DUKTIG IDIOT

Har äntligen skrivit klart mitt satans arbete.  Jag hade redan halva klart och ändå tog det tre timmar innan det blev färdigt. Känner mig väldigt lättad och stolt över att det är klart nu i alla fall. Nu ska jag och C kolla på step brothers (roligaste filmen ever) och dricka cola som belöning för att vi vart så duktiga. Ska bara vänta på att han ska sluta sega så vi kan sätta på filmen någon gång. God natt.


310110

God dag alla fina. Hoppas ni haft en fin och mysig helg tillsammans med era kära för det har verkligen jag haft! Är ledsen i ögat nu när min fina syster åkt hem till sundsvall igen, men vi hann umgås lite grann i alla fall, det är ju alltid något. Sen har jag bara vart med baby och med bästis som fyllde år i fredags. Blev för mig en ganska misslyckad kväll men det var nog mest på grund av mig själv och mitt dåliga humör som ploppar upp ibland. Men det var helt okej och jag var glad för hennes skull. Nu sitter jag och baby och försöker göra klart filosofin, och det går väl suddär. Men den måste fixas så det är ju bara att göra det. Imorn är det pulkaåkning i skolan, men det skippar nog jag tror jag. Är inte särskilt taggad på att glida ner för backar och frysa. Måste faktiskt in till stan imorn och byta en av tröjorna som jag köpte i fredags, den är för stor. Det är det som är planerat hittills. Men nu måste jag fortsätta plugga så vi får höras senare, puss!



Här en av dem, jäkla skön måste jag säga. Zara 399 kr.

HEJ

God kväll på er. Har verkligen blivit sämst på att uppdatera på senaste. Men nu i helgen har min fina syster vart här, och jag har jobbat så har inte haft någon tid alls. Var i stan i fredags och köpte två fina tröjor från zara, men jag visar dem imorn. Ska lägga mig brevid älsklingen nu, god natt.

FREDAG!!

God morgon alla fina! Idag är en speciell dag, min fina vän fyller nämligen 18, och inte nog med det så klarade hon precis sitt teori-prov på första försöket. GRATTIS! Förutom det så sitter jag och väntar på syster min som är jordens segaste människa. Hon duschade i typ en halvtimme och vägrade sluta. Nu har hon i alla fall äntligen gått upp för att klä på sig. Vi ska ta en tripp in till stan och kolla runt lite. Har bestämt vad jag ska ha på mig ikväll i alla fall, det blir väldigt enkelt. En svart klänning med vita ränder från zara, lack-leggins och knästövlar. Orkar inte med klackar nu när det är så jäkla halt överallt. Längtar efter sommaren som saaaaatan! Det var allt, vi hörs senare eller imorgon, puss!


JA MÅ HON LEVA

Ville vara bland de första som grattar min fina, bästa, underbara vän på hennes 18-års dag. Nu kan du äntligen köpa dina satans general portion på egen hand istället för att tvinga lilla mig att gå ner till centrum och handla. Nu är din dag kommen och då ska det spåras, eller vad sägs? GRATTIS BEBIS!


ELLSON

God dag alla fina. Hoppas ni mår bra idag, för det gör jag. Idag var jag i skolan en snabbis på engelskan, där vi kollade på film. Den hette crash, och var helt okej men lite för rörig för mig smak. Handlade om rasism och grejer, aa ni vet. Nu sitter jag hemma hos älsklingen och bara tar det lugnt. Ska möta upp pappa om nån timme för att åka in och hämta ella som kommer hem idag!! Längtar som satan har saknat henne som bara den vill jag lova. Imorn ska hon och jag in till stan och shoppa lite och bara umgås, kommer bli mys. Och sen efter det ska vi ju ut och fira min fina bästa vän som fyller 18. Vi är ett gäng på 25 pers så det kommer nog bli jäkligt roligt. Men men, det var allt från mig just nu så vi hörs ikväll, puss.


