Ditt hjärta kommer alltid ha plats för mig, älskling

Sitter och kollar på fråga olle dokumentären på 5an. Den handlar om onani. En snubbe hade tydligen lyckats komma typ 30 gånger på en halvtimme, fett sjukt! Aja, idag jobbade jag i alla fall, 15-19:30, fick sluta en halvtimme tidigare, vilket var underbart för då hann jag komma hem, duscha och göra mig klar innan säsongsstarten av Grey's! Åh vad jag har längtat, och snart börjar DHW också, då kommer allt vara perfekt igen!

Förövrigt har det vart en okej dag. Var bra på jobbet om man bortser från alla dumskallar som alltid ska handla av mig. Det är en förbannelse, och jag har vissa dagar. "Kom och var dryg som fan i min kassa" dagar. De dagarna är absolut inte roliga. Min chef var också otroligt het idag, kunde inte låta bli att glo lite grann när han inte tittade, hahahahahaha sjuk.


alltid osminkad nu för tiden, orkar helt enkelt inte bry mig


Jag vill ha ku-ku-kul med pengen

Sitter och äter kalla nudlar. Sitter också och funderar på hur man kan gilla en människa som man verkligen inte gillar, förstår ni? Jag menar om man har någon i sin närhet som umgås med någon som du själv verkligen inte tål, hur gör man då? Ska man umgås med personen du ogillar tillsammans med din vän, eller ska du skita i att ses när personen i fråga är med? Krångligt, för man kanske vill vara med sin kompis ändå, då måste man kanske härda ut? Haha sjukt, vem fan bryr sig egentligen. Ciao!



För jag vill knu-knu-knuffa dig i sängen

God morgon! Jag har sovit helt sjukt gott så jag mår toppen idag. Är ju ledig så sitter hemma och degar och kollar på sjunde himelen. Ska strax fixa i ordning mig och dra i väg till jobbet. Blir däremot upprörd när jag inser att grey's börjar kl 21 ikväll och jag slutar kl 20. Jag vet inte hur jag ska hinna hem i tid, kanske får titta på jobbet. Det sög i alla fall. Men nu ska jag ut med hunden och sen äta nudlar, puss.

VÄRLDENS CHILLIGASTE DAG

God kväll. Idag har vart en sån sjukt skön dag, helt bra. Vaknade sent, åkte och handlade, firade kompis, sen hem till salle och tomas och sist men inte minst, roast på 5an. En riktig chilldag. Men imorn blire skola igen, ska bli skönt också, lite i alla fall. Men nu ska jag lägga mig i sängen, så god natt och puss!


bild från i lördags


KANONERS

God morgon på er. Har tappat läsare som fan nu när uppdateringen vart dålig. Det är ju lite tråkigt, inga trogna läsare, hahah. Nej driver bara. Hur som helst, hade en tuff helg så imorse var det en omöjlighet att åka till skolan. Gick upp, käkade och gick med hunden men sen la jag mig i sängen igen och somnade om. Vaknade runt tolv vilket var helt underbart, verkligen behövligt. Nu är jag pigg och glad och ska strax möta upp bästis. En kompis till oss fyller år idag så vi ska dit och överraska lite med en rolig grej. Men först ska vi till vby och äta och handla present. KOMMER BLI SÅ KUL ATT GE VÅR PRESENT, HAHA!


PENGAR RULLAR IN SOM DE SKA... SNART

Hej på er! Har haft en mycket hektisk helg må jag säga. Har jobbat varje dag och nu är jag äntligen hemma igen. Segt att jobba men måste verkligen ha pengar nästa månad så jag kan shoppa och festa utan att behöva tänka så jävla mycket, haha. Nu kom jag nyss hem och har precis kommit ur duschen. Har också betalat min första räkning idag, häftigt? Nej, bara tråkigt för det kostar pengar..

Ja, vad har då hänt under helgen - i fredags jobbade jag, och efter det åkte jag och cissi och fikade på 60's. Jag var så jävla mätt så det blev ingenting för mig, men hon åt och vi hade det skitmysigt. Gillar verkligen cissi, hon är så enkel och skön, verkligen super. Hon håller på och fifflar med leg också, så snart kan vi förhoppningsvis dra ut tillsammans också. Stackarn är ju bara 92:a, som förövrigt fyller år imorgon!

I lördags jobbade jag till 21 och sen mötte jag, lina och cornelia upp typ 10 pers och vi alla satte oss på langelo(?), tror jag det hette. Det var jättetrevligt och såklart fick jag världens roligaste överraskning, petra kom också! Jag hade ingen aing om att hon skulle med så det var verkligen skitroligt! Det slutade med att det var hon och jag som satt ihop under kvällen för vi hade mycket att prata om. Resten av gänget drog vidare till Fabriken, som jag inte vet vad det är men vi orkade inte så vi drog till något annat ställe som jag inte minns namnet på. Blev hur som helst en tidig kväll, var hos S runt två tiden.

Och slutligen idag då. Har jobbat (otippat) och det är det jag har gjort. Var lagom lullig igår så satt uppe ett tag och snackade, duschade och bara var pigg. Somnade i alla fall tillslut och sov bort hela dagen. Hann med några idolrepriser innan jobbet, och sen fick jag dåliga nyheter när jag kom dit. En kompis till mig var på fest med idol-gänget och fick reda på att Piotr, min favorit i idol, är ute!! Jag älskade verkligen honom, så söt och fin, verkligen urgullig. Men men, hmm, det var nog allt jag skulle berätta, eller det var allt jag orkade skriva just nu. Ska lägga mig i sängen och ringa bästis min, saknar henne jättemycket. Måste berätta om helgens vilda äventyr, haha. God natt, puss!



världens finaste cissi

och världens finaste petra


JOBB OCH UTGÅNG

Tjoo. Idag är det lördag = jobba! Har jobbat jättemycket senaste tiden, fyra gånger den här veckan och tre förra. Blir nog mer nästa också. Det är ju inte mycket men alltså det är mycket om man jämför med vad jag brukar jobba, vilket är en dag i veckan. Men det blir cashflow nästa månad så det är luuugnt med mig!

