IMORN KOMMER BÄÄÄÄÄSTISSSS HEEEM!!!!

God kväll. Är helt slut faktiskt. Har jobbat hela helgen plus att jag sovit som en kratta båda nätterna. Så nu säger kroppen bara SOV!! Och jag ska sova, snart. Håller på och tvättar lite och sånt där tjaffs. Är förövrigt väldigt förväntansfull, eftersom min fina bästa vän kommer hem imorn! Hon har vart fast i spanien så har inte sett hennes nylle på 2 veckor. Ska bli härligt att träfafs igen!

Igår när jag kom hem från jobbet hade baby gjort middag till oss. Vi "firade" 3 månader och kände att en mysmiddag var pefekt. Vi käkade runt tio på kvällen och sen blev det film. Det var supermys och jag äälskar verkligen när maten står på bordet när man kommer hem! Men vem gör inte det? Nu ska jag tvätta vidare.

Hej dåååå


TEETH

Hej hej hej. Har helt tappat blogglusten som ni kanske märkt. Har verkligen inte känt för att skriva överhuvudtaget. Men nu ska jag göra ett försök. Idag tog jag och älsklingen en prommis till vby och åt lunch. Sen nu är jag hemma och ska fika med olle lite senare. Blir jobb både lördag och söndag och ska förhoppningsvis försöka få lite plugg gjort också. Mycket snack men lite verkstad däremot. Är helt slut och måste typ sova lite innan det är middag.


puss och smek



ONSDAG

Hej på er. Har typ slutat blogga, är trött på det faktiskt. Kanske kommer tillbaka snart, vem vet. Skulle bara säga hej och hej då. Ska till plugget nu. Ha det så fint.


Puss

SHOPPA?

Hittade den här på den hemliga medlemsrean på nelly. Halva priset. Hiss eller diss?

Lindsey SEK 199, Koola Anna - NELLY.COM


HEJ DÅ

Vill göra en massa saker!!!! Vill pierca tungan, men vågar inte. Vill resa, men har inte råd. Vill jobba, men orkar inte. Vill festa, men ändå inte. Segt som fan. Längtar till sommaren som bara den. Sitta vid stranden, grilla, dricka i solskenet. Bara mysa. Fyfan vad hääärligt!

Ska dra när som helst. Vill bara skriva lite om allt och inget för det är ju så intressant. Sover hemma, ensam ikväll. Skumt. Jag menar, det händer inte så ofta lixom, men det är skönt ibland. Plus att jag älskar min bebis meeer om jag får sakna honom ibland. Jajajajajaja, vad jag babblar om onödiga saker. Måste in på nelly nu kom jag på. Har sett en sak jag vill ha, yammie!



trött


KABOOOM

Är sämst på att uppdatera, verkligen. Kanske ska lägga ner bloggen? Eller i alla fall sluta skriva ett tag. Äsch, kommer ju ändå inte bli så. Har ju blivit som ett beroende lixom.

Ska bara säga hej. Ska fixa i ordning mig nu. Jag ska hem till en kompis och älsk ska iväg och träna. Imorn är det skola. Taggad som fan, not. TJO

LÖRDAG

Goood morning! Är på bra humör idag. Har busat en massa med älsklingen i sängen, gud vad han kittlas hela tiden! Har lite ångest över att jag ska jobba idag bara, men äsch, det är ju pengar.

Igår skulle vi gått ut, men drickan som jag trodde att jag hade var borta... Jag blev skit irriterad eftersom jag inte har pengar till att köpa mer. Såg verkligen framemot en utgång, det var på tok för länge sen, verkligen. Men det kommer ju andra kvällar. Men synd var det i alla fall. Men hur som helst, såg att nån kommenterat ett inlägg med "fina rattar". Hmm, smickrande eller irriterande? Hehe..

TURN THE LIGHTS OFF

Jag minns inte om jag skrivit förut om min kärlek till den här låten. JAG ÄLSKAR DEN! Har älskat den sedan jag hörde den första gången, för några år sedan. Det här är en annan version, men det är samma melodi och samma hääärliga känsla i den. Fuck meee den är så bra!


GAMLA STAN

God morgon. Har varit dålig uppdatering, men har inte haft nån lust till att skriva alls. Idag är jag på jättebra humör faktiskt! Har precis duschat och ska platta till håret, och sen ska jag och älsk in till gamla stan och prommenera och äta glass. MYSIGT!

