte skriva mer, ha en rolig fredag, puss!


JAG VILL UT. KOM LÖNING, KOM!


FREDAG

Har precis vaknat till liv, och ska strax in och väcka baby också. Ska käka frulle och sen kl två ska jag till ungdomsmottagningen för att hämta ut mer p-piller. Ska även hämta ut min klänning som kommit! Hoppas den sitter som den ska, för då kommer den invigas på söndag när jag ska på skiva. Men ska inte ha för höga förväntningar, ni vet ju hur det kan bli ibland när man internetshoppar.


9 dagar kvar till åre


GOD NATT

Orkar inte skriva nåt idag. Är trött och mår illa varje jävla kväll, börjar undra vad det handlar om egentligen. Ska lägga mig i sängen och kolla på tv. God natt.

I LOVE

Sitter hemma hos gubben nu. Vi har precis suttit ute på balkongen och druckit varm oboy och pratat en massa. Det var skönt. Var ute på en prommis förut också, och även det var väldigt härligt. Men nu sitter jag här nyduschad och ska strax lägga mig och kolla på scubs. Tänkte bara berätta att boken jag köpte, ego woman, är underbar! Har bara läst några kapitel, men jag är helt kär. Ville bara tipsa om den till er gynning fans där ute. Imorn är det skola och sen ska jag och c hem till mormor på fika. Kommer bli intressant, haha.


OCH DEN SOM FÖLJER MED ÄR...

... Calleballe! Ja, det är så underbart att min sötnos ska följa med mig upp till åre och spendera fem härliga dagar där tillsammans med mig och min familj. Men, det finns en liten twist! Som om det inte var nog med det, så kanske det till och med blir så bra att min kära bästa vän också följer med. Så nu finns det en annan fråga som vi väntar svar på, nämligen: finns det plats i bilen för p? Det är suddiga detaljer som vi inte ännu har svar på, så vi väntar ivirigt. Missa inte fortsättningen! Haha, ni fattar att jag låtsas att det är ett spännande program va? I sånna fall ska hon bo hos en killkompis till oss som flyttat upp till åre. Men då kan vi åka skidor tillsammans på dagarna och vara tillsammans alla tre, bara det att hon sover hos honom istället för med oss. Hoppas, hoppas!! Vore verkligen hur jävla kul som helst! Sol, lunch på toppstugan, afterski (min absoluta favorit med skidsemester) och kanske lite festande också. Åh, vad jag längtar!



ÅRE, HERE WE COME (fast sådär läskigt kan inte jag åka)


EGO WOMAN

God dag mina kära! Kom hem till baby för ett tag sen, ensam.. Han skulle träna och sen äta middag med sin pappa, och jag fick inte följa med. Haha, nee det fick jag, men dem skulle ha lite familytime, och det vill man ju inte förstöra, eller hur? Så nu sitter jag här och sjunger och spelar musik för mig själv. Köpte ytterligare en bok idag - ego woman med carolina gynning! Som de flesta vet så är hon en av de ballaste tjejerna jag vet, och jag har följt henne i nästan allt hon gjort, och nu ska jag läsa hennes fortsättning på ego girl. Yeey! Ska nog börja läsa nu med detsamma faktiskt. Kan inte hålla mig längre, vill bara dyka in i boken, mohehe. Och juste, ikväll får vi veta vem som följer med till åre!!

 

En av de vackraste låtarna som finns.

WHO WANTS TO BE ALONE

Gudars vad jag har bloggat mycket idag, inte min stil. Har väl en sån period nu, då jag vill skriva mycket och dela med mig av det som händer i livet lixom. Jag menar, ni väntar ju med spänning nu på att få veta vem som följer med till åre, eller hur?! Börjar hur som helst bli lite trött, så tänkte faktiskt lägga mig och glutta lite tv i sängen ett tag. Men först ska jag ringa baby. Förövrigt känner jag mig ganska lycklig just nu. 


ÅRE

Jag har nog inte nämt i bloggen att jag nästa söndag åker till åre med min familj plus en annan familj. Det ska bli väldigt härligt och jag får även ta med mig någon upp till bergen, men frågan är bara; vem? Det blev en lite komplicerad situation där två personer nu vill följa med lilla mig upp till åre, och inte vilka som helst. Nämligen två av mina absoluta favoriter - bästo och pojkvän. Spänningen stiger, vem följer med?