Ikväll efter jobbet ska vi mötas upp några stycken och sen ska vi ut tillsammans. Vi blir nog runt 20 pers vilket kommer bli jättekul. Synd att jess inte kan följa med, men hoppas du mår okej ändå gumman :/ Hur som helst, vi vet inte vart vi ska än, vilket är lite oroväckande, men det löser sig nof förhoppningsvis, hah. Nej, nu ska jag ta på mig kläderna, ta en ciggis och sen dra. Hörs imorgon, ha en toppenkväll!


Haha, hittade en bild på mig när jag gick på dans, elva eller tolv år gammal, gissa vem?


Du är mitt knark och utan dig får jag abstinens

Hej på er alla glada. Är helt slut och har vart det hela dagen. Sov verkligen jättedåligt i natt, bara några timmar och har haft huvudvärk sen jag steg upp. Men trots det pallrade jag mig till skolan och sen in till stan med O. Vi kollade runt lite och hon shoppade lite småtjaffs inför helgens planer. Jag själv shoppade ingenting eftersom jag är pank och ser inte särskilt mycket framemot lönen heller, får nämligen 311 kr. Slipper tillochmed skatta! Haha lyx. Men kommer dock få 2000 kr via csn och försäkringskassan, så det löser sig nog får vi hoppas. Jobbar ju som en galning den här månaden så nästa blire party!

Nu ska jag strax slagga. Håller på och tumlar mina jobbkläder, måste vara torra tills imorn. Svängde nämligen förbi jobbet och hämtade ett par nya byxor. Mina var ju lagom sönder om man säger så, hah. Jobbar 16-19 imorn, och sen ska jag hem till S och kolla idol och chilla. På lördag efter jobbet drar vi som sagt ut, vart vet vi inte än med det löser sig nog. Ja, det var nog allt. Måste sova, ska upp halv sju imorn!! :(


Vi lyckades ragga till oss en glass


I NORSBORG

Hej på er. Idag har jag gått i skolan, eller jag var där en halvtimme typ. Sen drog jag och Olle till vby och fikade och sen stack jag till jobbet. Slutade kl åtta och nu är jag i norsborg?! Är ju hos pernies moster, läskigt här. Haha, nejdå men nu måste jag fortsätta kolla Grey's!

One kiss can bring us more lies

Klev nyss upp från sängen. Har vilat lite, typ halvsovit men somnade aldrig helt så är tröttare nu typ, hah. Håller på att packa ihop min grejer, blir borta i två dagar nu så måste se till att få med allt. Ikväll blir det lugna puckar och imorn kanske jag ska jobba efter skolan. Får se hur det blir med den saken, skulle i alla fall vara skitbra. Men nu ska jag packa ihop det sista så hörs vi imorgonkväll. Ha en bra kväll, puss!


Jordens vackraste

Under den jobigaste tiden i mitt liv, när jag var fjorton år, gjorde min dåvarande pojkvän slut med mig. Orsakerna vill jag inte gå in på men hur som helst så var den händelsen nog bland det värsta jag gått igenom under min tonårstid. På den tiden fanns det inga människor jag litade på, eller älskade, förutom honom. Och att bli lämnad då efter nästan ett års förhållande tog knäcken på mig. Men när det hände sökte jag mig i alla fall till musiken, ännu mer och sedan dess har jag alltid använt musik som terapi för mig själv. Men då hittade jag i alla fall en låt, som jag knarkade varje dag, hela dagarna i månader. Under åren nu har jag totalt glömt bort den låten men precis nu hittade jag den igen. Den är så vacker och fin, och beskriver verkligen känslan av att vara hjärtekrossad. Och trots att det gått över fyra år så bränns det fortfarande i hjärtat när jag lyssnar, fast på ett annat sätt, ett bättre sätt. Ville i alla fall dela med mig av denna visa, och förklara varför den betyder så mycket för mig.


My salsa

Tjo alla glada. Idag var jag i skolan i en timme, onödigt men geografin är typ fixad, tror jag. Våran lärare babbalar så mycket om sin lärarheder så man fattar inte riktigt vad det är man ska göra för uppgift, haha. Nej men faktiskt, det är lite så. Allt blev så knasigt sen tvåan när vi hade en annan lärare, han har varken lämnat omdömen eller uppgifter om vad som saknas, dåligt måste jag säga. Men det löser sig på något sätt, det gör det alltid så jag är positiv och glad att jag kom iväg till skolan ändå! H och O blev galna på mig idag, jag har nämligen fått D12s låt My band på hjärnan, så jag gick runt och sjöng my salsa en gång i minuten, haha men det gick verkligen inte att låta bli. Roligt för mig, segt för dem.

Just nu sitter jag framför datorn och skriver (nehe?), och snart ska jag nog käka en macka. Ska sova hos en killkompis ikväll och imorn ska jag till Norsborg och sova över hos bästis moster. De är i turkiet, de lyckliga jävlarna, haha. Festar och har det roligt varje dag, det vore livet det. Mmm, hörs sen!


min bebis mitt i en tvångspuss


God natt

Nu ska jag lägga mig i sängen och förhoppningsvis somna snart. Försökte ringa bästis men får inget svar, så om du ser det här pernie, ring mig på dirren. Imorn blir det som sagt skola på förmiddagen, lunch med O och H, hem och sen blire middag hos en kompis. Hmm ja, det var allt jag skulle säga. Sov gott så hörs vi imorgon.


puss & kram

Vart är du när jag behöver dig?

