KEEP ME IN YOUR MEMORY

Det finns ingen som förstår. Allt är så jobbigt, hatar när det blir så här. Jag vill inte känna så här, jag vill att allt ska vara som det brukar. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, och jag har aldrig känt så här för någon annan förut. Jag litar på dig till hundra procent, du är min stödpelare här i livet. Vad det än är så finns du där med dina smarta ord och jag bara känner varje dag hur mycket min kärlek till dig växer och växer.

Om du skulle lämna mig för gott vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Jag skulle antagligen tappa all lust till att leva. Du har haft en sådan enorm inverkan på mig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Du fick mig att tappa andan, att våga släppa taget, ta steget ut och börja älska igen. Du räddade mig. Och för det är jag dig evigt tacksam. Jag älskar dig, men de orden beskriver inte ens hälften av den kärlek jag känner till dig. Du är den viktigaste i mitt liv och jag vill aldrig se dig försvinna från mig älskling.


ÅGREN

Åkte hem till bästis efter skolan. Hittade inte tröjan jag ville ha, eller jag tror inte det i alla fall. Det fanns en som var jättelik men den kom från mamma-avdelningen och fann i xl-xxl. En aning stort kanske. Synd för den var skitmysig och enkelt. Köpte istället en till stickad lång kofta från gina, fast denna gång i vitt. Älskar den verkligen!

När jag kom hem till P käkade vi middag, gjorde en rolig reklamfilm för toffefee och vi var båda så sjukt trötta så vi satt och skrattade åt allt och alla. När klockan blev sju deckade vi båda två, och jag vaknade sen runt halv nio igen och då var det bara raka vägen hem för och kolla grannfejden. Har panik för provet imorn också, har inte boken och måste veta en del saker, och det är så lätt att blanda ihop allt så det är krångel för mig och H just nu. KNAS! Orkar inte med ännu ett ig. Orkar inte med skolan alls just nu.


2 COOL 4 SCHOOL

Hej alla gullegrisar! Nu sitter jag i skolan och det är kaos här. Alla skriker och bråkar om onödiga, helt orelevanta saker. Blir så trött på folk ibland. Är inte på topp själv heller, har sovit 2 ½ timme i natt, så är sjukt trött. Men jag hinkar cola så jag håller mig halvpigg i alla fall, haha. Efter skolan ska jag till vby med H, vi ska kolla runt lite och jag är på jakt efter en lång tröja med dragkedja mitt över brösten ner på magen. Den är enkel och snygg, måste verkligen ha! Har nämligen nästan helt slutat använda jeans, kör bara på leggins och mysiga tröjor. Lägger upp bild på tröjan senare ikväll om jag hittar den det vill säga. Ha en jättefin måndag och håll tummarna för att jag kan köpa min tröja. Puss!

You are my connection to the sun

La mig i sängen, men fick panik av att ligga där och bara glo upp i taket. Känner mig verkligen inte trött, men jag måste somna snart! Sitter och lyssnar igenom min itunes och hittar massa gamla låtar som jag älskade förr och fortfarande gör, en del i alla fall. Här är en som enligt mig är en av de finaste låtar som finns. Lyssna och njut.


VI SLÅR DEM NÄR VI BLIR FÖR FULLA

Jag upptäckte precis hur gott det är med taco-chips. Bra att veta inför framtiden! Nu börjar jag blir ganska trött, men kommer nog inte somna på några timmar eftersom jag vaknade halv två idag. Hoppas att jag somnar innan tre i natt i alla fall, så man kan få sova fyra timmar åtmindstonde. Imorn blir det råplugg i skolan, ligger efter och har ångest inför prov och grejer så måste fixas imorn! Måste upp i tid också..

God natt och puss ♥


SUG PÅ DEN

Så, nu är jag hemma igen! Har inte vart hemma sedan i fredags, så det känns rätt skönt faktiskt. Har inte bloggat på hela helgen heller, har verkligen inte haft tid. Förlåt för det. Det är lixom inge kul om man inte kan lägga upp bilder osv. Hur som helst, i fredags var jag ute med mina pojkar - kb och daniel. Vi började på polhem såklart, haha och sen satte vi oss i en taxi och åkte till royal. Kb betalade såklart taxin eftersom han var rikast. Han betalade rätt mycket faktiskt, något han kanske ångrade dagen efter? Hahaha! Danne skulle i alla fall jobba den kvällen så vi var där som moraliskt stöd. Det var helt okej och jag träffade en massa roliga tjejer som jag blev bästis med för kvällen. Vi skulle följt med dem till grodan efter, men det var visst några som inte pallade!

Träffade en massa folk jag kände också, men den som jag blev gladast över att se var bex. Vi har inte setts på väldigt länge så det var kul att få se hennes fejs och stå och snacka lite skit. Men innan det stod jag och snackade med dörrvakten i en halvtimme typ. Ville reda ut vad dem egentligen har rätt att göra, och när dem kastar ut en lixom. Bra att veta inför framtiden, haha. I lördags jobbade jag som vanligt, det var rätt segt och väldigt lite folk, vilket var skumt eftersom det var lönehelg. Sen åkte jag hem till en kompis och bara chillade och kollade på film. Somnade rätt tidigt och gick sedan i sömnen, eller halvt i alla fall. Trodde jag hade en spindel på mitt täcke så jag sprang upp och runt i huset, men sen kom jag på mig själv att jag sov, så jag gick och la mig igen. Rätt konstigt var det, och det kändes sjukt för jag kunde inte skilja på verklighet och dröm. Det kanske var en spindel där? Uschfyochblä! Nu ska jag betala min telefonräkning som jag är sen med att betala, som vanligt. Vet inte hur jag ska klara av att bli vuxen och behöva betala tio stycken typ? Jag klarar inte ens av att komma ihåg en enda liten fjuttig räkning.



UTGÅNG

Nu har jag precis ätit middag, det var skitgott! Så nu är jag mätt och glad, haha. Hade tänkt att vara hemma ikväll men så blir det inte. Blir utgång med mina sötnosar kb och danne. Vi ska börja på nivå, som alla andra (?), och sen ska vi vidare. Vi får se vart kvällen tar oss.

Ha en bra fredag, puss!

