300610

God dag mina vänner! Steg upp i hysad tid idag faktiskt, vid halv tolv. Gick upp och gjorde frukost till min man, eftersom jag är så snäll. Sen har vi kollat på new moon. Vi såg twiligt igår och imorn kanske det blir eclipse. Måste försöka tvinga med mig nån, hehe.

Vi ska snart bege oss hem till c för att äta middag, och sen vid åtta ska jag möta emma. Det blir ett glas eller två nånstans och sen kanske utgång. Har på mig marinblå shorts och min favorit, nya vita skjortan och sen gladdisar. Simpelt och bekvämt. Dags att dra, ha en bra kväll!


snyggt!


DROTTNINGHOLM NÄSTA

Tjingeling! Kom precis hem, har sovit bort hela dagen typ. Men nu ska det bli ändring! Igår hade jag och p en superduper kväll. Vi köpte med oss mat och satte oss i kristineberg och åt och snackade i flera timmar. Blev dock inget bad för min del, är alldeles för mycket badkruka.

Nu är jag bara hemma för att hämta min vovve. Ska möte c i drottan om en timme. Vi ska äta middag i parken och ta en långprommis med hunden. Sofistikerat eller hur? Ha en bra dag!


har min favorit sommartopp på mig idag


I GOT YOU FUCKED UP FOR THE LAST TIME

Har precis plattat håret... Åh vad jag önskar att jag var född med rakt hår! Jag ska möta upp p om en timme, vi ska hem till en kompis och spela in musik. Inget seriöst men ändå, kul!

Försöker få tag på jävla prisextra också. Vi var där och inventerade förra månaden, och nu har det typ blivit nåt fel med våra löner, eller så har de blåst oss totalt. Men han som man ska prata med är alltid på rast.. Börjar undra om han undviker våra samtal?



varför svarar han inte..? jag vill ha rakt hår!! BUHU


I CAN ONLY TELL YOU WHAT IT FEELS LIKE

Nu är filmen slut, och jag känner ett litet kärleksrus. Vill ha min man här, men han sitter hemma och spelar dataspel. Börjar bli lite trött i ögat så ska nog lägga mig i sängen och hoppas på att somna. Hoppas det blir fint väder imorn för då blir det picknick. God natt!



här är mina nya örhängen föressten, jag är heelt kär! 49.50 kr på h&m, supersköna!!


270610

Har precis slängt in en tvätt i maskin och tagit en dusch. Och nu sitter jag och kollar på en av de mysigaste filmerna som finns, heartbreak hotel. Den är så fiiiiin! Åh, puss på den. Sen måste jag också säga GRATTIS till min lilla vovve som fyller 12 idag. Ja må han leevaa!!

Idag har typ vart den slappaste dagen på länge. Gick upp kl tre, och sen låg jag kvar i sängen hela dagen ändå. Gick bara upp för att laga mat där vid sju nångång. Men imorn ska jag försöka gå upp i tid och sen ska jag och baby ha picknick, om vi kommer iväg. Mycket snack, hehe. Nu måste jag kolla vidare på världens mysigaste film, den får på 4+ föressten. Och här kommer lite bilder från midsommar också. PUSS!


heeeeeeeeej

c och jag

fattade aldrig riktigt vad de sysslade med..

glad och full

snyggo

fina syster

glad midsommar

finis

Tack alla andra som var med också, som inte kom med på bild :)


YOU CAN SEE MY HEART BEATING

Hallå! Sitter och kollar på house of wax och usch usch usch säger jag bara. Den är så vidrig så man nästan vill spy. Hatar verkligen skräckfilmer.

Igår drog vi som sagt till haninge till en fest eftersom p tvingade med oss dit. Det var helt okej, fast mer chillkrök än fest. Vi hade i alla fall trevligt med glada människor och fylla. Drog hem till danne och sov hos honom sen, hans pappa bodde precis där så vi slapp åka hela vägen hem mitt i natten. Middagen som vi hade här innan var också lyckad. Så det var en bra dag med andra ord. Tack för en bra kväll igår!


HELAN GÅR...

