LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDINGÖ

God kväll bloggen, länge sen. Jag har som sagt vart riktigt jävla sjuk men började må bättre i förrigår, tack och lov. Men är fortfarande sjukt seg i kroppen, ont och svullen. Inte redo för vilda äventyr än.

Idag har jag vart på liiiiidingö. Jag har umgåtts med min emmsipemmsi. Hon ska till kreta imorn (inte allt avis) så man var ju tvungen att säga hej då medans jag fortfarande gillar henne. Kommer ju hata henne när hon kommer hem helt brun och snygg!! Så nu sitter jag hemma och kollar film och tvättar lite. Saknar min bebis som jobbar natt hela helgen, stackars gubben. Nu måste jag kolla vidare, pusss!

JÄVLA SKIT

Jag känner mig på riktigt döende. Har inte mått så här dåligt på ett bra tag. Hög jävla feber, nackspärr och en sjukt jävla svullen hals som bara tycks bli värre trots penicillinet?!

Jag har inte bytit kläder på två dagar, jag luktar svett, jag orkar inte duscha och jag lever på piggelin. Om jag inte mår bättre imorn vet jag fan inte vad jag ska ta mig till! Kan inte ens lämna huset, orkar inte. Är så sjukt uttråkad att jag skulle till och med kunna kolla på harry potter filmerna (som jag hatar).... BUHU!!!





Over and out!

GODMORGON

God morgon! Har precis klätt på mig och dragit på lite solpuder. Har blivit van med skitvädret så det är svårt att klä sig "sommrigt" när det väl är soligt igen. Jag längtar ju iofs efter hösten, kan ju vara det också.

Blir en snabb tripp till stan, och förbi ica. Vi har skor att hämta ut! Ella har ett par gladdisar som hon köpte på nelly rean för 49 kr, och jag har ett par imitation mocka stövlar inför hösten! Wihooo. Problemet är ju bara att man inte orkar konka omkring på påsarna inne i stan... Aja, det löser sig nog. PUSS!


psyko............


WOW KAAABOOCHAAAAAH

Usch usch usch, ångest... Åt alldeles för mycket tårta, INTE OK! Men alltså det går inte att låta bli. Tugga efter tugga, det är orgasm i munnen.

Har legat och degat med syskonen framför tv,n. Vi kollade på poesidon (?), som var ganska bra och sen efter det vare summer catch på tv. Nu har de precis lagt sig och jag funderar på att göra samma sak. Men jag fastnar framför itunes med en massa gamla låtar som får rygghåren att resa sig.

Imorn blir det stan med ells igen. Hon är fett med rik nu efter hennes födelsedag och jag får bara svansa efter henne i alla butiker och bli suktad. Fyfan det är verkligen hemskt. Aja, dags att dra. TJAA DÅ! :)


jag bara älskar bilden. Vadå fattar verkligen NOLL?


SÖNDAG



Tjing! Kom precis hem igen efter några dagar. Tog en varm och välbehövlig dusch nyss och slängde precis in en tvätt i maskin. Klockan sex kommer det folk hit för att fira ella. Och jag ska baka!! Eller baka och baka.. det är en tårta med maräng, grädde och daim. VÄÄÄÄLDIGT enkel med andra ord men också sjuuukt god!

Har tagit det lugnt hela helgen. Blev ingen utgång igår, har helt enkelt inte råd... Hängde istället hemma hos en kompis och kollade på film. Sen åkte jag hem till min älskling igen och sov där. På vägen till tuben råkade jag kliva på mina hörlurar medans jag pratade med emms i telefon, så nu är den ena helt mosad, men den funkar ändå! WOHO! Nu ska jag upp och äta en seeen frukost. CIAO!


GRÖNAN

Wiho! Vi är nyss hemkomna från grönan. Vi har haft en heldag där, trots att det inte blev så mycket åka som vi hoppats på kanske. Helt SJUKT mycket folk, överallt!! Köerna var en timme typ, så det blev mycket väntande.

Men väntande gjorde inget, vi hade kul ändå. Jag vågade tillochmed åka insane, och det var sjuuukt kul!! Vilken känsla. Sen blev det uppskjutet, jetline osv osv. Lillesyster vann en stor fet plopp också. MUMS! Nu sitter vi och chillar och kollar tv. Alla är helt slut. Klockan är över tolv också, vilket innebär att min fina syster fyller 17 idag. GRATTIS ELLSON!! Imorn blir det shopping + bio med sis och sen c. GOD NATT!



snyggt som fan


RSS 2.0