OM DU HAR VÄGARNA FÖRBI APOTEKET

Måste bara tipsa om mina två favorit krämer från apoteket. Den första är en oljefri ansiktskräm, kostar 62 kr tror jag. Den återfuktar jättebra och förebygger finnar eftersom den absolut inte är fet. Den andra är egentligen en acnekräm, men jag använder för de få finnar jag får ibland. Den är väldigt stark, men fungerar väldigt bra och tar bort sånt där äckelpäckel snabbare än någon annan kräm. Likaså den förebygger framtida hudproblem. Krämen heter basiron, och om man aldrig testat den förut ska man börja med den lilla tuben som kostar 100 kr. Var också försiktig med handdukar och liknande, torka av ansiktet med papper och skölj med ansiktsvatten innan du torkar ansiktet med tyg, den bleker nämligen jättesnabbt. Hann förstöra ett antal handdukar här hemma innan jag fattade att dem blev förstöra, haha.


271109

Kom nyss hem, mötte upp bästis i bromma och hämtade min älskade, livsviktiga plattång samt köpte snus till henne. Kände mig verkligen busig, det är ju olagligt lixom?! Nej men skämtåsido, det stod en snubbe utanför pressbyrån som glodde som bara den. Först på p när jag var inne och handlade och sen när vi skulle säga hej då. Hon trodde det var för att hon nyss färgat håret, och hon blev inte helt nöjd, och att han såg hennes slingor som fortfarande syntes. Hahaha, kom igen, han är kille? Dem märker ingenting förutom tuttar och ass. Haha inget illa menat, ligger ju i deras natur.

Känns skönt att vara hemma. Åt nyss två mackor och har pussat på min lilla älsklingvovsing i en halvtimme. Har verkligen funderat på det där, hur ska man kunna hantera smärtan sedan när ens hund dör? Folk som inte har djur hemma vet inte vilken kärlek det är, det är obeskrivligt. Han är min lilla bebis och jag vill aldrig leva utan honom. Kanske låter töntigt men det är så sant som det är sagt. När han går bort kommer jag vara helt knäckt. Usch vad hemskt det kommer att vara!

Aja, nu ska vi inte snacka sånt då blir jag bara deprimerad, haha. Pappa berättade nyss att vi ska käka biff rydberg ikväll, och det är verkligen sjukt gott! Och imorn kommer en gourmet-kock hem till oss och lagar middag för sex personer, han fick nämligen det i födelsedagspresent i år, men jag jobbar ju såklart så jag missar allting. Det är lite segt, men jag kom på att jag ska ju ändå ut efter jobbet så det spelar ingen roll :)


puss

DU ÄR UNDERBAR

God morgon alla fina människor. Känner mig väldigt trött idag, men ändå glad! Vaknade för någon timme sedan och började med att sätta på tv:n. Det var sjunde himelen på femman, jippy! Sen gjorde jag jättestark oboy och åt två nyttiga mackor. Nyttigt är verkligen alltid äckligt.

Ville shoppa lite idag men jag orkar inte. Skulle möta upp bästis för hon har min plattång, och då tänkte vi kolla runt lite i stan innan hon ska till sin papi över helgen, men hon är så satans seg så det känns bara onödigt. Så jag möter upp henne lite snabbt och sen åker jag nog hem. Saknar min lilla hund jättemycket, fast jag träffade honom igår. Ikväll blir en lugn kväll i alla fall. Ska bara vara hemma hos en vän och kolla film och dricka cola. Och på lördag blir det jobb och sen utgång med min lilla älskling kb, och jess kanske hakar också. Får se hur helgen utformar sig helt enkelt. Hörs senare, puss ♥


261109

God kväll alla sköna. Idag mår jag inge vidare om man säger så. Gick upp runt ett och käkade frulle, och sen la jag mig i sängen igen och där har jag legat tills nu då jag tvingade mig upp för att ta en dusch. Hade nämligen senap i håret? Nu skriker min kropp efter bakismat!!

Det blev alltså utgång igår ändå. Vi satt på studio ett par timmar och sedan bestämmde vi oss för att vi skulle dra vidare. Både matti och olle hade inbjudan till sture så vi drog dit. Det sög först men sen började alla bli fulla så då blev det lite dans etc. Såg föressten idol-andreas, han som sitter i juryn, amir, kissie och loulou. Intressant eller hur!? Jag hamnar alltid i extas när jag ser någon känd. Det behöver inte ens vara någon som jag gillar, men jag blir bara helt till mig. Nördigt som bara den!

När klockan blev senare så hände det lite saker, inget som är värt att nämnas, men det var inge vidare kul i alla fall. Kom hem runt fyra och mötte pappa som skulle upp. Han skulle väl till arlanda eller nåt, orkade inte fråga. Vandrade till sängen efter att jag pussade på hunden i en halvtimme, och sen deckade jag på en gång. SKÖNT! Nu har jag iaf äntligen gått upp och duschat. Ska platta håret, åka till centum och köpa mat och sen hem till bästis. Imorn ska jag upp halv sju också, undar hur det ska gå till?


LUCKY

Kom nyss hem, är utmattad i hela kroppen. Var på gynakuten idag för jag hade så ont i mina äggstockar, men det var ingen större fara som tur var. Otroligt skönt att veta. Efter det åkte jag och olle till solna och kollade runt lite. Jag köpte en kofta, ett par leggins och en solspray. Kan föressten rekomendera den från loreal, den är verkligen jättebra och räcker länge! Kostar 165 kr på kicks.

Tänkte först bara ta det lugnt och bara vara hemma. Men jag, matti och olle ska in och ta ett glas på studio. Det blir lugnt där med eftersom det är skola och grejer imorn. Jag ska försöka övertala dem att vi ska till sture, men det verkade rätt dött så blir antagligen inte så.. Men i helgen, då blir det äntligen utgång på riktigt, shit vad jag har längtat! Nu måste jag börja bege mig, ha en bra kväll puss!


IT'S ALL IN MY HEAD, RIGHT?!

Jag blir galen och kan inte slappna av. Det känns som en stor fet sten över mitt bröst och det känns som att jag inte får tillräckligt med luft i mina lungor. Har panik!! Hatar när det blir så här, luften kommer helt enkelt inte in i min kropp, det är stopp. Ångesten, oron, paniken, stressen. Det är säkert bara psykiskt allting, men kan inte förneka det faktum att allt vänts upp och ner senaste tiden.

Jag inbillar mig själv att jag klarar allt, att jag aldrig blir påverkad och att min ignorans aldrig skulle påverka mig fysiskt istället för psykiskt. Läser på internet att sånt här tyder på ångest, och jag vet inte, kanske är det så? Är bara trött på dessa känslor och känslan av att något inte står rätt till. Det är något som är på tok. Och att inte veta gör mig mer panikslagen och det blir jobbigare att andas. Ångest, denna satans ångest.. Man tror att den är borta och sen dyker den upp igen och man är tillbaks på ruta ett.