Är hos calle med en massa people. Vi har precis käkat middag och alla är lite glada i hatten. Snappsvisor och konstig musik spelas i högsta hugg. Vi firar midsommar med andra ord!

Jag, p, kb, ella och danne ska strax börja bege oss till en fest i haninge. Kanske lite långt men p har nån snubbe på g där så jag som hennes bästa vän måste ju följa med. Blir säkert jättekul och lyckat. Hittills har midsommar vart en perfekt dag. Nu måste jag fortsätta dricka.

PUSS OCH GLAD MIDSOMMAR

I LIKE THE WAY IT HURTS

Nu är det dags att börja dra sig mot sängen. Sitter och knarkar min nya favoritlåt - love the way you lie. Jag dör den är så grym. Känner mig glad just nu. Njuter av det, för det händer inte så ofta längre.

God natt.

SKÅL FÖR MINST 5 TILL

God kväll! Idag, den 24:e, firar jag och c 5 månader tillsammans! Jag fattar inte hur fort det gått, helt sjukt. Känns som att det bara var några veckor sen vi började träffas. Tiden går fort när man trivs.

Idag har jag hängt med två vänner. Vi bara slappade och snackade skit. Min kära syster kom hem idag också! Som jag saknat den lilla skiten, och nu är hon hemma några dagar, HÄRLIGT! Imorn ska vi sola och kanske shoppa lite också. Får se vad dagen har att erbjuda. Måste fixa lite inför midsommar också, typ middag och krök. Hoppas vädret håller sig fint bara! Nån som vet om det blir regn på fredag?

Just nu känner jag lyckan..

YOU'RE JUST ANOTHER BITCH ON MY SHITLIST

Ska precis sätta mig på calles balle (balkong) och sola lite. Måste ju inviga mina nya brillz lite grann. Funderar på att väcka älsklingen också och tvinga med honom ut. Jag är bara så sällskapssjuk!

Idag ska jag träffa p vid halv fem för picknick och efter det ska vi hem till en kompis och jag ska förhoppningsvis få min bday present (en månad försent). Men bättre sent än aldrig, eller? Snart är det midsommar också. Allt är lite oklart men krök och grill blir det i alla fall. Vart, hur och när är inte bestämt än. Det får bli som det blir. Nu kallar solen, puss!



CONGRATZ

Kom precis hem till pappsen efter en mysig kväll hos mamma. GRATTIS MAMMA SOM FYLLER 42 ÅR IDAG!! Vi käkade tacos och tårta, mumsigt!

Nu är vi bara här en snabbis för att jag måste hämta rena kläder. Jag orkar ju inte tvätta hos calle. Var i vby en snabbis idag också och tjackade ett par nya brillz. Ganska fula men ändå lite charmiga på nåt litet vis, 69 kr på gina. Nu slipper jag i alla fall mina gamla som var helt söndertrampade och snea. Nu måste jag rusa, ciao!


STEEEK


SOLA

Nu har jag precis klätt på mig och ska börja bege mig mot bussen. Ska möta p kl fem i bp och sen ska vi sola och köpa bday present till min mamma som fyller år imorn. Efter det ska jag hem till c. Händer inget speciellt idag, är bara glad över att jag ska sola nu, hehe. Ciao!


p fick en sats på benet


<3


gud vad jag älskar dig min prins

BORT DÖ SKIT FAN

Jävla skiiiiiiiiiiiiiiiiithelvete!!!! Har haft halsfluss senaste veckorna och har precis blivit frisk, men nu börjar jag få ont i halsen igen?! JAG PALLAR INTE!! Ska fan operera bort halsmandlarna så man slipper skiten. Jag har halsfluss 2 eller 3 ggr per år och måste äta penicillin. Kommer bli immun snart...

Sitter och tråkar. Jag vill bli full. Jag vill vara full och skratta och inte bry mig om nånting annat förutom det jag gör just då. Jag vill dansa och skita fullständigt i alla andra. Men plånboken brister och har alldeles för lite jobb i sommar. Fan. Jag vill vara miljonär, så jävla gärna!


mycket glasögon-bilder på senaste


Lita aldrig på någon du redan tvivlar på..