Sitter och tänker på en massa skit. Jag och H satt och snackade länge idag om allt och inget. Det förflutna och framtiden, piss och bra saker. Vi har många pratstunder och efter varenda en sitter jag och tänker. Orkar inte älta det gamla, jag vill se frammåt. Varför tänka på allt piss som hänt, när man kan tänka på allt bra som kommer att ske. Men ibland tar tankarna över och då sitter man där och känner sig som jordens ensamaste. Typiskt att det enda person som jag saknar just nu inte är tillgänglig.

DUKTIG IDIOT

Jag verkligen skrattar på mig. Bokstavligt talat, det kommer snart kiss i byxan. Roast är verkligen mitt nya favorit program tills Grey's börjar igen såklart, hah. Jaja, ska strax lägga mig i sängen, är ganska trött faktiskt. Ska bah ringa bästis först och kolla Seindeld, sen är det läggdags för imorgon väntar en jobbig dag då jag måste tänka mycket = det blir jobbigt. Så måste sova mycket så jag är så smart som möjligt! :)


Här är föressten en bild på mitt nya skärp, gina 199 kr


LOOKING FOR LOVE

Tjooooolahopp hopp gummisnopp! Är på bra humör för jag åt nyss en macka. Det är helt sjukt hur mycket jag har ätit idag, först lunch, sen mat igen, sen middag och nu en macka? Kroppen kanske återhämtar sig, eller? Ingen aning, men jag älskar mat så det är lugna puckar för min del. Och juste, ni glömmer väl inte att kolla femman, det är ju roast på berns! Det håller på just nu och roastad ikväll blir Robert Gustavsson, rolig gubbe det där, haha. Måste också säga att jag bara ääälskar David Batra, han är så sjukt rolig!


Måndagsnöje, så jävla klockrent!


Tacos

Jag är så sjukt sugen på tacos. Har vart det i flera månader nu, men blir aldrig av att man käkar det. Hmm, måste kirras snarast, sugnar ihjäl jue?!


ROCK N' ROLL

Hej å hå fullt sjå! Nej då, det är väldigt lugnt här. Kom hem för en timme sen ungefär, har vart i skolan och sen i vby med H. Vi kollade runt lite och hon skulle shoppa, men kräsen som hon är blev det inget för hennes del. Jag däremot köpte en halsduk och ett par jeansleggings som är lite åt det glansiga hållet. Blev så avis på syster min så jag var tvungen att köpa likadana!

Just nu sitter jag och kollar på sveriges fulaste hem, ganska kul faktiskt, haha! Sjukt hur det kan se ut hemma hos folk, osmikrande in i det sista. Imorn är det restdag i skolan också, innebär att alla som vart duktiga är lediga, medans jag måste fixa mitt ig i geografi. Segt men skönt att få det överstökat! Efter det ska jag hem till en killkompis och äta middag och chilla, och sen på ons ska jag till pernies moster och slagga där. Så, det var en liten uppdatering för vad som skett idag och vad som väntar. Vi hörs senare, puss!


I PLUGGET

Hej på er. Är uppe tidigt idag, tro det eller ej, Trodde inte att jag skulle kunna komma upp imorse, men jag var faktiskt jättepigg! Är fortfarande lite seg däremot, fortfarande bakis? Haha, nej men skämtåsido. Veckan har inget speciellt planerat, ska till pernies moster några dagar, och sen i helgen är det utgång med jess på fre och med jobbet på lördag. Det ska bli kul, men tufft för plånkan. Men förutom det ska jag bara ta det lugnt, försöka i alla fall. Just nu sitter jag i skolan och lyssnar på Jörgen, så måste sluta nu, puss!


Ha en bra måndag

Nu är jag med i matchen igen

Shoo alla människor. Idag har vart den jobbigaste dagen i hela mitt liv! Vaknade upp bakis som satan, mådde illa, huvudvärk, ont i kroppen, ja hela köret. Trodde jag skulle fixa det ändå, men jag var tvungen att spy på jobbet! Det tog såklart 5 minuter så visste alla om det också, haha typiskt donken. Nu mår jag i alla fall bättre, har precis tagit en välbehövlig dusch och slängt in tvätten i maskinen. Blir tidig läggning ikväll, är helt slut.

Igår var i alla fall en bra kväll, det var trevligt. Vi rökte vattenpipa, det var sjukt länge sen man gjorde det, så det var en upplevelse, lite blast from the past. Vi var som sagt i jakan så det var en bit, men på nåt vis hamnade jag på nattbussen mot centralen och sen i spånga. Slaggade hos en jobbkompis, och hann knappt säga hej innan jag däckade i sängen, hahah. Nu sitter jag och myser i soffan med mig själv och kollar 2 ½ män, måste fortsätta med det och sen blire sängen! Så ha en bra kväll, puss!



Bakis

Dålig uppdatering, yes box. Men hur som helst, igår åkte jag, cornelia och lina hem till martin för att sitta och snacka skit och dricka, hans två kompisar var där också. Jag ska ju dock jobba kl 12 så jag är lite småsliten, men det duger. Kom i säng runt fyra så det var ju inte allt för farligt. Måste sminka mig och grejer nu, vi hörs puss puss

SLEEP TIGHT

God natt på er, dags att sussa. Jobbar imorn, måste vara på topp, pensionär som man är.

FRIDAY

Nu drar jag! Ville bara önska er en trevlig kväll vad ni än ska göra. Själv ska jag slappa och hoppas på att min mage känns bättre snart. Hatar magont, verkligen irriterande. Hej då!