Och jag är HELT kär i den här skönheten från nelly!!


My heart is pumping for love

GOD MORGON! Jag är så sjukt utvilad så det är inte sant! Somnade vid halv ett igår och vaknade tio i morse. Riktigt härligt faktiskt. Nu är jag däremot jättehungrig men vi har ingen oboy hemma (måste ha på morgonen annars vill jag inte äta nånting annat heller), så jag får spara mig till skolan och äta där. Har projekt idag så ska se vad vi ska göra. Har ett stort filosofi arbete som måste lämnas in innan söndag också, annars blir det ig i kursen och det går inte att ändra sen. Men jag ska fixa det, jag måste! Håll tummarna för mig. Nu ska jag fixa i ordning mig, hörs senare. Puss ha en bra dag!


There's no getting over

Kollade nyss klart på ph. Herregud vilka patetiska människor egentligen, men man måste ju kolla. Och jag måste ju säga hur mycket jag diggar jackie, även om alla i huset verkar hata henne. Hon verkar så jävla ball, i digg! Nu tänkte jag faktiskt lägga mig i sängen, är jättetrött och snorig. Har projekt imorn och måste vara på topp, och sen efter det ska jag träffa baby. God natt!


SATANS HALS

God kväll people, hur mår ni? Jag fattar ingenting för jag äter ju mitt penicillin och allt kändes jättebra tills idag. Nu har jag typ ont i halsen igen?! Jag vet inte vad detta beror på, kanske calles rum som har konstig luft? Åh, jag orkar inte med halsont mer, haha. Hoppas på det gått över tills imorn i alla fall. Ja, annars då. Var en sanbbis i vällingby idag med o och c, vi tog en fika och snackade lite skit. Sen gick vi förbi gina där jag hittade en tröja/tunika i en ovanlig färg, nämligen beige. Men den var fin och billig så det var toppen. Åkte hem till c sen och åt middag och mös, och nu är jag hemma igen. Var tvungen att åka hem och byta kläder, tvätta osv. Segt eftersom jag ville stanna kvar men man vill ju fan inte glida runt i samma underkläder två dagar i rad! Nu ska jag fortsätta kolla på 2 ½ män, så vi hörs senare.


Bild från julafton 09


260110

God morgon alla glada. Jag har haft allt förutom en bra och fin morgon vill jag lova. Stressade sönder i morse och letade efter försvunna matkort och jag vet inte vad. Nu börjar jag bli på bättre humör i alla fall, skönt. Sitter och har psykologi i skolan, och vi ska svara på jättemånga frågor, booring. Men det är faktiskt väldigt intressant, och lite sjukt också. Sorry för sämst uppdatering på senaste tiden, har bara inte pallat. Men ska försöka köra igång nu igen, fast kan ju inte lova nåt, hihih. Måste dra, pusssss!

YOU MAKE ME HAPPY


TITTA HÄR

Juste tjejer, för er som missat det så finns det nu mera ett nummer man kan ringa till om man känner sig otrygg när man är på väg hem under kvällar och nätter. Man pratar helt enkelt i telefon med en person, som samtigt följer dig på en karta, och sedan om någonting skulle hända så ser personen du pratar med till att du får omedelbar hjälp. Linjen är öppen fredagar och lördagar 23:00-03:30

