KRÄFTIS I JULI?

Nu har jag precis gjort mig färdig. Är helt varm och typ halvsvettig, är sjukt varmt i mitt rum. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll..... är ju kräftskiva hos anna. Jag och emms jobbar till nio så det blir inga kräftor för oss, bara krök. VI HÖRS!!

FÖR OSS

 
Att älskas utav dig är det vackraste för mig


HIGHER

Sitter nere i källaren och degar med syskonen. Skulle åkt till baby efter jobbet men han var helt slut efter sitt skift. Gjorde egentligen ingenting för jag känner mig ganska slut själv.

Jobbar varje jävla dag, och det börjar gå mig på nerverna men på lördag är det semester! Fick även reda på att de vill utbilda mig till service manager på jobbet. Lite kul, eller bara mer slit? En bra merit hur som helst. Måste fixa krök tills imorn, för på lördag är det kräftskiva. Ska dit med massa folk från jobbet, inklusive min lilla sötnöt emms. Kommer nog bli spårat. Nu ska jag göra nåt. Tjo!


En gammal bild, skillnad?


TISDAG



Tjingeling! Sitter och väntar på att göra mig klar. Borde vara stressad just nu men av nån anledning känner jag mig helt lugn. Blir jobb till åtta och sen ska jag äta middag hemma hos min bebis. Jobbar hela veckan och sen har jag semester, woho! Nu ska jag klä på mig... PUSS!

260710

Tjoooooo. Har legat och degat hemma heeela dagen framför satc-boxen. Trodde jag skulle jobba idag men tydligen inte. Lite segt men ändå skönt. Blir jobb resten av veckan och sen äre semester.

Har precis klätt på mig slappiskläder och ska nog ta en prommis hem till bästis. Orkar inte ligga hemma längre och vill röra lite på mig, så en prommenix blir greaaat. Kommer säkert ångra mig på väg ut och ta vägen mot bussen istället, hehe. Vi hörs, ciaaao!

SKÅL FÖR MINST SEX TILL

Shit! Kom precis hem till c efter en dundermiddag på jensens beefhouse. Vi skulle tagit en tripp till sandhamn egentligen men eftersom det var pissväder ute så bestämde vi oss för att käka en fin middag tillsammans isället. Käkade goood oxfilé och glassbuffé, och hela våran middag gick loss på 790 kr!! Men vi firar ju faktiskt ett halvår tillsammans, så det var det värt. Dock dålig service så rekommenderar det inte.

Nu ska vi strax kolla film och bara mysa. Länge sen det regnade, så man är lite ovan. Fast jag tycker det är supermysigt att höra regnet när man ska lägga sig, så mig gör det inget. Känner mig förövrigt superglad. Har världens finaste pojkvän som jag ska pussa på nu. HEJ DÅ!!


i love you


DEAR MOBILEPHONE...

Satan.... Hade kul som fan igår med tjejerna tills jag upptäckte att mobilen var försvunnen. JÄVLA APBALLE!! Men inte mycket att göra. Den var ändå helt cp så det är ju inte själva mobilen som jag kommer sakna direkt. Men äckligt, att nån har min mobil, och jag har hela mitt liv i den. Alla nummer, bilder, låtar osv. Så skicka nummer på fejjan.

Sitter och väntar på ellson. Hon har jobbat medans jag legat bakis hemma med ångest. Ikväll kommer dock bli myisgt. Jag och c firar 6 månader idag så det blir en mys middag inne i stan tror jag. Åkte svarttaxi igår också. Inte alls så läskigt som alla säger. Vi åkte "svarttaxi med respekt" som han själv påstod. Hehe, men det var billigt och precis vad jag behövde efter att mobilen försvann. Ville bara hem och sova. Hade en superjobbig kille efter mig också, och han vägrade dra så p sa tillslut att vi var lesbiska följt av en otrevlig gest. Han blev pissed off så det kanske var han som snodde min mobil? Han var ju faktiskt i närheten när jag hade den sist... Kommer aldrig få veta vart den är, fyyyyyyyyyfan!!

PÅ G

HEJ BLOGGEN! Sjukt länge sen. Har haft mega bloggtorka, verkligen inte haft nån lust alls. Har jobbat varje dag nästan och sen bara njutit av vädret när jag kunnat. Det har hänt massa saker sen sist, men nu kommer jag inte ihåg nåt bara för det.

Idag mötte jag upp emma i stan vid ett. Vi lunchade och kollade runt. Fyndade smycken på ur & penn, skynda er dit!! 20 kr per armband, halsband, örhängen osv osv. Ikväll blir det utgång tillsammans med ems och p. Blir förkrök hos p och sen collage. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig? Är ju pissväder men blir ju sjukt varmt där inne.... Är hungrig och sitter och väntar på kinamt, muums!


btw, älskar min sisterrrrr


HOOOOOOOOOOOTTT

Shit det är sååå varmt! Satt på ballen i fem minuter sen va jag stekt i huvudet. Nu ska jag sticka och jobba och svettas som en gris. Ha en bra lördag!


ECLIPSE

Tjingeling! Dålig uppdatering från min sida, sorry för det. Har vart sååå bussy med att göra ingenting. Har slappat och njutit av mina lediga dagar i veckan. Skulle bara säga hej och hej då. Jag och sis sticker in till stan för att äta  kinamat se eclipse nu. CIAO!


