ÅNGESTDAG

Gick upp vid tolv och sa hejdå till syrran, käkade frulle och lite jox. Sen vet jag inte men jag la mig igen och gick upp nu. Slappis eller vad? Jag får alltid ångest på söndagar, även fast jag är ledig imorn. Det är ju söndag, den absolut tråkigaste dagen på hela veckan. Det som gör mig glad och får mig att känna mig lite hoppfull är att jag vet att jag ska till baby lite senare. Såg även att det stod + 2 grader på termometern, jättekul eller hur? Våren kanske är på väg nu. Skinnjackor, ballerinaskor och hela köret, gud vad jag längtar! Japp, men nu ska jag ut med hunden min, hörs sen.

Nytt i garderoben från torsdagens shopping





FYFAN FÖR ALKOHOL

Det var länge sen jag var så här bakis och mådde så här piss som jag gjort hela dagen. Hade skitkul igår tills jag blev alldeles för full. C mötte upp mig, stackarn, och fick ta hand om mig vilket inte var det enklaste. Det löste sig till slut men jag var så uttmattad i morse för att jag hade spytt så mycket, så jag kunde inte ens stå på mina ben. Sjukt. Ska sluta dricka nu, alltså ta en lång jävla paus för jag är så trött på alkohol. Har bara legat hemma och degat med syrran sen kl åtta idag. Åt kinamat och har precis kollat på film och käkat godis. Shoppade i torsdags också, men orkade inte lägga upp bilder. Blev en skinnjacka från h&m, en stickad tröja, en annan tröja och en försenad födelsedagspresent till bebe. En skitsnygg levis t-shirt, mums! Nu ska jag lägga mig i sängen och antagligen sova. Lägger upp bilder på de nya sakerna imorn. God natt.

M

Saknar att alltid kunna ringa och prata med dig när jag känner för det. Saknar att kunna gå och lägga mig brevid dig i sängen och känna dig andas på min panna. Saknar att sitta uppe bara du och jag och prata om allt och inget. Saknar att ringa dig när jag är ledsen. Saknar att ha dig för mig själv. Saknar känslan av att kunna lita på dig. Saknar att inte behöva oroa mig över vart du är och hur du mår. Saknar att inte vara rädd för att du ska dö när som helst. Saknar den du var innan du förlorade dig själv till alkoholen. Saknar min mamma som jag älskar mest av allt på hela jorden.

JAG VILL OCKSÅ KUNNA DUSCHA I EN JÄVLA HALVTIMME

Gud vad skönt det är att duscha! Fast trots att det är så jäkla skönt och underbart så är jag verkligen ingen långduschare, även om jag försöker. Jag duschar på max 10 minuter, säkert mindre och då tar jag det luuugnt. Syrran kan lixom stå i en halvtimme, hur fan orkar man? Jaja, tog min lilla snabbdusch på fem minuter nyss i alla fall, och den var lika bra som en långis. Ojoj, vilket intressant ämne eller hur? Är i alla fall hemma nu, äntligen. Har vart fast hos c sen i måndags, inte för att det vart något problem eller så, men ville åka hem och byta kläder men det gick inte. Jag menar vem orkar hålla på och trängas på ersättningsbussarna med hundramiljoner människor på? Håller på och tvättar för fullt nu, både handtvätt och maskin. Jag är så duktig jag. Tänkte strax bädda ner mig i sängen och njuta av att vara hemma ikväll, och imorn är det skola och LÖN. Ska nog förbi vällingby och kolla runt lite, antagligen shoppa lite också. Men ska försöka hålla i pengarna den här månaden, orkar inte med att vara helt pank sista tio dagarna och behöva komma krypandes till pappa och be om pengar. Men ni vet ju, det är så svårt att inte köpa det man vill ha! Ja, det var väl allt jag hade att babbla om just nu. Ska bara säga att det är en månad idag sen jag och min älskling blev tillsammans. Så fort tiden går när man är glad!