 VS.

Svaret får vi imorgon kväll!


150310

Sitter i skolan och försöker plugga nu när vi har håltimme, jag menar, man vill ju göra något nyttigt av dötiden. Men det går faktiskt inge vidare. Har haft min pluggtid nu på lektionen innan. Jag gjorde klart ett arbete som skulle vart klart förra terminen, skönt. Känner mig riktigt duktig. Känner mig glad över min nya klänning också, som kommer i veckan. Önskar jag hade pengar så jag kunde hämta ut skiten också.. Idag ska jag träffa bestis efter skolan, vi ska bara mysa. Var ett tag sen vi sågs faktiskt, så det ska bli kul. Nu ska vi ner innan lektionen börjar, puss!


Jag är kär i dessa skönheter. Åh den som vore rik!

BESTÄLLT

Nu sitter jag i skolan och håller på och försöker plugga naturkunskap. Ligger väldigt mycket efter, vilket känns segt. Måste verkligen sätta fart nu och fixa det som måste fixas. Börjar få lite panik lixom... Hur som helst, beställde hem en av klänningarna, det blev den svarta. Både jag och oliven klickade hem en varsin så nu är vi glada! Men vi kan inte hämta ut dem förens den 25:e. Men nu är de beställda i alla fall, så man slipper oroa sig att de ska ta slut eller nåt. Åh, vill ha sommar nu!

LYX

God morgon höll jag på att säga, men det är ju inte morgon längre. Fast det känns så för mig, har legat i sängen tills för nån halvtimme sen. Sjukt. Sov som en kratta i natt, trots att jag hade baby brevid mig. Vaknade varannan timme, riktigt irriterande. Nu ska vi strax i väg och handla, och sen ska vi hem till c och laga lyxmiddag. Världens godaste lövbiffsgryta med ris, LÄNGTAR! Imorn är det skola igen, och nu ska jag verkligen sätta igång och göra klart alla satans arbeten som inte blivit av. Studenten närmar sig nu ju. Föressten, fick se på min studentmössa, och gud vad den var fin! Precis som jag ville ha den, bara det att det står Walthers på den, och den skolan finns ju inte längre, vi heter ju von Sivers nu för tiden, haha. Hittade en fin spetsklänning också, som jag vart på jakt efter. Men jag kan inte bestämma vilken färg?! Rosa är så fint på sommaren, men svart funkar alltid...


VS.


VILKEN?!


BOOB

Nu är jag färdigfixad och klar. Är helt svartklädd idag, ser typ ut som att jag ska på begravning. Men jag älskar svart så det är lugna puckar för min del. Nu ska jag och syster alldeles strax bege oss till bussen och åka till vby för lite shopping och mat, blir mys. Ha en bra fredag!

YOU AND I



Jag vet inte varför det känns så här, jag har inte den blekaste aning faktiskt. Jag vill inte känna tvivel, aldrig. Allt känns så jävla rätt, men ändå känns det konstigt i hjärtat. Varför? Det känns inte som att jag förtjänar en sån fin person som du, och det är för mig oförklarligt hur du kan älska just mig. Jag vill inte såra dig, eller att du ska tvivla på mig. Jag vill det här till hundra procent, verkligen. Men det är någonting i mig som säger stop. Vill ha bort den här känslan nu. Vill bara slappna av och låta mig själv tas över av det här. Varför är det så satans svårt?

120310

Herregud, det var inte det enklaste eller roligaste att springa vill jag lova. Vi sprang iof inte hela tiden, utan gick en del också, men det funkar ju det också. Nu är jag igång i alla fall! Nu håller jag på och tvättar och ska sy mina skor som pajat, och sen ska jag och sis in till vby och kolla runt och äta middag. Efter det ska jag hem till baby och bara ta det lugnt. Ja, det är min fredag det!


DAGS ATT KIRRA BIFFEN

Har precis tryckt i mig för många mackor till frukost, men jag var tvugen. Höll verkligen på att hungra ihjäl. Men det gör inget, för jag och syrran ska ut och springa nu. SOMMAR 2010!!