SCHH I DON'T BELIEVE YOU

Kan någon vara vänlig och förklara hur det känns att ha urinvägsinfektion? För jag har så ont längst ner på magen i omgångar så jag vet inte vad. Det är som korta kramper som kommer och går, vad kan det vara? En sjukdom?! PANIK! Nej usch, jag ska inte stressa upp mig själv, hypokondriker som jag är klarar jag inte av det. Jag får hoppas på att det går över inom en snar framtid så det inte hinner gå för långt om det är något farligt. Nej sluta!

Ah, det är nog bäst att jag lägger mig i sängen och slappar tills jag somnar. Det kanske blir bättre då? Jag tycker nämligen att allt blir bättre av att man sover lite, haha är det inte så? Och juste, gick med i någon bloggsida som lovade 100 nya läsare inom ett dygn, det var en vecka sen jag gick med och det har inte hänt någonting. Ska försöka komma på namnet så ni slipper bli lurade. Fast jag nöjer mig med mina få men trogna läsare :) Och en annan sak också, har ni sett det här programmet på 5an, silent library? Jag fattar inte grejen riktigt. Det är bara äckligt och dem använder små kakerlackor som lever och det är inte ens kul.


I LONG FOR SANTA

Kom nyss ur duschen och sitter och kollar på grannfejden. Det är nog mitt favoritprogram, så jävla kul så det är inte sant! Om ni inte sett det än så måste ni kolla nästa vecka, ni kommer inte ångra er. Hur som helst, idag satt jag, hawrisch och patten kvar två timmar i skolan och pluggade, eller försökte iaf. Jag lyckades göra lite men satt mest inne på facebook. Är inne i nån period när jag verkligen inte kan plugga!

Kom på en sak till, att imorn är det exakt en månad kvar tills det är julafton!! Det ska bli så jädrans mysigt när det bara är jag, pappa och jonas som firar tillsammans med resten av våran lilla släkt. Det blir bara vi, farmor och farfar och kussarna. Har funtat på min önskelista också, här är lite saker:

Kamera, en ny jacka, pengar och parfym. Det är det enda som jag har kommit på hittils, haha. Är så jäklans trött på min fjällis så jag vill ha en lite tunnare mer kroppsformad jacka. Kanske blir en canstable eller nåt. Får se helt enkelt på julafton vad det blir! LÄNGTAAAAAAAR TILL JUL OCH JULSVULL OCH JULMUSIK! Älskar julen mest av allt!

TOO FUCKED UP TO THINK


Nu ska jag pallra mig till duschen och tvätta av mig. Känner mig bara så himlans trött så jag vill bara ligga kvar på soffan och slappa. Ska åka hem till en vän snart, om jag orkar. Haha, väldans tjat om hur trött jag är, men jag är faktiskt det. Är stressad också för jag har en massa skolsaker som jag måste göra men som aldrig blir av. Fuck jag är så lat!

Hej då ha en bra söndag ♥

BLÖT

God dag alla där ute. Idag är jag sjukt trött! Gick upp kl elva och sen övningskörde jag med bilskolelärare i två timmar. Jag blir alltid så jävla nervös och sen höll jag på att krocka två gånger. När jag kom hem var hela min rygg genomblöt av svett. Fyfan. Hoppas att det blir bättre med tiden, haha.

Sitter och kollar på ugly betty, men håller verkligen på att somna. Deckade inte förens vid tre i natt, fast jag ville somna vid ett. Det var sjukt mycket på jobbet igår, kö ut till dörren hela tiden. Jag fattar inte vart alla männisor kommer ifrån, och sen också, om man ser att det är tio meter kö varför ställer man sig ens i kön överhuvudtaget? Efter jobbet mötte jag upp olle, vi skulle ta en fika på 60 men det var helt smockfullt så vi köpte take away och satte oss i en busshållsplats istället och bara snackade. Det var mysigt. Sen vare bara hemmåt och försöka sova. Ville verkligen ut och festa igår men jag skulle ju köra idag så kunde inte.. segt!

NOSTALGI

God kväll alla snygga! Har vart dålig på att blogga, men har typ sovit eller kollat på tv hela tiden. Jag tänkte att jag skulle gå upp i tid idag, även fast jag var ledig, och jag var på god väg. Vaknade kl elva av mig själv och skulle bara sova tio minuter till, men sen öppnade jag ögonen och då hade kl blivit ett. Så det sket sig med andra ord. När jag vaknat vamdrade jag till konsum för att köpa godis, coca och cigg. Tog en dusch och sen satte jag på vingar av glas, en av mina favoritfilmer. Älskar den verkligen!

Nu har jag precis gjort mig klar och ska möta upp bästis om 20 minuter. Vi ska faktiskt till vår gamla fritidsgård och snacka lite med tomas och dem som jobbar där. Dem hade oss när vi var små, så det ska bli skitkul. Det var faktiskt på gårn som jag och P blev kompisar. Hon frågade om jag ville spela biljard, och på den vägen är det. Och nu, fem år senare är vi fortfarande bästa vänner.


2 LATE 2 DAY

Vaknade nyss, jättepanik! Skulle tagit bussen som går om 10 min, men jag hinner verkligen inte så jag måste vänta en halvtimme. H kommer lacka på mig. Blir så jävla irriterad för jag har en mega finne på hakan, alltså det finns inge äckligare! Jag har ju min superstarka kräm, och den tar bort snabbare men inte tillräckligt snabbt! Hatar finnar, äckligt äckligt äckligt!

Vi skulle egentligen vart helt lediga idag, men vi har möte med vår handledare så vi måste till skolan ändå, segt. Så vi ska snacka med henne, sen käka lunch och kolla runt lite i vällingby. Efter ska jag hem till en kompis och käka donken, hah fetto. Det var nog allt så länge, puss!


SHIT VAD JAG VILL UTOMLANDS!!


Du gav mig mitt liv och dör du tar du mitt med dig jag vill men kan ju inte släppa dig


100 TUSEN KRONOR

Tjenixen! Idag har vart en riktigt bra dag! Har vart på jättebra humör i stort sett hela dagen, förutom när jag försökte mig på filosofin idag och fick ig, igen. Blev lite ledsen men det gick över snabbt. Annars har jag bara skrattat hela dagen typ, haha aa lite sjukt kanske.