LYCKA

Hej på er, eller god kväll! Har nyss ätit middag, är hemma för en gångsskull! Åt kinakäk med systrar, bror och pappa. Mysigt, skönt att slippa kärringen en kväll. Idag har vi vart i stan, köpte lite saker. Ella fick en total makeover, hon blev snygg! Jag köpte en likadan blus + skärp och sen köpte jag stövlar som går över knäna. De var "okej snygga" om man säger så, haha. Jag är förövrigt så lycklig över att syster är hemma över helgen, synd att jag ska jobba bara... Men vi fick i alla fall en dag tillsammans!

Ska strax i väg hem till en kompis, ska glutta lite tv och sova över. Blir nog ingen utgång ikväll, har sjukt ont i magen, vet inte varför. Trodde verkligen att jag skulle spy på vägen hem, inte roligt alls. Juste, såg ni kissie på vakna med the voice imorse? Haha, hon är ju för rolig, leker så fin och pryd. Plus att i tv-rutan kunde alla se hennes otroligt snygga näsa utan photoshop, haha!


syster i nya kläder


Från Café Opera

Hittade en bild från igår, och gissa hur de skrivit mitt efternamn - horén! Hahahah, snälla? Shit pinsamt att folk kommer se det, men sånt är livet när musiken är hög och fotografen döv.


Evita, Patten, Christina och jag - sara horén HAHAH


Dra på trissor

Hola! Jag är sämst på att blogga nu för tiden, men har inte haft tid eller ork. Är aldrig hemma heller typ så har inga bilder att lägga ut, tar ett tag lixom, hahah. Igår var vi som sagt på cafét, och det var ballt. Vi kom däremot dit alldeles för tidigt, och precis när det skulle börja var jag tvungen att dra. Segt, men det var mysigt ändå. Patten har klippt sig också, jättefint, men megaförändring! Modig brud det där :)

Patten ville att jag skulle hänga med ut ikväll också, men jag får se hur det blir med det. Vaknade upp med jordens huvudvärk, men hann stoppa den innan den bröt ut till migrän. Min syrra kom hem igår också, vi ska in till stan snart och shoppa lite. Hon ska shoppa, jag ska titta på och bli avis, hahah.




Imorgon blir en hektisk dag

Hej på er. Sitter hos en kompis och kollar lite tv. Han är helt inne i fotbollen på tv så jag blir lite ensam nu, haha. Men boys will be boys, right? Idag var jag i skolan, hade en lektion. Jag och Hawra kom på vad vi ska göra för projektarbete, men det är hemligt än så länge, hih. Efter skolan åkte vi till vällingby och kollade runt lite, var mysigt. Hittade jordens grymaste skor på Topshop, lägger ut bild imorn. Ska verkligen införskaffas någon gång!

Imorn är det skola, börjar 10 och slutar tre, kanske? Efter det ska jag nog ta en fika med cissi och jess inne i stan, var ett tag sen vi sågs så det ska bli jättekul. På kvällen ska jag, patten, kicki och en annan sara till Café opera och gå på någon slags visning. Nästa Calvin Klein ansikte skall koras, och vi är på plats. Ska bli skitkul faktist! Undrar bara vad man ska ha på sig, kanske blir Eliseklänning, var ett tag sen :)

Är förövrigt lite sugen på några heltäckta skor med klack, så hittade jag dem här på have2have. Kanske något att ha? Kostar 575 kr och har en klack på 12 cm.


GOD NATT

Jag är trött och grinig. Ögonen gör ont för de vill stängas men det tillåts icke. Måste dock hoppa in i duschen innan jag lägger mig och myser i sängen. Såg framemot duschen men nu blev jag bara helt trött. Slut i kåpan, finito, bränd i skålen, ja ni fattar. Dags att säga god natt i alla fall. Sov gott så hörs vi, puss!


PISS

Jag förstår inte. Du vill ta en paus, från allt, från oss. Jag vet att jag inte är världens enklaste människa med mina konstiga humörsvängningar och min envishet. Tro mig, jag vet. Men du ska veta att jag gör allt för att försöka bli en bättre människa, speciellt inför dig. Du får mig att vilja bli bättre, jag vill förändras när jag är med dig, jag vill göra dig lycklig.

Jag har aldrig haft särskilt tur när det kommer till pojkar, men med dig lyckades jag pricka rätt för en gångsskull. Kanske därför det är så svårt, för jag vet inte hur man hanterar ett bra förhållande. Jag trodde jag hade mycket erfarenhet, men tydligen alldeles för lite. Jag får panik när jag inser hur jag ibland behandlar dig, och jag får panik när jag inser att det handlar om mig, inte dig.

Jag tänker på all skit som vart. Jag vet att man inte ska leva i det förflutna, men ibland är det svårt. Vi är så grymt olika och det gör mig arg när jag förstår att jag blivit skadad. Jag ber om din hjälp, din hjälp så jag kan bli den jag vill vara. Jag vill inte att vi ska bråka mer, jag orkar inte och jag förstår inte ens varför det är som det är. Jag älskar dig mest av allt och du är verkligen det bästa som hänt mig.



Varje gång du håller mig i din famn, försvinner all ondska. Jag släpper taget, faller ner och du tar emot mig

Oh jisus. Jag har blivit sämst på att blogga. Har verkligen inte orkat sätta på datorn. Har totalt isolerat mig från internet senaste dagarna. Har mått suddär och har inte riktigt haft någon lust till nåt. Har spenderat mycket tid hos min lilla älskling, och bara tagit det lugnt och njutit av mysigt sällskap.