Det har jag fått lära mig genom åren i alla fall. Har haft otur med många jag mött och har sedan mina unga år hamnat i fel sällskap med falska människor som ljuger och hugger en i ryggen. Trodde att människor skulle förändras när de blev äldre, jag vet att jag gjorde det i alla fall. Jag bytte miljö och växte som person. Sa hej då till många "vänner" under åren, men idag spelar det egentligen ingen roll. De som fanns då, skulle bara ha förstört och svikit i slutändan.

Det som stör mig är de människor som ger så lite av sig själva, men alltid förväntar sig att man ska ge 100 % av sig själv hela tiden. De är själviska och egenkära och bara tar utan att ge tillbaka. Man blir tagen för given, för att man intalar sig själv att det inte spelar nån roll, men det gör det fan. Jag förtjänar att bli behandlad på samma sätt som jag behandlar folk i min närhet. Jag ger väldigt mycket av mig själv och tror ofta gott om folk, men dessvärre är inte alla lika givmilda. Blir jävligt trött.

KOMMESARIE SPÄCK

Tjingeling badring! Kom hem för nån timme sen. Jag, brorsan och calle var ju och såg kommesarie späck. Herregud, precis min humor, precis som jag trodde! Överdrivet, töntigt, barnsligt och riktig b-humor. Jag tycker i alla fall att den va värt att se, hehe. En annan rolig sak var idag när vi käkade på donken. Just nu har dem en kampanj, så om man får ett hjärta på sin cheese, så får man en ny. Och gissa vilka som kammade hem 6 gratis burgare? Lite kul faktiskt, snacka om valuta för pengarna.

Nu sitter jag och gluttar på smekmånaden på 4+. Den är ganska lame men ändå lite mysig. Gick upp kl halv tre idag och jag är ändå trött? Kanske dags att slagga snart. Imorn ska jag leka med bästis och sola. Vi måste även börja planera våran vuxna midsommar. KLOCKERS!!


c och bror

syskonen

gratis cheese

baby käkade cheese på bion


I'M THE WORLDS SLOWEST

Sitter på mina altan och bloggar. Det är det som är charmen med trådlöst, att man kan sitta vart man vill. Jag måste börja göra mig i ordning, klev upp för en halvtimme sen. Jag, lillebror och c ska på bio kl 18, vi ska se kommesarie späck. Den verkar skitrolig och töntig, precis min humor!

Hade tänkt sola idag också, men det blev försent. Hade tänkt gå upp runt 12, men så blev det icke. Får bli solning imorn istället. Har inge jobb i veckan så jag har tid för precis allting, hehe. Lite långtråkigt kanske.



vill tillbaks...


CHILLLLLLLLLLLLL & TURKIET BILDER

Försöker ladda upp turkiet bilderna på fejjan, men vem orkar? Det tar ju 100 år och sen laggar allt sönder. Nej, jag har gett upp, det blir inget album, hehe. Sitter förövrigt och kollar på saw 2, igen. Funderar på om pensionär-sara ska gå och lägga sig, börjar bli sent..

Jag är trött hela tiden. Spelar ingen roll hur mycket jag sover, är trött ändå. Imorse blev jag väckt av en gris som var uttråkad, och sen kunde jag inte somna om. Men ikväll sover jag ensam så det blir ingen väckning imorn, hehe. Nu ska jag fortsätta kolla på film med mina syskon. Lägger upp lite bilder här istället. Gooood night!


på arlanda kl 05:00

kleopatrastranden

jag fick va med på scen (sitter med en röd duk över huvudet)

middag

älskling

50 kr för en apelsinjuice, hoppas den va jäävligt god!

piggelin drink

en av gatorna

snygging

fattar noll?

en av poolerna

bazaaren, shopping

stranden

finaste pojkvännen


HELVETESDAGEN

Kom hem för typ en halvtimme sen, och skööönt var det! Idag har det varit fullständig kaos på jobbet, alla skulle äta samtidigt, hela tiden. Det var köer ut till dörren under hela eftermiddagen och kvällen. HERREGUD! Jävla bröllop som ska skapa kaos överallt. Fattar inte ens hur man kan bry sig om det där bröllopet? Folk åker ner till sthlm för att stå utanför och glo... kom igen?