Tel Nattknappen, polisens jourtelefon
Nr. 08-50 44 66 66

240110

Kom nyss hem från en väldigt mysig kväll tillsammans med bästis. Mötte upp henne vid calle runt sex, sen begav vi oss in mot stan. Åt först middag, och sen tog vi en fika på 60's. Vi hittade en perfekt plats inne i ett hörn, där vi kunde diskutera de senaste händelserna i fred. Vi har inte setts på länge, och mindre ofta på senaste tiden. Hon håller på att ta körkort för fullt och jag har umgåtts med c i stort sätt hela tiden. Men det var bara mys idag och vi hade massvis att prata om, och det gjorde vi vill jag lova. Kom hem för en halvtimme sen och kom nyss ut från duschen. Håller på och tvättar mina favvo-tröjor, ni vet de där från zara med stor text av paljetter över hela eller "paljett-tröjorna" som jag brukar kalla dem. Man måste tvätta i något hemligt program så att de inte ska gå sönder, och det tog ett tag och fatta eftersom min tvättmaskin är finsk med finsk text. Men det löste sig tillslut, haha. Så nu väntar jag bara på det och sen tänkte jag lägga mig i sängen och kolla lite tv och somna i tid kanske? Har restdag imorn i skolan så ska dit och plugga rester hela dagen. Måste fixa en del innan söndag annars är det kört. Press och stress med andra ord, men det ska nog gå bra.. Det får vi hoppas på i alla fall.



I FUCKING LOVE YOU FOR EVER


BIOHELG

Hej på er. Har inte uppdaterat på evigheter, har inte haft tid. Jobbade inte igår i alla fall, ringde och sjukanmälde mig tillslut och det är jag glad för. Gick på bio med calle och såg snabba cash, som inte alls var så bra som alla säger. Andra filmen på bio den här helgen som inte var så bra som man hoppats. Avatar som vi såg i fredags, måste ju vara den mest överskattade filmen ever. Visst, den var jättebra gjord och bra suddär, men den var sjukt jävla lång och inte så bra som jag hade trott. Men den var i alla fall värd att se på bio, så gör det. Det var faktiskt jäkligt ballt med 3D, så det var en upplevelse. Nu har helgen gått och det har vart helt nyktert. Äter penicillin så får inte festa alls. Lite tråkigt men man överlever ju. På fredag blir det askul eftersom min fina bästavän fyller 18. Så alla som vill hänga med är välkomna! Kommer bli roligaste partyt på stan. Haha, men nu måste jag plugga, vi hörs senare, puss.


24/1-2010 ♥
Ett datum att minnas

Avatar baby

God morgon alla friska människor. Jag vaknade för en kvart sen och känner mig lite bättre i halsen idag, men inte alls lika bra som jag vill. Blir nog inge jobb imorn, kommer nog inte palla det faktiskt. Hur som helst, är på ganska bra humör idag, och längtar tills filmen ska börja. Måste förbi banken också och växla in min första tusenlapp som jag ägt, alltså hållt i handen som en riktig tusenlapp. Hahaha, fick den av mamma i julklapp. Men nu ska jag knäcka den och handla lite, typ mat och sånt. Men men, nu måste jag börja fixa i ordning mig, så vi hörs senare eller imorgon. Puss på er.

Här är en bild då jag tydligen ser ut som 12 år, haha.


PALLAR INTE MER

Sitter här med min satans jävla halsfluss och håller på att bli galen. Har ätit penicillin i två dygn nu och ingenting händer, ingenting blir bättre. Kan inte äta normalt, sova, prata, hosta eller svälja normalt. Blir GALEN! Åh, hur som helst. Har vart i stan idag och hämtat biljetterna till avatar imorn, längtar som satan. Sedan åkte vi hem till x och bara tog det lugnt, myste och kollade på tv. Kom hem för ett tag sen och kom nyss ut från duschen. Tänkte börja fixa till håret strax men först ska jag kolla på vänner. Håller på att få ett jäkla munsår också, så typsikt! Kommer alltid när man har en bakterie i kroppen. Allt på samma gång. Detta blev ett riktigt "klagigt" inlägg, men det är min blogg så jag får klaga hur mycket jag vill!