Idag var jag hur som helst i skolan. Hade jordens segaste dag 9-16 med bara lektioner som är 2 timmar långa. Blir ganska tröttsamt, plus att det var samma lärare hela dagen. Inte min grej. Efter det åkte jag hem och däckade i sängen ett tag, gick upp, åt äcklig fisk och sen hem till bästis. Thomas kom förbi på en cigg, eller några, och sen var det hemgång för mig så nu är jag hemma. Imorn börjar jag elva och har bara en lektion och sen ska jag luncha med hawra och ollis. Men vi hörs senare eller imorn. Ha en bra kväll, puss på er!


Tvångstankar är fjantigt men ett jävla måste

1987 Skulle en 15-årig flicka duscha. Det var första dagen på
sommarlovet och hon skulle ut för att fira med sina kompisar. När hon
stog där i duschen hörde hon att dörren till badrummet öppnades och
stängdes. Vad kunde egntligen hända? Hon var ju hemma och stod och
duscha! Men bara några få sekunder senare sätter någon sin iskalla hand
för hennes mun. Med kniven mot hennes hals, tvingade mördaren ner henne
mot golvet. Flickan blev våldtagen och mördad. Hennes mamma hittade
henne i duschen, knivhuggen och död. lägg ut detta inom 1 min, annars
kommer du också bli mördad i duschen när du minst anar det

Vill ju inte ta några onödiga risker lixom..

You took my breath away och jag vill aldrig hämta den

Hej alla pigga och glada! Jag är inte pigg för fem öre men på bra humör är jag i alla fall, alltid nåt. Det gick bra på jobbet idag, var trött som bara den och fick min rast alldelles för tidigt. Det var dödslugnt idag, kanske för att alla är fattiga just nu. Alla förutom Kissie, hon är ju rikast såklart. Mmmm älska kissie *host*.

Skulle tagit en fika med jess efter jobbet men hon blev magsjuk och började spy av någon konstig pizza hon hade ätit. Jag säger bara det, den där bruden har mest otur av alla när det kommer till sjukdom. Hon drabbas alltid, hah lilla sötnosen. Åkte istället hem till bästis ett tag, bara nån timme och nu är jag äntligen hemma. Har tagit en dusch och ska strax lägga mig i sängen. Imorn blire lunch med mamma och sen hem till en kompis. En helt lugn helg har det vart, skönt. Men snart äre löning och det = UTGÅNG! Hörs sen eller imorn, puss!


Slappis. Kolla min arm, den ser helt sne ut!?

Mot jobbet

Hej allihoppa! Idag är det lördag och det innebär att jag ska strax i väg till jobbet. Jobbar 16-21 idag och sen ska jag träffa jess på en fika. Vi skulle ha gått ut men jag har verkligen inga pengar plus att jag har lodiskläder på mig, haha. Men hoppas ni får en bra dag så hörs vi ikväll, puss

FREDAG

Hej på er allesammans. Jag vet inte vad som hände idag men när jag kom hem runt halv elva imorse (då hade jag redan vart i skolan), så var jag så skjukt trött. Jag la mig i sängen och däckade runt ett, vaknade halv fyra, somnade om, och vaknade klockan fem igen. Jag skulle egentligen ha tagit en fika med bästis i bromma vid fyra, men det var en omöjlighet. Så nu kan man ju säga att jag är utvilad.

Strax ska jag på middag hos en kompis, bara vi två som ska käka lite och kolla film. Ta det lugnt med andra ord. Blir nog kycklig i curry ikväll, var länge sen så det blir kul. Har sprungit runt som ett fån här hemma och letat efter mina höga stövlar från Belle. Svarta, går nästan upp till knäna och har en klack på tio cm kanske. Jag hittar dem ingenstans, och det är mina favoriter! Jag var sugen på att ha dem men nu vet jag inte vart de är så det sög. Sämst uppdatering idag, och kommer nog inte bli så mycket mer än det här heller, sorry men vi hörs. Puss på er och se till att ha en riktigt trevlig fredag mina vänner.

Missa inte IDOL ikväll, alltid lika kul att se



HEJ, JAG KOM FEL?!

Är helt uttråkad. Hatar verkligen att vara hemma på kvällarna, inte min grej för fem öre. Måste träna på att vara ensam, att inte alltid behöva ha någon med mig, att vara självständig. Sitter och kollar på grannfejden, alltid lika jävla kul. Jag förstår inte vart alla dumma människor kommer ifrån. Jag menar det är en skam att det bor så korkade människor här. Mytomaner är de allihoppa verkar det som, hah, skrattretande. Im

Imorn har jag en lektion, klockan halv nio på morgonen. Verkligen superkul, måste upp halv sju, åka till skolan som tar 40 minuter, vara där en timme och sen hem igen. Har inte råd att sola ens, så det blir verkligen bara fram och tillbaka. Men sånt är livet ibland, bara att bita i det sura äpplet och köra på! Juste jag har ju inte sagt vad vårat tema blir på skivan (antagligen) blir det - HEJ JAG KOM FEL. På så sätt kan alla komma som de vill, och bara säga att de hamnat fel. Helt genialiskt måste jag säga, tack matti för idén.


Ibland känns det så jävla orättvist och elakt..
Men du fattar aldrig


MYSDAG

Tjoho! Idag har jag haft en lugn men mysig dag. Hade bara en lektion sen drog vi till vällingby och åt lunch och shoppade lite grann. Fast jag köpte bara en ny ögonbrynspenna, måste leva fattigt nu som sagt, haha. Efter det åkte jag och mötte mamma. Har inte träffat henne på ett bra tag så vi tog en fika i alvik och satt och snackade i en och en halvtimme, det var jättemysigt. Nu har jag nyss kollat klart på idol och nu ska jag kolla på lyxfällan. Det är tv-kväll ikväll med andra ord, och det är skönt det med ibland!