ONSDAG

Har precis ätit jordens godaste kyckligcurrywok, och nu är jag alldeles mätt! Drömde sjuka drömmar i natt, men kommer inte ihåg dem särskilt mycket, bara att en kille som jag kände förut var med i den, och han var riktigt äcklig, usch. Han kom till min skola för att be om ursäkt för gamla grejer, men mer minns jag inte. Sorry för sämst uppdatering, men saknade baby så mycket när han var bortrest så har kramat honom hela tiden nu sen han kom hem, hihi. Han köpte förövrigt en toblerone till mig från båten, precis som jag hoppades på, mums! Men nu är det slut med sånt tjaffs. Nu ska vi kolla på my best friends girl, och sen ska jag bege mig hemmåt, nu när tunnelbanan äntligen fungerar igen.

SÖNDAG

Prommisen från bussen hem till mig var sjuk. Det var så kallt så tillslut kunde jag inte röra mitt ansikte längre. 15 minus står det på termometern. SJUKT! Kom förövrigt nyss hem från en supermysig fika med p, oliven och vickan på 60's. Tunnelbanorna krånglade och lite sånt där men annars var det finemang hela kvällen. Mycket tjejsnack och för lite vettiga saker att prata om, haha. Hoppade i alla fall direkt in i duschen när jag kom hem och drog på högsta värme! Och nu sitter jag här och har ångest för att jag måste platta håret, haha. Men innan jag gör det ska jag upp och äta en sen middag, oxfilé, min absoluta favorit. Och imorn har jag bestämt att jag ska lyckas komma upp och gå på första lektionen. Hoppas inte sl krånglar bara. Vore ju ironiskt om man inte kommer i tid när man väl försöker, inte sant?


60'S

Nu är jag färdigsminkad och påklädd. Så nu sticker jag, p och oliven in till stan och fikar. Min kamera dog precis så det blir tyvärr inga bilder heller. Kul eller hur? Hörs sen.

SL SUGER BALLE

God morgon gott folk. Jag känner mig helt sliten idag, typ som om jag hade vart riktigt på fyllan igår, men det var jag ju inte. Träffade olle och matti efter jobbet och vi satte oss på studio och tog några drinkar och snackade skit. Väldigt trevligt. Blev lagom med problem när vi skulle hem däremot. Tunnelbanan gick inte förens om 40 minuter när vi kom dit, och då skulle vi missa bussen hem och lalala. Fick ringa pernillas "plast pappa" som kom och hämtade och skjussade hem oss, verkligen snällt gjort! Nu har jag precis duschar och håller på och handtvättar som värsta hemmamorsan. Ska strax börja fixa i ordning mig så ska jag, p, olle och matti in till stan och ta en fika.

KAOS

God morgon på er. Jag och bästis har sovit jättebra i natt, förutom att hon alltid ska ta upp all plats i sängen så man blir mosad, men förutom det så vare järttebra! Vi var och åt middag hos en gammal vän igår, det var mysigt. Vi spelade spel och snackade skit. Lite pensionärsvarning kanske men skitsamma, haha. Jag och p var hemma vid halv två och då låg vi och snackade till fyra typ, sen deckade vi. Nu har jag precis gjort mig klar för att åka in till jobbet. Åker 20 min tidigare än vad jag behöver i fall det är lite kaos i trafiken. Tänk om jag inte ens kommer fram till jobbet? Åh neeeej!! Ikväll ska jag möta upp p på en öl. Ska höra med oliven om hon kanske också hakar på in, men det blir ingen utgång. Hörs sen, puss!


koko?