Har på min min stora gråa tröja från h&m och levis-shorts


BLABLABLA



Sitter hemma och tråkar. Idag på jobbet var det varmaste på länge, heeelt sjukt. Jobbade bara ett kort pass dock som tur var. Man höll ju på att smälta bort där inne.. Men innan jobbet hämtade jag ut mina nelly saker. En del var bra, som mina nya gladdisar. Mina nya favvo!! Lägger ut bild sen.

Efter jobbet åkte jag hem till p. Vi satt ute på hennes terass och snackade skit några timmar. MYS. Fick även reda på att jag är ledig imorn från jobbet. Skööönt. Så istället för det blir det tvättdag och sen stan för att öla med irene och p. Men nu ska jag plocka fram min älskade satc box och kolla tills jag somnar. Ciao!


WHATEVER IT TAKES

Har precis klätt på mig och har fått ett brev från nelly. Jag har saker att hämta ut, woho! Nu ska jag bege mig mot posten och sen blire jobb. Ciao!


NO SLEEP TONIGHT

Hej! Det ser verkligen ut som hej kom och hjälp mig här nere hos mig. Kläder överallt! Hela sängen, vardagsrummet och golvet. Måste fixa i ordning, men vem orkar?

Idag hade jag en skitbra dag med mamma i vby. Köpte lite grejor och käkade lunch/middag. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och vi lyckades spendera hela 6 timmar där. Tiden gick fort och vi hann inte ens klart. Mina nelly grejer kom idag också, hoppas bara att andra lasten kommer imorn. Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på tv. Slänger upp lite pics. God natt!


Grå stor tröja h&m 99 kr

silverhjärta gina 89 kr

fjortisjackan gina 249 kr

oversize tröja nelly 179 kr

klänning h&m 99 kr

gladdisar nelly 80 kr (rea)


HOOTCHI MAMA

Hej! Idag har vi vart ute med båten, det var supermysigt. Vi stannade på en klippa och skulle bada, bara calle som vågade dock. Jag skäms över vilken badkruka jag blivit senaste åren. Kom hem till c runt halv sju och jag somnade på stört. Var sjukt trött efter dagen. Nu är jag superpigg och ska tvinga calle att vara uppe med mig hela natten. Buhu han kommer inte vilja..

Imorn blir det jobb 16-21 och sen ska jag och p slagga hos mig. Hon har vart bortrest hela helgen så vi måste "catcha up". Hoppas på att mina nelly-saker trillar ner i brevlådan imorn också! Det var allt, ciao!


FINNS DET INGEN AC HÄR????



Tjaaaaaaaabatjenahallå! Kom precis hem från stan. Har jobbat idag, det var helt sjuuuuuuuuuukt varmt. Alltså, jag överdriver inte, svetten rann och herregud så vidrigt. MC SHIT säger jag bara (står på tröjan)

Efter jobbet stack jag och emma till en uteservering och drack några cider. Helt perfekt efter en sån dag på jobbet. Dock fick vi bara sitta ute i en halvtimme för sen stängde uteserveringen, suck. Men det gjorde ingenting för vi hade lika trevligt ändå. Nu ska jag glutta tv, god natt!

BRING YOUR DRUNK ASS OVER HERE

Har spenderat kvällen hos en vän med scary movie och glass. Mötte upp c vid elva. Han hade vart och hängt med gamla vänner så han var lagom på fyllan så jag har precis bäddat ner honom i sängen nu. Sitter uppe själv och är superpigg. Går bara skit på tv också..

Imorn blire jobb, och sen börjar jag jobba på riktigt. Ingen mer semester förens i agusti. Är bara en månad som tur är, men ändå. Har vant mig med att vara ledig nu, hehe. Fick även reda på att min försvunna sko är upphittad! Tur det, är faktiskt en av mina favvisar. Längtar tills mina nya nelly-saker trillar ner i brevlådan!! På tal om ingenting alltså. God natt.


På väg hem fyra på natten med en gigantisk flipflop


AJ

Sitter och kollar på scrubs. Har mensvärk i ryggen fast jag inte har nån mens.. går det? Kollade på fish tank idag, den sög. Det var alldeles för djup, inte alls kul. Fast nee, den var bra på sitt sätt också. Se den om ni vill deppa lite grann över livet.

Har klickat hem en massa saker från nelly-rean. Men en sak stör mig som fan. Skulle precis beställa en väska, men innan jag hann betala så var den slut på lager. Man ba va?!?!?!?! Aja, har ju ingen brist på väskor direkt och så fick jag en del andra fina saker så det är lungt. Nu ska jag hänga tvätt, ciao!


Sen vare några grejor till, men orkar inte lägga upp fler bilder


VART FAN ÄR MIN SKO?!?!?!

Vaknade runt två av att calles småsystrar klampade in och började föra en massa liv. Men de är så söta så det gjorde ingenting. Men trött är jag i alla fall.

Igår mötte jag upp emma utanför jobbet, och sen blev det en kväll med grabbarna. Råkade krossa en ruta pga mina aggrissionsproblem och sen försvann min ena sko spårlöst? Fick åka hem med en normal sko och en av dannes flipflops i storlek 47. Nu ska jag möta upp en vän i vby för mat och sen film.

BYE

RSS 2.0