Nu ska jag precis hoppa in i duschen. Fastnade framför datorn som vanligt, och nu till min fasa. Felix har lagt ut världens fulaste, äckligaste och vidrigaste bild jag nånsin sett på mig själv. Okej, kanske inte ska överdriva, men den är grotesk. TA BORT! Imorn ska jag in och sola har jag bestämt. Måste hålla igång brännan nu när man fått en bra grund. Sen blire lek med bästis tror jag, vi måste planera hur vi ska fira midsommar. Vi ska göra det på ett vuxet sätt har vi bestämt i alla fall. Hur det ska gå till vet jag icke. Återstår att se...


FREDAG

God kväll. Har legat i sängen hela dagen. C väckte mig halv elva imorse och jag blev skitsur, och sen kunde jag inte somna om. Runt två tiden somnade jag igen, hehe. Vaknade upp vid fyra och käkade frulle. Har verkligen degat idag. Orkade mig ut lite senare för att lämna tillbaka filmen vi hyrde igår - have you heard about the morgans, skitrolig var den. Och det var ungefär det jag har gjort idag.

Imorn blire jobb. Första jobbdagen på 3 veckor, är inte direkt sugen men har verkligen pengaångest. Behöver jobba så man kan kirra lite skoj i sommar. Har hört att det ryktas om en kryssning med grabbarna, och eventuellt göteborg med bästis. Men som sagt, först jobb, sen skoj. Nu ska vi äta middag med c's familj och vänner. Vi hörs när vi hörs, puss.



HEMMA



God kväll! Hemma igen, skönt men oskönt. Var pilot-strejk idag så allt blev föresenat flera timmar. Det sög rätt hårt men tillslut kom vi på planet. Köpte massa bra saker i taxfreen, en del fynd om man säger så. Var skiträdd för att tullen skulle ta mig, hehe paranoid som bara den. Men allt var lugna puckar och nu sitter jag hemma i sängen. MIN SÄNG. Som jag saknat den. Alla andra sängar ger mig nackspärr, förutom denna underbara skapelse. Fast hellre nackspärr än att inte vara utomlands!

Vi hade en superduper vecka tillsammans. Ett minus var dock att jag och baby var sjuka de första dagarna, riktigt sjuka. Det blev bättre med dagarna så tillslut kändes allt perfekt och vi solade, badade och åt ute på mysiga resturanger. Längtar redan tillbaka. C shoppade en del men jag hittade själv inget som föll mig i smaken, skumt... Köpte bara två piercingar och presenter till folk. Börjar bli vuxen jag, hehe. Bilder kommer senare. Måste tvätta nu!!


23:44

Nu ligger jag och älsklingen här hemma hos mig i sängen och bara väntar ut tiden. Kan den bli halv fem nångång så vi kan dra? Ska bli sjukt jävla skönt och jag kommer inte sakna sverige det minsta. Vi kommer få en sån mysig vecka tillsammans och jag är bara så glad över att vi kommer iväg tillsammans. Får se om jag tar med datorn dit eller inte. Om jag gör lägger jag in bilder och sånt under veckans gång.

Men shit vad det pirrar nu. Mest för flygresan. Jag HATAR att flyga. Brukar få panik och börja hyperventilera som jordens största nörd. Hoppas min man kan hålla mig lugn och inte bli värsta mesen han också. Var förövrigt hos doktorn idag igen, och tillskillnad från rudisläkaren i bp så konstaterade han på en gång att jag hade halsfluss. Så nu måste jag käka penicillin i 10 dagar. Men det gör inte mig nåt, nu kanske jag blir frisk till slut. Aja, kanske ska föröska sova lite, fast vi ska ju upp om 3 timmar så det kanske är onödigt? SHIT PIRRIGT!!


hej dååååå sverige


I SAID OHUUH COME ON BABY TURN THE LIGHTS OFF

Har precis tvättat klart bikinisarna. Tar med mig tre stycken, hehe. Bättre med för många än för få, eller hur? Sover ensam inatt. Älsklingen och jag sover på olika håll. Han är hemma och jag är hemma. Tråkigt. Fast kanske lite bra också, jag menar nu ska vi ju till turkiet en vecka och vi kommer vara med varandra varenda minut så lite ensamtid är nog en bra ide så här natten innan, hehe.