Ikväll blir det utgång ser det ut som nu i alla fall, men min söta oliv. Får se vart vi ska men nånstans blir det väl. Hoppas det inte börjar regna bara, det pallar man ju inte. Det var typ en månad sen jag krökade sist, helt sjukt. Min paus har gått bra med andra ord!


-

Ska det vara så här svårt? Ska man behöva kämpa sig igenom det? Är det inte alltid enkelt och vackert, som det är på film? Orkar inte just nu..

ONSDAG

Nu sticker jag till skolan och fixar klart det sista med projektet. Är skitsur för att mina jävla hörlurar har pajat. Har bytt dem 5 ggr senaste året, keffaste kvalitén på jorden! Sen ska jag följa med calle och klippa sig. Nu ska jag lunch med olle, bye!

JÄVLA ÄCKEL

När jag ser sånt här skär det i hjärtat. Fyfan. Ibland undrar man ju vart utveklingen gick fel för somliga människor, och fyfan de borde inte ens få kallas för människor. Dö borde dem göra. Plågas till döds rättare sagt. Jag är en riktigt djurvän och kan inte ens döda en mygga, så att se sånt här gör mig verkligen förbannad. Att man kan stå och hånskratta och filma skiten är ju bara, äh det finns inga ord. Jag önskar att alla djurplågare dör en plågsam död. Fy fan för mänskligheten ibland.


TISDAG

Har tagit en välbehövlig dusch. Calle trampade sönder min plattång igår, så kunde inte duscha. Hämtade en ny från mamma, så nu äntligen, haha. Mår snäppet bättre idag, men långt ifrån bra. Somnade halv tio igår och sov till halv nio imorse. Pallrade mig iväg till skolan hur som helst. En riktig krigare!

Sitter hemma och väntar på käk, och sen ska jag hem till baby. Vi ska bara negerbollar, GOTT. Är fett irriterad, hittar inte min jävla idominsalva och min näsa torkar ihjäääl!

HEJ DÅ!


And then we kiss



Orkar inte skriva nåt nu och kanske inte imorn heller. Mår piss, nyser som en galning och har fått värsta ont i halsen också. Buhu... Ska lägga mig och kolla tv och sen antagligen sova. God natt.


SJUK

Åkte hem tidigare från plugget. Var verkligen helt slut och kände mig allmänt nere. När jag kom hem fick jag flipp och satte på mig min studentklänning (vi pratade om det i dag i skolan) och mina favoritskor. Ja, sen hoppade jag omkring och provade olika bh:ar som man kan ha under. Då var jag visst inte lika sjuk längre? Hehe. Den satt bra i alla fall, men som sagt, det skulle ju inte skada om man gick ner några kilon lixom. Men är man lat, så är man, hehe.

Just nu håller jag på och tvättar för fullt. Hatar när man inte kan tvätta allt samtidigt, eftersom det är olika grader på kläderna. Då måste man vänta på en tvätt, för att sen starta en till och vänta på att den ska bli klar. Men det gör inte så mycket just nu, eftersom jag ändå ligger och slappar i sängen och tycker synd om mig själv. Men efter middagen ska jag glida över hem till bästis som kom hem idag. Måste berätta om allt drama och bara få ge henne en kram innan hon försvinner i en vecka till. Blir ingen sen kväll i alla fall. Ska till skolan imorn om jag mår bättre, och sen vill jag bara ligga i sängen för jag är helt slut.


I PLUGGET

Sitter i plugget. Fick högskolepanik!! Vill söka vidare nu eftersom jag inte vill jobba. Det är så jävla tråkigt. Jag ska fan bli hemmafru eller nåt. Calle, bli rik så jag slipper jobba?! Hur som helst. Jag är sjukt förkyld och funderar på att gå hem. Näsan bara rinner och jag har inget att smörja in med så det är jättetorrt. Det är sjukt synd om mig med andra ord. Ska äta nu, eller snart i alla fall, tjo!

FÖRFUCKINGKYLD

Näsan slutar inte rinna. Och ju mer jag snyter mig, desto torrare blir jag vid näsborrarna. Jag blir fan i mig galen på förkylningar. Men det finns inte så mycket att göra åt saken så jag får bara gilla läget helt enkelt. Stackarn baby som måste ligga och lyssna på mina snoranfall i natt. Gör mig frisk!!