GRATTIS BROR

Jag älskar känslan av att ha nyplattat hår när man är nyduschad. Det blir så lent och glansigt, och man känner sig så ren på nåt sätt. När man får bort det där fula, lockiga håret som man hatar mest av allt. Tänkte lägga mig i sängen ett tag och kolla på joey och vänner för att sen pallra mig i väg till pernie och salle. Vi ska bara ta det lugnt och äta kakor tydligen. Inga kakor för min del dock, har börjat med min nya diet. Kommer nog gå jättebra tror jag *host*. Känner mig lite deprimerad faktiskt. Saknar baby jättemycket och det gör mig chockad. Trodde inte att jag skulle göra det, utan tyckte det skulle bli skönt att vara i från varandra några dagar, men icke. Vill att han ska komma hem nu och det är tre hela dagar och en natt kvar... Hur som helst, ikväll blir det som sagt middag hos en vän och antagligen ingen utgång förens imorn, om jag orkar då såklart. Och så sista nu då, vill också säga grattis till bror som fyller 14 idag, nu är du fjortis! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!


Hittade bara den här bilden, sorry jonas haha


21:53

Har rullat ihop mig i soffan och kollar på nån b film på 3an. Orkade inte läsa mer, måste ju börja lugnt. Pratade nyss med p som inte visste om hon skulle hit eller inte, så vi får se hur det blir med det lite senare. Imorgon fyller brorsan år, han blir 14 barre. Så det blir tidig uppgång med andra ord för att sjunga. Sedan blir det middag tillsammans med bästis hos en gammal vän som vi inte umgåtts med på ett tag, och sen kanske utgång! Får se om man lyckas kirra lite cash, annars blir det en pensionärshelg helt enkelt.

JAG HAR KÖPT EN BOK?!

Sitter hemma och degar. Är sjukt uttråkad men alldeles för trött för att göra nånting. P undrade om jag skulle med im och ta en öl med salle, men jag är helt pank. Får se om hon kommer hit ikväll och sover, väntar med spänning. Köpte present till brorsan idag, kan inte säga vad eftersom han kanske läser min blogg, men det var nice i alla fall. Passade också på att köpa något som jag nog aldrig köpt förut - en bok. Den heter 14 år till salu och ska tydligen vara jättebra men hemsk. En sann svensk historia är det dessutom. Har redan läst några kapitel och den verkar väldigt djup och läskig, men på ett bra sätt. Var ledig idag från skolan också, inställd engelska. Det var tur det, för i morse bestämde jag och c att vi skulle skippa engelskan, och så var det ändå ingen upptäckte vi sen. Underbart! Så vi chillade hemma hos honom hela dagen och hade det jättemysigt. Han ska till finland över helgen så jag pussade honom hejdå vid fem tiden, och jag saknar honom redan och han kommer inte hem förens på måndag! Men det är också bra att han inte är hemma så man hinner sakna varandra lite grann också. Hoppas att han köper hem en toblerone till mig från båten, haha. Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sen läsa vidare på min bok. Vi hörs senare, puss.


ONSDAG

Nu tänkte jag käka middag hemma för första gången den här veckan. Har träffat bästis precis vilket var mycket skönt, vi hade massor att prata om! C ska bort under helgen också, så då har vi hela helgen på oss, haha. Sitter och funderar på vad jag ska dra på mig. Kanske skulle möta calle på en fika i vällingby, och sen ska vi nog hyra film. Han åker imorn så vi måste passa på att mysa ordentligt ikväll.


LIHFJKLWH KLHL

Jag kan inte sluta tänka på det. Har känt hela livet att du inte älskat mig på riktigt, utan bara på låtsas. Som att du sa det bara för att det förväntades av dig, och inte för att du ville. Har förträngt det och försökt att inte tänka på det, men nu har det kommit upp till ytan. Och ju mer jag tänker på det, desto ledsnare blir jag. Jag ser hur du behadlar de andra barnen i familjen, hur du är generös och vill göra saker tillsammans. Jag har alltid känt mig som det svarta fåret i min familj, som att jag inte tillhör. Och jag har inte direkt velat göra det heller. Bor knappt hemma utan bor hon pojken eller vänner. Men nu vet jag inte vad jag ska göra med känslorna som ploppar upp nu när jag börjat tänka på det..