Efter plugget åkte jag hem, övningskörde lite, åt mat och sen åkte jag hem till bästis. Vi hade en riktigt bra dag vi med, skrattade väldigt mycket. Vi är ju lite som ett gift gammalt par, så vi har inte alltid dödskul, utan det är bara mysigt att umgås och bara hänga. Det är skönt det med, som ett andra hem.

Just nu sitter jag och kollar på ett debattprogram på 4an som handlar om hur mycket kronpsinsessans väska får kosta - supertöntigt! Sveriges politiker var rasande över att hon glider runt med en väska som kostar runt hundra tusen kronor, men okej, visst det är sjukt mycket pengar men kom igen? Brudarna är bara avundsjuka för att dem inte har råd att köpa en lika dyr väska. Surkärringar!


PLUGG

Sitter och försöker plugga till mitt muntliga filosofiprov imorn! Jag vet inte hur jag ska få in det här i skallen, jag tror faktiskt att jag har damp eller nåt. Hittar alltid andra saker att göra förutom att plugga, eller städa eller vad det än är som jag måste göra. Måste plugga!

Imorn har vi restdag i skolan så ska försöka plugga ikapp lite saker som jag ligger efter med. Det är en del faktiskt. Men jag tror på mig själv och jag är säker på att jag kommer fixa det som måste fixas innan jul. Hoppas på det i alla fall. Jaja, jag skulle ju plugga ju, så ciao!


Shit vilken snygg min man fick till där

TJO

God morgon på er allesammans! Nu ska jag springa till bussen i regnet. Jag kommer se ut som chillevippen idag också med min mössa som står rätt upp. Men vad ska man  göra? Ha en bra dag!


You light up my fire darling

Den här "nere-perioden" som jag är inne i nu måste vara över snart, jag vill det! Orkar inte gå runt och må så här konstigt längre, jag vill vara glad. Att jag ler på utsidan, det betyder ingenting. Jag lärde mig redan som ung att aldrig visa mig svag och ledsen, det var patetiskt! Nu avundas jag folk som kan visa vad dem känner, som kan gråta, som kan må som de vill. Jag vill också kunna!

Jag har ett väldigt hett temprament, missfolka mig inte. Jag är inte dålig på att visa vad jag känner på så sätt, jag är väldigt "eldig" av mig. Blir jag arg, så blir jag riktigt arg men sen är det över 5 minuter senare. Men ibland önskar jag att jag inte var sån, vill vara lugn och diskret. Men det går inte, det är sån jag är. I skolan märks det som tur inte alltför ofta, är alldeles för likgiltig för att orka bry mig om så mycket där.


GANGSTAH

Måndagar är alltid jobbiga. Man är alltid helt slut i huvudet, eftersom man aldrig somnar på söndagskvällen. Men idag var det helt cp, jag var helt hyper och övertrött. Så istället för att må dåligt, få huvudvärk osv blev jag jätteglad och kunde inte sluta skratta. Men det höll inte på i någon timme, utan hela dagen! Det var faktiskt jättekul, jag hade roligt i alla fall.

Sen när jag kom hem somnade jag som en stock, och jag som skulle hålla mig vaken. Efter att jag vaknat drog jag till bästis ett tag, och det kändes lixom som att det var tisdag, eftersom jag hade sovit på dagen. Känns skitkonstigt, det som hände imorse, det känns som att det var igår.. Ah, ni fattar?Och juste, om ni vill se en gangsterbild på mig ska ni klicka här och bläddra neråt, hahaha det är kul! Jag kan inte lägga in den här själv eftersom att det inte går att kopiera bilder som hon har på hennes blogg. SEGT!

Killing med softly

Sitter och försöker göra min jävla historia i skolan. Det blir bajs. Jag kan inte koncentrera mig, för det är ljud och liv överallt. Tom sitter och spelar nån dålig musik och låtsas att det är rast, och jögge står där ute och gapar på några som inte jobbar som dem ska. Orkar inte fokusera på någonting och just nu vill jag bara dö för jag är så uttråkad. Jag är rastlös, vill festa.

Har också fått starka misstankar om att jag har damp. Jag vet inte vad det är med mig idag men jag kan inte sitta still eller hålla tyst. Patten stod och drömde om hur underbart det vore om jag tappade rösten, hon sa att det skulle vara som att komma till himelen. Trevligt!


ABSTINENS

Jag har vart så uttråkad de senaste två veckorna. Det var två hela veckor sedan jag var ute och festade sist. Jag vill festa! Jag har kommit fram til att jag verkligen inte mår bra om jag inte får gå ut, dricka och ha kul med vänner. Och nu senaste tiden har jag vart luspank vilket leder till att jag kan inte göra mycket annat än att sitta hemma eller vara hos någon annan.

Det första jag ska göra när jag får lön är att gå ut. Eller, det kanske inte blir det första men det ska ske väldigt snart efter. Ingen annan som är sugen på utgång? Skulle ta en utgång med belly snart också för vi kom fram till att vi skulle ha jävligt kul om vi gick ut och partade tillsammans, haha. VILL. FESTA. NU.!.



151109

Sitter fortfarande i pyamas, och orkar inte klä på mig. Ska hem till en kompis och kolla film och chilla galet, får se om jag stannar kvar över natten. Om det regnar orkar jag inte åka hem igen. Måste verkligen komma i säng i bra tid ikväll, så jag kan gå på religionen imorn. Har missat den typ tre sista veckorna, inte okej.

Idag har jag på mig en stickad, stor och mysig klänning. Kommer nog ha den imorn också om jag inte åker hem ikväll. Bäst att skriva ut det så folk inte tror att man frivilligt har på sig samma kläder två dagar i sträck.


I MISS YOU

Jag är ledsen, men jag vet inte varför. Allt känns extra jobbigt just nu, och självkänslan är långt ifrån på topp. Blev inte bättre av att allt raderades från min mobil igår, och jag vet inte hur fan det gick till. Och sen när jag ska föra över nya låtar till den, då funkar det inte. BLIR GALEN!

Imorn är det skola igen. Känns som att livet bara går runt runt runt. Samma sak varje vecka, skola, jobba, leva fattigt, få lön, shoppa, ut och festa och sen börja om. Jag vet inte vad som händer. Det är inte bra just nu, inte med någonting. Saknar dig så jävla mycket så jag har ont i magen.