SNORIGT

Har lyckats trycka i mig lite mat i alla fall. Det var inte det lättaste, eller skönaste för den delen heller, men det gick tillslut. Jag nös nyss på bordet så det kom snor överallt, trevligt eller hur? Men så är det att vara sjuk! Jag har i alla fall bestämt mig för att försöka pallra mig till skolan imorn, och om inte så ska jag i alla fall pallra mig hemifrån. Klarar inte av att ligga här hemma och dö mer än en dag, då får jag panik. Behöver komma ut, träffa folk, känna att jag lever. Jag ska in till stan med X imorn också och hämta ut biljetter till avatar på fredag! Äntligen ska vi se den, ääääntligen! Nu ska jag kolla på scrubs, så vi hörs imorgon alla gullungar. Puss på er och sov så gott.

Jag tänker på dig när jag hör den baby..


SJUK

Hej på er. Förlåt för noll uppdatering, men har verkligen inte orkat. Igårkväll fick jag plötslig hög feber och mådde skit, så jag åkte till brommaakuten och det gjorde halsprov. Typiskt min tur, jag hade ju så klart fått halsfluss och måste nu äta penicillin i tio dagar, jippy. Mår i alla fall en gnutta bättre idag än igår men hoppas på att medicinen börjar verka ordentligt inom en snar framtid. Blir hur som helst ingen skola imorn, så lär ju bara ligga hemma och dega och sen kanske åka till x. Vi får se imorn helt enkelt. Nu har jag precis pallrat mig upp från sängen. Har legat där i snart sex timmar och bara tyckt synd om mig själv och sovit, haha. Tänkte sitta uppe ett tag nu så man inte degar ihop totalt. Ska försöka äta lite också. Vi hörs sen!


NATTI

Har precis duschat och plattat håret. Baby har somnat i sängen och snarkar som en get. Ville bara säga hej och hej då. Dags för mig att sova, vi hörs imorn. God natt.

JAG ÄR HUNGRIG!

Gick aldrig till sängen. Blev kvar här framför datorn och känner mig som en riktig liten nörd med mina glasögon på näsan. Måste börja fixa mig lite grann, men är så trött. Börjar bli ganska jättehungrig, men det blir inte käk förens om en timme. Drar till min älskade bästa vän sen som jag kanske sa, men jag ville säga det igen för att jag älskar henne så mycket. Hörs imorn eller senare, ciao.


HEJ

Hallååå i stugorna. Kom nyss hem från farmor och farfar. Åt alldeles för mycket onyttigheter så har ångest nu, haha. Är hemma nu i alla fall, själv dessutom. Ska vara hemma till sju sen ska jag till bästis och lämna hennes busskort och snacka lite skit. Sen blir det nog hem till X för att sova över. Ska upp tidigt imorn för att gå till skolan, kommer bli segt men jag ska klara det. Eller, jag måste rättare sagt. Det kommer målare hem till honom kl halv åtta, så då måste man ju upp. Nu ska jag lägga mig i säääängeeen, puss!


jag är så cool i mina brallor!

I <3 STRESS

Stress stress stress. Även fast jag går upp i väldigt god tid så blir jag alltid jättestressad mot slutet. Jag har kommit fram till att jag nog är en sån där människa som måste ha stress för att kunna prestera. Låter sjukt, men så är det nog. Nu har jag i alla fall packat i hop allting och fixat mig färdig. Har på mig de nya jeansen idag, som sitter vääldigt tight just nu, men vi får hoppas att de töjer sig under dagen. Nu ska jag bara ut och kissa hunden och sen beger jag mig mot jobbet. Kommer inte uppdatera nåt mer idag så vi hörs imorgonkväll eller nåt. Ha en jättefin lördag, puss!

Är egentligen verkligen inget fan av b.e.p men den här låten är underbar.


GOD MORGON

Hej på er. Är på jättebra humör idag, och har sovit jättebra trots att jag saknade min sötnos. Har precis käkat frulle och ska börja fixa i ordning mig. Jobbet har ringt två gånger, dem vill väl antagligen att jag ska komma in tidigare, men jag svarade inte, mohehe. Slutar nio ikväll och då skulle jag egentligen ha träffat cissi, men hon skulle på teater, så jag ska möta upp X istället och ta några öl någonstans. Blir i alla fall en lugn kväll för imorgon ska jag på släktkalas hemma hos farmor och farfar som ska firas på sin födelsedag. Sen ska jag leka med bästis som kommer hem från sin pappa. Nu måste jag fixa, puss.