Har som sagt inte mått nå vidare idag. Har massa i tankarna och sen förkylningen för ju inte saken bättre. Älsk gick till hans farmor och farfar och jag låg kvar i sängen och somnade ett tag. Sen åt vi god mat och nu kollar vi på en b-rulle på 3an. Jag har ju sovit så jag är inte trött, kommer bli en låååång första skoldag imorn, helt klart. Får se om jag åker hem imorn efter plugget. Vill inte, men kanske måste. Vi hörs.



Och juste, våran GRYMMA skiva är den 6:e maj på skyddsrummet. KOM DIT! Kontakta mig för biljetter så snart du kan. 120 kr eftersläpp 22:00. ALLA ÄR VÄLKOMNA!


KOM HEM NU

Känner mig lite nere just nu. Orkar inte skriva happy saker. Det har hänt saker som jag inte vill gå in på här i bloggen, men det är inga trevliga saker i alla fall. Och jag saknar min bästa vän som är bortrest och inte svarar nu när jag behöver henne.. Om du läser det här pernie, RING MIG!


DRA FÖR I HELVETE, STICK!

Drama drama drama. I natt var det drama hemma hos mig. Bråk och skrik. Ja, hela skiten. Åkte hem till calle vid halv två men allt tar sån tid på natten så vi var inte framme förens strax efter halv tre.. Somnade efter ett tag men är så snuvig så näsan bara rann hela tiden. Skit. Nu hoppas jag i alla fall på att saker och ting ändras. Det är dags att välja nu..

MOT JOBBET

Nu är jag påklädd och färdigsminkad. Har solångest, vill sola. Men har inte råd att slösa pengar på det, tyvärr... Idag har jag på mig en tjocktröja, svarta byxor, halsduk och skinnjacka. Är lite kyligt idag, men nu används skinnjackan i alla väder! Vi hörs ikväll, pusssssssssssss


!

Jag tycker det är så kul hur min statistik går upp och ner hela tiden. Läser folk bara var annan dag typ? Kanske är så, jag brukar ju göra det i alla fall.




BAJS

Shit vad livet känns booooring just nu. Kanske är det för att jag inte festat på tre veckor? Blir så uttråkad. Men dum som jag är spenderar jag alla pengar så har inte råd att gå ut. Och det verkar ingen annan heller ha. Har oroat mig hela natten för bästis. Hon är i tyskland och svarar inte på mobilen!!

Idag blir det jobb. Är dåligt väder som tur är. Det innebär mindre folk i stan, vilket innebär mindre stress. Ska lämna in cv till syrran idag. Ja, det finns folk som kan tänka sig jobba på donken, hehe. Ska möta upp baby ikväll och ta en fika tror jag. Får se vad som händer. Är sååå uttråkad i alla fall.

100410

God kväll på er, eller god natt. Kass uppdatering, ber om ursäkt för det. Till mitt försvar så har jag verkligen degat heeela dagen. Pluggade lite grann, vilket kändes skönt men annars har det vart riktigt slappt. Tog en tripp till affären med älsklingen också. Vi köpte glass med chockladsås och fettade oss lite, hehe.

Sover hemma ikväll, själv. Baby skulle upp och träna tidigt och jag ska jobba. Men ska möta upp honom imorn efter jobbet tror jag. Kanske ta en öl? Får se vad som sker. Har ingen lust att gå ut och festa längre. Har blivit värsta mormorn, tack så mycket calle! Neerå, skämt åt sido. Det är mysigt så här. Längtar till alla varma sommarnätter dock. Kunna gå ut och dansa i bara ben, underbart. Jaja, vem bryr sig om det nu? Ska berätta en rolig historia istället. När jag var på väg hem stötte jag på fjortisgänget no 1 på tuben. Samma gäng såg jag även igår. Hur som helst. Alla tjejer i gänger var heeelt dyngraka! Och en av dem var så packad, så hon bara ramlade omkring där på tuben, trillade ner och slog i huvudet. Sminket hade runnit, fjortisutväxt och herregud vad pinsam hon var. Hon blödde dessutom vid ögonbrynet. Stackars barn tänkte jag. Som om jag vore värsta vuxen själv, haha. Det var både kul och hemskt att se. Men mest pinsamt. Speciellt med tanke på hur alla betedde sig. Killarna tog hand om tjejerna som satt och skrek och var allmänt patetiska, och en av tjejerna satt och spottade på sätena och skrek som ett cp. Gud vilket röst hon hade! Jag hade min ipod, men var ändå tvungen att stänga av den för att lyssna på alla brudarna, för det var bara för jävla underhållande!