Jag vet inte varför jag plågar mig själv med att sitta och titta igenom gamla foton. Jag vill ändå se och minnas, trots att det känns jobbigt som fan. Ibland vill jag tillbaka, för då fanns du i mitt liv. Jag saknar dig så jävla mycket. Ingen kommer någonsin att förstå hur mycket jag behöver dig.



Jordens vackraste mamma


Vi

Jag hoppas att det snart blir bra igen. Allt var så fint, så lugnt och vi var så lyckliga tillsammans. Vad som hände sen vet jag inte, jag minns nog inte. Jag orkar inte inte minnas. Jag hade inte sett dig så lycklig på länge, du blev verkligen glad när dem flyttade hit. Och jag med. Jag fick en syster som jag älskar till döds, och jag trodde att jag skulle få en underbar relation till kvinnan du älskade.

Det gick väl något år och sen blev allt skit. Det blev värre mellan er och det blev värre med mig. Jag mådde så jävla dåligt och det gick ut över allt och alla. Jag var 13, naiv och fylld av ilska. Jag söp, rökte, snattade och gjorde illa mig själv nåt så fruktansvärt. Jag var totalt blind för allt annat. Under dem åren hann jag inte se vad som gick snett mellan er, mellan oss. Dem åren är så suddiga, vad gjorde vi, vart var vi och hur mådde vi? Allt är som raderat.

Jag ser bara idag. Och jag minns bara de fina stunderna vi haft tillsammans. Vi var, och hade kunnat blivit en riktigt fin familj, fylld av kärlek och glädje. Jag vet inte om jag under mina tuffa år påverkat situationen, men jag hoppas inte det. Jag vet att jag sårade många människor under den tiden, men jag ville aldrig förstöra det vi hade då. Vi var en familj. Och vi var glada. Vi skrattade tillsammans, åkte båt tillsammans, lekte och älskade varandra.

När jag sitter och kollar igenom gamla bilder på oss alla, känns det jobbigt. Bilder när vi firade jul och nyår, när vi var på besök hemma hos dem i Finland, när vi fyllde år. Det var lycka. Och även om allt är piss nu, så får jag ändå en tår i ögat. Jag ville aldrig att det skulle bli såhär, jag ville inget illa. Jag har gjort mina misstag, och det är jag ledsen för, men att hon ska döma mig efter det, än i dag, det tar jag inte. Jag har jobbat hårt för att bli en bättre människa, och jag är jävligt nöjd. Och jag antar att det är allt som räknas.

Vad som än händer så kommer det bli tufft. Men jag är ändå glad över det som vart. Vi har haft våra fina stunder, och jag har fått en syster som jag alltid kommer att älska.


Vi har i alla fall varandra ♥ 


WHERE DID YOU GO MY DEAR


:/

Idag har vart den sämsta dagen ever. Har vart så jävla uttråkad. Min bebis vaknade tidigt och försvann till sjukhuset, men jag märkte inte ens att han var borta för att jag sov så jävla djupt. Vaknade halv två och sen satt jag och kollade på tv i mjukisbyxor i 4 timmar typ. Tryckt i mig 5 mackor också, har inte orkat laga mat, så mackor var det bästa jag kom på.

Sen åkte jag hem till bästis vid åtta, då lagade jag korv med bröd och åt det. Min mage mådde inge bra efter alla mackor, utan den bara skrek efter riktig mat! Okej, korv är väl inge höjdarmat kanske men bättre än vitt bröd med oboy. Vi chillade galet, och jag är helt slut trots att jag inte ens vart vaken i 12 timmar..


KINA

Tjoo! Har precis gjort mig klar för kvällen. Kände mig förövrigt riktigt duktig idag, åkte till skolan, gick upp halv sju, och när jag kommer dit, så får jag höra att jag skulle vart ledig. YEY! Först blev jag lack men sen började jag plugga och nu är jag helt klar med arbetet som vi skulle gjort hemma egentligen, nice!

Nu ska jag, bror och syster in till stan och käka buffé. Ska bli riktigt gott! Ella är ju hemma över helgen och det har typ blivit en tradition att vi åker iväg, bara vi ungar och äter middag. Men det är mysigt, så det känns kul. Är lite stressad bara, känner mig väldigt oattraktiv idag, vaknade för en timme sen typ, så är lite seg. Men, ha en bra fredagskväll allihoppa! Puss och kram ♥ 


skelögd mupp

KÖÖÖÖR BAAARAA!!

Kom nyss hem igen. Jag fick köra in till stan och hem, läskigt! Så satans mycket att hålla koll på överallt, skyltar, människor, bilar, ja you name it. Men det gick bra trots min rädsla, så nu känns det som jag tog ett stort steg i rätt riktning, ett steg mindre till körkort.

Annars har det vart rätt lugnt. Mina pannkakor blev faktiskt rätt goda, men jag hade ingen matlust så jag käkade bara tre. Ja, det kanske inte låter som lite men det är lite om man jämför med hur många jag brukar äta. Men pappa och co tryckte i sig en del, så dem kanske gick åt ändå.

Nog om pannkakor och körning. Jag är superglad att syrran är hemma igen, men trots det måste jag strax lägga mig. Ska upp halv sju imorn, seeeegt. Har bara en lektion så är hemma elva igen, och då brukar jag alltid sova några timmar, haha. På eftermiddagen sen ska jag äta middag i stan med Ella, och sen ska jag hem till en vän och ha film-mys. Och på lördag efter jobbet skulle jag kanske hänga med kb, så om du läser det här, ring mig! Om jag inte gör det blir det bara chill då också, har inga pengar så kan inte gå ut på fett länge. Längtar tills nästa lön så jag kan gå ut och festa.

God natt


SORRY

Det var ett jävla tag sen, det var det. Det gör ingenting bättre, men det förklarar ändå en del. Jag var yngre och naiv, och jag har mognat sjukt mycket sedan dess. Det känns bara som att du inte vill förstå det, som att du verkligen vill hata. Det är synd, verkligen. Synd att du inte inser att folk gör misstag, att man förändras hela tiden och lär sig av de saker man gör.

Jag blev kär, och gjorde en mycket dum och rentav elak sak. Och tro mig, jag ber verkligen om ursäkt för det, men det är också allt jag kan göra. Jag kan inte spola tillbaka tiden och ändra det som varit, det är omöjligt. Jag vet att det är lönlöst, och jag kanske inte ens borde ödlsa tid på att försöka förklara. Men jag vill, även om du inte läser, så vill jag ändå att du ska förstå att jag inte är den personen längre.