I hope you see me in your nightmares

Nu börjar klockan bli mycket, men det känns inte så för jag har verkligen total vänt på dyngnet. Imorn börjar jag kl 10 så måste upp kl 8, känns lite jobbigt eftersom det är mindre än åtta timmar dit, buhu.. Har bara en lektion så efter det blir det lunch med olle och sen en tur i vällingby c. Men hur som helst ville jag bara säga god natt.


puss på er


Jag älskar dig

Om du skulle försvinna vet jag inte vad jag skulle göra
Jag har gjort dig till en viktig människa för mig
Du betyder så sjukt mycket

Du blev min räddning och jag älskar dig
Jag älskar dig som ingen annan
Jag kommer alltid älska dig


Du är min soulmate


090909

Wow, jag är helt slut! Vaknade sent idag men var trött när jag gick upp, men det var Fucking Åmål på tv, så jag va tvungen att titta, trots att man sett den en miljard gånger, haha den är ju så gullig. När jag kom hem sen så började vi med att klippa hunden min, och det kan jag lova er, det är ingen match. Som valp blev han mycket illa behandlad av hans första trimmare, vilket skapade en otrolig rädsla för att trimmas, till och med av oss. Ärren sitter kvar i hans huvud och han är livrädd. Det är med andra ord jättejobbigt att trimma honom, och kan i värsta fall ta upp till fem timmar. Vi gav upp för en halvtimme sen, men vi är nästan klara så jag är nöjd. Men nog om det.

Våran student skiva är tydligen bokad också. Det var några som bokade och vi andra visste ingenting. Lagom konstigt men nu är det som det är. Den hålls på skyddsrummet den 6/5-10. Alla är såklart välkomna sedan när biljetterna släpps. Kommer uppdatera om det senare om ni är intresserade av att komma och vara med.

Just nu väntar jag faktiskt bara på att Idol ska börja. Har nyss tagit en dusch och smörjt in ansiktet med den där superstarka lösningen. Satan vad den svider, det är helt sjukt. Känns som att hela huden bränns sönder några sekunder, men sen känns det bra när man smörjer in med krämen. Rekomenderar den starkt, jag ser redan resultat och har bättre hy efter tre dagar, bra va? Den heter ACO Acne lösning (för mycket lätt acne eller finnig hy) och den kostar runt 80 kr tror jag. Jag har varken acne eller mycket finnar, men den funkar bra för orenheter och förebygger framtida problem. Glöm inte köpa en oljefri kräm också!



DAGS ATT TJÄNA PENGAR

Hej alla glada! Har inte haft nån skola idag för min skola är keffast på jorden. Men det gör inte mig nåt, för då har jag kunnat ta det lugnt hela dagen lååång! Hahah. Nu ska jag i väg till jobbet. Jobbar 16:30-20, kort pass men bättre än inget. Ser ut som en fjortis idag också, har flätor och är superminkad, vet inte varför.. Hade tråkigt så sminkade mig, hahah. Hörs sen, puss hej!

Trust me on this one

Är trött på skiten nu. Jag kommer inte fastna mellan er två igen, inte en chans. Jag älskar er båda, acceptera det! Jag kommer aldrig välja sida..


Bara massa babbel

Gissa vad jag gjorde idag? Jag skulle hem från bästis, så jag bestämde mig för att ta en prommis, ska nämligen börja motionera nu (hahah jag vet), hur som helst. Det var så kallt, jag frös som en liten kyckling, så det hela slutar med att jag går hem i vinterjacka. Vinterjacka i september, inte okej. Men varmt och skönt var det i alla fall, så det var värt alla konstiga blickar. Folk glor som att man vore galen bara för att man fryser, haha. Köpte föressten nya ansiktsprodukter idag. ACO ansiktssprit som tar bort orenheter och förebygger finnar, samt en oljefri kräm som återfuktar. Spriten var stark som satan och brände verkligen i fejjan, men jag har fått så konstig hy på senaste så kör stenhårt nu!

Imorn ska jag jobba, 17-20, inge långt pass men jag behöver jobba så mycket som jag får med tanke på min pengabrist. Ska åka in till stan snart också och köpa en jacka + skor. Får se vad det blir men antagligen en dunjacka, som funkar på vintern också. Nu från en sak till en annan, såg ni Roast på Berns? Herregud vad roligt det var! Stackars Björn Gustavsson som blev trackade av alla komiker, haha. Nej, verkligen ett roligt program, så om ni missade i dag måste ni kolla nästa vecka. Lätt värt!


CHILLIGT

Hej allesammans. Sitter hemma hos bästis och väntar på mat. Vi ska käka nån fläsksak med broccoli och shit, får se hur det smakar. Sitter och har ångest över vad jag ska köpa för jacka och skor. Ingen verkar gilla skorna som jag vill ha, fattar inte varför för jag älskar dem.. Men man vill ju inte gå runt med fula skor så jag får väl hitta nåt annat, hah. Skulle bara uppdatera. Och juste, glöm inte kolla på roast på berns ikväll 21:55 på femman. Blir nog ett och annat skratt när alla komiker är samlade på samma ställe, haha, can't wait!

Lycka är nya skor

Ja, jag skulle egentligen ha legat och sovigt nu, men sen fick jag reda på att vi har studiedag imorn, woho! Tänk om jag hade gått dit, för jag visste ju inget, hah, det hade vart komiskt. Hur som helst, blev lite deprimerad när mina skor tog slut i min storlek, men sen hittade jag ett par andra! Jag tyckte först inte om dem, men ju mer jag tittar på dem, desto mer gillar jag dem. Så imorn ska jag nog slå till på de här. Perfekta till hösten, och inte för höga i knäna. Och så är de ju svarta så kart. De är inte dyra heller, femhundra kronor. Jag menar det är ju billigt och bra för mig som är fattig, haha! Skorna kommer från nelly.