Ignorance is your new best friend

Nu har jag äntligen plattat klart håret. Hade tänkt skita i att platta det idag och göra det imorn innan jobbet, men det är ju så skönt att ha det gjort. Nu har jag smörjt in hela kroppen, plattat håret, rakat, noppat och hela köret. Känner mig lite fräschare med andra ord. Finns inget skönare än att gå och lägga sig och känna sig riktigt ren, eller hur? Är i faktiskt jättetrött så tänkte lägga mig i sängen och glo lite tv och sen somna inom en snar framtid. Sover ensam i natt för första gången på en vecka typ, känns lite konstigt faktiskt, haha. Man blir så snabbt van vid att ha någon brevid sig som snarkar och tar plats. Så jobbigt men samtidigt så satans härligt. Nej, nu somnar jag snart. God natt. 


150110

God kväll på er där ute. Hoppas ni mår bra ikväll, för det gör jag. Åkte till skolan imorse, verkligen krigade mig upp för att komma i tid klockan halv nio, och vad händer när jag kommer dit? Ingen lektion. Jättekul verkligen, haha. Andra fredagen i rad som det händer, men men. Åkte sedan med X till vällingby för lunch och shopping. Han köpte nya jeans, och det gjorde jag också! Hittade ett par som jag gluttat på några månader men aldrig köpt, som var på rea! Halva priset dessutom, så jag blev jätteglad över det! Sedan åkte vi hem till X och kollade tv, vilade, spelade xbox och åt korv med bröd. GOTT! Jag gillar verkligen kokt korv med bröd, det är underskattat, haha. Kom hem för någon timme sen och har nyss kommit ur duschen och kollar american pie 2 på 3an, alltid lika kul att titta på. Imorn blir det jobb och sedan kanske någon öl. Får se vad som erbjuds imorn. Ska kolla vidare, hörs senare. PUSS !



DEGIG

Nu börjar jag känna mig lite uttråkad faktiskt. Egentligen är jag ingen person som gillar att bara vara hemma och dega. Jag gillar att göra saker, vad som helst typ. Shoppa, jobba, skolan, umgås. Vad som helst bara man inte sitter ensam hemma och dör. Det om något är ångest. Funtar på om jag kanske ska lägga mig och sova några timmar i sängen, vore väldigt skönt. Men då kanske jag inte kan somna senare ikväll, och det pallar jag inte. Då kommer man aldrig upp imornbitti, right? you digg? Haha. Dags att hänga tvätt!


Jay Z - Lucifer


Du visste kanske inte..

Att jag vill - Flytta hemifrån snarast
Att min senaste kyss - Var idag
Att jag lyssnar mest på - Det som får mig att känna
Att jag pratar - Mycket
Att jag inte gillar - Oärliga människor
Att min första riktiga kyss - Var när jag var 10
Att kärlek är - Farligt men härligt
Att jag gillar att - Vara full
Att jag alltid kommer att - Vilja tänja på gränserna
Att jag är hemligt förälskad i - Mig själv
Att sist jag grät var - Någon vecka sedan
Att min mobiltelefon är - Sämst
Att när jag vaknar på morgonen - Är jag ALLTID kissnödig
Att innan jag går och lägger mig - Tänker jag på allt
Att idag har jag - Kollat tv i sängen
Att jag just nu tänker på - Coca cola
Att ikväll ska jag - Träffa X
Att i morgon kommer jag - Gå upp tidigt
Att jag hoppas - Att jag fixar skolan
Att jag verkligen vill - Fixa en jävligt bra utbildning 