Under den tiden i mitt liv mådde jag inge vidare bra. Jag höll på att fixa till mig själv, och allt hände så snabbt. Vi var som ett du och jag,  och jag verkligen älskade att spendera tid med dig, du var min bästa vän. Sen bildades det massa känslor, och det slutade med att du blev sårad. Och även om jag ångrar det, så gör jag ändå inte det. Jag mådde riktigt bra under den tiden, trots att jag gick bakom din rygg. Jag fick bekräftelse, och lurade mig själv till att tro att jag var kär på riktigt. Jag kanske var det, vem vet.

Jag ville berätta, hela tiden, varje dag. Men jag struntade i det. Varför vet jag inte. Jag antar att jag ville ha kvar er båda två i mitt liv, samtidigt som jag gjorde som jag ville. Ego - absolut. Men det jag ångrar mest idag, det är att jag bara inte sa det, rakt ut. Du kanske hade hatat mig ändå, men då hade jag i alla fall vart ärlig. Men på den tiden, då tänkte jag inte så. Jag var så jävla rädd för att förlora dig, och det gick bara inte. Jag trodde att om jag inte sa något, så skulle vi hålla ihop. Och jag ville verkligen inte såra dig, och det var också därför jag höll tyst. Men jag insåg inte att jag sårade dig ännu mer genom att gå bakom din rygg och att låta dig få veta sanningen genom andra personer. Det var otroligt fel, och jag önskar att jag kunde få det ogjort och vart ärlig från början istället.

Det som hände då, det var då, och det var länge sen. Jag vill verkligen att du ska veta att jag är inte samma person idag, och jag skulle aldrig göra så mot någon igen, aldrig! Jag har vuxit väldigt mycket som människa, och jag har insett att jag gjort många snesteg under min tonår, som inte går ta tillbaka, tyvärr. Men genom mina misstag har jag lärt mig, och det har gjort mig till en bättre människa. Och det är jag glad för. Men jag vill att du ska veta att jag värderade våran tid ihop väldigt högt, och det gör jag fortfarande. Vad som än hänt så kommer du alltid att en plats i mitt hjärta. Förlåt mig ♥


HÄRLIGT HÄRLIGT

Kom hem för ett tag sen, och käkade nyss en baguette, intressant eller hur? Skulle ha följt med belly till sumpan idag men trodde jag skulle jobba. Men sen blev det inte så i alla fall men då var jag redan hemma. Ah, komplicerat blev det i alla fall. Hade velat haka på och kolla, hade vart kul.

Så istället slängde jag in en tvätt i maskin, tog precis en dusch, sprayade mig lite brunare och slog på tv:n. När jag kom hem sa pappa att det var jag som skulle laga mat ikväll (?!), så det blir pannkakor. Det är det enda som funkar, matlagning är inte riktigt min grej, tyvärr.

Efter det ska jag fixa håret och städa lite, och sen ska jag möta upp bästis vid halv nio. Ska snacka lite med henne och sen runt tio ska jag och pappa in och hämta ella som kommer hem idag!! Har saknat henne sjukt mycket så jag längtar jättemycket efter att hon ska komma, och ikväll kommer hon, yippy!


Jordens snyggaste syster


Stress stress stress

Trots att jag var ledig idag och gick upp runt 12, är jag ändå helt slut. Det är nog som de säger, man blir deppig när det blir vinter och mörkt ute. Förutom när det är jul, för då blir man glad av alla julklappar! Ska försöka lägga mig i tid, lika bra. Har möte imorn med min projektarbetesgrupp kl halv tolv, sen engelska och sen slutar jag kl två.

Ska möta upp belly i stan efter skolan. Hon ska gadda sig och jag vill följa med och kolla eftersom jag ska göra en tatuering inom en relativt snar framtid. Vill se hur mycket hon skriker av smärtan, eller det kanske inte ens gör ont? Får se då helt enkelt. Juste imorn kommer syrran hem också, ska bli så jävla mysigt att träffa henne igen! Får se vad vi hittar på, middag i stan på fredag kanske. Har inga pengar så kan i alla fall inte gå ut. Men på lördag skulle vi nog öla hemma hos kb, det är i alla fall nåt.

Sitter och stressar som fan över skolan också. Jag har massa saker att göra, men jag bara struntar i det av någon anledning. Jag tror att om jag ignorerar allting så försvinner det kanske så småning om. Åh jag är så seg och jag orkar inte ta tag i sakerna, har verkligen ingen lust. Är så skoltrött!

Engelskan, Svenskan
Historian, Religionen & Filosofin


Det är dem arbetena som måste göras klart, typ den här veckan! Nej usch vilken panik, jag skulle kunna göra dem nu men jag sitter och gör allt annat istället. Om man inte ens klarar/orkar med gymnasiet, hur fan ska det då gå på högskolan? Det är kört, har tydligen ändå för dåliga betyg enligt den där uträkningssidan. Äsch, strunt i den, den ljuger säkert! Men istället för att sitta här och slösa tid, så ska jag nog göra klart svenskan faktiskt. Japp, det ska jag! God natt och sov så gott alla med snygga rumpor ♥


Send me an angel

Det här är inte okej. Har smällt i mig sjukt mycket onyttiga saker idag, inte okej. Nu är det slut med småätande och onyttigt tjaffs, ska bara äta normalt och sluta äta godis. Haha, vi får se hur det kommer gå, men prova måste man ju göra i alla fall.

Kom hem för ett tag sen och ska strax hoppa in i duschen. Hade en vild diskussion med pappa om byte av jobb, och han var inte så glad över att jag vill säga upp mig. Efter skrik och tårar kom vi fram till att jag ska göra det som känns bäst för tillfället. Så det känns mycket bättre nu när vi rensat luften.

En av jordens finaste låtar, lyssna och njut.


111109

Dem ringde om jobbet imorse kl elva när jag låg och sov. PINSAMT. Jag minns inte allt jag sa, och jag lät antagligen inte så taggad på att få komma och jobba hos dem. Fan fan fan fan fan fan! Orkar verkligen inte mer donken nu, jag kommer döda någon snart känns det som.

Idag har jag bara chillat gaaalet. Har nyss kollat klart på en film, ätit en massa kanelbullar och druckit tre glas isvatten. Nu ska jag kolla på Bert filmen, för att den är så jävla rolig och old school.