Tänkte strax lägga mig. Har sjukt ont i halsen, hoppas det går över... Imorn ska jag ta en fika med mamma på dagen nångång och sen ska jag träffa bestis en gång innan vi drar. Behöver ju som sagt inte packa imorn, så det är ingen stress för min del. Bara flygpanikångest som jag kommer ha under heela dagen imorn och under heela resan dit och heeela resan hem. Men skitsamma, det blir nog bra. Glömde förövrigt visa vad jag köpte igår så slänger upp några pics på det samt datorn. God natt!


vet inte varför den blir sne! superskön tunika i alla fall, har en vit också

nya bikinin från h&m

min nya dator <3


PACKA(D)

Kom hem för en sten liten stund sen. Jag var ju och satte över pengar till pappa idag, han la ut för resan i helgen nämligen. Men nu är det fixat! Efter det åkte vi in till mitt jobb och fixade en grej, och sen passade vi på att käka också.

Nu sitter jag här och har precis kopplat in min kamera till den nya datorn. Guuuud vad jag älskar den här lilla saken alltså. Så snabb, smidig och liten. TACK!! Håller förövrigt på och packar. Orkar inte hålla på med det imorn, blir så stressigt  så jag vill vara nästan färdigpackad ikväll, och jag är på god väg. Vet bara inte hur mycket man ska ta med av allt. Hur många shorts, klänningar, bikienis? Och btw, hur mycket pengar måste man ha med sig tro? Har 3000 kr, borde ju räcka? Om jag minns rätt så levde jag och p på mindre än 2000 i grekland, i alla fall jag hehe. Aja, ska fortsätta att fixa lite grejor här. Måste nog slänga in en tvätt också. Det börjar pirra lite nu. Snart är vi där!


de färglada kläderna är faktiskt där under..


SNART DRAR VI

Tjingeling! Stressar omkring här och plockar ihop massa saker. Ska möta upp baby om 10 minuter i hby centrum. Vi ska till banken och sätta in pengar, och sen måste jag in till jobbet och fixa lite. Ikväll ska jag bara vara hemma, måste tvätta och sånt, och kanske packa lite. Vi åker ju fan på tisdag natt!! Gud så taggad man kan vara... Har köpt hawaiian tropic sololja och en ny bikini. Måste köpa solskydd också så man inte kommer hem och ser ut som en liten räka. Herregud, stress! Nu ska jag kila, puss!!!

HAJEN

Sitter här hemma och tråkar. Åkte aldrig till pernie. Hon var sjuk, jag är sjuk, alla är sjuka överallt. Har istället suttit hemma och pulat med min nya dator, eller ja, det är mest pappa som gjort det. Man får ju knappt röra sina nya grejer innan han fått inviga dem, haha. Har förövrigt aldrig haft så här ont i kroppen tror jag. Det finns inget ställe som inte gör ont.. Vad hände igår egentligen?

Ska nog slå på 3an nu, hajen 3 går ikväll.
 Sämst film egentligen men det är nåt charmigt över dem. Ett gott skratt får man sig i alla fall. Nu ska jag chilla i min ensamhet och längta tills på onsdag!! Orkar inte heller hålla på och ladda upp nåt mer. Om någon vill se bilder från studenten får ni kika in på min facebook så finns allt där. God natt.


TURKIET HERE WE COME!

Nu är det bokat! På onsdag klockan 04:45 åker jag och älsklingen till turkiet en vecka. SÅ JÄVLA HÄRLIGT! Kan knappt vänta. Vill bara börja packa och fixa allting så det verkligen börjar kännas att man ska åka iväg. Känns verkligen superhärligt. Fy vad det kommer bli mysigt!

Nu ska jag sticka till pernie en stund. Vi sågs knappt igår så vi har en del att snacka om. Lägger upp bilder från studenten senare ikväll eller imorn. Ciao!


testade camen på nya datorn, hehe.