JAG SAKNAR MIN SKINNJACKA

Gud vad jag saknar våren och värme!! Är det ingen annan än jag som håller på att bli galen på denna eviga kyla? Man blir ju så depprimerad när man kliver upp på morgonen och kollar på termometern och det står minus fem, när man egentligen bara vill dra dra på sig ett par jeans, ett linne, ett par fina ballerina och skinnjackan! Saknar nog skinnjackan mest av allt. KOM NU VÅR, KOM NU!


GREKLAND 09, bästa resan ever


MÅNDAG

Kom nyss hem från skolan. Det var något nytt det. Kommer i stort sätt aldrig hem efter skolan, utan brukar alltid åka någonstans eller vara med någon, men idag ville jag hem. Vill shoppa, men har inga pengar överhuvudtaget att spendera. Livet suger när man inte får shoppa.

Alla hjärtans dag

Hej på er. Hoppas ni haft en fin alla hjärtans dag, för det har jag haft. Jag och baby vaknade väldigt sent idag och då skulle vi iväg till stan och äta middag på mongolian bbq, men det var två timmar kö så det fick bli andra planer. Vi gick till en kinaresturang och åt buffé, mycket gott. Efter det skulle vi på bio och se farsan, den var faktiskt inte så bra som jag väntat mig. Ganska långtråkig och seg, men ändå mysig. Så den var helt okej men inte värd att se på bio. Nu kom vi nyss hem och ska lägga oss i sängen och mysa tills vi somnar. Har vart en mysig dag över förväntan. God natt, pusspuss.

Glöm inte att älska dem du älskar


FLASHBACKS

Hinner egentligen inte skriva det här inlägget, men jag bara måste lägga ut den här låten. Jag ryser varje gång jag hör den, så lyssna och njut. Bye.


LÖRDAG

Jag är sjukt mätt! Pappa gjorde jättefin oxfilé till middag, gud vad det var gott! Nu sitter jag och pyser av mätthet, och håller på och fixar lite grejor. Ska bege mig hem till mannen om 45 minuter, så måste packa lite trosor och sånt där. Har ingen aning om vad vi ska göra imorgon, det återstår att se. Alla hjärtans dag är ju ganska överskattat, men ändå mysigt så jag längtar. Skulle egentligen pallrat mig ut ikväll igen med pernie, johan, janina, pontus och millan, men jag känner mig så otaggad så det är ingen idé.  Men en sak som jag stör mig på just nu är att min ipod är full! Jag försöker föra över musik men det är fullt och jag orkar inte hålla på och ta bort massa jox. Aja, nu måste jag platta håret. Tar nog med mig en film hem till honom också - Freaky friday, tror ni han kommer bli lycklig över mitt filmval, hahaha. Det tror inte jag.


En lagom sliten brud


IGÅR

God dag på er. Idag känner jag mig ganska trött men inte alls så farligt som det brukar vara "dagen efter". Jag och p var som sagt ute igår. Vi började föra hemma och sen skulle vi till nype. Glömde mitt leg när vi precis kommit fram till tunnelbanan så det var lite omständigt men det gick tillslut, haha. Väl där var vi tvugna att stå i kö för att komma in, det sög. Men vi träffade skitsköna brudar som vi stod och fördrev tiden medans vi väntade. Och sen kom det fram att de var bra kompisar till kb's brorsa, så det var lite kul. Världen är ju bra liten ibland. Där inne träffade jag kb som jag saknat så mycket, och även danne var där och det var också skitkul. Träffade min chef mitt i vimmlet också. Sen när tiden gick dansade vi bara och hade skitkul och shottade lakritsshots. Det var en kanonkväll med andra ord!







GOD NATT

Nu tänkte jag krypa ner under täcket och kolla klart på CSI. Imorgon är jag ledig från skolan så det blir en härlig sovmorgon för min del. Sov så gott, puss på er.