PUSS HEJ LEVERPASTEJ

FRAMTIDEN ÄR NÄRA

Sitter här och ska strax lägga mig i sängen. Bestämde mig nyss för att jag ska upp en halvtimme tidigare än vad jag hade tänkt imorn för att göra en riktigt god frulle. Ska slänga in bröd i ungen så det blir alldeles färska, och sen dricka ett stort glas oboy. Åh shit jag längtar!

Imorn händer ingenting speciellt. Felix ska lämna in en ansökan om jobb till mig och belly, och förhoppningsvis hör dem av sig snart! Efter det ska jag bara hem till en vän och ta det lugnt. Jag vill hyra en film som heter basterd out of carolina, har hört att den är sjukt bra, men hemsk. Men vi får se!

Puss och god natt ♥


PÅ VILDA ÄVENTYR

Shit, kom nyss ur duschen och sprayade på solspray också. Känner mig helt stressad men jag vet inte varför. Sitter bara och tänker på hur mycket jag vill byta jobb, och hur mycket jag längtar efter att få säga upp mig. Men nog om det, idag drog jag och belly till sumpan för att kolla hur mycket det skulle kosta att fixa hennes tatuering. Efter det blev det käk på donken och sen åkte vi hem. Väldigt mysigt!

Efter det träffade jag bästis ett tag för att chilla och bara snacka lite skit. Kollade vänner och bara tog det allmänt lugnt. Sen åkte jag hem, hoppade in i duschen och nu sitter jag här. Fortfarande stressad över en massa skit. Måste skriva klart svenskan, historian, religionen och fixa jobb. Allt är piss med mamma, och allt är kaos hemma. Måste slappna av så ingenting spårar ur. Kanske ska köpa en ny jacka på torsdag också. Får ett riktigt bra pris för en mörkbrun constable. Har alltid gillat dem så varför inte lixom.


081109

Det är grått, mulet och tråkigt väder idag. Det känns också som att jag är den enda som är uppe kvart i tio en söndag. Det är inte värsta grejen lixom, men det känns fel att vara uppe så här tidigt när det är helg. Har nyss klätt på mig och väntar på att klockan ska bli tio. Ska ha min första riktiga körlektion, så är lite pirrig. Det är lixom på riktigt då. Tror förövrigt att jag håller på att få feber också, är helt varm!

Håller tummarna för att det går bra, haha. Jag har ganska hett temprament i trafiken, men nu kan jag ju inte sitta och dampa som jag gör när jag kör med pappa. Nu måste jag hålla mig lugn och sansad. Hur ska det gå? Nej skoja bara, lite i alla fall..

PUSS ♥

071109

Var lite aggressiv i inlägget nedan. Men blev på gott humör igen när jag kollade på falsksannings sida där dem hade dissat någon nörd som heter blondaa. Hahaha, det var fan det roligaste jag sett den här veckan!

Ska snart försöka sova, ska ha körlektion imorn kl 10:00, så ingen utgång ikväll med andra ord. Efter det ska jag på släktkalas och fira min kusin som fyller år, och sen ska jag också ringa och förhoppningsvis boka en arbetsintervjuv inför veckan som kommer. Om allt går enligt planerna hoppas jag kunna säga upp mig inom en vecka! Men ska inte ta ut något i förskott, jag vet ju ingenting än..


puss ♥

FUCK DONKEN

Kom nyss hem. Har ingen bra dag idag, verkligen inte. När jag kom hem nyss frågade pappa om jag hade mens. HALLÅ?!?!?!?!!?! MÅSTE MAN HA MENS BARA FÖR ATT MAN ÄR LITE IRRITERAD?! Har vart sjukt trött idag eftesom jag vaknade typ varannan timme hela natten. Så man var rätt sliten på jobbet.

Bestämde mig idag för att jag ska söka nytt jobb på riktigt nu så jag kan säga upp mig någon jävla gång. Jag struntar i vad det blir för jobb, bara jag får ett nytt. Ni som inte jobbat på donken vet inte hur det är, det är slavjobb så det skriker om det. Vi får jobba häcken av oss men får ingenting för det, nej nej. Det är bara cheferna som drar in mer och mer stålar på att vi blir bättre och bättre. Nej, jag är riktigt trött på det där jobbet, och det är jag inte ensam om vill jag lova. Måste bara se till att hitta ett nytt, vill verkligen inte stå utan jobb. Får hoppas att det löser sig inom en snar framtid!

DU DOFTAR FALSKT

Nu har jag ätit, och herregud vad jag har ätit! Det var så sjukt gott så jag kunde inte sluta. Men nu är jag proppmätt, vilket är skönt också. Kanske man kan låta bli att småäta senare. Nu sticker jag iväg till en vän och chillar, och sen får jag se om det blir utgång eller inte. Det kan bli hur som helst!

Slänger på mig lite "halvfest" kläder, eller vad man kan kalla det. Glansiga jeans, vit tröja, svart väst och höga stövlar. Så att i fall jag drar ut, ser man inte ut som en total slappis i alla fall, bara en halv slappis.


JAG DRÖMDE ATT DU FAKTISKT FANNS DÄR

Jag är megatrött och har ont i huvudet. Kom hem från skolan kl 10 imorse, och somnade vid två, och vaknade vid halv fem med jordens huvudvärk. Vet fortfarande inte vad som sker ikväll, utgång, fest eller chill? Har vart ute de senaste två helgerna så jag kanske bara stannar hemma ikväll, men jag är ändå sugen som fan på att gå ut. Ah, får se hur det blir lite senare helt enkelt.

Just nu sitter jag i vardagsrummet och dricker cola och väntar på mat. Vi ska äta en av mina favoriträtter, lövbiffsgryta med nån skitgod sås. Är så hungrig så jag håller på att dö. Har bara ätit en macka imorse vid sju, så nu börjar det låta rätt rejält i magen, haha. Men nu ska jag platta håret, puss!


Vi brukade vara bästa vänner

JAG BLIR SÅ JÄVLA LEDSEN! Jag vill säga sånna elaka saker till dig men jag håller allt inne. ALLT! Det kanske är det som är problemet, det kanske är därför det är jag som mår skit och inte du. Du snackar om att du går igenom massa jobbiga saker, och visst jag förstår det. Men jag kan inte ta hur mycket som helst, fattar du det?! Det spelar ingen roll att vi är av samma kött och blod, jag orkar inte mer.

Jag ser fram emot det så jävla mycket varenda jävla gång, men alltid är det något som händer som gör att det inte blir av. Jag börjar verkligen tvivla. Vill du inte ha mig i ditt liv längre, är jag för jobbig för att jag påminner dig varje dag om att du gör fel? Jag vet inte vad det är som händer, men jag skiter fan i vilket.