5 juni 2010

Wow! Nu är det över. Har tagit studenten och skolan är äntligen slut. Fyfan vilken härlig känsla. Det var jättekul igår under dagen med utspring och mottagning. Fick en massa fina saker, la en minilaptop som jag sitter och skriver på just nu. Är lite krångligt med en sån liten, tar ju ett tag innan man vänjer sig.

Kvällen var suddär. Jag mådde verkligen inte bra, hade ont i halsen och ville verkligen bara sova. Vi drog ut efter våra mottagningar med lite people, det var helt okej. Men dagen är ett minne för livet, tack! Flaket var också jättekul, och det var så härligt att jag fick fira studenten tillsammans med min pojkvän! Nu är det hur som helst över och det känns jääävligt bra. På onsdag drar antagligen jag och c till turkiet en vecka och bara njuuter av vår ledighet. Hittade värsta bra kapet på ving. En vecka, 4 stjärnigt hotell, stor pool och nära överallt, för bara 2500 kr var. Som hittat! Vi väntar bara på att våra kära föräldrar ska komma hem så vi kan boka resan nångång. Vill åka nu nu nu!!




OJOJOJ

12 timmar och 11 minuter kvar tills vi är klara. Vi springer ut kl 12:00 och sen är det finito! HEJ DÅ SKOLAN!! Har precis provat min studentklänning för första gången. Den var sjukt kort, alltså "hej jag visar hela arslet" kort. Fult. Fixade det i alla fall med att ha ett vitt linne under, som en kjol. Inte riktigt samma färg men det får duga. Hellre det än att springa omkring med röven upp i vädret.

Idag hade vi lunch med skolan. Det var okej, ganska trevigt. Ska bara bli så sjukt skönt att komma bort. Kommer dock sakna vissa personer såklart, men vi får ses i sommar! Nu måste jag sova, ska upp sju och börja kröka klockan nio imornbitti. TJING!!


OG och jag

belly

people

vi åt kyckling och sallad

fille och älskling


1 DAG KVAR

Tjingeling badring! Sitter hemma hos c och har precis gjort mig färdig. Naglarna är påklistrade och håret är plattat. Vi har studentlunch kl 12 och fotografering. Så då måste man ju fixa till sig lite i alla fall, hehe. Efter skolan ska jag nog med c till läkaren, och sen ska jag handla med pappa inför imorn. Shit vad sjukt, vi tar studenten imorn!! Ber till nån bara att min hals inte blir värre än vad den redan är, det sykulle ju verklingen suga hästballe..

Måste dra, tjoo!

SUCK ON THAT YOU WICKED BITCH

Nu ska jag bara hänga tvätt och sen är det läggdags. Ska upp nångång mellan 9-12 imorn, vet inte när pappa väcker mig. Det blir en överraskning. Vi hörs imorn eller om några dagar. God natt!


SNART SMÄLLER DET

Sitter och snackar med felix angående låtlisatan till flaket. Fan vad sjukt. Vi tar studenten på fredag!! Sen är det äntligen över. Och då ska jag och älsklingen förhoppningsvis packa ihop våra grejor och dra utomlands en vecka eller två. Vore ju pricken över i:et.

Imorn ska jag och papi till systemet och handla dricka inför fredag. Värsta langningen på g med andra ord. På torsdag har vi studentlunch och fotografering (?), trodde man hade fotografering samma dag som man tar studenten, men tydligen inte. Måste till vby imorn också och köpa nipplecovers. Min klänning är ju vit och har öppen ryg = ingen bh. Har aldrig använt nåt sånt så vet inte om det funkar eller inte. Det återstår att se helt enkelt. Har även lite nytt i garderoben som jag inte visat. Bytte ut min nya nitväska mot en annan. Den gick sönder innan jag ens hann använda den så det kändes lite b. Kan inte heller bestämma mig om jag ska behålla mitt oranga linne från gina. Det är snyggt, men hatar färgen. Det som däremot är bra är att man kan gå utan bh för volangerna är så stora. Äsch, jag vet inte. Allt jag tänker på är hur mycket jag vill dra härifrån och åka utomlands.


stay or go?


h&m 99 kr

istället för nitväskan, äälskar färgen


RSS 2.0