910523

Jag är nog rätt vild av mig egentligen. En galen tjej som alltid vill ha kul och som alltid ska tänja på gränserna, vad det än handlar om. Jag tror att jag klarar allt och att ingenting kan skada mig. Jag har ett hårt skal utåt och uppfattas ofta som ogiltig och bitchig. Jag är ibland för ärlig för mitt eget bästa men jag snackar väldigt sällan skit om folk bakom deras ryggar. Jag älskar att göra det jag inte får och vill alltid göra tvärtemot vad jag blivit tillsagd. Jag har otroligt hett temprament och är väldigt efterklok. När jag blir arg så blir jag riktigt arg och ingenting kan hejda mig då. Jag står gärna i centrum och är ibland väldigt egoistisk. Jag kan vara väldigt elak och barnslig, men ber alltid om ursäkt när jag sagt dumma saker. Jag skulle helst vilja dricka varje dag, men jag håller mig oftast i skinnet och min största rädsla är att bli alkoholist utan att inse det själv. När jag vill är jag jordens positivaste och snällaste människa, och jag hoppas alltid på det bästa. Jag dömer människor väldigt snabbt och är otroligt dominant, men jag inser och jobbar med mina brister varje dag. Både för min egen skull och för de personer som står mig nära som jag älskar.

110210

Hej på er. Har blivit helt sämst på att uppdatera verkligen, haha. Kanske inte borde ha någon blogg? I dag var jag med älsklingen till sjukhuset för han skulle kolla sin arm och grejer. Det var ganska segt men han ville ha sällskap så jag följde med, snäll som jag är. Efter det åkte jag hem ett tag, käkade middag och drog sen och träffade bästis. Vi satt hemma hos johan och pontus och bara tog det lugnt och snackade om allt och inget, kollade på beste far och diskuterade vare sig light eller vanlig cola är bättre. Det är nämligen så att jag börjat dricka pepsi max istället för vanlig cola för jag vill inte vara beroende av sockret i colan, men tydligen så är pepsi max värre. Aja, får väl börja dricka vanlig cola igen då, om det nu är så mycket bättre. Helst ska man ju inte dricka något av det, men det är inte ens en möjlighet! Imorn ska jag träffa c på dagen, och sen ska jag, pernie, johan och pontus föra hemma hos dem och sen drar jag och p ut. Vi ska nog till nype, men vi får se vart vi hamnar. Tänkte inviga mina nya skor imorn också, om det inte är allt för kallt ute. De är ju öppna lixom, blir nog ganska kallt. Men den som vill vara fin får lida pin.

C

Jag känner mig väldigt nöjd med livet just nu. Jag har blivit kär i en underbar människa som gör mig så otroligt glad, och bara tanken av honom får mig att le. Ville bara dela med mig av min glädje.

HEJ HEJ HEJ

God kväll mina damer och herrar. Kom nyss hem från stan, var och fikade med oliven på 60's. Det var mycket mysigt men vi var tvugna att sitta på övervåningen, och där var det sjukt varmt. Har vart hos älsklingen de senaste två dagarna, blir att man försummar bloggen så, haha. Är ledig imorn från skolan, vilket är mycket skönt. Sen på kvällen ska jag och ollis på efterfesten för finest awards på cafét, det kommer nog bli ganska kul faktiskt. Vi orkar inte gå på själva galan, den är säkert megaseg. Blir en tidig kväll dock, eftersom tunnelbanan slutar gå kl ett. Men men, man får ta vara på tiden som ges helt enkelt. Men man vet ju aldrig vad som händer, kanske blir party till fem på morgonen när tuben börjar gå igen? Men trogligen inte. Nu ska jag glutta lite tv och sen får jag se om jag somnar, är trött faktiskt.


SÖNDAG

Nu sticker jag till jobbet. Efter det åker jag nog hem till älsklingen, känner mig lite friskare nu i alla fall. Får se hur det går idag, näsan rinner fortfarande non-stop, haha. Vi hörs sen, puss.