puss och god natt


TORSDAG

Är skitirriterad för min itunes funkar inte som den ska! När man ska klicka på en låt så blir det ett utropstecken brevid och så står det att filen inte finns. DEN FINNS VISST DET!!!!

Hur som helst. Gick upp för nån timme sen, men är fortfarande helt trött. Väntar på att ella ska bli klar så vi kan ta en cykeltur nånstans. Ska träffa pernie sen och ikväll ska vi på tjejmiddag. GRATTIS JANINA :) Blir nog en lugn kväll med lite dricka och snack. Sen ska jag nog träffa baby, om jag orkar åka till honom.


Jag är så fruktansvärt kär i den här


SHOES

God kväll bitches. Har precis kollat klart på en av de sämsta filmerna ever - Allt flyter. Helt tråkig och onödig. Men hade ju trevligt sällskap i alla fall så det funkade ju. Men som sagt, hyr den aldrig!!

Ikväll var jag och ellson i stan och köpte skor. Det blev två par för henne och ett par ballerina för mig. Första paret som köps detta år faktiskt. Ett par svarta, superfina från skopunkten. De har sina små gömda diamanter ibland. Kan säga att de hade ett par skitsnygga pumps också med nitar vid tårna, om någon är på jakt. Kostade 399 kr tror jag. Ville ha men är fattig, haha. Efter handlingen mötte vi upp calle på 60's för fika. Sen blev det kebabhouse och sen hemmåt. Baby skulle jobba imorn så vi sover på skilda håll inatt igen. Han ska upp sex och det pallar man ju inte. Imorn ska jag träffa bestis. Måste ses nu innan hon drar i väg, kommer sakna henne så mycket :( Vi får se vad vi hittar på. Olle hörde av sig och ville kanske hänga med oss coola, hehe. Nerå, men vi kanske tar en fika i vby alla tre eller nåt. Får se vad dagen bjuder på helt enkelt. Nu ska jag fortsätta kolla på tv med ellson. Sen blir det läggning om typ en halvtimme. Är riktig pensionär ikväll känner jag.



finaste systern på jorden

man ser inte men jag posar med mina älskade öronproppar

skopunkten 199 kr


STAN

Heeeeeeeeeeeeeeej. Jag ska platta håret nu och sen ska jag och ella en snabbis in till stan. Hon ska köpa skor och jag ska köpa INGENTING! Mycket orrätvist tycker jag i alla fall. Efter det skulle jag tagit en fika med oliven men vi får se hur det blir med det. Annars möter jag upp min fina fina pojkvän och fikar med honom istället. Blir mys vilket som.

purre


01:28

Uppdaterar onödigt mycket när jag är uttråkad ser jag nu. Uttråkad = hemma ensam. Är väldigt sällskapssjuk av mig och nu är jag heelt ensam. Ella sover, och min fina pojke sover hemma ikväll. Men jag behövde sova ensam faktiskt. En natt utan snarkande, det är underskattat. Vi hörs.

puss god natt.

GRODA!!

Kolla vilken härligt mysig tröja jag hittade på nelly. Det är veeerkligen min stil i ett nötskal. Älskar för stora tröjor med ett par leggins till. Slappt, bekvämt med ändå snyggt. Synd att jag är pank, annars hade den här blivit hemklickad på en gång! Gud, om du gör mig rik så lovar jag att börja tro på att du finns!

Jams Top SEK 249, Ichi - NELLY.COM


LIVING ON THE WIIIILD SIDE MOHAHAHAH

Kom hem för en halvtimme sen typ. Har betalat middagen och det nu, så lite ångest har släppt vad det gäller skolan. Nu är det bara en massa satans plugg kvar som måste göras. Jag och baby ska försöka plugga lite, eller, vi måste rättare sagt. Men det är så svåååårt att komma igång, jävla skit.