Jag kommer backa undan och låta dig fixa det där på egen hand. Kanske låter själviskt men jag har blivit så jävla knullad i huvudet på grund av dig. Det har vart så mycket skit som idag hindrar mig från att leva ett normalt liv, och det finns bara en person som orsakat det, och det är du. Det syns inte på utsidan, det har jag lärt mig dölja, men tankarna far runt i huvudet hela tiden, varje dag. Jag vill också kunna en massa saker, men jag är rädd. Jag är rädd för massa saker som egentligen är helt normalt. Tack för att du skadade mig ända in i själen. Kommer aldrig glömma det.

STUPID QUPID

Kom nyss hem från bästis. Blev ingenting med mamma idag, vilket var väntat. Istället stannade jag kvar hos p och vi lagade en mycket glamorös middag. Korv, ungspotatis, vitlöksbröd och bönor, haha. Vi chillade och snackade skit hela kvällen.

Hämtade ut skorna idag också, vilket gjorde mig glad, tills jag insåg att jag bara hade 400 kr kvar på kontot! Herregud hur ska jag klara mig? OLIVIA JAG BEHÖVER MINA PENGAR RING MIG!! Hur som helst, får se om det blir någon skola imorn. Har bara en lektion kl 8:30 så det känns väl suddär. Om jag kommer upp så går jag, annar skiter jag i det.


Kolla vilken fin kartong!

ROSA


Mysigt

Våran otroligt "lyckade" potatis


Till salu

Säljes för 350 kr, nypris 540 kr från nelly.com
Storlek 36


[email protected], läggs ut på blocket snart.

051109

Åh vad skönt det var att sova ut. Vaknade kl ett och då satte jag på mig vinterjackan och gick en långprommis med hunden i regnet, mys. Nu har jag precis tryckt i mig två glassar, helt onödigt för jag var inte ens sugen på den andra, haha. Ska klä på mig och åka och hälsa på farmor och farfar strax, sen ska jag hämta ut paket och sen till mamma på middag. Posten var ju stängd igår så vi kunde inte hämta ut skorna, så får göra det idag istället.

Sitter och knarkar nya låten från sugababes - get sexy. Den är så jävla skön! Kommer antagligen lyssna på den 1000 ggr per dag nu i en vecka och sen tröttnar jag och vill aldrig höra den igen. Synd att man tröttnar på låtar, för det är verkligen underbart att sätta på en låt som man får rysningar i hela kroppen av. Tur att det kommer nya hela tiden då. PUSS!! ♥

SOV SÖTT OCH VAKNA BLÖTT

Jag som hade tänkt somna tidigt ikväll, men jag är fortfarande uppe och pigg. Man kanske ska lägga sig i sängen och sen kanske tröttheten kommer? Det är så typiskt när man vänder på dygnet, för det är så lätt att det blir så. Räcker med att man sover till två en dag så är man fast i träsket.

Fast det finns ju inge bättre än att vara uppe sent och sova länge, så det gör inte mig någonting alls, speciellt eftersom att jag inte ska till plugget imorn. God natt, puss ♥


Det finns inga trick som får dig att stå kvar



Hittade en bild som jag tog förra veckan på jobbet, vackert omklädningsrum eller hur? Just nu sitter jag och kollar på Spin city och snackar med belly. Jag har också kommit fram till att jag inte ska till skolan imorn. Jag vet inte vad det är men jag har verkligen ingen lust. Det brukar ändå kännas okej att gå till skolan, och ibland tillochmed roligt, men nu vill jag bara sitta uppe och sova ut ordentligt imorgon.

Imorn ska jag också hälsa på farmor och farfar, det var ett tag sen. Och efter det ska jag käka middag tillsammans med mamma. Vi har inte setts på över en månad så vi har nog en del att snacka om. Ser verkligen fram emot det, kommer bli riktigt mysigt. Nu ska jag kolla vidare, puss!


DRÖMMEN ÄR NÄRA

Oh shit. Det händer mycket grejer nu i mitt liv. Det är helt sjukt. Det som jag väntat på de senaste fem åren håller nu på att ske, och inte på ett håll utan på två. Det är helt galet.

Tankarna bara far omkring i huvudet på mig. Vad ska jag tycka, tänka och göra? Jag vill så mycket, men jag kan inte, eller, borde inte rättare sagt. Jag är så orolig varje dag, men nu känns det som att det håller på att släppa, för att det går frammåt. Hoppas det funkar nu, snälla!

Och med dig, här händer det helt andra saker. Det som vart brustet och trasigt under så många år, kanske nu håller på att lappas ihop igen. Det är i alla fall på god väg till att bli något bra. Jag längtar så mycket..

DESTRUKTIVT


Jag vet inte vad det är, men något är det...


YOU CAN RUN BUT YOU CAN'T HIDE

Vaknade nyss. Gick inte till skolan idag, för vi hade ingenting att göra. Har precis fixat klart mig och ska snart till jobbet. Jag ska lära upp två nya i kassan, kommer nog bli intressant. Efter det ska jag hem till pernie, så ska vi till ica och hämta ut våra skor, och kolla Grey's och sen ska jag bara hem och sussa.

puss

YOU MAKE ME WANNA LA LA

Kom hem för en liten stund sen, har vart hos bästis hela kvällen. Vi käkade lasange, kollade på tv och beställde hem skor! Har suktat efter dem jättelänge men nu orkade jag inte skita i det längre så vi klickade hem ett par var. Haha nördigt eller vad? Nu sitter jag och tittar på grannfejden, som måste vara sveriges roligaste program. Vart kommer alla dessa människor ifrån? Alltid lika jävla roligt att se, haha man får sig ett gott skratt eftersom man inte kan förstå vad felet är.

Första dagen i skolan avklarad, och den var seeeeg. Försov mig två timmar, och sen kämpade jag resten av dagen med att försöka hålla mig vaken och inte tappa humöret. Jag är verkligen sjukt lättirriterad när jag är trött. Men jag lyckades, ganska bra i alla fall.


60'S

Har precis fixat klart mig. Eller det blev inte så mycket, bara lite brunpuder i fejjan. Ska in till 60's och möta upp min favorit cissi. Hon har vart i London så vi ska sitta och prata igenom allt som hänt senaste veckan! Ha en bra söndag så kanske vi hörs senare.


puss


RSS 2.0