Jag som hade hittat ett par skor...

Hej bitches, läget med er? Ledsen för sämst uppdatering men har haft fullt upp hela dagen. Eller, det kanske var en rejäl överdrift, men jag har inte orkat, haha. Imorn äre skola igen, känns jobbigt för har vart ledig sen torsdags. Var helt slut efter så ska det låta-inspelningen så stannade hemma, haha. Nej skämt åt sido, det sög.

Imorn ska jag träffa bästis, hon har vart hos sin pappa hela helgen så vi ska ses och leka. Ska köpa en trimmer till min hund också, måste klippa honom själv den här gången, undrar hur det kommer att gå.. Skulle köpa ett par jättehöga stövlar från nelly också, men nu hade min storlek tagit slut, såklart. De var svarta, och gick över knäna, skitsnygga. Kom dock på att jag är ju så kort så kanske ser konstigt ut, kommer ju kanske gå upp hela vägen till *pip*. Haha, nej men man vet ju aldrig. Får se hur jag gör. Dags att sova, puss på er.


saknar redan sommaren

DRYGT

Hej alla glada! Sitter fortfarande uppe trots att jag är helt slut, både i huvudet och kroppen. Jobbade som sagt idag och det var sjukt segt. Så mycket otrevliga människor, trots att hela t-centralen var avspärrad (så det var mycket mindre folk än vanligt), så lyckades alla puckon komma till mig. Typiskt min tur.

Ingen har skrivit något användbart om skorna så jag antar att de läggs ut på bloggshoppen eller säljes till matti. Förstår dock inte problemet för de är så sjukt snygga och jag säljer dem mycket billigare, plus att de går inte att köpa längre. Anledningen till att jag inte använder dem själv, för tro mig det vill jag, är på grund av att jag har problem med hälsenan, och kan därför inte gå i så pass höga skor längre. De är alltså inget fel på dem eller något sånt, om någon var orolig alltså. Lägger ut dem en sista gång, have a look darling


storlek 36, 350 kr. använda en gång
[email protected]


Welcome

Tjooooooo alla glada. Idag har jag jobbat till nio och nu sitter jag hemma hos en kompis och kollar film. Imorn kommer bästis hem men syster åker tillbaks till sundsvall :(
Nu ska jag kolla vidare, hörs sen puss


Time for work

Hej på er. Jag är helt sjukt trött idag, vet inte varför. Är tydligen massa problem med tunnelbanan också, så jag hoppas att jag kommer i tid till jobbet, annars blire jobbigt. Har hittat ett par jättefina höga stövlar också, eller, det är inte superfina men det var något med dem som gjorde mig kär. Ska försöka köpa dem så snart som möjligt, har inga pengar så hoppas på att pappa betalar, haha lame. Nu ska jag fixa mig, pusshej hörs ikväll


Bilder från igår

Ja, vi hade en helt okej kväll igår. Startade på nivå först, det var såklart pissväder, är det varje gång jag ska ut, men det var härligt ändå. Vi satt där och snackade skit och drack, och tog sen en taxi till sture co, kom in helt dyngsura med smink som runnit och shit hit och dit. Slutade i alla fall med att vi dansade ändå och hade roligt så länge kvällen varade. Komplikationer uppstod senare vilket ledde till hemgång, lite synd men sånt är livet.

Imorn ska jag jobba 16-21, och är trött idag så blir bara hemma med syrran som är på besök från sundsvall. Flyttar antagligen hemifrån i veckan också, inte så långt, men hem till pernie. Ska bli jävligt skönt att komma bort från den här jävla pisskiten så det går inte att beskriva! Dags att dra, puss


hihih hej

världens godaste

mattipatti


Skor till salu

13 cm klackar från nelly. Använda en gång, storlek 36. Säljes för 350 kr (nypris 540 kr)
Kontakta mig om du är intresserad, om ingen hör av sig läggs skorna ut på bloggshoppen
[email protected]



Sitter och funderar

På vad jag ska ha på mig ikväll, jag har en aning men det är alltid jobbigt att bestämma. Kommer det regna, bli kallt, blåsigt, fuktigt? Ska bli kul föressten för Kb och danne kommer nog in till stan också och dricker några öl med oss. Var ett tag sen vi sågs så det ska bli mysigt. Kan inte bestämma skor heller btw, kanske blir de här puddingarna?

Glöm inte kolla in skorna jag ska sälja också, kommer senare



Jag vet att kissie också har såna här, men jag var faktiskt först! ;)


I can't fake it like that

Jag blir så trött på vissa människor som är så fulla av skit. De är så fulla av skit så man spyr av det. Jag har aldrig vart en person som låtsas vara något annat än jag är, och om det inte duger så har jag inget där att göra. Jag är mig själv, alltid, även om det ibland är opassande så kommer jag aldrig låtsas. Jag har alltid vart omringad av falska människor, ända sen jag kom upp i tonåren. Det var tuffa år med människor som idag skulle spotta på.

Jag är glad att jag funnit mig själv i den situation jag är i dag. Jag har vänner som jag litar på, har kul med, slipper låtsas med. Jag är mig själv och de älskar mig för det och inget annat. Men konstant träffar man folk, tillochmed i min omgivning, som låtsas vara något annat än vad dem egentligen är. Det kan vara en sån töntig situation som när man träffar ett gäng killar nånstans, och vissa personser, på två sekunder, börjar spela blåsta(?) Förlåt, men jag förstår inte! Varför vilka vara blåst? Killar vill inte ha blåsta tjejer, även om alla verkar tro det.