Vi hade trevligt ikväll i alla fall. Har saknat bästis som fan, och kommer sakna henne nu när hon ska vara bortrest i 10 dagar... Hon ska till tyskland och sen spanien. Det enda braiga är väl att sarren kanske får en liten present? ;) hehe. Jag är ganska trött så ska nog lägga mig snart. Jag och ella ska ut och springa imorn när vi vaknat, alltså kring lunch nångång. Måste ju komma igång nu innan sommaren lixom. Men nu har man ju pojkvän, då slappar man till sig ännu mer, haha. Men pernie sa ikväll att jag blivit så alert, det är ju trevligt? Jaja, som jag babblar. Ska ringa min gobbsi nu faktiskt. Men juste, jag kom på att jag vill ha en svart sammetsklänning! Har alltid hatat sammet, men nu har jag faktiskt börjat gilla det.


hej hej hej älskar min bästa vän


YES WE DID IT

Tjaaaaaaa. Har trimmat hunden idag, och det var INTE roligt. Var helt täckt i hår och hade hår i munnen till och med. Han skrek, skällde och sprattlade som om han var på väg att dö. Men efter tre timmars slit så var han äntligen färidig (det där ska typ ta 45 minuter egentligen).

Har precis dragit på mig kläder och ytterst lite smink. Lite solpuder bara. Kör på mjukisar och en oversize tröja och ett svart linne under. Blir nog tygskor och skinnjacka med halsduk också. Jag ska träffa bästis idag, och vi ska hem till en killkompis och kolla film och umgås lite. Får se om vi sover över där eller inte, men antagligen gör vi det. Vi är för slappa för att åka hem, hehe.



Här är örhängena jag köpte som jag inte visade bild på


PÅ JAKT EFTER BH

Ja, jag sa god natt, men jag blev kvar här. Eller jag kom tillbaka rättare sagt. C ligger och kollar på film och jag fick inte störa eftersom det bara var slutet kvar, hehe. Är inne på nelly (som vanligt) och letar efter en bra bh. Jag behöver en axelbandslös som faktiskt sitter bra, och det finns typ ingenstans. I alla fall inte på h&m och såna butiker. Inte för oss som har lite tuttar i alla fall.

Ultimate Strapless Bra SEK 499, Wonderbra - NELLY.COM



Hittade en som jag läst om förut, som verkar vara bra och suddär. Men den finns såklart inte i min storlek. Så det jag undrar är om någon vet vart man kan få tag på den förutom hos på nelly? Den är perfekt för vita klänningar och framför allt min studentklänning. Vore greeeeaaat!

GOOOOOD NIGHT

Sitter och lyssnar på gammal musik på itunes. Gud, jag blir så nostalgisk varje gång. Musik gör någonting med mig, den får mig att smälta. Att glömma för en stund.

Nu är jag i alla fall trött på att sitta vid datorn. Imorn ska jag och baby upp tidigt och börja trimma min hund. Det är verkligen inte det lättaste eller roligaste. Han är skadad från när han var valp då hans trimmare behandlade honom dåligt, så nu får han panik så fort han kommer nära en trimmer. Men vi ska göra ett försök i alla fall. Man måste i alla fall vara två, en som håller i och en som trimmar. Låter hemskt, men jag skulle såklart aldrig skada min lilla älskling. Det här är förövrigt mitt 665:e inlägg i bloggen. Inget att buga över men det är coolt hur snabbt tiden gått. Snart ett år sen jag startade bloggen. Aja god natt på er.


DU GAV MIG MITT LIV OCH DÖR DU TAR DU MITT MED DIG

Det börjar kännas mer och mer. Maktlösheten smyger sig på när jag inser att du håller på att dö framför mina ögon. Jag vill bara krama om dig, och berätta för dig att jag behöver dig här. Att du ska stanna hos mig. Du kommer att dö, förr eller senare. Det gör ju alla människor, men du kommer göra det på fel sätt. Jag vill att du ska ringa mig och säga att nu är det slut, på riktigt. Jag vill att du ska finnas här när jag flyttar hemifrån, får barn, när jag är vuxen och har ett eget liv. Jag vill ha dig här så länge som det går. Det skär som en kniv i mitt hjärta när jag inser att du och jag aldrig kommer att få en normal relation. Det skär i mitt hjärta när jag vet hur fin du är egentligen, eller en gång var. Jag älskar dig.