Listan är snodd av felix

OOOOOPPSSSS

Hej på er. Har verkligen glömt bort bloggen, har inte haft någon lust alls. Har umgåts med x i stort sätt hela tiden, och då har saker och ting blivit försummade. Men sånt är livet ibland. I natt har jag sovit som en åsna, alltså dåligt. X snarkar som en galning, och det funkar inte så bra när man är som jag, som behöver ha det knäpptyst för att kunna somna. Så jag la mig på soffan och sov, haha. Men nu sitter jag själv här, och lyssnar på musik. Känner mig lite ensam, haha och det har inte ens gått tre timmar sen han stack. Nej vad töntigt! Håller på och tvättar förövrigt, det var ett tag sen faktiskt. Hade en massa saker att tvätta, men blir bara en liten del nu. Har köpt en klänning också, från nelly. Men jag ville egentligen skicka tillbaka den, men jag har fan glömt bort det så nu måste jag behålla den, segt. Den sitter inte perfekt på mig, så känns väl suddär, men aja, alltid bra att ha klänningar med glitter på, right?


gul tjej ellllllleeeerrrrr

070110

Nu har jag vart vaken i 31 timmar. Jag x och p var inne och fikade igår, och sen slaggade jag kvar hos x. Vi låg och pratade hela natten och tiden bara flög i väg, och sen blev klockan sju och då var det för sent att sova. Det gick jättebra tills klockan fem ungefär, fyfan! Vi låg helt döda båda två, varav en somnade, och det var inte jag. Var helt borta i huvudet men lyckades i alla fall ta mig hemmåt och nu är jag här. Har inte käkat nåt ordentligt mål på flera dygn förens nu. Kött, stekt potatis och falukorv, yammie! Nu är jag mätt och belåten, men fortfarande väldigt trött. Imorn blire skolan kl 08:30 och sen stan. Tänkte försöka lägga mig om nån timme, vore så skönt att lyckas somna då. God natt, puss!

?

Jag är så förvirrad. Det känns som att jag har kastat mig in i något som jag inte kommer klara av. Jag känner paniken komma smygandes, jag känner hur den kväver mig. Varför är jag så rädd? Varför kan jag bara inte släppa taget och slappna av, bara låta det komma över mig som en våg? Det är ju det jag egentligen vill. Men jag vågar inte. Jag vågar inte riskera att känna den där smärtan igen. Den där smärtan av hjärtesorg. Det är det värsta som finns, och jag vill aldrig känna så igen. Men om jag aldrig vågar satsa kanske jag aldrig får känna mig så där lycklig igen, och det vill jag verkligen. Men trots det så känner jag mig själv, och jag vill inte vilseleda eller såra. Jag vill inte sabba nånting som jag tror kan bli bra med lite tur. Åh gud, jag antar att jag bara får ta det hela som det kommer och strunta i att tänka så mycket. Det får bli som det blir helt enkelt, och förhoppningsvis blir det någonting bra av det hela.


SOMMAR?

Jag är så jävla partysugen så det är fan sjukt. Har inte festat på en vecka, och var till och med nykter på nyår. Ni kanske kan fatta min ångest? Jag vill ut och ha kul och dansa, men jag hade inte möjlighet i helgen och nu är det tisdag och då är det fan dött överallt. Kan det vara så illa att man måste vänta till helgen? Aa, antagligen. Blir nog utgång med kb då, om han inte bangar förstås, haha. Men åååååååh vad jag saknar sommaren! Sitta utomhus vid vattnet, dricka en cider, snacka skit, nattbada, sommarflörtar, fester, klänningar, tunna jackor, ja allt! Sommaren är så satans underbar, ja eller, våren! Saknar våren! Vad har vi nu lixom, 15 minus och en meter snö utanför dörren, verkligen kul. Men nu är det inte så långt kvar!


Sommar 06, 15 år


-

It's a cold thing you never know all the ways I tried
It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

And you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

It's time to move on. Good bye my lover.