FY VAD JAG ÄLSKAR DIG BÄSTA VÄN


DU HÖR MEN DU LYSSNAR INTE

Jag förstår inte hur du har mage att hålla på som du gör. Verkligen inte. Jag vet inte vad du sysslar med, och varför du inte lyssnar på vad jag säger till dig. Men jag har förklarat varför det blivit som det blivit mellan oss, och det är allt jag har att säga just nu. Jag vill inte ha dig i mitt liv. Jag vill inte prata med dig, umgås med dig eller höras med dig. Inte just nu. Det kommer inte att vara förevigt, men bara just nu. Om du var min vän, och älskar mig som du påstår, borde du respektera det utan att tjaffsa om saken och utan att försöka hitta massa psykologiska förklaringar till saker och ting. Ibland vill man bara ha en paus helt enkelt. Det behöver inte alltid ligga någon djup förklaring bakom det. Jag bryr mig om dig väldigt mycket, och det vet du också om. Jag kommer alltid älska dig som människa och jag kommer aldrig glömma bort det vi haft tillsammans. Du förändrade mig, gjorde mig till en bättre människa och jag skulle till och med vilja påstå att du var min räddning. Men jag måste få chansen att gå vidare nu. Jag var så fast med dig under så lång tid, och olycklig, och det har satt sina spår. Men jag var så lycklig med dig på samma gång, så det går inte att beskriva. Jag antar att jag bara fick nog och ville bort snabbt. Och då försvann jag bara. Utan förklaring, utan hej då. Förlåt för det, men jag kände mig tvungen. Håll ut min vän, så ska du se att det ordnar sig tillslut. Det handlar bara om tålamod, som jag vet att du har massor av.


JAG HATAR MIN HALS

Kom hem för någon timme sen från jobbet. Är helt slut. Halsen blir bara värre och värre, kan det sluta nu lixom? Har ju precis haft halsfluss och ätit penicillin. Det gick bra att jobba i alla fall. Det fanns ingen service idag så jag fick vara det istället. Alltså skicka rastet, sköta växel och vara typ "chef" över de som står i kassan. Det var en rolig upplevelse, och bra om man vill utbilda sig inom det på jobbet. Så tummen upp! Sitter helt ensam hemma också, om man räknar bort pappa och co alltså. Ingen bebis eller bästis, bara jag här. Skulle pallrat mig ut efter jobbet och tagit en drink med emma, men jag orkade helt enkelt inte. Men jag och p ska ut nästa helg i alla fall, det är ett måste helt enkelt, haha. Hoppas ni haft en fin lördag, och kommer att ha en rolig kväll. Själv ska jag krypa ner i sängen och kolla på criminal minds. Ska försöka sova tidigt så jag är riktigt pigg imorn på jobbet. Kanske hörs senare, om inte annat så god natt.


LÖRDAG

God morgon där ute. Jag har haft en av de värsta nätterna i mitt liv. Har vaknat varannan timme av att jag inte kunde andas, och nässprayen funkade inte heller. Är helt svullen och röd under näsan av alla snytningar, och min hals gör sjukt ont! Så typiskt att man ska jobba både i dag och imorgon när man mår såhär. Aja, det är bara att bita ihop, hålla käft och jobba på. Tog nyss en dusch också, det var vääääldigt skönt måste jag säga. Efter jobbet ska jag bara hem eller till c, får se om jag ens orkar åka dit. Hoppas på att jag börjar må bättre under dagen. Nu måste jag fixa i ording lite grejer, så vi hörs senare.


SE INTE BRONSON

Vi började kolla på filmen, men den sög så hårt så jag satte mig här istället. Sitter och är lycklig över mina nya skor. Vet redan nu att de kommer bli stora favoriter i sommar, garanterat! Hon som jobbade där sa också att de sålt lika bra som de förra "vintermodellen", så det var en satans tur att jag hann köpa den här gången, haha. Annars händer inte så mycket faktiskt. Kan berätta att jag hittade ett bankomat kort i onsdags när jag var inne och fikade med cissi, så jag ringde upp ägaren, mötte upp henne igår och fick 300 kr i hittelön. Jävligt generöst måste jag säga, inte sant? Folk verkar inte reagera så mycket när jag berättar det, typ som att det inte vore värsta grejen att få pengar, men jag tycker 300 är mycket pengar för att vara hittelön. Kanske har helt fel? Nej gud vad jag är uttråkad nu. Får inte shoppa nåt mer den här månaden heller, kul... Vad ska jag leva för då? Ska ta en titt på nelly i alla fall, hihi busigt!