Död åt alkoholismen

DU ÄR EN SKITUNGE

Hallåååj i stugan. Kom hem för nån timme sen efter en häärlig pizzamiddag på islandstorget. Jag är inget fan av pizza, slutade äta det för 8 år sen typ, och sen har jag käkat det 3 ggr på ett år kanske, men den här pizzan, den var fan god. Tack älskling för middagen, puss på dig.

Nu har jag precis pratat med pappa angående student osv, och jag behöver inte betala ett öre. Riktigt skön överraskning eftersom jag räknat med att betala mitt eget flak, men det slipper jag. Väldigt tacksam för det. Ska bli kul, men är nervös inför studenten, verkligen. Hoppas alla kommer på utspringet också. Mamma, farmor, farfar, pappa o co, mormor och morbror. Räknar med att hälften kommer, allt är ju inte som det ska i min släkt om man säger så. Men skitsamma, kommer bli kul hur som helst antar jag. Men ska jag inte tänka på det nåt mer, måste betala in studentgrejerna nu, måste bara fråga nån om exakt hur mycket. Och sen ska jag lägga mig inne hos min gobbsi och kolla på film. Lägger ut bilderna på köpen igår också. Köpte ett par svarta örhängen som ser ut som blommor också, från gina på halva priset. Men har ingen bild.


Min gobbsis påskägg

Oversize tröja från gina 199 kr

Det var fejk-knappar

Halsband från h&m 49 kr, äääälskar det!


SEXIGT

Åh vad jag önskar att jag var miljonär! Tänk allt man kunde shoppa då, ååh fatta vad nice! Har ångest för att jag köpte lite saker igår lixom, nu måste man snåla resten av månaden.. Min lilla pojke blev i alla fall jätteglad för sitt påskägg igår, det innehöll som sagt inget godis utan en parfym. Beckhams parfym. Jag är inget fan av beckham men den där parfymen luktade riktigt sexigt. Själv fick jag ett påskägg med godis, tre snickers (min favorit) lite annat smått och gott. Fick en bio också  men jag byter ut den mot en middag istället, blir pizza på islandstorget ikväll. Perfekt när det är sånt här snuskväder ute.


puss på dig


GLAD PÅSK EN DAG FÖR SENT

Sitter i olivens nya lya här i sumpan. Det är litet men mysigt och perfekt läge. Systemet, donken, konsum och vi ska strax bege oss ner till solariumet som ligger precis nedanför. CHILL! Har inte solat på 100 år och är kritvit så måste dra en solning nu, är verkligen på tiden. Ikväll ska jag träffa baby, och ge honom min fina påskpresent som jag köpt. Är så tråkigt med godis så det fick bli en annan sak. Kan inte säga vad eftersom han kanske läser, så berättar ikväll. Är lite sent ute men bättre sen än aldrig, right? Var även i solna i dag, köpte en tröja, mascara, örhängen och ett halsband. Blev inge mycket men är helt fattig nu och har bara 1000 kr kvar den här månaden.. Men men, sånt är livet!

I'VE HEARD YOU'RE A FEJKER

Vaknade klockan nio imorse i panik av att brandvarnaren lät. Jag sprang upp, men som tur var det ingen brand. Då kände man sig lite nördig, men det är ju så man ska göra om den låter, hehe. Vid nio imorse i alla fall satte jag på en tvätt, och sen somnade jag om. Blev irriterad när jag skulle hänga den sen, eftersom min favoritvita tröja blivit missfärgad. Den är lite åt det lila hållet nu, skitfult. Men men, kommer nog använda den ändå, mohehe.

Ska strax göra mig i ordning för att dra iväg till solna med olle. Det är jättefint väder, precis som igår så jag är jätteglad! Det som jag vill köpa idag är en vit tunika från h&m som jag sett reklam om, som säkert är utsåld. Det är det enda jag vet att jag vill ha. Sen blir det säkert massa smågrejer också om jag känner mig själv rätt. Men jag har blivit bättre på att hålla i mina pengar nu för tiden, är ganska stolt faktiskt.