Min bästa vän har också skaffat blogg, tryck här

TRYING TO KEEP UP WITH YOU

Kom hem runt tio tiden, hoppade in i duschen och har nyss plattat klart håret för ett tag sen. Fick jordens jävla magkramp så var tvugnen att käka massa yougurt, så nu känns det lite bättre i alla fall. Men det är inte första gången det blir så här. Intensiva smärtor i magen så jag kan varken gå eller stå normalt. Har inte ätit middag idag, har bara ätit en macka och fikat efter skolan, kanske beror på det? Aja, syrran är hemma nu i alla fall, ända tills på söndag. Fast det var inte så länge sen hon var här så har knappt saknat henne. Nej, skojar såklart. Imorn ska vi ut och springa vid lunch, och sen ska vi nog in till stan och käka och kolla runt lite. Fast varken hon eller jag har pengar att spendera, kul eller hur? Spelar ju ingen roll, så länge man har bra sällskap så kan man ju göra vad som helst i stort sätt.

Middagen med mamma och co gick bra igår, faktiskt över förväntan. Första gången c skulle träffa mammas kille också, så det var lite nervöst i början, men det gick snabbt över när jag insåg att båda två kan äta som kossor. De hade nåt gemensamt med andra ord, haha. Maten var helt okej, men i övrigt var kvällen väldigt mysig och lyckad. Så tummen upp! Nu sitter jag här och känner mig supertrött. Kanske ska gå och sova så man kommer upp i hyfsad tid imorn? Vore ju inte helt fel. På kvällen blir det mys med baby i alla fall. Ingen utgång den här helgen heller, min paus går verkligen bra den här gången!


Du får mig att må bra


MONGOLIAN BBQ

Kom precis hem till baby igen. Har vart i skolan och jobbat med projektet och sen tog jag, p och olle en fika i brommaplan för att snacka lite skit. Jag och p skulle åkt till åre v.12 men det verkar inte bli så nu, vilket suger så jävla hårt. Jag vill dit för att festa med alla glada människor! Aja, jag vill dit så kanske tar med mig oliven istället. Det spelar ju ingen roll, nån av mina beestisar får följa med. Nu håller vi på och fixar lite, vi ska strax in till stan och möta upp mamma, johan och brorsan. Vi ska käka på mongolian bbq för att bror fyllt år och suddär. Kommer bli mysigt, och det är buffé så jag har svält hela dagen för att få plats med allt gott sen, haha. Efter det åker vi hem och myser, skola imorn. Hörs sen, puss!


MÅNDAG

Hej på er! Hoppas ni haft en bra och inte allt för jobbig måndag så här efter lovet. Min har vart bra, över förväntan alltså. Började klockan nio imorse och slutade vid fem. Jag och oliven käkade middag efter skolan, och sen åkte vi hem. Jag skulle träffat p men jag orkade verkligen inte, är helt slut. Hoppade in i duschen, slängde in en tvätt i maskin och har bosatt mig i soffan framför 2 ½ män. Härligt!

NOSTALGI

Sitter och lyssnar igenom gamla goda låtar som man lyssnade på när man var liten. Typ shorty och allt vad dem heter, haha. Sjukt dålig musik egentligen, men då gillade man det ju. Fast trots att det låter suddär så börjar man ändå känna massa saker, lite nostalgikänsla över det hela lixom. Får sysselsätta mig med det här tills jag blir trött och kan somna, vilket kommer dröja tyvärr. Önskar att min bebis var här hos mig, att jag kunde gå in och lägga mig brevid honom och känna mig så där trygg och lycklig. Men vi sover på olika håll i natt, vilket också är bra ibland antar jag. Haha, shit vad jag blev bölig nu då. Hoppas ni kan sova i alla fall, själv ska jag nog lägga mig i sängen i alla fall och hoppas på det bästa. God natt.