TISDAG

Jag har sovit tre timmar i natt. Jag är helt slut i huvudet. Orkar inte tänka, skratta, vara ledsen. Jag orkar inte bry mig om någonting. Sov hemma hos x i natt. Det var mysigt, men som sagt, blev inte så mycket sömn eftersom en viss person ska ta upp all plats i sängen. Kom hem för en stund sen och hoppade direkt in i duschen, fyfan vad skönt det var! Har precis sprayat på min solspray också, den från lóreal ni vet. Den är så satans bra, köp den! Nu tänkte jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla lite tv, och kanske sova nån timme för i kväll ska jag hem till en kompis och förhoppningsvis plugga lite! Men vi hörs lite senare, puss.



Gårdagens klädsel och solsprayen: 185 kr kicks


Jag ryser


040110

God morgon alla fina. Jag somnade väldigt tidigt igår, runt ett. Så jag vaknade kl elva helt utvilad. Jätteskönt! Ser inte fram emot skolan i alla fall, haha. Man blir så van med lovet, att få sova hur länge man vill och inte behöva göra nåt speciellt. Har massa ångest för det var lite grejer som vi skulle gjort nu under lovet, men det har ju så klart inte blivit av.. Måste verkligen försöka fixa det nu i dagarna som kommer. Idag ska jag träffa x och sen ska jag nog bara hem eller kanske till bästis, får se hur det blir. Snackade med cissi igår också, hon ringde och sa att hon vill åka utomlands, så det ska vi göra i sommar! Haha, kommer bli hur kul som helst! Nu ska jag upp och laga nudlar och sen hoppa in i duschen. Ciao!


För mig är den här låten SOMMAR!


I never ment to be so cold

Jag skulle nog kunna somna nu om jag la mig. Men jag vet inte, det är så mysigt att sitta uppe. Chilla under en filt framför tv:n, och bara ta det lugnt. Det är första gången på läänge som jag bara varit hemma hela kvällen, och det har vart skönt. Ingen skola imorn, inge jobb. Bara sova ut! Hoppas jag inte vaknar helt nerblodad bara, som jag gjorde i morse, jättekul. Har jordens jävla mensvärk också, hoppas inprenen börjar verka snart! Men appråpå ingenting, jag hängde upp tvätten nyss, och jag har tänkt på en sak. Det är sjukt att det alltid lyckas försvinna en jävla strumpa varje gång man ska para ihop dem! Det är typ en förbannelse? Nåt sjukt är det i alla fall.. Sitter förövrigt och lyssnar på en cs-låt? Haha. Men nu ska jag lägga mig under täcket och vänta på att min bebis ska ringa upp. God natt ♥


NOT READY TO MAKE NICE

Du säger att jag inte räcker till. Du klagar, har dubbelmoral, förklarar aldrig. Du får mig att känna mig som en värdelös människa. Jag försöker verkligen få vår relation att fungera, men vad jag än gör så känns det som att det inte räcker till i dina ögon. Du accepterar inte mig för den jag verkligen är, men å andra sidan så känner du mig inte ens. Du. Du som borde känna mig mer än alla andra, känner mig inte alls. Du förstår dig inte på mig. Mina rädslor, min humor och mina konstiga fobier för ost. Nej, du skrattar nedlåtande istället. Jag känner agg, men jag vill inte göra det. Jag vill känna att jag är tillräcklig i dina ögon, för en gångs skull! Är det för mycket begärt? Jag vill inte bli ekonom, jag vill inte sitta hemma varje helg och aldrig dricka, jag vill inte vara rädd för att begå misstag, jag vill inte behöva ljuga för dig. Men du får mig till att känna mig tvingad. Hela mitt liv har gått ut på att försöka göra dig glad, för jag ville inte höra att du var besviken. Men du struntade i hur du fick mig att må när du aldrig kunde säga att någonting man gjort var bra. Allt kunde bli bättre, och jag hade inte ansträngt mig tillräckligt. Du frågar mig varför jag alltid är så arg på dig. Tänk efter. Du vet ingenting om mig och mitt liv. Du frågar inte ens, du vill inte veta. Lugn, du slipper..