SWEET DREAMS ARE MADE OF THIS

Tjohopp gummisnopp. Kom hem för en liten stund sen, har jobbat till nio och sen åkte jag raka hem när jag väl kom iväg. Fick vänta 40 minuter innan jag kunde åka från jobbet för att matcha min buss som går en gång i fucking halvtimmen på helgerna! Nu är jag i alla fall hemma och har precis tagit en härlig och varm dusch. Duschen i åre var nämligen helt cp, det var typ en vatten stråle som var jättesvag, så man fick stå och skölja håret i 30 minuter innan det var urtvättat, haha. Så man uppskattar en dusch med riktigt stark stråle nu med andra ord. Bara jag som tyckte det där lät snuskigt?

Skulle egentligen gått på en liten hemmafest idag hemma hos janina, men det blev inte av. Jag jobbade som sagt och sen kändes det för sent och jag var för trött för att göra någonting alls faktiskt. Har inte sovit hemma i min egen säng på sju nätter så i natt ska jag sova hemma, helt ensam. Ska faktiskt bli riktigt skönt måste jag säga, trots att jag saknar min gobbsi. Imorn ska jag ta en rejäl sovmorgon och sen ska jag bege mig till solna c för att shoppa och kolla runt lite med oliven. Efter det ska vi nog till hennes och mattis nya etta i sumpan, jag måste ju kolla in plejset lixom. På kvällen ska jag nog möta upp c och så ska vi sätta oss på nån uteservering och dricka en öl, om det är fint väder såklart (hoppas hoppas hoppas!!). Det är allt jag vet just nu faktiskt. Ellson är hemma hela veckan så kommer ha en massa tid att spendera tillsammans med henne också, myspys. Nu ska jag ringa morsan min, tjo!



Det här hade jag på mig idag, fast uggs istället för ballerina. Åh, våren är här!


LÖRDAG

God morgon alla fina. Det är strålande väder ute, och man kan inte hjälpa att man ler så fort man tittar ut. Har ingen större lust att jobba när det är sånt fint väder, men jag måste. Var ju ledig i lördags så måste verkligen jobba nu så jag får ihop lite pengar. Ikväll efter jobbet ska jag hem och ta det lugnt och umgås med syrran, och imorn ska jag hälsa på oliven och mattis nya lägenhet. Sen får vi se vad som händer. Vi hörs ikväll i alla fall. Ha en fin lördag nu och njut av solen!

Glad påsk föressten!

HEMMA

Äntligen hemma! Är så slut i huvudet efter bilresan. Känns som att man vart och tränat typ, kroppen är spagetti. Det var så sjukt på vägen hem. Alltså, jag somnade typ vid ett. Och sen kollade jag på klockan och då var det två. Jag ba, helvete har bara sovit en timme blääh. Sen vet jag inte vad som hände, men nästa gång jag kollade på klockan var den 16:30?! Jag måste ha somnat om, men trott att jag var vaken hela tiden. Kändes hur sjukt som helst iaf, haha. Vi har haft en okej vecka i hur som helst. Pissväder varje dag och för små och stora pjäxor har dragit ner humöret. Men har åkt varje dag förutom den sista, då det spöregnade ute. Blev inget festande heller. Jag och baby tog det lugnt, tog en öl eller en prommis, men inget krökande faktiskt. P bodde hos en annan kille alla nätter förutom en, och då drog vi alla ut och bowlade. Jag kom 2a, efter pernie som vann, den jäveln var helt grym på bowling! Sen städade vi imorse och nu är vi hemma efter 8 timmars bilresa. Men hemvägen gick nästan två timmar snabbare än ditvägen så jag är mycket nöjd!

Nu ska jag bara packa upp lite shit och packa lite och sen drar jag igen. Jag ska sova hos pojken min inatt, för alla där hemma ska ut på krogen, förutom vi. Så det blir mys. Jag skulle heller inte banga, men jag är fan för trött för utgång. Nästa helg, eller nu under lovet ska jag pallra mig ut åtmindstånde en kväll. Har blivit en riktig hemmasittare sen jag skaffade pojkvän. Men jag är hellre hemma och myser med honom än ute och super mig dyngrak på nåt ställe, faktiskt. Kalla mig lame, men så är det. Nu ska jag fixa lite, kanske hörs sen eller imorn. Här kommer lite bilder i alla fall, blev faktiskt inte så många.








RSS 2.0