GOD NATT


FREDAG

Hej på er. Har blivit jätteförkyld nu de senaste dagarna, men nu är det som värst. Näsan bara rinner och rinner, och det vägrar sluta. Har snytit mig så många gånger idag så jag är helt röd under näsan. Inte vackert. Vaknade upp hos baby i morse och åkte och mötte mamma, sen åkte vi till vällingby och shoppade lite. Jag hittade den jättepopulära modellen från din sko, fast i sommar-modell. Alltså samma sköna klack men jättehög plattå, men den är öppen istället. Sen köpte jag en satin-jacka också, supernöjd! Nu ska jag, c och bror kolla på film. Den heter bronson och är jättehemsk och super våldsam... Får se hur mycket jag vågar kolla. Imorn blire jobb, och inget mer. Är helt sjuk. Klart slut!


Din sko 499 kr


H&M 299 kr


BAJS

Är verkligen inte på bra humör!! Snoret rinner ner från näsan, konstant, halsen värker, nacken värker, huvudet värker och jag är så jävla irriterad! Vill sova men pallar fan inte. Mina hormoner är upp och ner, som en bergochdahlbana, och jag fattar ingenting. Ena stunden är jag lycklig och andra stunden vill jag mörda alla som är omkring mig. Har precis börjat käka minipiller, kanske är dem som spökar? Jag har ingen aning faktiskt, hoppas bara att det går över snart. Sitter och tänker på sommaren, och hur pissigt väder det är ute just nu. Slask och usch och blä! Uggsen blir förstörda också, eftersom det är en meter vatten vid varje gata överallt. Och det är för varmt med vinterjacka men jag har ingen annan här eftersom jag är hos pojken min och inte hemma. Stackars honom som får stå ut med mitt humör just nu, det är nog inte det roligaste. Är sjukt sugen på en drink också, att bara sitta bland folk och snacka skit och mysa med en god cider. Blir nog en runda imorn. Måste ut och ta luft, nu!!


040110

God morgon alla fina. Just nu sitter jag i skolan och jobbar med engelska arbetet som vi fick idag. Vi ska skriva värsta svaren på "djupa frågor" om filmen crash. Ganska intressant men krångligt måste jag säga. Jag känner mig sjukt trött idag också. Baby låg och snarkade och tog upp all plats i sängen i natt, inte roligt. Sen gick det inte att få upp honom imorse heller, haha typiskt. Måste fortsätta nu, ciao!

NU VET JAG

Morsning, här har ni fröken sämst på att uppdatera! Har legat hemma hos c sen skolan tog slut vid två, och nu tänkte jag börja försöka sova lite. Vi hade syv-samtal med vår svenska lärare idag, och det var faktiskt jättebra och nödvändigt. Jag personligen har haft panik eftersom jag inte vetat nånting om skolorna, intagningspoäng, vart man ska plugga osv, men nu känner jag mig lite lugnare i alla fall, skönt! Letade också upp vad själva inriktningen heter som jag ska plugga när jag går socionomprogrammet, och det kallas behandlingsassistent. Då jobbar man med missbrukare, anhöriga eller liknande, precis som jag vill göra! Känner mig lite mer motiverad nu än förut. Men jag har i alla fall bestämt mig för att jag inte ska plugga vidare på en gång. Tänkte ta studenten, jobba halvtid, festa och resa under ett år innan jag söker in på högskolan. Jag menar, man är ju bara ung en gång, right? Nej nu är jag trött. Imorn blir det stan med bästis och fika med cissi, och sen antagligen träffa baby. Vi får se vad dagen har att erbjuda. God natt!


RSS 2.0