Gud vad jag babblar på men jag blir irriterad när jag ser hur människor bara förändras. Jag säger inte att jag är perfekt i det sammanhanget, jag kanske också blir annorlunda, men jag skulle aldrig få för mig att börja spela bimbo bara för att det är så man ska vara. Det är så synd att det springer runt 18 åringa tjejer som spelar 14 i huvudet. Det är bara pinsamt och alla verkar fatta förutom dem... Get over it, time to grow up!


HEY PÅ DEY

Hej på er. Är ledig idag så har inte orkat sätta på datorn och skriva. Ikväll ska jag som sagt ut med oliven, och kanske matti, så idag ska jag bara chilla och ladda inför kvällen. Träffar nog bästis en snabbis innan också, om hon kommer hem någon gång. På fredag ska jag förövrigt till nåt relativt nytt ställe som heter f12. Jag har ingen aning om vad det är men får hoppas att det är bra. 

Ska också sälja ett eller två par skor. De kommer helt enkelt aldrig till användning för mig men de är sjukt snygga i alla fall. Lägger upp bilder senare eller imorgon, så håll utkik!

Hemma efter en låååång dag

Hej på er alla skitungar där ute. Hoppas ni haft en bra kväll, det har jag haft i alla fall. Var ju först på tv inspelningen, vilket var bland de värsta tre ½ timmarna i mitt liv. Verkligen slöseri. Så otroligt segt, uppriggat, och långtråkigt. Det var kul första timmen sen dog man typ. Förstår inte att folk går dit frivilligt för att sitta där och dö typ. Efter det drog vi och käkade och sen mötta jag och olle upp matti för att gå till 60's. Vi tog en fika och satt och snackade ett par timmar och sen åkte vi hem till olle. Vi tränade lite (mycket duktigt) och sen blev det en promenad hem i mörkret, så otroligt skönt. Så jag kom nyss hem och ska lägga mig i sängen och ringa en killkompis.

Imorn ska jag ut med oliven och kanske matti. Vi ska föra nånstans och sen antagligen till ego eftersom det verkar vara det ända som är öppet imorn? Får se vart livet tar oss men jag är taggad i alla fall. Har inte vart ute på krogen i sverige sen jag kom hem från grekland så det ska bli kul, har typ glömt bort hur det är här, haha. Nej men lite faktiskt. Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig i sängen, puss och god natt.


visst ser jag smart ut ;)


Hett

Hej bloggen. Jag tjatar om min hosta hela tiden för den är så sjukt jobbig. Jag vill att den ska ta slut, och jag tänker fortsätta klaga! Sitter och funderar på vinterjacka. Det verkar ju vara inne med sån här glansig dunjacka, och de ser ju jävligt bekväma ut. Och billiga är dem också, wow! Satt inne och kollade på nelly, var förövrigt sjukt länge sen jag köpte skor... Har inte råd. Men hur som helst, hittade den här klänningen, hur ball som helst, eller hur?!


459 kr


Så ska det låta

Hej bloggen. Har käkat middag för ett tag sen, det blev lasange, så satans gott så jag tröttnar aldrig. Läste också att SATC 2 kommer visas på bio den 28 maj 2010! Jag längtar redan efter film nummer två. Första filmen var ju så bra, lite töntig men ändå grym. Men jag kommer nog inte orka vänta så länge så jag får väl ta en helkväll, eller rättare sagt - dag med min älskade satc box.

Imorn ska jag hur som helst på tv-inspelning. Vi ska dit med svenska c kursen, och ja, det är obligatoriskt. Vi ska vara i karlaplan halv tre för att sedan gå på, inte vilken inspelning som helst utan checka nu, SÅ SKA DET LÅTA! Hahah, ja det är sant. Programmet är iofs lite charmigt så jag hoppas på en lyckad eftermiddag och nya kunskaper. Låter som värsta pluggisen ju, way to go sara!


det går inte att ladda upp några bilder för internet är helt cp
så jag skiter i det!


Humörsvängningar

Hej. Kom hem för ett tag sen och la mig direkt i sängen. Var helt slut i hela kroppen och alldeles varm. Förstår inte varför. Hostan blir också bara sämre och sämre för varje dag som går. Attackerna blir värre och det känns verkligen som att jag ska spy ibland.. Måste nog ta mig till läkaren i alla fall, orkar inte bara. Kostar dessutom pengar, onödigt. Jag har förövrigt vart glad hela dagen men sen så blev jag bara deprimerad helt plötsligt. Är nog lite mano skulle jag tro, haha, helt seriöst.

En annan sak också som jag funderar på. Läsarantalet går hela tiden upp och ner, men jag förstår inte varför. Jag menar, följer man en blogg så följer man den väl varje dag? Det gör i alla fall jag med de bloggar som jag läser. Jag försöker läsa varje dag, ibland går det såklart inte, men oftast så har man ju tillgång till en dator någongång under dagen, right? Det är mystiskt, det kan gå upp som fan ena dagen, och sen ner andra. Aja, palla älta! Nu ska jag till bästis och käka middag, puss på er mina hjärtan :)


REBECCA, OM DU LÄSER DET HÄR, HÖR AV DIG STUMPAN
MISS YOU TOO :)


GOD MORGON

God morgon alla söta små kisar. Idag är jag på sjukt bra humör, verkligen! Vet inte varför, det är ju inge toppen väder direkt. Men det är ju hur bra som helst, att vara på bra humör! Däremot måste jag få äckla er en stund med min satans hosta som aldrig tycks försvinna. Varje gång jag hostar håller jag på att spy och det kommer fullt med slem, så jävla vidrigt. Har haft den sen jag kom hem från Grekland, och ja, det kanske är svininfluensan, vem vet? Jag orkar inte ens gå till doktorn. Hoppas på att den försvinner av sig självt snart :)


Snygg tjej eller vad


RSS 2.0