Niprone - I can't find my way out


070310

Så var det söndag igen - ångestdagen. Vaknade kl halv tre idag med jordens huvudvärk och den har fortfarande inte försvunnit. Kom hem till mig för nån timme sen. Har inte vart hemma sen i onsdags så det känns faktiskt ganska skönt. Skulle jobba igår som sagt, men hann bara vara där någon timme innan jag bröt ihop av väldiga smärtor i äggstockarna. Jag får så kallade cystor ibland, som kan bli riktigt stora och göra väldans ont, och smärtan kan komma när som helst. Så jag började skaka och kunde inte stå upp så jag fick gå hem till slut när smärtan lagt sig lite. Det sög verkligen, för jag hade verkligen sett fram emot att jobba och få tjäna lite pengar. Aja, glad över att det onda är borta nu i alla fall. Nu sitter jag och fixar och trixar med min ipod, det är massa musik som försvunnit av nån konstig anledning så håller på att försöka hitta alla låtar igen, segt. Och imorn är det ju skola också, jippy! Ska upp klockan sju, men har vänt dygnet så kommer väl inte somna förens runt fyra, fem så morgondagen kommer att bli väldigt tuff. Slutar klockan fem också, haha. Perfekt så här efter en veckas lov eller hur?


LÖRDAG

God morgon! Det är så sjukt fint väder ute så man blir helt sprallig i benen! Vill bara att det ska stå 20 + på termometern så man kan dra ut och ligga i solen och steka. Men snart så... Har sovit ganska dåligt i natt, vaknade typ varannan timme av nån anledning. Men känner mig ändå relativt pigg faktiskt. Har vart en helt lugn helg i alla fall. Ingen utgång igår och det blir ingen idag heller. Ska jobba till klockan nio och sen åker jag hit till älskling igen så ska vi hyra film och mysa. Hans mamma kommer hem imornkväll, så vi måste städa också, blä. Ah, men nu ska jag smyga in och väcka c, hörs sen!


SOMMAREN MED GÖRAN

God kväll alla glada. Jag och älsklingen har precis ätit tacos och det var så sjuktgott! Skulle bara säga hej och hej då för nu ska vi kolla på film.

030310

Jag vaknade och trodde klockan var typ tio, men då var det ett. Kände mig lite stressad eftersom jag inte hade plattat håret igår efter att jag duschade, utan gjorde det i morse istället, men det tar ju sån tid. Aja, nu är jag färdigsminkad och färdigplattad och ska strax börja vandra mot bussen. Jag och bästis ska hälsa på en kompis men jag vet inte vad vi ska göra. Efter det ska jag hem till baby som är ensam hemma, så vi ska mysa där resten av veckan. Blir ingen utgång i helgen i alla fall, aldrig! Inte efter förra helgens händelser. Är så trött på alkohol så ska ta en paus nu, känns faktiskt skönt. Måste dra, puss!




SLEEP TIGHT

Är helt slut i huvudet. Älsklingen låg och snarkade högt som satan i natt, och jag sov verkligen inte bra så han fick tillslut gå till ett annat rum och sova. Elakt? Neeej jag måste ju sova, haha. I natt sover vi på olika håll, känns tomt nu när man är så van vid att aldrig sova ensam. Men ändå skönt, en natt utan snarkande! Ska lägga mig och glutta på alla bra komedier som kommer på kvällarna, bästa tvtiden helt enkelt.

BASTERD OUT OF CAROLINA

Kom hem för en stund sen, har vart inne i stan och fikat med oliven och matti. Det var helt fullsatt på 60's idag, helt sjukt. Har folk inge bättre för sig lixom? Såg på en jättehemsk film idag - basterd out of carolina. Den handlar om en tjej som träffar en ny man som börjar våldta och slå hennes ena dotter. En tragisk historia med faktiskt inga glada stunder måste jag säga, riktigt deprimerande film. Att det finns såna sjuka äckliga människor som kan slå eller våldta barn. Usch!! Aja, imorn ska jag och p till en kompis och spela in en låt tydligen. Eller, dem ska göra nån töntig rapplåt, haha? Får se hur det går med den saken. Sen blir det nog hem till baby som är ensam hemma resten av veckan, myyyys!


helt med i matchen


PRECIOUS

God morgon alla sötnosar. Sitter hemma hos älskling och försöker känna mig lite pigg, men det är omöjligt. Jag, baby och p ska på bio lite senare, vi ska se precious som verkar jättehemsk men bra på samma gång. Och så blir det finmiddag på donken, jag verkligen cravar garlic-dipp!! Blir en slappis/myskväll tillsammans med mina två finaste. Sen blir det bara hem och sova antagligen.

RSS 2.0