They say time heals everyting
But I'm still waiting..


VAD SA DU ATT DU SA SA DU?

Det var verkligen inte det lättaste att komma upp halv nio imorse, åh gudars nej! Jag var så trött! Pallrade mig upp tillslut efter en kvarts snooze för att käka lite frulle. Satt där som en zombie och tyckte synd om mig själv för att jag skulle behöva jobba och GÅ till bussen kl nio när det var 11 minus ute, BURR! Haha, men det gick bra ändå och jag hade skitkul på jobbet som vanligt med mina fina kollegor. Slutade fyra och då tog jag en prommis med ebba runt stan och sen begav jag mig mot bästis. Hann bara vara där nån halvtimme och sen kom pappa och hämtade upp mig. Nu är jag äntligen hemma och har precis slängt in en tvätt i maskin. Fan så svårt det ska vara och hinna med att tvätta! Bara jag som har det problemet? Tänkte iaf försöka lägga mig runt elva, tolv ikväll, så man kanske kan få lite koll på dygnet igen, haha. Om man tänker efter så blir man faktiskt bara tröttare av att lägga sig fyra och sova till ett. Men det är ju så satans skönt så det vill man ju knappast inse, eller? Haha. Hur som helst, imorn ska jag träffa X och bara ta det lugnt. Hyra film och mysa bara. Kanske ska försöka plugga lite också? Haha, jag måste men pallar inte!! Ska kolla tv nu, hörs senare.


Gårdagens shopping. Blev en tröja på rea från h&m samt en tröja från zara i samma modell som den vita jag köpte för några dagar sen. Väldigt skön, rekomenderas!



SAVE SOME FOR ME

LÖRDAG! Ja, det är lördag. Och jag är heelt slut. Har vart i stan med syster hela dagen, och sen jobbat till kl nio. Blir så förbannad på folk inne i alla affärer, de är som jävla gamar! HELT SJUKA! Det enda man kan göra är att försöka fokusera på det man ska, och inget annat, men pang i huvudet på vissa ibland. Hittade lite saker i alla fall. Köpte nya jeansleggins, en ny tröja och en till ny tröja, haha. Det var mest ella som shoppade idag, två tusen spänn hade hon att bränna, och det mesta gjorde vi oss av med inne på zara. H&M och gina har blivit så jäääääävla tråkigt, speciellt h6m, herregud, är det en affär för 60 + nu eller? Nej men faktiskt, vissa saker kan man hitta där ibland, men det har verkligen blivit sämre.. Och ja, sen åkte jag åt mitt håll och hon åkte hem, och nu sitter jag äntligen framför en data igen, haha. Ska strax hoppa ner i sängen, ska upp halv nio för att jobba. Sen blir det leka med bästis, fika inne i stan med ida tror jag. Jag ska i alla fall köpa chinos har jag bestämt, så satans bekväma så det är inte sant! Men nu är det god natt, dags att dra, puuuuuuss!



love u


2010

Hej och välkommen till 2010! Ett decenium är nu slut, sjukt va? Aja, hoppas ni hade en rolig nyår, för det hade verkligen inte vi! Vi jobbade till elva hos några typer som var allt annat än vad vi hade väntat oss. Ingen dricks, ingenting. Men det var okej, bättre än inget lixom. Men man ångrade ju lite att man inte tackat nej istället. Vi åkte mot bromma sen efter att vi kommit ut från all kaos i slussen, och sen vid tolvslaget stod vi i brommaplan, ensamma! Haha, nee men det var faktiskt massa andra folk där som också hade hamnat lite snett, så det var ganska kul! Nu ska jag in till stan med min älskade sis, hörs sen puss!


På väg till slussen

TOLVSLAGET I BROMMAPLAN! HAHA


RSS 2.0